Ne pienet yksityiskohdat

by Kerttu

Hei, ihanaa perjantaita!

Täällä aloitetaan viikonloppua varsin aurinkoisissa fiiliksissä, vaikka keli ei juuri nyt siltä näytäkään. Maanantaina tällä viikolla meillä oli arkkitehdin käynti mökkitontilla ja siitä tullut hyvä fiilis kantoi koko viikon. Kerron omassa postauksessaan tarkemmin siitä, millainen käynti oli ja mitä kaikkea siellä tehtiin. Yksi asia jäi Sunhousen arkkitehti Kalle Oikarin sanomisista erityisesti mieleen: pidä kiinni yksityiskohdista, sillä ne tekevät lopullisen luonteen. 

Yksityiskohdista oli kyse silloinkin, kun Lumonilta kysyttiin, haluaisimmeko vaihtaa terassiverhojen kiinnikkeet huomaamattomampiin. Lasitukset tehtiin yhteistyössä jo vuosia sitten ja olen ollut verhojen hopeanharmaisiin kiinnikkeisiin ihan tyytyväinen, tai rehellisesti sanottuna en ole liitä liiemmin edes huomannut. Koska kaikkea uutta on kiva testata, sanoin että tulkaa vaan, katsotaan huomaanko itse edes eroa.

 

Koska terassiverhoilla on kiinnikkeet sekä ylhäällä että alhaalla ja koko lasitusten matkalla, on näitä kiinnikkeitäkin aika monta paria. Muutos olikin aika suuri, kun ilme yhtenäistyi ja nyt verhot istuvat saumattomasti. Ne pienet yksityiskohdat todellakin tekevät kokonaisuuden.

Samalla sain alekoodin Lumonin verkkokauppaan eli koodilla modernistikodikas saa 10 % alennuksen terassiverhoista 12.6. saakka. Uusiin verhoihin asennetaan automaattisesti nämä näkymättömät kiinnikkeet.

Verhot terassille-postauksesta löytyy enemmän ajatuksia terassiverhoista. Nyt toivotaan, että viikonloppuna olisi myös paistetta luvassa, haaveilen kahveista ja sopivan rennoista hetkistä terassilla!

 

 

 

 

Saatat pitää myös

4 Kommentit

MaritaH kesäkuu 9, 2017 - 8:08 pm

Mitkä kiinnikkeet – saisiko lähikuvaa ennen ja jälkeen? Meidän verhot on teidän verhoja vanhemmat, joten kiinnostaa, miten kehitys kehittyy ?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas kesäkuu 9, 2017 - 8:11 pm

Hei! Keskimmäisessä kuvassa näkyy kiinnikkeet alhaalla, viimeisessä kuvassa niitä ei ole. Hahmotatko? Täytyy vaihtaa selkeämmät kuvat, jos on hankala hahmottaa 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas kesäkuu 9, 2017 - 9:13 pm

Muokkasin kuvaa niin, että kiinnikkeen löytää helpommin, kiitos kun kommentoit!

Reply
MaritaH kesäkuu 10, 2017 - 12:03 am

Joo, meillä on tuollaiset klipsit myös! Täytyypä käydä katsomassa, millainen (lue: miten työläs ja minkä hintainen) tuo uusi vaihtoehto on.

Reply

Jätä kommentti