Melkein ohi, mutta paras jäljellä

by Kerttu

Toinen pääsiäispäivä. Maanantai, joka tuntuu sunnuntailta. Jostain syystä minulle on muodostunut ihan erityisen rakkaussuhde näihin juhlapyhien viimeisiin päiviin. Aatot ovat kovasti yliarvostettuja. Niihin latautuu perinteitä, odotuksia ja kiirettä, kun taas joulupäivänä, uudenvuodenpäivänä, juhannuspäivänä ja vaikka näin toisena pääsiäispäivänä ollaan vaan. Noukitaan perinteistä parhaat ja pidetään rääppiäisiä -ihanan rentoa!

Kuten usein pitkien pyhien jälkeen, itsekin havahduin siihen, että leivät alkavat olla lopussa. Eilen illalla pyöräytin jääkaappiin taikinan näihin superhelppoihin ja herkullisiin sämpylöihin, joita ei tarvitse vaivata tai pyöritellä. Resepti löytyy täältä, testaa jos et ole sitä vielä tehnyt!

 

Tänään vielä kellutaan tässä pyhäpäivän leppoisassa tunnelmassa, tai niin leppoisessa kun se lapsiperheessä nyt voi olla 😉 Samalla yritin pyristellä pois takaraivossani olevasta tunteesta, joka muistuttelee siitä kaikesta, mitä olin aikonut pitkinä pyhinä tehdä. Joskus on vain karistettava to do-listat ja mentävä fiiliksen mukana. Paras lifestyle-koutsi on edelleen tuo kaksivuotias. Hänen kanssaan eletään todellakin hetkessä.

Aamukahvi on vaihtunut päiväkahviksi, mutta kuka näitä laskee? Eikä varmaan lasketa suklaamunienkaan määrää, eihän? 😉 Pääsiäinen on melkein ohi, mutta paras osuus on onneksi vielä jäljellä. Nautitaan!

Saatat pitää myös

Jätä kommentti