Luetuimmat postaukset vuonna 2015

by Kerttu

Vuosi on tullut jälleen päätökseen ja kurkistin Google Analyticin tietoihin siitä, mitkä postaukset ovat saaneet eniten lukukertoja. Tämä olikin varsin mielenkiintoinen tutkimusmatka ja listalta nousi esiin myös yllätyksiä. Olen kirjoittanut tänä vuonna 271 postausta ja joukkoon mahtuu monenlaisia aiheita. Ensi viikolla pureudun tarkemmin tämän hetkisiin ajatuksiin blogistani, joten säästetään ne ajatukset sinne! Postauksen otsikossa on linkki, joten klikkaamalla pääset lukemaan koko jutun.

Jyväskylän parhaat kaupat ja nähdävyydet

Tein kierroksen kotikaupungissani ja esittelin suosikkipaikkojani. Tämä postaus sai paljon jakoja ja nousi siksi vuoden luetuimmaksi.

jkl-1

Vauva-arjen parhaat tarvikkeet

Hieman yllättäen vauva-asiat siis kiinnostavatkin teitä, ainakin osaa lukijoista 🙂 Tässä postauksessa nostin esiiin hankintoja, jotka osoittautuvat meillä toimiviksi.

vauvatarvikkeet-1-8

Lastenhuoneen kauneimmat tapetit

Pojan huonetta on sisusustettu pitkään ja hartaudella. En ihmettele, että tapettipostaus sai suosiota, sillä itsellenikin tapetin valinta oli todella haastava tehtävä.

2015-02-01

Mission imbossile – nätti kuramatto

Nyt ollaan niin arjen äärellä! Kauniin kuramaton metsästykseen osallistui moni lukija ja kommenttiboksissa käytiin aiheesta vilkasta keskustelua.

kuramatto-1-2-646x1024

Täydelliset häät Etelä-Ranskassa

Teimme satumatkan Ranskan Montpellieriin siskoni unelmahäihin ja kyllähän ne kiinnostivat myös teitä.

haajuhla-1-11

4 x Hay About a Chair

Uudet keittiöntuolit muuttivat sisustuksen ilmeen. Täytyy sanoa, että tähän sisustusvalintaan olemme olleet tyytyväsiä!

acc-1-21

Poika on tullut kotiin 

Kun vauva syntyi maaliskuussa, sain teiltä paljon onnitteluja. Tätä blogi on parhaimmillaan, myötäelämistä isoissa ja pienissä asioissa.

poika

Heipat hetkeksi

Kun näin tämän kuvan uudelleen, ajattelin vain ”valtava maha!”. Heipat hetkeksi -postauksessa jaoin ajatuksiani äitiysloman alusta. Tuosta hetkestä on jo 11 kuukautta.

takka-1-3

Asuntomessujen ylellinen Lakkalaine

Olen joka vuosi kirjoittanut Asuntomessuista ja tämän vuoden suosituin Asuntomessu – postaus esitteli ylellisen Lakkalaine -kivitalon.

MG_5518

Etsivä löytää eli terassin uusi sisustus

Kierrätetty design kiinnostaa muitakin ja terassimme saikin loppukesästä uudet kalusteet tori.fi – ja huuto.net -löytöjen kautta.

askoamigo-1-2

Lista suosituimmista postauksista ensin yllätti minut, sillä siinä on aika paljon muutakin kuin sisustamista. Mutta ehkä se on sitten blogini juttu, olla sekoitus arkivinkkejä, reissutunnelmia ja ajatuksia elämästä. Tästä listasta jätin kaupalliset yhteistyöt pois, sillä ne saavat asiakkaan jakojen vuoksi näkyvyyttä, eikä niiden suosituimmuutta ole niin helppoa mitata.

Tänään tulee tasan kolme vuotta siitä, kun perustin Modernisti kodikkaan.  Illalla nostan maljan uudelle vuodelle ja blogisynttäreille! Tehän tiedätte, miten rakastankaan uusia alkuja. Onnellista vuodenvaihdetta ja kiitos loistavasta seurastanne tänä vuonna <3

Saatat pitää myös

5 Kommentit

zubi 31 joulukuun, 2015 - 10:10 am

Teillä on ollut tapahtumarikas vuosi, muistan nämä kaikki postaukset hyvin. 🙂 Blogisi on tuonut iloa arkeen ainakin tämän lukijan kohdalla.

Onnea 3-vuotiaalle blogille ja ihanaa uutta vuotta teidän perheelle!

Reply
Karkku 31 joulukuun, 2015 - 10:44 am

Olet tuottanut paljon iloa arkeeni ihanien postaustesi kautta. Odotan aina innolla seuraavaa. 🙂 Onnittelut ja kaikkea hyvää vuodelle 2016!

Reply
Lyde 31 joulukuun, 2015 - 10:56 am

Paljon onnea kolmevuotiaalle!

Reply
Muuttuvakotini Päivi S 31 joulukuun, 2015 - 11:28 am

Onnea kolmevuotiaalle. Antoisaa ja kaikkea hyvää tulevaan uuteen vuoteen sinne teille koko perheelle <3

Reply
Roxie 19 elokuun, 2016 - 8:16 pm

That’s what we’ve all been waiting for! Great poisgnt!

Reply

Jätä kommentti