Maailmanparannusviikko

by Kerttu

Heippa!

oranssi-1-3

Viime viikko oli omistettu hyvinvoinnille ja tällä viikolla panostan maailmanparannukseen ystävien seurassa. Harmaat ajatukset ja maisemat on työnnetty taka-alalle; jos aurinko ei paista, niin oranssina hehkuva kimppu olohuoneessa ajaa lähes saman asian!

oranssi-1-5

Uusi Divaani-lehti loisti upeassa oranssissa ja tämä energiaväri innosti minua kukkien valinnassa. Heti tuli pirteämpi olo, kun koti sai ryhtiliikettä väreillä. Missoni homen tyyny on mainio, sillä se käy melkein mihin tahansa väriyhdistelmään.

oranssi-1-7

Sunnuntaina tapasimme kummityttömme perhettä, eilen lounastin ystäväni seurassa ja tänään sain Talo Luckin Heidin aamukahville. Hyvässä seurassa aamukahvit muuttuivat päiväkahveiksi ja vielä myöhäiseksi lounaaksi, viisi tuntia hujahti ihan vain jutellen! Kiitos vielä kerran seurasta! Huomenna tapaan rakkaan lapsuudenystäväni. Joten jos ystävyydellä parannetaan maailmaa, on tämä planeetta tämän viikon jälkeen vähän parempi paikka.

oranssi-1-4

Vaikka odottavan aika on pitkä, onneksi sen pitkäksi käyvän ajan voi käyttää positiivisella tavalla. Yksi ilonaihe on tänään kotikonnuille kantautuneet mukavat sisustusaiheiset uutiset:  Ikea on saapumassa Jyväskylään! Ilmeisesti kyseessä on ”mini-Ikea” ja asia selkiytyy huomenna tiedotustilaisuudessa.

oranssi-1

Onko sinulla jotain energiaväriä, jota lisäät kevään tullen  (tai kevätkaipuussa) sisustukseen? Mitä mieltä olet, toimiiko oranssi? 

Saatat pitää myös

6 Kommentit

Heidi Luck 25 helmikuun, 2015 - 12:37 am

Voi Kerttu, miten mukavaa olikaan. Kiitos inspiroivasta seurasta ja ihanista tarjoomisista. Maailma on jälleen hieman parempi paikka. Nähdään pian uudelleen. ❤️

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 helmikuun, 2015 - 5:55 pm

Kiitos Heidi! Hyvässä seurassa aika lentää!

Reply
Kaisu 25 helmikuun, 2015 - 1:19 pm

Ihania nuo sydämen muotoiset mokkapalat <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 helmikuun, 2015 - 5:56 pm

Ne ovat myös tyttären suosikkeja, tietysti runsaalla määrällä nonparelleja 🙂

Reply
Minna 27 helmikuun, 2015 - 3:08 pm

Hetket ystävien kanssa ovat kenties parasta maailmassa!
Keväällä sisustukseen hiipii pieneksi ajaksi keltaista ja vaaleanvihreää kunnes nekin vaihtuvat takaisin roosaan. oranssi ei kuulu suosikkeihini, mutta kai sitäkin voisi joskus kokeilla vaikka juuri kukissa.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 helmikuun, 2015 - 7:56 am

Roosa on minunkin ikisuosikkini, sitä löytyy tällä hetkellä terrassilta pikkuisen. Oranssi toimii parhaiten pienissä yksityiskohdissa niin sisustuksessa kuin pukeutumisessakin, ihanan energinen väri!

Reply

Jätä kommentti