Modernin sisustajan juhannustaiat

by Kerttu

Nyt on se hetki, kun kannattaa käydä poimimassa luonnonkukat maljakkoon ja valvoa yötöntä yötä. Nämä kuvat ovat napattu iltamyöhällä, kun auringonsäteet osuvat enää hädin tuskin horisonttiin. Jotain taianomaista ja ihanaa juuri tässä vaiheessa vuotta, tekee mieli painaa pause-nappia ja ladata tätä tunnetta talteen.

Kävin läpi muutamia juhannustaikoja, mutta anteeksi nyt vain, ne eivät tuntuneet kovin ajankohtaisilta siksi, että on puoliso on jo löytynyt ja hei, on kuitenkin jo vuosi 2017. Tässä muutama tuunattu taika minun makuuni:

Kun juhannusyönä asetat vastakkain kaksi peiliä, niin saat tilantuntua pieneenkin kotiin.

 

Laita nukkumaan mennessäsi sänkyyn sopivan ryppyiset pellavalakanat, niin uneksit takuuvarmasti tulevasta designhankinnasta.

Lakaise juhannusyönä makuuhuoneesi lattia alasti, vain punainen rihma vyötäisille sidottuna, niin perheesi muistaa sinua ostamalla lahjakortin kotisiivoukseen (tai hankkimalla lähetteen tutkimuksiin).

 

 

 

 

Poimi seitsemältä eri niityltä seitsemän erilaista kukkaa ja laita ne maljakoon. Niin saat… no hyvän lenkin ja kauniin sekä ilmaisen kimpun kesänjuhlaa koristamaan! 

Ihanaa ja rentoa keskikesän juhlaa <3

Saatat pitää myös

5 Kommentit

Henna stoori.fi/pakkomielteita 22 kesäkuun, 2017 - 5:53 pm

Ihanaa Juhannusta Kerttu! Tuo makuuhuone juttu oli hyvä 😀

Reply
Aikku 22 kesäkuun, 2017 - 7:10 pm

Hei,hauskasti kirjoitit ja hymy huulilla tekstin jälkeen.Kukkia tuolta luonnosta löytyy vaikka mitä ihanuuksia.Omasta pihasta myös,on ihan parasta aikaa nyt kesän vihreys.

Reply
Maitoviiksi 23 kesäkuun, 2017 - 9:28 am

Ihanaa juhannusta! Ja kiitos näistä juhannustaikavinkeistä! Oma juhannustaikani oli, että pese pyykkiä jo aamusta, niin ei tarvitse illalla pestä.

Reply
Merja 23 kesäkuun, 2017 - 12:15 pm

Hyvät naurut, kiitos ! Ja oikein hyvää Juhannusta Sinulle ja perheellesi.

Reply
Veera 23 kesäkuun, 2017 - 8:10 pm

Vau! Onpa kyllä ihan todella kauniisti sisustettu! Ihanaa juhannusta! 🙂
https://veeramatilda.blogspot.fi/

Reply

Jätä kommentti