Modernissa keittiössä ripaus puuta

by Kerttu
Heippa! Eilen sain kotiin jotain todella kaunista…

Modernisti Kodikkaan Facebook-sivujen tykkääjät jo tietävätkin, että eilen pääsin hörppimään iltateeni tästä upouudesta kannusöpöläisestä. Marimekon Siirtolapuutarha-teekannu kotiutui saman sarjan mukin kanssa. Itse asiassa korvattomasta mukista suunnittelin alunperin kynätelinettä työhuoneeseen, mutta saapa nähdä raaskinko sitä siihen tarkoitukseen käyttää. 
Kollaasikuvat Finnish Design Shop

Ihaillessani teekannun muotoilua ja mustavalkoisuutta kauniisti pehmittävää puukahvaa hoksasin, että modernista mustavalkoisesta keittiöstämme löytyy jo useampia lämpimiä puunsävyä tuovia elementtejä. Edellisessä postauksessa näkyvä Secto Designin valaisin on se suurin katseenvangitsija, mutta myös Kotona Design -muistitaulussa ja pian kotiutuvassa Ferm Livingin pannunalusessa on ripaus pehmeyttä. 
Uutukaiseen taloomme on vuoden asumisen jälkeen muodostumassa kerroksia, lämpöä ja tarinoita. Koti alkaa elämään ja näyttämään asukkailtaan. Modernia, skandinaavista ja nyt voin hyvillä mielin sanoa myös että kodikasta!
Iskeekö puunsävyt modernissa ympäristössä? Ja eikös olekin aika söpönen kannu? 🙂
Ps. Oikeassa sivupalkissa on suora yhteys blogin Facebook-sivuille.  Jaan siellä silloin tällöin kuulumisia, jotka eivät päädy tänne. Sitä kautta on myös näppärä seurata blogin päivittymistä, sillä postaukset linkittyvät sinne automaattisesti muutaman minuutin viiveellä. Tervetuloa tykkäämään!

Saatat pitää myös

0 Kommentti

miniE ja O 10 huhtikuun, 2013 - 11:16 am

Kyllä iskee! 🙂 Itse pidän juuri siitä puun tuomasta lämmöstä. Ja tuo kannu on kyllä kaunis. Haavelistalla sekin keikkuu monen muun ihanan jutun kanssa..Kollaasikin kolahti suoraan <3.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 huhtikuun, 2013 - 8:22 pm

Minullakin kannu keikkui pitkään haavelistalla ja nyt Stockan alesta sen päätin kotiuttaa 🙂

Reply
Vekarus 10 huhtikuun, 2013 - 12:08 pm

Täytyy myöntää, että juuri ihailin lamppunne sopivuutta keittiöönne! Ja teidän kodissanne nuo muutkin näyttävät hyviltä. Mutta samalla täytyy sanoa, että kun juuri remontoimme, jotta pääsisimme eroon puunväristä, niin ihan vielä ei tunnu siltä, että sen olisi aika palata, mutta pikku hiljaahan mieli aina muuttuu, joten parempi olla sanomatta ”ei koskaan” 🙂

Tosin on meillä sitä puunväriä vielä esillä kotonakin ja koko parvellinen saaressa…

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 huhtikuun, 2013 - 8:24 pm

Kiva kuulla Vekarus! Minäkään en halunnut puunväriä vielä vuosi sitten keittiöön, mutta nyt pieninä pintoina se tuntuu kivalta modernissa ympäristössä 🙂 Ja tosiaan uskallan melkein sanoa ”ei koskaan” keltaiselle mäntypaneelille 😀

Reply
zubi 10 huhtikuun, 2013 - 2:03 pm

Oih, iskee iskee (eikä varmaan tullut yllätyksenä, heh)! Minusta Secton valaisin toi keittiöönne ehdottomasti sitä jotain, ihanaa lämpöä graafisuuden keskelle. Ja kaikki nuo muutkin pienet puiset elementit ovat hienoja. Tuo teekannu on tosi kaunotar, annoin sen pari vuotta sitten siskolleni lahjaksi, mutta itse en moista omista.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 huhtikuun, 2013 - 8:25 pm

Teillä onkin kauniita puupintoja kotona 🙂 Sinulla on onnensisko, kun sai niin oivan lahjan!

Reply
-HEINIE- 10 huhtikuun, 2013 - 2:08 pm

Upea kannukaunotar :). Puu tuo lämpöä ja kodikkuutta kyllä 🙂 tykkään, teillä on kaunista!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 huhtikuun, 2013 - 8:25 pm

Kiitos Heinie!

Reply
Soili / DM Koti 10 huhtikuun, 2013 - 2:37 pm

Ai että iskeekö puu 😉 KYLLÄ!! Mut puuta ei kantsi olla tosiaan liikaa, muuten menee energia ihan tukkoon. -Onhan metsässäkin paljon muutakin kuin puuta, pohtii tämä the metsien guru.

Aivan ihania nämä sinun postauksesi, edellinen kotoilu ja kaikki 🙂 Täällä on tosi kiva aina viipyä, kiitos Kerttu 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 huhtikuun, 2013 - 8:26 pm

Metsien guru on aivan oikeassa! Vähemmän on enemmän puupinnoissakin 😉 Kiitos Soili!

Reply
Iina 10 huhtikuun, 2013 - 2:52 pm

Iskee kyllä! Meillä on kivitalo, jossa varsin niukasti värejä. Puuta on siellä täällä eri muodoissa tuomassa lämpöä. Meillä uusin puinen yksityiskohta on iso pärekori, jonka kirppikseltä löysin makuuhuoneeseemmme. Tykkään kovin! http://life-order.blogspot.fi/2013/03/pareiksi-meni.html

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 huhtikuun, 2013 - 8:27 pm

Hauskaa kun kaikesta vähän aikaa sitten ihan out-osastolla olleesta (juurikin nämä pärekorit ja myös marmori) on tullut trendikästä 😉 Se teidän kori on kaunis ja sopii ympäristöönsä mainiosti!

Reply
Sanna InspiredByLove 10 huhtikuun, 2013 - 10:13 pm

No on se kylllä ihana. Kiva kun olet tuonut tuota puuta pieninä ripauksina teille lämmittämään modernia ilmettä 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 11 huhtikuun, 2013 - 7:45 am

Kiitos Sanna! Pienet ripaukset toimii!

Reply
Jen 10 huhtikuun, 2013 - 11:11 pm

Voi mikä kannu, tuosta kelpaisi todentotta nauttia iltateet. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 11 huhtikuun, 2013 - 7:45 am

Se on kyllä nätti kuin sika pienenä ;D

Reply

Jätä kommentti