Marraskuun valopilkut

by Kerttu
Marraskuun valopilkut

Luonnon Lumoa– kynttilät saatu lahjana 

Hyvää marraskuuta, ystäväiset!

Taas sitä mennään. Vuodenkierrossa kaamos on kuin vuoristoradan vaunu, joka hitaasti ruksuttaa ylämäessä. Noustaan korkeammalle, alkaa tuulla ja hirvittää, koneisto hieman kitisee. Mutta aina on päästy tasaiselle alustalle, sinne missä näköalat ovat kauneimmillaan. Ja sitten taas mennään, kädet ilmaan, hieman kiljahtaen, kohti valoa.

Vaikka vähän kirpaiseekin, en silti marraskuusta luopuisi. Kuka haluaisi tasaista kyytiä possujunassa, kun voi saada kaikki tunteet ja fiilikset? Ajattelen myös, että kaamos on aika, jolloin saa hidastaa ja kuunnella kehoa ja ajatuksiaan. Me kaikki tarvitsemme keinomme rauhoittaa oma mieli.

Marraskuun valopilkut

Viime jouluna, kaamoksen selän taituttua, luin eräänä raukeana loma-aamuna sanomalehteä. Oli joulupäivä ja sydän kiitollisuudesta täynnä. Otsikossa luki: ”Keskisuomalainen selvitti, mitä kuuluu neljälle Jyväskylässä tunnetulle entiselle huippu-urheilijalle – Näin he löysivät paikkansa yritys- ja työelämässä.” 

Minulla on vähän tapana aistia ihmisten hyvää energiaa ja siinä katseessa sitä oli. Aerobicin maailmanmestari Irina Matilainen-Tuokkola katsoi kameraan ja hymyili. Hän kertoi, kuinka työllistää itsensä yrittäjänä sekä personal trainerina sekä Luonnon lumoa-brändinsä kautta. Huippu-urheilun jälkeen hän on fyysisen aktiivisuuden lisäksi oppinut arvostamaan yhä enemmän mielen hyvinvoinnin merkitystä.

Luin jutun ja vaikutuin. Siltä seisomalta kaivoin Instagramin esiin ja lähetin Irinalle viestin 25.12. klo 9.15: ” Hei, ihana juttu sinusta ja yrityksestäsi lehdessä. Tuli lämmin fiilis ja resonoi, itse myös etsin kehon ja mielen balanssia ja kokonaisvaltaista hyvää oloa elämään. Arvostan työtäsi ja toivotan ihanaa joulun aikaa <3.”

Sain heti kiinni siitä maailmasta, jonne Luonnon lumoa meidät haluaa johdattaa. Kuvittele hidas ja raukea aamu, eikä kiire minnekään. Laitat soimaa rauhallisen jazzin, keität kahvin ja sytytät käsin luodun, täysin luonnon raaka-aineista tehdyn kynttilän. Olet siinä ajatustesi kanssa, eikä kukaan pyydä tai odota sinulta mitään.

Mieli ja keho ovat erottamaton parivaljakko ja kumpikin tarvitsee toista voidakseen hyvin.  On todella inhimillistä väsyä, välillä henkisesti ja välillä fyysisesti.  Irina sai kokea kiireettömyyttä katsoessaan kynttilässä palavaa liekkiä ja siitä syntyi halu luoda samaa tunnetta myös muille; olla mukana ihmisen arjessa ja auttaa mielen hyvinvointia.

Hän loi Luonnon lumoa-tuotteet olemaan  vähän enemmän kuin kynttilöitä. Ne ovat pala rauhaa kauniissa pakkauksessa, ne ovat hetkiä itselle. Ne edustavat luopumista, hiljaisuutta, rauhaa ja balanssia, jos vain haluaa niin ajatella.

Tänä syksynä tapasimme vihdoin Irinan kanssa. Kävimme lounaalla ja sain vahvistuksen siitä energiasta, jonka olin kokenut jo lehtijuttua lukemalla. Sain pienenä lahjana nämä kauniit kuvissa näkyvät kynttilät. Yksi näistä kynttilöistä – nimeltään rakas ystävä – pääsi jo samana iltana erään vaikeita hetkiä eläneen ystäväni kotiin. Välittämään valoa, iloa ja energiaa. Tai ihan vain välittämään.

Aika ihana lahja, vaikka itse sanonkin.


Tästä pääset Luonnon Lumoa-verkkkokauppaan tutustumaan näihin ihaniin tuotteisiin.

Saatat pitää myös

Jätä kommentti