Makuuhuoneen kevät

by Kerttu
Moikka taas!

Makuuhuoneessa oli aika siirtyä keveämpään ja keväisempään ulkoasuun. Talvi-ilme oli auringonkirkkaudelle hieman raskas, pörrönen torkkupeitto ja Gantin neulotut tähtityynyt saivat väistyä.  Stockmannin silkkipäiväpeitto sai uuden lookin Ikean Ofelia-torkkupeitosta. Viikonlopun reissulla ihastuin tähän valkoiseen torkkuun eräässä mallisisustutuksessa ja päätin tarjota sille uuden kodin 19.90 euron hintaan. 

H&M Home-myymälässä iskin silmäni seepra-tyynyyn. Alle kahdeksan euron päällinen on hauska katseenvangitsija, erityisesti siihen ihastui tytär. Mies ei ole vielä huomannut mitään uutta 😉

Kokeilin Kartellin Componibiliä yöpöydän paikalle. Se näyttää  paljon kevyemmältä  kuin yöpöytä ja toimii myös paremmin korkean ikkunan kanssa. Ainoa “ongelma” on, että rakastan tätä myös elokuvahuoneessa, enkä osaa päättää kummassa paikassa sitä pitäisin. Nimittän yöpöytä ei toimi elokuvahuoneessa alkuunkaan, joten päikseen vaihtaminen ei onnistu. 

Malm-lipaston päällä oli harmaa lasi ja sen otin pois. Ihan kuin meillä olisi uusi kaluste, niin paljon lipaston ulkoasu muuttui. Harmittaa vähän, että en tajunnut ostaa kirkasta lasia tilalle Ikean reissulla. Toisaalta vaatehuoneen lattialla kököttävä lasi ei ole kovin kätevä, joten joko sen pitäisi löytää uusi koti tai sitten palautan sen lipaston päälle. 

Block-valaisin on muuten toiminut ihan moitteettomasti sen jälkeen, kun vaihdoimme alkuperäispakkauksessa mukana tulleen polttimon. Makuuhuoneessa valaisin on myös oikeassa paikassa, sen pehmeän kaunis valo antaa mukavaa tunnelmaa iltoihin. 

Sellaista vähän valoisampaa ilmettä meidän makuuhuoneessamme. Investoinnit ovat alle 30 euroa, joten  aika pienellä rahalla sain ilmettä päivitettyä. Yleisfiilis on edelleen rauhallinen, vaikka vähän väriäkin on huoneeseen eksynyt. 
Kiva, kun olet siellä 🙂

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Sanna InspiredByLove maaliskuu 18, 2013 - 11:23 pm

Kivan ilmeen olet luonut! 🙂 Combonibiili on just huippu yöpöytänä, osta toinen sitten leffahuoneeseen.. ;)) Ja sitten muuhun.. tärkeintä on todellakin rakkaus! En ole vielä keksinyt parempaa tarkoitusta elämällemme! En usko, että tuota tarkoitusta on löytänytkään muut kuin ne, jotka joskus on joutunut laittamaan elämänarvonsa uuteen uskoon rämpiessään pohjamudissa. Ja uskon kyllä, että vaikka blogimme pyöriikin vain “katsokaa minkä tyynyn ostin” tyyppisten postauksien ympärillä, fiksut ihmiset kyllä ymmärtää, että kyseessä on vain pintaraapaisu elämästämme. Kivaa iltaa! <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas maaliskuu 18, 2013 - 11:26 pm

Miten sä ehdit jo kommentoida? ;D Minun piti vielä aamuvarhain viimeistellä postaus, mutta näköjään jo julkaisin sen, heh. Antaa mennä vain, kun kerran oli niin kiireinen! Muokkasin tuota loppua ja nyt sait vähän henkilökohtaisemman version postauksesta, mutta olen iloinen että juuri sinä ehdit sen lukea. Kiitos kauniista ajatuksista, meinaisin itse ensin avata vähän enemmän, mutta sitten päätin kuitenkin toisin. Kivaa iltaa sinullekin <3

Reply
Sanna InspiredByLove maaliskuu 18, 2013 - 11:24 pm

Äää! Ehdit näköjään muokata jo kirjoitustakin.. 🙂 Mutta u get the point 😉 <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas maaliskuu 18, 2013 - 11:27 pm

Pahoittelut Sanna-kulta säädöstä, mutta todella, sain pointin! Kiitos <3

Reply
Jenni maaliskuu 18, 2013 - 11:59 pm

Tuo ikean viltti/peitto on tosiaan mukava 🙂 Meillä se on milloin missäkin ja nyt muutamana vuonna se on esittänyt joulukortti kuvissa lumihankea 😀 Joten melko monikäyttöinen hintaansa nähden!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas maaliskuu 19, 2013 - 7:34 pm

Onpa hyvä idea tuo joulukorttijuttu! Monikäyttöiset tekstiilit ovatkin parhaita 🙂

Reply
Iina maaliskuu 19, 2013 - 9:00 am

Löysin blogisi muutama päivä sitten ja olen jo koukussa. Ihanan selkeää sisustusta ja kauniita kuvia.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas maaliskuu 19, 2013 - 7:32 pm

Voi kiitos Iina, olipa ihana palaute 🙂

Reply
Satu maaliskuu 19, 2013 - 9:11 am

Minäkin ehdin viime yönä lukea ensimmäisen version ja olen samaa mieltä kanssasi. Aivan samoilla linjoilla kanssasi.

Kauniissa makuuhuoneessa on rauhallinen tunnelma, voi kun meidänkin makkari näyttäisi tuolta edes joskus.. Voisin varmaan aloittaa sängyn petaamisella ;D

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas maaliskuu 19, 2013 - 7:32 pm

No olette te todellakin nopeita! 😉 Kiva kuulla, että jaat ajatukseni. Hih, sängynpetaus on kyllä sellainen homma, että joskus arkiaamun kiireessä lipsuu!

Reply
arleena maaliskuu 19, 2013 - 11:53 am

Tyylikkään raikasta, kevät inspiroi ihanasti.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas maaliskuu 19, 2013 - 7:31 pm

Kiitos paljon! Kevät tosiaan innostaa sisustamaan 🙂

Reply
Anonymous maaliskuu 19, 2013 - 3:03 pm

Componobili on niin ihana ja liian monikäyttöinen kun en osaa päättää mihin sen laittaa . 😉 Nyt laitan sen kylppäriin niin ei tarvi ruuvata hyllyjä seinälle . Ja pysyy hyvin laatalla paikallaan kun on kumi pohjassa.

Meillekin kotiutui String! 🙂 en malta odottaa että pääsen sen asentamaan uuteen kotiin. Siinä vaan oli oudosti sen alemman ruuvin paikka kun se valkoinen osa ei ollut seinää vasten . Tuleeko seinän ja ruuvin väliin joku osa va jääkö se “ritiläosa” alhaalta irti seinästä?

Ansku

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas maaliskuu 19, 2013 - 7:30 pm

Olet oikeassa, todella monikäyttöinen huonekalu! Nyt en kyllä heti tältä istumalta osaa vastata String-kysymykseen, meillä asennuksen hoiti mies, enkä ollut silloin edes kotona. Tietäisiköhän joku viisaampi? 🙂

Reply
Anonymous maaliskuu 19, 2013 - 6:31 pm

Meiltäkin löytyy seepra- sekä myöskin kirahvityyny:) Lapset ovat ne nyt omineet omiin huoneisiinsa ja minä “jouduin” hankkimaan pari uutta tyynynpäällistä:D

-Liina

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas maaliskuu 19, 2013 - 7:28 pm

Eläintyynyt on kyllä aika suloisia 🙂 Ja voi harmi, että jouduit ostamaan pari päällistä lisää ;D

Reply
Anonymous maaliskuu 20, 2013 - 10:28 am

Ps. Laita se lasi sinne lipaston taakse piiloon? Ei vie tilaa, ei mene rikki ja voi ottaa tulevaisuudessa käyttöön taas, jos tahtoo..
-Sara

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas maaliskuu 20, 2013 - 10:30 am

Mahtava idea, kiitos! Näin teen 🙂

Reply
Anonymous tammikuu 12, 2014 - 12:12 pm

Tyhmä kysymys, mutta miten olette saaneet taulutv:n seinälle ilman ärsyttävää johtorykelmää? Haluaisin laittaa tv:n seinälle, mutta ärsyttää ne johdot. Vai onko johdot otettu pois kuvauksen ajaksi 😉 En ymmärrä mitään hifilaitteista ja siksi mietin onko tuo mahdollista =D

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas tammikuu 12, 2014 - 3:03 pm

Moikka, ei olenkaan tyhmä kysymys 🙂 Televisio on suuniteltu tuolle seinälle jo talon rakennusvaiheessa, joten johdot menevät suoraan seinän sisään. Jälkeenpäin ei taida olla muuta vaihtoehtoa kun pintavedot, joita voi tietysti vaikka koteloinnilla yrittää siistiä.

Reply

Jätä kommentti