Mikkelin Asuntomessut: MinunVALO

by Kerttu

On aika aloittaa suosikkikohteideni esittely!

Mikkelin Asuntomessujen loft-talo MinunVALO näyttää kadulle vaatimattomalta, mutta kurkistus rannan puolelta kertoo  totuuden. Rinteeseen rakennettu talo on saanut ylleen siperian lehtikuusiverhoilun ja koko komeus on rakennettu uudella uudella teräsrakennustekniikalla.

MinunVALOn asuintilat ovat 188m2, jonka lisäksi talosta löytyy kahden auton autotalli, kellari sekä maakellari. Talon on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Kaija ja Petri Eerikäinen.

Deko-lehden nimikkokohteen sisustuksen on suunnitellut Anita Koponen: MinunVALO huokuu rauhallisuutta, mutta on silti särmikäs. Vaaleiden ja yksinkertaisten linjojen rinnalle on valittu terästä, betonia ja puuta sekä kontrastiväriksi mustaa. Vastakohtia hyödynnetään, ja kokonaisuus on kodikas ja kutsuva.

MinunVALO on ehjä ja tyylipuhdas kokonaisuus, jossa taidokkaasti yhdistetyt värisävyt saavat lämpöä vaaleasta puusta ja laadukkaista tekstiileistä. Talossa on Keittiömaan musta Noblesse-keittiö.

Yksi huokailua aiheuttavista tiloista on master bedroom, jossa on tyylikäs vaatehuone sekä oma kylpyhuone.

Balmuirin tekstiilit sopivat sisustukseen kauniisti. Makuuhuone on yhtä aikaa minimalistinen ja kutsuva.

Talossa on esillä teräsmuotoilukonsepti MinunDESIGNin huonekaluja. Kotimainen konsepti tarjoaa räätälöityjä mittatilaustuotteita ja uniikkeja ratkaisuja.

Yläkerran kodinhoitohuone on hyvin pelkistetty.

 

 

 

 

 

Alakerrassa on oleskelutiloja ja talon ehdoton helmi; spa-henkinen saunatila.

Järvimaisema viimeistelee talon tunnelman ja suurilla ikkunoilla on pyritty tuoman luontoa sisälle. Mikäs sitä on työpäivän jälkeen rentoutuessa tyylikkäässä ammeessa Saimaan selkää katsellen…

Saunassa oleva tumma Siparilan struktuuripaneeli on yhdistetty kylpytilojen vaaleaan mikrosementtiin.  Lasiseinä avaa järvimaisemat myös suoraan lauteilta.

Alakerran saunatiloista on suora käynti järvimaisemaiselle terassille, jossa sisustuksen tyyli jatkuu saumattomasti.  Piha näyttää helppohoitoiselta ja havu- ja kiviyhdistelmät sopivat sekä talon henkeen että kiireisen ihmisen arkeen.

Tämä talo on myynnissä ja jos taskussa polttelee reilu 800 000 euroa ja Mikkeli kiinnostaa, niin siitä vain asumisunelmia toteuttamaan. Talo ja sisustus ovat näkemisen arvoisia, joten suosittelen kohdetta messuvieraille.

 

 

 

Iskeekö loft-tyyli? 

Seuraa blogiani: Bloglovin / Facebook / Instagram Twitter / Pinterest 

Saatat pitää myös

3 Kommentit

Marjo 6 heinäkuun, 2017 - 9:17 pm

Mistäköhän saisi selville tuon mustan nurkassa sijaitsevan jalkalampun tiedot

Reply
Jenni 13 joulukuun, 2017 - 12:57 pm

Hei, mitäköhän tuossa keittiön seinässä on käytetty?

Reply
Verokarhu 18 kesäkuun, 2018 - 10:55 pm

Verorahoilla rakennettu.

Reply

Jätä kommentti