Monenlaisia herkkuja Iittala Outletissa

by Kerttu

Ihania bloggaajia, kauniita astioita ja sisustustuotteita, herkullisia cupcakeja ja suussasulavaa jäätelöä, aikamoinen herkkukombo oli tarjolla Palokan Iittala Outletissa torstaina.

Iittalaoutlet-1-2

Iittalaoutlet-1-3

Jyväskylän sisustus- ja lifestylebloggaajat saivat kutsun tulla tutustumaan Palokassa sijaitsevaan Iittalan Outlet-myymälään. Ja mehän menimme, mm. Talosanomien Jenni, Pilkkeitä-blogin Piia, Minishown Melina, Skandilinjalla-blogin Hanna ja monet muut.

Iittalaoutlet-1-7

Iittalaoutlet-1-4

Meitä ja kaikkia muitakin iltapäivän asiakkaita hemmoteltiin Minna bakesin syötävän suloisilla minikuppikakuilla ja macaronsseilla. Minnalla on muuten rekry (ja muutenkin kova kasvu- ja kehittämismeno, go girl!) päällä, lisätietoja voi kurkkia täältä.

Iittalaoutlet-1-9

Iittalaoutlet-1-5

Ostin jo pääsiäisen Norjan matkalta uuden hameen, Veronica B Vallesin mallistosta. Se on odottanut siitä saakka kesää ja sopivaa tilaisuutta, mutta nyt päätin että odottelu saa päättyä. Hame on tosi muhkea ja sitä kautta aika juhlava, mutta yhdistettynä yksinkertaiseen yläosaan ja asusteisiin, menee kyllä arkenakin. Polven alle ulottuva mitta ei välttämättä ole minulle se imartelevin, joten muutaman sentin helmaa lyhentämällä kokonaisuus saattaisi olla vielä toimivampi.

Iittalaoutlet-1

Iittalaoutlet-1-6

Iittalaoutlet-1-8

Tarjolla oli myös uutta kotimaista Jymy-luomujäätelöä ja tyttöjen kanssa maistelimme kaikki maut, kuinkas muutenkaan. Jäätelötehdas sijaitsee Aurassa vain muutaman kilometrin päässä luomutilalta, josta jätskissä käytettävä maito toimitetaan vastalypsettynä. Arvostan kyllä suuresti sitä yrittäjyyttä ja työtä, jota valmistuksessa tehdään. Voitteko uskoa, että jäätelön valmistus on suurelta osin käsityötä, esimerkiksi  vaniljan siemenet irrotetaan vaniljatangoista veitsenkärjellä hellävaroin raaputtaen.

Iittalaoutlet-1-10

Herkullisia makuja ja värejä oli siis myymälä tulvillaan. Kiitokset Palokan Iittala Outletille kutsusta ja mukavasta tilaisuudesta! Tämän viikonlopun ajan sunnuntaihin saakka on kaikki Arabian tuotteet (eli vaikkapa juuri Koko-astiat ja muumimukit) hyvässä -30 % alennuksessa. Saimme myös tosi kattavan alekoodin teille lukijoille, sillä sanomalla kassalla koodin ”KokoPalokka”, saa kaikista normaalihintaisista tuotteista -20 % kesäkuun loppuun saakka (ei koske Vulpes tuotteita). Korostan vielä että tämä on paikallinen tarjous ja voimassa vain Iittala Outlet Palokassa.

Iittalaoutlet-1-11

Näiden kauniiden astioiden ja herkkujen keskellä alkoi tehdä mieli järjestää jotkut pastelliset kesäjuhlat!

Saatat pitää myös

3 Kommentit

Ave 10 kesäkuun, 2016 - 12:30 pm

Näyttääpä ihanalta sekä valikoima, että tarjoilut! Olisi ollut ihana tulla itsekin paikan päälle, mutta tapahtuma sattui keskelle työpäivää. :/ Ihanat pastellisävyt (ja nuo herkut, nam!) kieltämättä inspiroivat illanistujaisiin! Mukavaa kesää! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 kesäkuun, 2016 - 7:38 pm

Kellonaika oli vähän haastava kun oli työpäivän aikana, mutta toivottavasti seuraavalla kerralla pääset mukaan!

Reply
Tiia - Littlebigthings 12 kesäkuun, 2016 - 12:57 pm

Oiiih mitä herkkuja! Harmi kun osui työpäivään, olis ollut kiva päästä.

Reply

Jätä kommentti