Modernisti kodikas kolme vuotta! (+designarvonta)

by Kerttu

Kaunista uuden vuoden alkua!

keittio-1-3

Kun kolme vuotta sitten perustin blogini, enkä olisi ikinä uskonut miten tärkeä kanava tästä tulee. Suurimmat ja kauneimmat kiitokset ansaitsette te, lukijat. Ilman teitä, ei olisi blogianikaan. Olen kiitollinen siitä, että niin moni on pysynyt nämä vuodet mukanani ja joukko ruutujen toisella puolella on tasaisesti kasvanut.

marimekko-1-10

Reilu vuosi sitten pakkasin virtuaaliset kimpsut ja kampsut ja muutin osaksi Divaani-blogeja, jossa olen viihtynyt mainiosti. Vaikka jouduimmekin viime vuonna hyvästelemään printtilehden, odotan innolla uuden vuoden tuomia uusia tuulia myös täällä blogikodissani. Taustajoukot mahdollistavat sen, että niukassa aikaresurssissa saan keskittyä siihen mieleisimpään juttuun eli sisällöntuotantoon. Kiitos Allerille luottamuksesta ja kaikille yhteistyökumppaneille mielenkiintoisista projekteista.

olohuonesyys1-1-3

Vaikka sisustus on aina ollut punainen lanka, en osaa tehdä tyylipuhdasta sisustusblogia. Mukaan pääsee monenlaisia inspiraationlähteitä ja arjen kauneutta. Välillä mennään kepeän kevyesti ja välillä innostun pohtimaan jotain asiaa syvällisemminkin. Blogissani yksi pohdinnanpaikka on linjanveto siitä, mitkä asiat tänne luontevasti kuuluvat ja mitkä eivät. Myös postaustahti pohdituttaa, sillä olen aina tykännyt siitä, että blogi päivittyy usein. Mietinkin, olisiko blogini parempi, jos päivitystahti olisi verkkaisampi, mutta vastapainoksi panostaisin julkaistuihin postauksiin enemmän aikaa.  Mitä mieltä te olette?

Nikari-1

Toisaalta, minulle bloggaamisessa on tärkeintä vapaus ja spontaanius. Minulla ei ole postaussuunnitelmia viikkokausiksi, vaan kirjoitan paljon siitä mikä milloinkin sattuu inspiroimaan. Tänä jouluna ajattelin pitää ensimmäisen blogilomani, mutta sitten tajusin, että tämä juttu ei toimi niin. Kun tekee mieli kirjoittaa, pitää saada kirjoittaa. Väkisin vääntämisen sijaan voi sitten pitää paussipäiviä. Yleensä juuri silloin kun mielessäni ei ole postausaihetta, sellainen päivänaikana vain jostain tulee. Ja aidosti ja oikeasti nautin siitä hetkestä, kun saan illalla avata läppärin hiljaisessa talossa. Tämän hetken haaste on kuvat, sillä aktiivisessa vauva-arjessamme en meinaa ehtiä kuvaamaan päivän parina valoisana tuntina, vaikka kotona olisinkin. Toisaalta, sama ongelma on päivätyössä käyvillä bloggaajillakin. Ja nyt jo mennään valoa kohti, että kohina käy!

3v-1-4

Blogimaailma on muuttunut paljon kolmessa vuodessa. Kun selaan kolme vuotta vanhoja postauksia, tunnen pientä myötähäpeää, mutta samalla oppimisen riemua! Paljon olen saanut kasvaa ja kehittyä tämän harrastuksen parissa.  Olen saanut tänä aikana tutustua niin huikeisiin tyyppeihin, että en voi olla kuin kiitollinen. Tänä vuonna blogi ja muut projektit mahdollistavat hoitovapaan. Niin paljon kun lapsia ja kotia rakastan, tarvitsen niiden vastapainoksi jotain ihan omaa. Onneksi minulla on ympärillä hyvät tukijoukot, jotka ansaitsevat myös kiitoksen.

kukat-1-4

Olisin enemmän kuin kiitollinen, jos kuulisin ajatuksianne ja vapaata palautetta liittyen blogiini ja sen kehittämiseen! Kerrothan minulle kommenttilaatikossa, mitkä aiheet / millaiset postaukset ovat sinulle mieluisampia blogissani. Entä mitä toivoisit lisää? 

scandictogo-1-025

Kaikkien 10. tammikuuta mennessä kommentin jättäneiden kesken arvon 100 euron lahjakortin* yhteen suosikkikauppaani eli Sisustuksen koodiin! Jätäthän sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, jotta saan yhteyden voittajaan (se ei näy kuin minulle). Lahjakortin voittaja pääsee toteuttamaan summalla vapaavalintaisen designunelmansa, sillä liikkeen valikoimasta löytyy kaikki huippumerkit modernin sisustajan makuun.  Viimeksi kesällä pääsin Turkuun paikan päälle hypistelemään ihanuuksia, mutta onneksi Sisustuksen koodi toimittaa tuotteita postitse kaikkialle Suomeen.

HUOM! ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Ilmoitan voittajan piakkoin. 

Kiitos vielä kerran kolmesta blogivuodesta, tästä on ilo jatkaa. Tässä vielä muistutuksena seurantakanavat: Bloglovin / Facebook / Instagram Twitter / Pinterest / Snapchatissa (kerttup).  Nyt on teidän vuoronne, sana on vapaa kommenttilaatikossa!

*Lahjakortin tarjoaa Sisustuksen Koodi, kiitos!

Saatat pitää myös

359 Kommentit

SofiaN. 1 tammikuun, 2016 - 11:27 am

Tarvitseeko hyvää blogia muuttaa mitenkään..? Mielestäni blogisi on varsin kattava lukuelämys. Ja tietysti, jotta me kaikki pysyisimme ”muodin mukana”, niin vuoden 2016 trendit olisi kivaa luettavaa. Hyvää uutta vuotta kaikille!!!

Reply
Lotta H 2 tammikuun, 2016 - 10:47 pm

Mukana ☺

Reply
Lotta H 2 tammikuun, 2016 - 10:50 pm

Mukana arvonnassa. 🙂 Tykkään tyylistäsi kirjoittaa.

Reply
Karoliina 7 tammikuun, 2016 - 10:43 pm

Kiitos loistavasta blogista. Teet mukavan vaihtelevia postauksia ja sisustusteemaa on juuri sopivasti, jotta taviskin pysyy mukana. Tämä kommentointiboksi on vähän hankala ja kaipais uudistusta. Nyt jätän kommentin ensimmäisen vastauksena, koska olisi mennyt koko yö rullatessa kaikki yli 300 kommenttia kännykällä jotta oisin voinut jättää oman kommentin. Olisi hyvä siis että voisi jättää kommentin selaamatta aiempia viestejä 🙂

Reply
svii 1 tammikuun, 2016 - 11:35 am

Tykkään blogissasi sisustuksen lisäksi pohdiskelevammista postauksista!

Reply
Johanna 1 tammikuun, 2016 - 11:35 am

Ihana blogi ja plussat siitä kun ei ole pelkkä sisustusblogi , elämä saa näkyä 🙂

Reply
Marjo 1 tammikuun, 2016 - 11:44 am

Tämä on ihana blogi, tykkään sinun positiivisesta elämänasenteestasi, se näkyy tekstissä.

Reply
Leena 1 tammikuun, 2016 - 11:52 am

Blogisi on nykyisellään hyvä. Toivon saman linjan jatkuvan.

Reply
Raija 1 tammikuun, 2016 - 11:52 am

Blogisi toistaa paljon hyvin samankaltaisia kuvia. Olohuonetta on nähty turhan monta kertaa. Jonkinlaista kriittisyyttä toivoisin.

Reply
Anu 1 tammikuun, 2016 - 11:56 am

Onnea kolmevuotiaalle! Blogisi on kiva juuri tällaisenaan. Tykkään siitä, että mukana on muutakin kuin sisustamista, vaikka siitäkin kyllä tykkään. Elämä saa näkyä myös blogissa :). Oikein ihanaa alkanutta vuotta sinulle!

Reply
Henrika 1 tammikuun, 2016 - 11:57 am

On aina ilo lukea postauksiasi, sinulla on niin hyvä kieli, kirjoitat kauniisti ja positiivisesti! Hyvää uutta vuotta!

Reply
aulikki 1 tammikuun, 2016 - 11:59 am

Blogisi on piristys ruiske arjen ”harmauteen” kaunista katseltavaa, reipasta elämää käsittelevää, perhe sopuisasti/ sopivasti mukana.

Reply
Katja 1 tammikuun, 2016 - 11:59 am

Sinun blogisi on inspiroivaa luettavaa! Olen roikkunut lukijanasi aivan alusta saakka ?
Mielestäni postaustahtisi on oikein sopiva ja niillä on juuri pituutta sopivasti, liian lyhyet jutut ei ole mielestäni kivoja vaan mielelläni luan kattavamman kattauksen aina aiheesta. Hetki kun blogia luen, on juurikin illalla kun talo hiljenee ja saan sen oman hetken katoa mitä Kertulle kuuluu ?

Rakennamme nyt itsekin taloa ja höyrähdin käyttämään tällä kertaa vahvempia maalisävyjä… Joka kerta kun tulen blogiisi, minulle tulee olo, että missä se meidän skandinaavinen vaaleus on ?

Jatka vain samaan malliin, on todella hyväksi havaittu tyyli!

Katja

Reply
Jenninii 1 tammikuun, 2016 - 11:59 am

Ihana blogi! Ei tarvitse mielestäni mitenkään muuttaa. Kiva, että on vähän jotain muutakin kuin sisustusta ja positiivisuus huokuu tekstistä 🙂

Reply
Saara 1 tammikuun, 2016 - 11:59 am

Ilman muuta sisustusblogissa tärkeintä minulle ovat sisustuskuvat. Itse aivan innoissaan odotan kauniita kuvia ja sisustusvinkkejä, trendejä, askarteluideoita jne. Kiireaikaan kuvat ovat se tärkein juttu, josta saattaa saada viimeisen sysäyksen omaan ostopäätökseen vaikkapa. Kun on enemmän aikaa, on mukava lukea arjestasi, pohdintojasi ja ajatuksiasi. Myös jonkun uuden hankinnan käyttökokemukset ovat tärkeitä, jotta tietää, kantsiiko itse sellaista hankkia. Oli se sitten uuden tuolin pinta tai vaikkapa keittiöpyyhkeen pyyhkivyys? (nimittäin monet design keittiöpyyhkeet eivät ees kunnolla kuivaa!!) Monipuolisuus on tärkeää. Kiitos sinulle ja hyvää uutta vuotta!

Reply
Johanna 1 tammikuun, 2016 - 12:01 pm

Osaat mielestäni kirjoittaa hyvin ja kuvasi on todella kauniita! Tykkään kovasti myös muista kun sisustukseen liittyvistä jutuista, esim liikuntaan ja elämäntapamuutoksiin liittyvät postaukset olivat mielenkiintoisia. Ja lapsiperheen arjen tuot myös rehellisesti esille kirjoituksissasi, aina ei jaksa, eikä kaikki suju kuin tanssi, eikä tarvitse esittää muuta. Kiitos siitä ja jatka samaan malliin!

Reply
Annamaija 1 tammikuun, 2016 - 12:04 pm

Ihana inspiroiva blogi! Pidä se juuri tällaisena ?

Reply
Kati 1 tammikuun, 2016 - 12:05 pm

Aiheiden combo ja postaustahti on oikein sopiva nykyisin. Onnea vuosipäivänä!

Reply
Misty 1 tammikuun, 2016 - 12:11 pm

Onnea ja oikein hyvää uutta vuotta!
Pidän paljon sisällöstä tuollaisenaan, mutta olisi herkullista nähdä kotianne myös laajemminkin.

Reply
NinaH 1 tammikuun, 2016 - 12:11 pm

Lyhyt kommentti toiselta pikkulapsiarkea elävältä: tiheät ja vähän lyhyemmät postaukset parempi kuin perusteellista harvemmalla tahdilla. Ehtii itsekin lukea ?. Kiitos piristävistä kirjoituksista!

Reply
RiittaLe 1 tammikuun, 2016 - 12:19 pm

Pidän blogistasi tällaisenaan.
Siitä heijastuu positiivisuus ja elämänmyönteisyys.

Hyvää Uutta Vuotta !

Reply
Piitu 1 tammikuun, 2016 - 12:20 pm

Kirjoitat ihanasti kaikesta. Mielestäni muutosta ei tarvita. Ihanaa vuotta 2016.

Reply
Nkl80 1 tammikuun, 2016 - 12:21 pm

Toivoisin enemmän kuvia myös muistakin huoneista kuin vain olohuoneesta.
Muutoin blogisi on hyvä juuri näin 🙂

Reply
Henriikka 1 tammikuun, 2016 - 12:23 pm

Sulla on aivan mahtava blogi! Pidän siitä, että kirjoitat välillä muutakin kuin sisustukseen liittyvää 🙂 Erityisesti vauvajutut kiinnostaa samankaltaisen tilanteen vuoksi. Kiitos ihanasta blogista!

Reply
pippanen 1 tammikuun, 2016 - 12:25 pm

Jatka vain samaan malliin!

Reply
HeidiS 1 tammikuun, 2016 - 12:25 pm

Onnea blogille, ei kaikkea aina hyväksi havaittua ja koettua tarvitse muuttaa tietyin väliajoin-kyllä hyvä pysyy arvossaan juuri sellaisena kuin on -aivan kuin vintage kaluste, HeidiS

Reply
Raili 1 tammikuun, 2016 - 12:27 pm

Hei!
Blogisi on monipuolinen ja kiinnostava jo nyt. Mitään parannettavaa ei tule mieleen. Pidän
myös siitä, että postaat usein. Aito ja elämänmakuinen.
Hyvää Uuta Vuotta!

Reply
Sari N. 1 tammikuun, 2016 - 12:28 pm

Hei!

Pidän blogistasi juuri tällaisena kuin se on: monipuolisena ja välillä sisustusjutuista muuallekin poikkeavana. Olen ollut alusta saakka blogisi seuraaja enkä koskaan Bloglovinin kautta seuratessani klikkaa suoraan merkitse luetuksi -nappia vaan haluan aina tietää, mitä sinulle kuuluu. Monen muun blogin kohdalla jätän jutun avaamatta.

Olohuonetta tosiaan näkyy melko usein, mutta yleensähän keksit aina jotain kiinnostavaa puheenaihetta olohuonekuvien oheen. Toki olisi kiinnostavaa välillä kurkata esimerkiksi tv-huoneeseenne ;-).

Jyväskylän lähellä asuvana toivoisin luonnollisesti, että Jyväskylä ja keskisuomalaisuus näkyisi vieläkin enemmän postauksissasi. Miten olisi kurkistus paikallisiin (jyväskyläläisiin ja keskisuomalasiin) matkailukohteisiin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin jne.

Jatka siis samaan tyyliin ehdottomasti! Pohdintojasi on mukava lukea, koska pelkkään pinnalllisuuteen kyllästyy suht nopeasti.

Sari N.

Reply
Johanna 1 tammikuun, 2016 - 12:28 pm

Kaikki sisustusvinkit kiinnostavat. Etenkin lastenhuonepostaukset. Myöskin kaikki kodinhoitoon/siivoukseen liittyvät vinkit ovat kiinnostavia.

Reply
Virpi 1 tammikuun, 2016 - 12:32 pm

Kaunis kiitos blogistasi, pidän siitä juuri tällaisena!:)

Reply
Minna 1 tammikuun, 2016 - 12:36 pm

Sisustusjutuista pidän eniten. Ehkä olohuonekuvia on jo liikaa samasta suunnasta.
Mukavaa vuoden alkua!

Reply
Jenna 1 tammikuun, 2016 - 12:38 pm

Blogiasi on mukava lukea, enkä kaipaa suurempia muutoksia. Yksi asia on kiinnittänyt huomiota viime aikoina. Yhteistyöpostausten tyylissä kannattaa olla kriittinen, koska niistä tulee helposti hiukan huvittavia myyntipuheita esim. vessanpapereista. Kaupallisuus on ymmärrettävää ja on mukava että suuri ajallinen panostuksesi ei ole täysin hyväntekeväisyyspohjalla. Kiitos kivoista kirjoituksista!

Reply
Elina 1 tammikuun, 2016 - 12:38 pm

Blogisi on hyvä tällaisenaan! Sopiva sekoitus sisustusta ja muuta aihetta niin mielenkiinto pysyy yllä. Olet uskomattoman hyvä kirjoittamaan ja sinun positiivisesta asenteesta tulee aina niin hyvä mieli 🙂

Reply
Satu T 1 tammikuun, 2016 - 12:43 pm

Hei, ja kiitos kivasta blogista. Pelkkää sisustusblogia en jaksaisi lukea, joten on mukavaa, että kirjoitat muustakin. Toivon, että pidät kiinni myös spontaaniudesta, jolloin blogissa säilyy aitous. Tiheä tai harva tahti, ei sen väliä ja tahti voi vaihdellakin, kunhan blogi ei ole liian suunniteltu tai väkisin väännetty.

Reply
MinnaN 1 tammikuun, 2016 - 12:46 pm

Blogiasi on oikein kiva lukea. Se on selkeä ja monipuolinen. On kiva lukea sisustus postauksia, mutta myös muita postauksia. Olet niin positiivinen ja iloinen ihminen. Hyvää uuttavuotta !!!

Reply
anna 1 tammikuun, 2016 - 12:48 pm

Blogisi on aito, josta saat ison plussan ja kiitoksen. 😉 en henkilökohtaisesti aina lämpene kaupallisille jutuille, mutta kyllä niissä on paljon hyvääkin ja samalla päässyt tutustumaan uusiin suomalaisiin yrittäjiin. Ja saanut rutkasti uusia ideoita omaan suht samaan aikaan rakennettuun kotiin.
Päivittäin käyn kurkkaamassa onko uutta postausta tullut, joten lukijan näkökulmasta postaus tahti saa olla tiheäkin. 😉
Vaikka elämän tilanne on hiukan eri, tykkään et blogissa näkyy lapsiperheen arki. Se tekee blogista juuri sinun näköisen.
Jatka omalla tyylillä myös tämä vuosi. Kiitos! 🙂
-anna-

Reply
Marjut 1 tammikuun, 2016 - 12:48 pm

Tykkään sellaisena kuin on☺

Reply
Riikka 1 tammikuun, 2016 - 12:49 pm

Modernisti kodikas on kaunis, sympaattinen, monipuolinen ja ennen kaikkea elämänmakuinen blogi. Ainoa blogi jota seuraan säännöllisemmin. Lukijana viihdyn kauniiden kuvien ja sopivan syvällisten tekstien parissa, tämä blogi on kaikkea muuta kuin pinnallinen. Arjen kommellukset ja aitous luovat fiiliksiä joihin lukijan on helppo samaistua. Tulevilta postauksilta en osaa toivoa mitään erityistä, luotan sinuun ja jään innolla odottamaan mitä on tulossa ?

Reply
Anaska 1 tammikuun, 2016 - 12:50 pm

Onnea 3-vuotiaalle! Alusta asti mukana olleena voin todeta, että jatka samaan tyyliin. Sopivasti sisustusta, lapsiperhearkea, kuntoilua…. Sitä mitä ruudun tälläkin puolella. Höysteenä se, että osaat kirjoittaa taidokkaasti, hauskasti, positiivisesti. Hyvä mieli tulee monesti ja sehän piristää arkea. Onnea tulevaan vuoteen!

Reply
Karkku 1 tammikuun, 2016 - 12:53 pm

Mitä hyvää muuttama 🙂

Reply
Milja 1 tammikuun, 2016 - 12:57 pm

Postaustahti on nykyisellään hyvä. Tykkään elämän makuisesta blogista, sopivan vaihtelevaa sisältöä. Enempi kaipaisin postauksia muistakin huoneista kuin olohuoneesta ja keittiöstä.

Reply
Deede 1 tammikuun, 2016 - 1:05 pm

Olet ollut lempi bloggaajani kaikki nämä kolme vuotta 🙂 Kiitos

Reply
Noora / Villakoiria ja kissankarvaa 1 tammikuun, 2016 - 1:11 pm

Onnittelut kolmevuotiaalle!

Parasta blogissasi on juuri sun ihanan persoonan näkyminen, positiivisuus ja elämänmakuisuus. Ihailen tiivistä postaustahtiasi! Se tahti mikä tuntuu sinusta sopivalta, sopii myös meille lukijoille, sillä postaukset tuntuvat luontevilta, eivätkä pakotetuilta. Jatka siis samaan malliin!

Ihanaa alkanutta vuotta koko teidän perheelle! 🙂

Reply
Anu 1 tammikuun, 2016 - 1:17 pm

Kiitos ihanasta blogista! 🙂
Olisi mielenkiintoista lukea lisää tulevista sisustustrendeistä 🙂

Reply
Sini/Nautiskellen 1 tammikuun, 2016 - 1:27 pm

Blogin sisältö on mielestäni juuri hyvä, mutta verkkaisempikaan postaustahti ei minua haittaisi, jos sisältö on siten tarkoin mietittyä. Blogin oma sisältö ei siis kaipaa kehitystä, kunhan pysyy kiinnostavana ja uusiakin aiheita silloin tällöin tulee. Myös minulla jäi hiukan huono maku suuhun näistä viime ajan yhteistyökampanjoista Lotuksen kanssa – sisältö kun ei ihan luontevasti blogiin sovi ja tuntuu vähän hömelöltä kehua arkista (vaikka toimivaakin) tuotetta noin ylitsevuotavasti, vaikka palkan postauksesta saisikin… Siis vähemmän näitä, enemmän sopivia yhteistyöjuttuja ja ennemmän blogin omaa sisältöä!

Reply
Marjo 1 tammikuun, 2016 - 1:30 pm

Blogisi on jo nykyisin yksi parhaista,ellei paras. Nimenomaan koska käytät sisustuksessa paljon designia. Myöskin vauva-arjesta silloin tällöin luen ihan mielelläni. Kuntoiluun liittyvät asiat ehkä sitten vähiten kiinnostavat.

Reply
Tanja 1 tammikuun, 2016 - 1:35 pm

Tykkään lukea tosi paljon blogiasi ja tekstin sisältö on yleensä hyvä. Ehkä enemmän kaipaisin vaihtelua kuviin ja kuvakulmiin kodistasi, niin kuin varmasti moni muukin.

Reply
Mirva 1 tammikuun, 2016 - 1:49 pm

Tykkään blogistasi kovasti juuri näin! Onnea synttäreiden johdosta!

Reply
Päivi 1 tammikuun, 2016 - 1:51 pm

Olen seurannut blogia vuoden verran ja aion pysyä mukana jatkossakin. Toivoisin postausta vaatehuoneen tai -kaapin säilytysratkaisuista.
Hyvää uutta vuotta!
-Päivi

Reply
Niina 1 tammikuun, 2016 - 1:58 pm

Tykkään siitä, että blogi päivittyy usein, mutta paineita tästä ei kannata ottaa. Päivität silloin, kun aidosti huvittaa, niin homma ei ala maistumaan puulta. 🙂 Monipuoliset juttuaiheet on jees!

Reply
Anni 1 tammikuun, 2016 - 2:00 pm

Onnittelut ensinnäkin blogin vuosipäivästä. Tykkään blogistasi valtavasti ja postaus tahti on mielestäni hyvä. Enemmän toivoisin kuvia myös muualta talosta kuin olohuoneesta. Blogisi on ihanan positiivinen.

Reply
Tanja 1 tammikuun, 2016 - 2:01 pm

Kiitos blogistasi! Olisi kiva nähdä tulevia sisustus trendejä enemmän.

Reply
Merja 1 tammikuun, 2016 - 2:07 pm

Olet todella hyvä kirjoittaja, viestinnän ammattilaisuus näkyy teksteistäsi. Myös aiheesi ovat mukavan monipuolisia, itse pidän kovasti sekä arkesi kuvauksista että myös syvällisemmistä pohdinnoista / päivänpolttavien aiheiden käsittelystä. Kaiken taustalla oleva positiivinen asenteesi piristää aina 🙂

Postaustahtisi on sopiva. Ihailen että ehdit olla noin ahkera ja silti aina taatulla laadulla kirjoittava ja kuvaava, olitpa sitten työelämässä tai nyt hoitovapaalla.

Kiitos siis loistavasta blogista, jatka samaan malliin!

Reply
Ellu. 1 tammikuun, 2016 - 2:12 pm

Blogiisi on aina mukava palata uudestaan ja uudestaan. Tykkään tavastasi kirjoittaa ja ihanista kuvista! Kiitos, päivän kahvittelu alkaa yleensä juurikin sinun blogilla:)

Reply
HannaKoo 1 tammikuun, 2016 - 2:19 pm

Kuvasi ovat aina niin kauniita ja laadukkaita, että blogiasi on todella kiva seurata jo pelkästään kuvien vuoksi. Sisustuspainotteiset jutut ovat eniten mieleeni, mutta ehkäpä haluaisit jakaa meille joskus myös kauneuteen ja tyyliin liittyviä juttuja? Muutamista kuvista päätellen olet sisustamisen lisäksi myös todella tyylikäs pukeutuja, joten siihen liittyviä juttuja olisi myös kiva lueskella 🙂 Mukavaa alkanutta uutta vuotta!

Reply
Paula 1 tammikuun, 2016 - 2:24 pm

Kiitos ja onnea ihanasta 3 vuotiaasta blogista!
Tiheä päivitystahti on hyvä juttu. Myös lyhyet jutut kuvan ja positiivisen ajatuksen kera ovat riittäviä. Päivittäin tulee tähän blogiin kurkattua.

Reply
idahhh 1 tammikuun, 2016 - 2:30 pm

Tykkään blogista juuri tällaisena! 🙂

Reply
Jutta 1 tammikuun, 2016 - 2:30 pm

Onnea 3-vuotiaalle! Pidän tyylistäsi kirjoittaa, ja ”kynäsi on terävä” aiheessa kuin aiheessa, eli jatka samaan malliin. Onnellisia päiviä uudelle vuodelle! 🙂

Reply
Nita 1 tammikuun, 2016 - 2:32 pm

Pidän blogistasi juuri tällaisen kuin se on: luonnollisena, hyväntuulisena ja kauniisti toteutettuna. Postaustahtisi on ollut juuri minulle sopiva, mutta tärkeintä että se on itsellesi hyvä tahti jotta hyvä fiilis säilyy.

Reply
LM 1 tammikuun, 2016 - 2:33 pm

Onnea 3-vuotiaalla. Pidän blogistasi juuri tällaisena kuin se nyt on – monipuolinen.

Reply
Tanjuska 1 tammikuun, 2016 - 2:33 pm

Blogisi on aito ja siinä on juttuja koskien sisustusta sekä lapsiperheen elämää. Pidän siitä juuri tuollaisena, koska tekstiä on miellyttävä lukea sekä kuvat ovat kauniita ja niitä on sopivassa suhteessa. Onnea 3-vuotiaalle!

Reply
Elma 1 tammikuun, 2016 - 2:35 pm

Sisustusjutut on tietenkin blogisi ydin, mutta on kyllä ollut mukava lukea liikunta- ja ravintojuttujasikin. Kirjoitat positiivisella asenteella. Kiitos siitä!

– Elma –

Reply
Hanne 1 tammikuun, 2016 - 2:38 pm

Mukavan asiallinen, avoin ja silti rento blogi. Tykkään =)

Reply
Sarppa 1 tammikuun, 2016 - 2:39 pm

Pidän kovin blogistasi, juuri tällaisena 🙂 sopivassa suhteessa kaikkea 🙂

Reply
anna.m 1 tammikuun, 2016 - 2:40 pm

Mukava blogi monipuolisuudessaan. Jyväskyläläisenä luen aina mielelläni vinkkejä paikallisista rakennusammattilaisista, blogikirppiksistä yms.

Reply
Sara 1 tammikuun, 2016 - 2:44 pm

Onneksi olkoon 3-vuotiaalle blogille! Olen ollut lukijasi alusta pitäen, ja pidän kovasti tavastasi kirjoittaa ja havainnoida maailmanmenoa sekä positiivisesta elämänasenteestasi, joka huokuu postauksissa.

Vaikka omat lapset ovat jo koululaisia, on kiinnostavaa lukea välillä vauva- ja pikkulapsiarjestakin. Tykkään, että postauksesi ovat hyvä sekoitus ”lifestyleä”. Toivoisin, että jatkat samaan malliin. Enemmän pinnan alle menevät postaukset ovat tietenkin kiinnostavia, mutta ymmärrän mainiosti tarpeen suojata omaa ja perheen yksisyyttä.

Mitä tulee postaustahtiin, minusta olisi hyvä, ettet ottaisi sitä liikaa paineita. Kirjoitat uusia juttuja sen mukaan, kun koet itse se itse hyväksi – oli sitten kerran viikossa, kahdessa viikossa tai sitten päivässä.

Oikein hyvää vuotta 2016 sinulle ja perheellesi!

Reply
Päivi 1 tammikuun, 2016 - 3:03 pm

Olen seurannut blogiasi pari vuotta ja on ehdoton suosikkini! Pakko päästä joka päivä lukemaan eli pidän siitä että jaksat postailla päivittäin! Kuvasi ovat kauniita nytkin, sisältö on kuvia tärkeämpää. En jaksaisi lukea pelkkää sisustusblogia, elämä on muutakin ja saa näkyä! Pidän myös lapsiin liittyvistä aiheista kun itsellänikin on suunnilleen samanikäiset lapset kuin sinulla. Sinulla on mahtavan positiivinen asenne ja pidän myös syvällisemmistäkin pohdiskeluistasi.

Reply
Suvi 1 tammikuun, 2016 - 3:09 pm

Onnea! Blogisi on minun mieleen juuri tällaisena. Minua kiinnostavat erityisesti sisustusjutut ja lapsiin liittyvät aiheet. Itselläni on suht samanikäinen poika kuin nuorimmaisesi. Onnea vuoteen 2016.

Reply
Merja 1 tammikuun, 2016 - 3:19 pm

Onnea kolmevuotiaalle!
Ei tarvi muuttaa mitään, blogiasi alusta asti seuranneena tykkään siitä että jutut eivät ole liian tehtyjä vaan elämänmakuinen ja kodikas.

Reply
Miuku 1 tammikuun, 2016 - 3:24 pm

Pidän kokonaisvaltaisesti blogisi tyylistä, vaikka en aivan kaikkia sisustusratkaisuja omaan kotiin kelpuuttaisikaan 🙂 Kivoja postauksia ovat myös ne, joissa lapsiarki tulee esiin, nimim. Meillä 1,6 vuotias vilkas taapero ja ihan näinä päivinä syntyvä uusi tulokas 😀

Reply
Miina 1 tammikuun, 2016 - 3:30 pm

Sisustusjutut ja kotikuvat ovat mielenkiintoisimpia. Kauppa- ja yritysesittelyt taas skippaan usein kun en asu samalla seudulla. 🙂

Reply
Anu 1 tammikuun, 2016 - 3:32 pm

Sisustusjutuista/-kuvista tykkään eniten, niitä siis lisää 🙂

Reply
sari 1 tammikuun, 2016 - 3:48 pm

Moikka ja hilpeää tätä vuotta. Sisustusjutut ovat itselleni ne mukavimmat jutut, mukava nhdä toisten ideoita ja toteutuksia, sillä sisustaminen on kaikin puolin mukava ja ei niin vakava harrastus. Olet varmasti itseäsi kohtaan kriittinen, kun kolme vuotta olet kirjoitellut postauksia, mutta blogisi on sopivasti maanläheinen ja hyväntuulinen. Seurailen,

terkuin Sari

Reply
Essi 1 tammikuun, 2016 - 3:49 pm

Ei näin kokonaisuudessaan hyvästä ja tasapainoisesta blogista tarvitse muuttaa mitään! Tällaisena tämä on juuri HYVÄ! (:

Reply
Aila 1 tammikuun, 2016 - 3:51 pm

Onnea monipuoliselle blogillesi, tykkään lukea juttujasi. Kauniit ja selkeät kuvat.

Reply
Johanna 1 tammikuun, 2016 - 3:53 pm

Blogisi kuvat ovat mukavan rauhoittavia tyyliltään. Itse pidän hiukan rouheammasta tyylistä, mutta se onkin blogien suola – voi fiilistellä monenlaisten tyylien ja tunnelmien välillä. Onnea ja paljon ideoita uuteen vuoteen!

Reply
Sanna 1 tammikuun, 2016 - 3:56 pm

Hei! Blogiasi on todella kiva seurata. Pidän erityisesti sisustuspostauksistasi mm. uusiin sisustushankinroigin liittyen,mutta myös muita aiheita luen mielenkiinnolla. ☺ Oikein mukavaa uuden vuoden alkua sinulle ja perheellesi. Jatkossakin aion seurata blogiasi. ☺

Reply
Laura 1 tammikuun, 2016 - 3:59 pm

Onnea! Mielestäni blogin ei ole mikään pakko päivittyä tiuhaan, enkä edes välttämättä huomaa, että joku tietty blogi ei ole nyt vaikka viikkoon päivittynyt kun luettavia on niin paljon 🙂 Mielestäni blogisi on hyvä tämmöisenään, mutta olisi kiva lukea enemmän teidän lapsista, vaikka eivät sinänsä blogin genreen kuulukkaan. Vaikka muutaman kerran vuodessa joku mitä lapsille kuuluu postaut 🙂

Reply
MiraPii 1 tammikuun, 2016 - 4:00 pm

Mielestäni blogisi toimii loistavasti. Eikä varmasti ole tarkoituksen mukaista tehdä mitään pakkopostauksia. Täällä liputetaan siis vanhaan malliin jatkamisen puolesta 🙂

Reply
MWS 1 tammikuun, 2016 - 4:03 pm

Pidän kovasti sisustuspostauksistasi, mutta muut aiheet täydentävät blogiasi kivasti! Pelkkä sisustushöpinä kun voisi käydä vähän tylsäksi ajanmyötä. Hyvää vuoden alkua koko perheellenne! 🙂

Reply
Annikki 1 tammikuun, 2016 - 4:06 pm

Kiva blogi ihan vaan näin

Reply
Annikki 1 tammikuun, 2016 - 4:07 pm

Kiva blogi ihan vaan näin

Reply
Ninnu 1 tammikuun, 2016 - 4:18 pm

Blogisi on hyvä juuri tällaisena; ihanan elämänmyönteisenä ja -makuisena, aitona ja pirskahtelevana. Onnea kolmevuotiaalle!

Reply
Irina - White & Fresh 1 tammikuun, 2016 - 4:18 pm

Hui, en kyllä keksi kehitysideoita, olen tykännyt seurata blogiasi tällaisenaan. Ihan Kertun näköistä, vaikkei ollakaan livenä tavattu. 😉

Reply
Pikkupiidu 1 tammikuun, 2016 - 4:23 pm

Jatka samalla linjalla!

Reply
Tuija 1 tammikuun, 2016 - 4:26 pm

Tykkään blogistasi juuri näin, sisustusta ja kaikkea muutakin. Meillä on samanikäiset pojat, minulla kaksi ;), mutta kuitenkin joten siksiksin on ollut mukava seurailla myös esim. vauva-arkea käsitteleviä postauksia. TOP5 menee blogisi <3 Postaustahti myös hyvä.

Reply
Tarja 1 tammikuun, 2016 - 4:40 pm

Kiitos sinulle, Kaisa, että olemme saaneet lukea inspiroivaa blogiasi. Kuvat ovat asia, jotka ovat minulle lukijana tärkeitä, myönnän, että juuri niiden vuoksi aloinkin seuraamaan blogiasi. Kotinne on kaunis ja selkeä. Pidän siitä, että avaruutta löytyy, eikä jokainen kodin kulma ole väkisin sisustettu ylimääräisellä tavaralla tai huonekaluilla. Huomaan, että sisustusta on teidän kodissa mietitty tarkkaan ja jokaisella siellä olevalla esineellä on selkeä tarkoitus. Pidän blogisi sisällöstä, tavastasi kirjoittaa ja minusta tahtikin on juuri sopiva – en lähtisi ainakaan suuremmin muuttamaan sen sisältöä. Itse skippaan yleensä kaikki yhteistyöpostaukset, enkä lue niitä. Tässä taannoin oli Lotus -yhteistyökampanja ja huomasin ainakin kolmen bloggaajan tekevän samaan aikaan wc-paperista postauksen ja se oli mielestäni jo hieman huvittavaa – niinkin arkisesta tuotteesta kun kuitenkin kysymys.
Hyvää alkanutta vuotta sinulle ja onnittelut 3 -vuotiaalle!

Reply
Anniina 1 tammikuun, 2016 - 4:43 pm

Onnea kolmevuotiaalle blogillesi! Itse pidän blogistasi näin todella paljon. Kuvasi ovat laadukkaita ja kiva, että kirjoittelet välillä muistakin aiheista kuin sisustuksesta. Jos jotain kritiikkiä täytyy antaa, niin täytyy todeta kotikuvien aika paljon painottuvan olohuone/keittiö akselille. Olisi kiva nähdän enemmän kuvia muualtakin kodista, vaikka onhan niitä toki jo nyttenkin ollut. Hyvää jatkoa kuitenkin sinulle ja blogillesi, sekä tietysti oikein mainiota uutta vuotta 2016!

Reply
klaara 1 tammikuun, 2016 - 4:50 pm

Minusta blogisi on positiivisuudessaan oikein hyvä tallaisenaan. En kaipaa mitään muutosta.

Reply
MApS 1 tammikuun, 2016 - 5:04 pm

En muuttaisi blogissa mitään. Yksi lemppareistani 🙂 -maps

Reply
Laura 1 tammikuun, 2016 - 5:19 pm

Olen päivittäinen lukijasi, tykkään kovasti kotiinne tyylistä ja sisustusjutuista…jatkaa vaan samaan malliin, tietty nyt kevättä kohden mieli kaipaa uusia ideoita ja innovaatioita, mitä voisi kotiin laittaa…teemme isoa raksaremppaa, nyt vuorossa sauna- ja pesutilat, käytännöllisyys, kaakelit, tarvikkeet…eli ehkä saunaosaston esittelyä toivoisin lisää.

Reply
Nippe 1 tammikuun, 2016 - 5:20 pm

Pidän siitä että kaikki jutut joita kirjoitat ovat itseäni kiinnostavia.
Tämä on harvoja blogeja joissa jaksan aina lukea kaikki tekstit.
Kirjoitat niin hyvin.
Se että täällä on lapsista ja koirasta sopusoinnussa uuden tuolin tmv kanssa tekee lukemisesta mielekästä.
Jos jotain saa toivoa vielä lisää, niin tosiaan lisää kuvia eri huoneista.
Ihanaa uutta vuotta ja kiitos kuluneista vuosista! 🙂

Reply
Saara 1 tammikuun, 2016 - 5:21 pm

Minusta blogissa saa näkyä vähän muutakin kuin sisustus juttuja, niinkuin tähän asti blogissasi on ollutkin. Eli jatka samaan malliin!:) Hyvää alkanutta vuotta!

Reply
Jennaje 1 tammikuun, 2016 - 5:24 pm

Pidän blogistasi ja tyylistäsi kirjoittaa. Olen seurannut blogiasi alusta saakka ja innolla odotan uusia päivityksiä!

Reply
Jenni 1 tammikuun, 2016 - 5:43 pm

Ihana blogi! 🙂

Reply
Tiina 1 tammikuun, 2016 - 5:47 pm

Hei! Onnea kolme vuotiaasta blogistasi. Minusta postauksien tiheys on blogisi hyvä puoli. Jos postaustahtisi tuntuu liian työläälle, niin juttut voisivat olla myös lyhyempiä.

Kuten muutkin edellä jo mainitsivat, niin keittiö-olohuonesektoria on nähty jo tarpeeksi. Mukavaa vaihtelua olisi nähdä niinkin tylsää aihetta kuin kodinhoitohuonetta. ? Aina kiinnostavia juttuja ovat lastenhuoneen ja piha. Kiva olisi lukea myös juttuja miten sinä sisustaisit esim olohuoneen jne…ilman teidän omia huonekaluja ja tekstiilejä. ?

Reply
Päivi 1 tammikuun, 2016 - 5:53 pm

Minun terveiseni on että jatka samaan malliin 🙂 Saa todellakin olla muutakin kuin pelkästään sisustusjuttuja, blogisi on sopiva sekoitus kaikkea.

Reply
Muuttuvakotini Päivi S 1 tammikuun, 2016 - 5:55 pm

Jokainen postaus on tullut luettua ja jatka samaan malliin vaan. Kuvat ovat aina kivoja ja eri kuvakulmista vain kuvia. Tykkään kun on muutakin postauksia, kuin vain sisustuksesta. Kaikkea hyvää sinne teille vuoteen ja nauti hoitovapaasta <3

Reply
Heljä 1 tammikuun, 2016 - 5:59 pm

Kuvailisin blogiasi sanoilla laadukas, rehellinen ja elämäntäyteinen.
Kehittämistä olisi uusien kuvauskulmien löytäminen (muualtakin kuin olohuoneesta), ja kenties myös lyhyempien ideapostausten tuottaminen.

Reply
Sirkku 1 tammikuun, 2016 - 6:02 pm

Paljon onnea ja jatka vain samaan malliin. Tätä blogia on mukava katsella ja lukea.

Reply
anniweedi 1 tammikuun, 2016 - 6:10 pm

Tykkään monipuolisesta blogistasi! Sisustusjutut ovat se johtolanka, mutta muunlaiset tekstit maustavat blogisi juuri omanlaisekseen, tykkään että on välillä syvällisempääkin tekstiä ja muistakin aiheista kuin sisustuksesta. Mitään ei tarvitse muuttaa, koko elämän kirjo saa näkyä siinä mittakaavassa, mikä itsestäsi hyvältä ja luontevalta tuntuu:)!

Itse luen blogeja aina pikaisesti, joten minua ei haittaa vaikka olisi lyhyitä juttuja kauniiden kuvien kera, mutta ei pitkätkään tekstit haittaa; luen, kun on aikaa.

Onnea blogin synttäripäivänä ja kiitos arjen piristämisestä blogisi kautta:)! Ihanaa, valoisaa uutta vuotta sinulle ja perheellesi:)!

Reply
Syhi / syhina-blogi 1 tammikuun, 2016 - 6:23 pm

Älä muuta mitään vain muuttamisen ilosta 🙂 Jatka samaa rataa, blogisi on ihana ja hyvänmielinen!

Reply
katja taskila 1 tammikuun, 2016 - 6:24 pm

Ihana blogi!❤

Reply
Heli 1 tammikuun, 2016 - 6:26 pm

Blogisi on ihana ja todella inspiroiva. 🙂 Kiitos sinun vältyimme seinän maalisävyn etsimiseltä, kun se oikea löytyi suoraan täältä. Jaksat todellakin panostaa blogiisi ja se näkyy hyvällä tavalla. Hieman blogimuuttosi jälkeen maksettuja mainoksia on ollut enemmän ja ne eivät täysin sovi sinun blogiigi, mutta kyllä nekin jaksaa lukea, kun muut postauksesi ovat tuttua sinua 🙂

Reply
Maikku 1 tammikuun, 2016 - 6:31 pm

Pidän blogistasi tosi paljon ja ennen kaikkea positiivista kirjoitustyylistäsi. Vain sen muuttuminen olisi järkytys :). Itse ajattelen, että on vain inhimillistä jos jokunen päivä jää väliin kirjoittelussa. Kaikki inspiraatiopostaukset ovat kivoja. Mä toivoisin postausta lasten vaatteista ennen kaikkea noiden eskari-ikäisten tyttöjen. Ei tietty kuulu ehkä ihan sisustusblogiin :). Haluaisin myös kuulla miten teillä on taltutettu esim. eteisen kenkävuoret tai järjestetty kodinhoitohuoneen toiminnot. Kaikki sellaiset ratkaisut, jotka helpottavat arkea haluaisin kuulla. Oikein mukavaa uutta vuotta teidän perheelle!

Reply
Karin // tunne tilat 1 tammikuun, 2016 - 6:32 pm

Onnittelut 3-vuotiaalle! Jatka vain samaan malliin 🙂

Reply
Maiju 1 tammikuun, 2016 - 6:38 pm

Blogi on hyvä juuri sellaisenaan, tosin ei haittaisi vaikka juttuja ilmaantuisi tiheämminkin!

Reply
Aino 1 tammikuun, 2016 - 6:53 pm

Blogistasi välittyy positiivinen ja arvostava ilmapiiri. Postaustahtisi on mielestäni sopiva ja postaukset aitoja – tuot niissä ihanalla tavalla esiin omaa persoonaasi. Tykkään tavastasi kirjoittaa ja sknadinaavinen sisustustyylisi on juuri minun makuuni. Kiitos kivoista hetkistä blogisi parissa! 🙂

Reply
Ilmeini 1 tammikuun, 2016 - 7:01 pm

Positiivinen elämänasenne, sujuva ja hyvä teksti, siinä blogisi parhaita puolia! ?

Reply
Neelia 1 tammikuun, 2016 - 7:02 pm

Blogisi on yksi suosikeistani ja hyvä tällaisenaan! Tulevan perheenlisäyksemme myötä vauva-lapsiaiheet kiinnostavat kuitenkin entistä enemmän. Hyvää uutta vuotta!

Reply
Pia 1 tammikuun, 2016 - 7:29 pm

Blogisi on hyvä tällaisenaan 🙂

Reply
Jonsku 1 tammikuun, 2016 - 7:42 pm

Ihana blogi sinulla! Ei tarvitse muuttaa mitään, riittää kun jatkat samalla tavalla:)

Reply
HennaH 1 tammikuun, 2016 - 7:45 pm

Ole huoletta oma itsesi – jatka samaan malliin!

Reply
Mirella 1 tammikuun, 2016 - 7:52 pm

Onnittelut 3-vuotiaalle modernille blogille.
Blogisi kuuluu niihin omiin suosikkeihin, jonka luen aina.
Jatka vaan entiseen tyyliin, mitä sitä loistavaa tyyliä muuttamaan. =D

Reply
Johanna 1 tammikuun, 2016 - 7:53 pm

Onnittelut kolme vuotiaasta blogista. Pidän blogistasi paljon ja meillä on hyvin samanlainen maku. ? Pohdiskelevat postaukset jää minulta usein lukematta, niitä vähentäisin. Myös minä kaipaisin enemmän sisustuskuvia muista huoneista kuin keittiöstä ja olohuoneesta.
Kaikkea hyvää uuteen vuoteen!

Reply
Sofia Ahola 1 tammikuun, 2016 - 7:57 pm

Tätä ei saa muuttaa mitenkään, ihan huippublogi! 🙂
Sofia

Reply
Jenni W. 1 tammikuun, 2016 - 8:00 pm

Blogisi on raikas ja postaustahti hyvä!Pidän siitä,että nostat kotimaisuutta esille!Kuvasi ovat kauniita ja selkeitä,ilman turhuuksia.Olet mielestäni aidonoloinen etkä bloggaa vain mainostaaksesi tai saadaksesi jotain.Hyvää alkanutta blogivuotta!

Reply
RinaK 1 tammikuun, 2016 - 8:02 pm

Kerttu, blogisi on ihana! Olen seurannut blogiasi aivan ensimmäisestä postauksesta lähtien ja jään aina odottamaan seuraavaa; olen jäänyt siis koukkuun 🙂 Olet lahjakas kirjoittaja, positiivisuutesi ja ammattimaisuutesi viestintäalalla näkyvät myös täällä blogissa. Pidän kaikista aihealueista, joista kirjoitat. Voisitko tehdä postauksen teidän vaatehuoneesta, miten pidät tavarat järjestyksessä, vaatehankinnat, joita teet kiinnostavat myös sekä vauvaan liittyvät postaukset samankaltaisen elämäntilanteen vuoksi. Yhteistyöpostauksia on ollut mielestäni sopivasti. Kiitos, että merkitset ne selkeästi heti postauksen alkuun. Olen myös huomannut, että sinun tyylisi vastata lukijoiden kommentteihin on tosi kunnioittava, vaikka toisinaan jätetty kommentti olisikin kritisoiva. Jatka samaan malliin, spontaanisti ja pilke silmäkulmassa 🙂

Reply
Veera 1 tammikuun, 2016 - 8:07 pm

Pidän blogistasi paljon, ja mielestäni siinä ei ole mitään suurempaa mitä pitäisi muuttaa. Ihana näin! Ja olet ihanan positiivinen ihminen! 🙂 Hyvää alkanutta vuotta!

Reply
Nina 1 tammikuun, 2016 - 8:14 pm

Ihana arvonta uuden vuoden aluksi ja samalla onnittelut 3-vuotiaalle blogille ja yleensä uudelle vuodelle 🙂 tykkään kovasti skandinaavisesta kodistasi ja siitä , että kerrot mitä teillä elämässä tapahtuu. Toivoisin ehkä lisää sisustusuutuuksien esittelyä, sillä usein bongaan niistä kotiin jotain.
Kiitos vielä kuluneista vuosista 🙂

Reply
Terhi 1 tammikuun, 2016 - 8:16 pm

Kiitos ihanasta blogista. Pidän mieluummin tiheästä bloggaustahdista, jos vaan aiheita luontevasti riittää. En kaipaa oikeastaan muutoksia. Blogissa parasta on kauniit ja harmoniset kuvat. Monipuolisuus aiheissa plussaa,pääosin kuitenkin mielellään sisustusta.

Reply
Essi//Koti rakennetaan tunteella 1 tammikuun, 2016 - 8:22 pm

Sinin blogisi oli ihan ensimmäisiä joita jäin seuraamaan vuosia sitten ja pitkään yksi kahdesta jota seurasin. Toimit myös inspiraationa oman blogin

Reply
maamu 1 tammikuun, 2016 - 8:24 pm

Hei! Pakko kommentoida vaikka tuskin arpaonni suosii ja vähän epäilen sitäkin, ehditkö kaikkia kommentteja lukeakaan. Kaikella rakkaudella siis, kommentteja on jo nyt niin paljon!?
Mielestäni nykyisin juuri blogin sisältö on se, joka erottaa blogit toisistaan. Sisältöön siis todella kannattaa panosyaa

Reply
Tiina 1 tammikuun, 2016 - 8:25 pm

Blogisi on hyvin positiivinen ja kuvat laadukkaita. Itse pidän sisustusjutuista, joten vaate tai kosmetiikka postaukset voivat minusta jäädä pois. Kotisi on aina niin valtavan kaunis, jopa kuvastomaisen näköinen, ehkä pieni asumisen näkyminen voisi lisätä kiinnostusta entisestään 😉

Reply
Essi//Koti rakennetaan tunteella 1 tammikuun, 2016 - 8:25 pm

… Perustamisessa. Minusta blogi on hyvä silloin kun jutut syntyvät kuin itsestään ja omassa tahdissa. Pakotetusti ja ajastetusti tehdyt postaukset tuntuvat päälleliimatuilta. Pidän eniten sisustusaiheisista kirjoituksistasi, mutta ajoittain ne syvällisemmätkin iskevät. Kotiasi voisi kuvata muistakin huoneista laajemmin. Mm sauna ja khh ovat jääneet aika vähille. Kodinhoitohuoneen kuvauksen uskon tosin olevan aika haastavaa 😀

Reply
Maisa 1 tammikuun, 2016 - 8:36 pm

Onnea 3-vuotiaalle ja kiitos positiivisesta ja todella taitavasti kirjoitetusta blogista! Minusta blogisi on mainio yhdistelmä sisustusta, syvällisempiä ajatuksia ja tavallista arkea. Itse lukisin mielelläni enemmänkin vauva- ja lapsiperhepostauksia, kun itsekin olen samassa elämäntilanteessa. Nykyinen, suht tiheä postaustahti on minusta oikein hyvä.

Blogisi on inspiroinut ja piristänyt minunkin arkea alusta asti, kiitos kivoista hetkistä blogisi parissa 🙂

Reply
Heidi 1 tammikuun, 2016 - 8:36 pm

Mielummin nopeasti päivittyvä kuin liian pitkään haudutettuja juttuja sisältävä blogi. Sisustusjutut kiinnostavat 🙂

Reply
Laalaa 1 tammikuun, 2016 - 8:49 pm

Kuvaat paljon olohuonetta, usein kuvat ovat aika samanoloisia. Uudet kuvakulmat toisivat vaihtelua! Myös muualla. Monipuoliset postaukset ovat kivoja!

Reply
raakel 1 tammikuun, 2016 - 8:55 pm

Pidän blogistasi juuri tälläisena kun se on.

Reply
Ulla 1 tammikuun, 2016 - 8:57 pm

Onnea! Kiva blogi sinulla 🙂

Reply
Johanna 1 tammikuun, 2016 - 9:00 pm

Blogisi monipuolisuus ja positiivinen elämän asenne ovat ne, jotka saavat minut palaamaan tänne yhä uudestaan. Päivitystiheys voisi olla hyvinkin paljon harvempi, esim kerran viikkoonkin, jos silloin kuvat ja aiheet olisivat vielä vaihtelevampia. Olen samaa mieltä monien muiden kanssa siitä, että olohuonetta (ja keittiötä) on nähty jo aika paljon ja muita huoneita kodissanne voisi tuoda enemmän esiin. 🙂 Kaikkea hyvää uudelle vuodelle!

Reply
suvi 1 tammikuun, 2016 - 9:01 pm

Blogisi on kiinnostava juuri näin,jatka samaan malliin! Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista ja kaikkea hyvää vuoteen 2016?

Reply
Sari L 1 tammikuun, 2016 - 9:05 pm

Hei Kerttu! Olen seurannut blogiasi melkein tuon kolme vuotta ja tykkään kovasti! Kirjoitat sujuvasti ja käytännönläheisesti. Jatka siis samaan malliin 🙂 Pienen pyynnön rohkenen esittää silti; toivoisin vähemmän olohuonekuvia ja enemmän kuvia muista huoneista. Hyvää alkanutta vuotta!

Reply
Tiffany 1 tammikuun, 2016 - 9:09 pm

Onnittelut blogille! Blogissasi on huiman ihania kuvia! Onnea blogillesi tästä eteenpäin vuodelle 2016!

Reply
Tiina 1 tammikuun, 2016 - 9:33 pm

Kiitos kauniista blogista!

Reply
Martsi 1 tammikuun, 2016 - 9:39 pm

Blogiasi on mukava lueskella, korvaa minun sisustuslehtien luennat.. 🙂

Reply
Aikku 1 tammikuun, 2016 - 9:41 pm

Kiva blogisi on omalla listallani, joita seuraan. Postaustahti on sopiva, vaikka ei joka päivä uutta tekstiä olekkaan täällä. Sisältö ratkaisee ja välillä voi olla kevyttä sisältöä kuvien kera tai sitten tietopaketti laajemmin.

Reply
tiina 1 tammikuun, 2016 - 9:42 pm

Blogi on hyvä näin 🙂

Reply
Minna 1 tammikuun, 2016 - 9:43 pm

Kiitos kivasta blogista ja onnea uudelle (blogi)vuodelle!

Reply
satu 1 tammikuun, 2016 - 9:52 pm

Onnea kolmevuotiaalle! Muistan, kuinka tarrauiduin blogisi kyytiin heti sen alkupäivinä.:)

Älä turhaan pohdi, kirjoittaako hitaammin vai lyhyemmin. Jotenkin parhaalta tuntuu se, että välillä saa lukea pitempiä kirjoituksia, joihin on käytetty aikaa ja välillä taas lyhyet ja ytimekkäät arkiset jutut natsaavat niin hyvin. Minä en ainakaan vaadi päivittäin ilmestyvää uutta tekstiä, kun en meinaa perässä pysyä muutenkaan.;) Ja mielellään luen täältä muutakin kuin sisustusta, kun elämäntilanne osuu noin muutenkin aika samoihin juttuihin.

Reply
MaritaK 1 tammikuun, 2016 - 9:58 pm

Mukava, että kirjoittelet joskus muistakin aiheista, etkä pelkästään sisustuksesta 🙂

Reply
Pampula 1 tammikuun, 2016 - 10:04 pm

Heipsis! Aloin keväällä lukea blogiasi kun odotin esikoistamme 🙂 On niin lähekkäin syntyneet vauvelit meillä. Eli vaikka tämä on sisustusblogi, niin vauvajuttujen takia liityin lukijaksesi! 😀 Sisustus kuitenkin on myös omaa sydäntä lähellä. Joten nykyistä linjaa kannatan minä; sisustusjuttujen lisäksi myös vauva/taaperojuttuja, juttua hyvinvoinnista, sekasikiöjuttuja jne. Sehän se sitä elämää on ja kaikista mielenkiintoisinta! 🙂 Mukavaa blogivuotta 2016 sinulle!

Reply
Kirsi 1 tammikuun, 2016 - 10:09 pm

Onnea! Olen seurannut blogiasi alusta lähtien ja mukana aion pysyä jatkossakin 🙂

Reply
Erika 1 tammikuun, 2016 - 10:13 pm

Postaustahti on mielestäni hyvä ja muutenkin blogisi sisältö saa avaamaan sivusi aina uudelleen ja uudelleen! ? Positiivisuus huokuu blogissasi, mikä tuo itsellekin hyvän fiiliksen! En osaa sanoa mitään, mitä muuttaisin. Tosin tavaroiden säilytysratkaisuista olisi joskus kiva lukea ja nähdä kuvia eteisestänne 🙂 Onnellista uutta vuotta!

Reply
Johanna 1 tammikuun, 2016 - 10:16 pm

Kiitos Kerttu kauniista blogista! Sujuvaa, oikeakielistä ja positiivista tekstiäsi on joka kerta ilo lukea. Pidän erityisesti siitä, että päivität blogia tiheästi! Keittiörempan suunnittelun keskellä keittiönne kiinnostaa. Mikä toimii, tekisittekö nyt jotain toisin? Hyvää uutta vuotta!

Reply
Kirsti 1 tammikuun, 2016 - 10:19 pm

Tähän saakka mielenkiintoisin postaus on käsitellyt olohuoneesi tauluhankintaa. Jatkossa lukisin muutenkin mielellään taiteesta kodeissa -joko omassasi tai yleensäkin. Ideoita mistä hankkia, miten sijoittaa tai yhdistää sisustukseen jne.

Reply
Julia 1 tammikuun, 2016 - 10:26 pm

Blogisi on elämänmakuinen sisustusblogi. Postaukset arjesta ja pohdiskelevammat postaukset sisustuspostaustem välissä tekevät blogistasi ”inhimillisemmän”. Jatka samaan spontaaniin rataan viimeistellympien sisustuspostausten välissä. Hyvää uutta vuotta! Terveisin samassa elämäntilanteessa oleva… 🙂

Reply
Marika 1 tammikuun, 2016 - 10:28 pm

Minäkin tykkään blogistasi, maltillista ja suunniteltua sisustamista. Se on sinun näköisesi koti. : ) Toivoisin näkeväni enemmän kuvia muualta kuin olohuoneesta, jos nyt jotain kritiikkiä voi tässä hakea.

Reply
Anna-Mari 1 tammikuun, 2016 - 10:30 pm

Onnea 3-vuotiaalle! 🙂 Ja menestystä jatkoonkin! Tyylisi kirjoittaa on ihanan aito ja mukaansatempaava. Minusta on mukavaa, että et paneudu ainoastaan sisustusjuttuihin vaan myös muut arkiset/sinulle tärkeät asiat, kuten lapset, pääsevät osaksi blogia. Elämänmakuinen blogi mielestäni 🙂 Kiitos siitä!

Reply
Ulla-Maija 1 tammikuun, 2016 - 10:32 pm

Onnea ja menestystä hyvälle blogille! Tätä laadukasta ja silti niin aidon elämänmakuista blogia on ilo lukea 🙂

Reply
emmaa 1 tammikuun, 2016 - 10:33 pm

Aktiivinen ja aito kirjoittaminen näkyy teksteissäsi. Olen huomannut joidenkin pitkään bloganneiden postausten sävyssä pakkotekemistä. Minusta on myös ihanaa kuulla tarinoita arjestanne ja samalla inspiroitua kokonaisvaltaisesti sinusta ja kauniista kodistasi.

Reply
Jossukka 1 tammikuun, 2016 - 10:34 pm

Sisustusjutut kiinnostavat kovasti, mutta olisin todella kiinnostunut kuulemaan ihan teidän perusarkea koskevia asioita. Vinkkejä lapsiperheenarkeen kaivataan aina. 🙂

Reply
Anne 1 tammikuun, 2016 - 10:57 pm

Kiitos ihanasta blogistasi ja onnea 3-vuotiaalle. Tykkään blogistasi juuri tällaisenaan, sisustamista ja sopivasti vähän muitakin aiheita 🙂

Reply
Maarit 1 tammikuun, 2016 - 10:57 pm

Blogisi on hyvä juuri tällaisena! Mukavan monipuolinen:)

Reply
henna 1 tammikuun, 2016 - 11:08 pm

Blogisi on kuin normaali arki parhaillaan, mutkatonta ja mukavaa. Taidejutuista olen pitänyt paljon. Mukava olisi lukea myös tulevaisuuden haaveista (lyhemmällä ja pitemmällä aikavälillä esim eri teemojen kautta). Haastan myös kehittämään ”blogi-projektia” jolla aktivoitaisiin tai kohdennettaisiin muiden paikkakuntien lukijoita. Ihanaa vuotta 2016.

Reply
SatuK84 1 tammikuun, 2016 - 11:12 pm

Onnea blogillesi!
Minusta blogisi sisältö on juuri sopivasti kaikkea; sisustamista, arkea jne. En lähtisi muuttamaan siitä mitään. Ja mielestäni postaustahtisi on juuri hyvä, ja postaukset ovat kuitenkin laadukkaita omasta mielestäni. Itse tykkään tiuhaan tahtiin päivittyvästä blogista 🙂
Onnea uudelle vuodelle ja toivottavasti jaksat edelleen kirjoitella samaan tyyliin!

Reply
Anne 1 tammikuun, 2016 - 11:25 pm

Kiva blogi tälläisenään, sisustusjutut ovat erityisesti mieleeni, vaikka harvemminkin postattuina.

Reply
Liisukas 1 tammikuun, 2016 - 11:36 pm

Onnea kolmen vuoden taipaleesta! Pidän eniten oman kotinne sisustukseen liittyvistä postauksista, mutta kaikki mitä kirjoitat luetaan kyllä yhtä intensiivisesti. Ja tiuhaan päivittäminen on mukavaa.

Reply
Ninnu 1 tammikuun, 2016 - 11:51 pm

Varsinkin lastenhuoneeseen liittyvät sisustuspostaukset kiinnostavat. Erilaiset tilaratkaisut (kotimme neliömäärä ei muutu moneen vuoteen, mutta nykyiset tilat saisivat olla toimivampia)ovat myös ajankohtaisia omassa elämässäni, joten vinkkejä kaivataan! DIY-postauksia ei voi myöskään ikinä olla liikaa. 😉

Reply
Meris 1 tammikuun, 2016 - 11:58 pm

Onnea kolmivuotiaalle?olen lukenut blogiasi ehkä noin puoli vuotta ja siitä on tullut yksi suosikkini.Meillä on melkein samanikäiset pojat mistä varmaan johtuu että suosikkipostauksiani ovat lifestyle-tyyliset jutut-on hauskaa kurkistaa teidän perheelle arkeen!Vaikutat ihanan positiivisella ja jalat maassa olevalta ihmiseltä.Tykkään myös kovasti tiuhemmasta julkaisutahdista,siitä tulee rento fiilis teksteihin ja eihän tämän mitään tähtitiedettä pidä olla…Vähiten tykkään puhtaasti kaupallisista postauksista,vaikka ymmärrän että nekin kuuluvat blogimaailmaan…kiitos että yhtistyökuviot on aina ilmaistu selvästi.Koodi on kyllä aivan vaarallisen ihana putiikki!

Reply
Johanna 2 tammikuun, 2016 - 12:10 am

Sun blogi on edelleen mun suosikkini, oon seurannut tätä melkein alusta saakka ja tykännyt tosi paljon. Erityisesti pidän sun maanläheisyydestä ja aitoudesta. Vaikka blogissa on kaupallisiakin juttuja ja kallista designia, tuntuu, että sulla on jalat maassa ja järki päässä ja sydän paikallaan. Susta huokuu tekstien ja kuvien läpi oikea ihminen, eikä bloggari-Kerttu, vaikka varmasti mietit tarkkaan paljonko haluat itsestäsi kertoa. Ja se on mun mielestä tämän blogin juju, hyvällä maulla sisustettu koti, joka on oikeasti koti. Koti, jossa asuu ihmisiä ja se näkyy sekä kodissa että blogissa. Itselläni ei ole lapsia, mutta vauvajutut ei mua haittaa, nekin tuo sitä ”elämänmakua” tähän blogiin. Urheilujututkin sopii tänne mukavasti. Itse pidän tiiviistä postaustahdista, ehkä siinä ei pääse hiomaan juttuja ihan loppuun saakka, mutta sekin on varmaan juttu joka tekee tästä blogista juuri tällaisen, kaikki ei ole aina viimesen päälle mietittyä ja sen takia se tuntuu aidolta. 🙂 Jatka siis samaan malliin! Onnea 3-vuotiaalle!

Reply
Susanna // Kotona | Hemma 2 tammikuun, 2016 - 12:25 am

Onnea 3-vuotiaalle blogille! Oma elämä ja elämänvaiheet saavat toki näkyä blogissa. Eikö olisi ihmeellistä jos ne eivät näkyisi lainkaan? 🙂 Jatka vain samaan malliin! Mukavaa uutta vuotta 2016!

Reply
Santtula 2 tammikuun, 2016 - 12:26 am

Olen uusi lukijasi ja olen kiinnostunut sisustusjutuista. Kuvasi ovat kauniita ja kotisi todella ihana! Jatka samaanmalliin!

Reply
Anniina 2 tammikuun, 2016 - 12:35 am

Itse pidän blogissasi nimenomaan siitä, että blogi kulkee osana teidän arkea ja kerrot rehellisesti millaista se elämä oikeastaan teidän perheessä on. Ei ole siloteltuja asioita vaan ihan täyttä faktaa – toki varmasti suurin osa elämästänne jää kuitenkin blogin ulkopuolelle. Mutta se arkisuus on oma suosikkini! Kuvat ovat laadukkaita ja lähes jokaista ihastelen haltioituneena. Sen vuoksi sisustuspostaukset ovatkin niitä ehdottomia suosikkejani! Myös erityisesti intohimosi designiin ja uusiin kotiutettuihin designhankintoihin on ihanaa seurattavaa ja voin samaistua niihin aivan täysillä. Monessa blogissa tuntuu siltä, että uudet hankinnat esitellään eikä niitä enää sen jälkeen hehkuteta – ne vain pyörivät mukana. Sinun postauksissasi jaksat hehkuttaa vanhojakin designhankintoja ja ainakin minulle tulee kuva, että ne tuovat sinulle päivittäin iloa kauniilla ulkomuodollaan. Aivan kuten desgn-hankinnat saavat minutkin hymyilemään päivittäin 🙂

Reply
Lara 2 tammikuun, 2016 - 4:27 am

Olen uusi lukija, ja mielestäni blogisi on hyvä näin. Kaunis inspiroiva koti, mistä saat ihania kuvia, ja juttujen pituus on hyvä!

Reply
Marita 2 tammikuun, 2016 - 7:58 am

Monta vuotta blogiasi seuranneena ilahdun siitä, että tuotteiden kotimaisuus on sinulle tärkeä seikka. Tyylisi on kirjoittaa selkeästi ja värikkäästi ja ihanat kuvat kruunaavat kaiken.

Reply
Hanna 2 tammikuun, 2016 - 8:41 am

Sivuillesi on aina yhtä ilahduttavaa palata ja katsoa, mitä ihanuuksia on nyt kuvissa!

Reply
Nonnuska 2 tammikuun, 2016 - 9:05 am

Eniten tykkään blogissasi rauhoittavan kauniista kuvista! Jotenkin niistä hehkuu ns.perusarki, lämpö, esteettisyys ja tyylikkyys. Olen saanut monia hyviä ideoita omaankin kotiini. Eli mitään muutoksia en kyllä keksi ainakaan näin aamutuimaan juuri heränneenä 😉 Kiitos blogista ja paljon onnea kolme veelle 🙂

Reply
Hale 2 tammikuun, 2016 - 9:19 am

Vaihtelu virkistää, ajattelen minä 🙂
Sinulla on kyllä todella kaunis koti ja osaat kuvata hienosti mutta usein tulee skipattua aiheet joissa kuvituksessa taas uusia kuvia olohuoneestanne aivan pienellä muutoksella. Kun olen sattuneesti päässyt näkemään miten pienellä taialla saat ihmeitä aikaan muissakin kodeissa niin itse jäin odottelemaan näitä lisää. Ja toisaalta olisi kivaa myös lukea sisustushankintarutiineistasi. Missä liikkeissä käyt, miten valitset hankinnat, mitä verkko-osoitteita suosit, mitä lehtiä luet jne. Ylipäätään mikä kotisi ulkopuolisessa maailmassa inspiroi juuri sinua. Mutta taas toisaalta.. Vaikea sanoa olisiko uudistuminen vai vanhassa pysyminen lukijoiden kannalta parempi ratkaisu. Jostainhan se kertoo kun lukijat ovat uskollisia 🙂

Reply
Henna73 2 tammikuun, 2016 - 9:55 am

Tykkään sun blogista juuri sellaisena ku se on. Kuvista välittyy tunnelma ja muutenki kaikki on harmoniassa 🙂 Kiitän 😀

Reply
Marjut 2 tammikuun, 2016 - 9:59 am

Tykkään blogista tällaisenaan. Eli mieluummin päivityksiä useammin eikä liian viilattuja kirjoituksia. Pääpaino sisustuksessa mutta välillä kiva lukea myös pohdiskelujasi. Kuvasi ovat ihania! Kerran kuussa tai parissa olisi kiva nähdä kuvia myös ns. tavallisesta arjesta. Sisustukseen ja järjestyksenpitoon liittyvät vinkit olisivat kivoja

Reply
salla 2 tammikuun, 2016 - 10:04 am

Pidän tyylistäsi, jatka samaan malliin ja tahtiin!

Reply
Suvi Rautakorpi 2 tammikuun, 2016 - 10:12 am

Sulla on ihana blogi, joka on kehittynyt valtavasti kolmen vuoden aikana. Tykkään että postauksia on usein ja että aiheena välillä on muutakin kuin sisustus, näin sitä jotenkin pääsee myös lähemmäs kirjoittajaa ja kirjoittajan ajatusmaailmaa, vaikka kyseessä olisikin sisustusblogi. Toivottavasti jatkat samalla tyylillä jatkossakin, toki paussejakin tarvitaan jotta inspiroituminen on mahdollista.

Reply
Sakru 2 tammikuun, 2016 - 10:13 am

Nautin blogisi huolitellusta tyylistä: sekä teksteistä että kuvista. Olet nähnyt paljon vaivaa, ja jaksat ilahduttaa lukijoitasi kerrasta toiseen. Erityiskiitos niistä muutamista yllättävistä postauksista, joissa annat veikeän puolesi päästä valloilleen. Eli jos mahdollista, niitä luen mielellään lisääkin. 🙂 Hyvää uutta vuotta perheellesi!

Reply
Viivi 2 tammikuun, 2016 - 10:14 am

Pidän siitä, että blogisi postaukset ovat laadukkaasti tehty. Tietysti olisi mukavaa, jos sisätöä tulisi joka päivä lisää, mutta laatu saattaisi kärsiä. Tämä on sellainen blogi, jonka laatuun voi luottaa.

Reply
Viivi 2 tammikuun, 2016 - 10:16 am

Pidän siitä, että blogisi postaukset ovat laadukkaasti tehty. Tietysti olisi mukavaa, jos sisätöä tulisi joka päivä lisää, mutta laatu saattaisi kärsiä. Tämä on sellainen blogi, jonka laatuun voi luottaa.

Reply
Lisa 2 tammikuun, 2016 - 10:44 am

Blogisi on hyvä juuri näin, on ihanaa kun aiheet vaihtelevat, jos se olisi pelkästään sisustusaiheista se voisi tulla tylsäksi.

Reply
Lisa 2 tammikuun, 2016 - 10:45 am

Blogisi on hyvä juuri näin, on ihanaa kun aiheet vaihtelevat, jos se olisi pelkästään sisustusaiheista se voisi tulla tylsäksi.

Reply
Julia 2 tammikuun, 2016 - 10:45 am

Jatka samaan malliin! Erityisen kivoja ovat vinkit kotimaisista design-uutuuksista ja tällä hetkellä itselle ajankohtainen aihe on lastenhuoneen sisustus.

Reply
tiina 2 tammikuun, 2016 - 11:02 am

Ei tarvi muuttaa mitään, se voisi olla pettymys. Tämä blogi on paras juuri nyt!! <3

Reply
Priska 2 tammikuun, 2016 - 11:20 am

Minusta postaustahti on ollut hyvä nyt ja on kiva, että mukana on elämää sisustuksen ulkopuoleltakin. Kiitos kivasta blogista, jota olen seurannut alusta saakka!

Reply
karlisa 2 tammikuun, 2016 - 11:25 am

Mitä sitä hyvää muuttamaan, jatka samaan malliin 🙂

Reply
Saara Jokinen 2 tammikuun, 2016 - 11:35 am

Mukava ja rento blogi seurailla. Onnea synttäreiden johdosta ja jatka samaan malliin!

Reply
Tinde 2 tammikuun, 2016 - 11:47 am

Mukana olen ollut alkumetreiltä saakka ja aion pysyäkin. Eikä olohuonekuvissa ole mitään pahaa, tykkään näkymästä kovasti! Sisustus aiheena selkeästi kiinnostelee minua eniten.

Reply
Mv 2 tammikuun, 2016 - 11:48 am

Laadukas blogi sinulla. Tykkään valtavasti! Kuvat ovat ihania ja teksti hyvin kirjoitettua. Tykkään, että mukana on kaikenlaisia aiheita. Se monipuolistaa blogia.
Onnea 3-vuotiaalle blogistille !

Reply
Anu-Maria 2 tammikuun, 2016 - 11:50 am

Olen seurannut blogiasi melkein alkutaipaleelta saakka. Tykkään erityisesti kauniista kuvista ja olen saanut useasta postauksistasi inspiraatiota omaan sisustamiseen. Tällä hetkellä itselleni on ajankohtaista on lastenhuoneen sisustaminen, mielenkiinnolla olen seurannut ideoitasi ja valintojasi ja toivoisin näkeväni tästä aiheesta vielä lisää!

Reply
Nina 2 tammikuun, 2016 - 11:52 am

Pidän elämänmyönteisestä blogistasi , jossa kerrot niin arkiset kuin juhlavammatkin asiat. Samoin pidän kauniista skandinaavisesta sisustuksestasi ja että juttuja tulee tasaiseen tahtiin. Ei muuta kuin onnea hyvästä blogista 🙂

Reply
Nina 2 tammikuun, 2016 - 11:52 am

Pidän elämänmyönteisestä blogistasi , jossa kerrot niin arkiset kuin juhlavammatkin asiat. Samoin pidän kauniista skandinaavisesta sisustuksestasi ja että juttuja tulee tasaiseen tahtiin. Ei muuta kuin onnea hyvästä blogista 🙂

Reply
Elina 2 tammikuun, 2016 - 12:01 pm

Kivan elämänmakuinen tyylikäs blogi, jatka samalla linjalla! 🙂

Reply
Lyde 2 tammikuun, 2016 - 12:12 pm

Paljon onnea kolmevuotiaalle! Minusta on mukavaa että tyylisi kirjoittaa on pysynyt ”jalat maassa” vaikka blogisi onkin suosittu. Kuvasi ovat aina todella kauniita 🙂

Reply
Ninsku 2 tammikuun, 2016 - 12:26 pm

Tykkään blogista juuri sellaisena, kuin se on.
Elämänmyönteinen, kauniine kuvineen.
Onnea kolmevuotiaalle blogille 🙂

Reply
Salu 2 tammikuun, 2016 - 12:40 pm

Kiva blogi!
Ei tule mieleen mitään muutettava joten jatka samaa linjaa.?

Reply
Saaral 2 tammikuun, 2016 - 1:00 pm

Monipuolisuus blogisi valtti, pelkkää sisustusta ei välttämättä jaksa niin paljoa seurata:) kiitos kivasta blogista!

Reply
Tiina 2 tammikuun, 2016 - 1:18 pm

Mukana arvonnassa. Ihana blogi♡

Reply
Liina / Villa Ilona 2 tammikuun, 2016 - 1:22 pm

Hyvää uutta vuotta Kerttu! Blogisi on ihana juuri tuollaisena. <3

Liina

Reply
Viivi / Valkoinen Soihtu 2 tammikuun, 2016 - 1:24 pm

Blogisi on hyvä juuri näin <3 Kaunis, positiivinen, mielenkiintoinen, ihanuusblogi <3 Onnellista vuotta 2016 Kerttu ja perhe!

Reply
Maarit 2 tammikuun, 2016 - 1:49 pm

Ihmiset muuttuu iän myötä, jalostuu, niin myös sinä ja blogisi. On ilo seurata kasvuasi ja miten se näkyy blogisi sisällössä! Hyvää Uutta Vuotta 2016!

Reply
Sari P 2 tammikuun, 2016 - 2:09 pm

Luen blogiasi säännöllisesti, ja näin jyväskyläläisenä ilahduttaa kuulla paikkakunnan uusista kaupoista, ravintoloista tai muista vierailupaikoista 🙂 Sisustuskuvia ja juttuja on toki myös ihana lukea, niistä on saanut monta ideaa!

Reply
mh 2 tammikuun, 2016 - 2:14 pm

tykkään juuri tällaisena blogistasi!:) itse en ole kaivannut muutoksia!

Reply
Taru 2 tammikuun, 2016 - 2:26 pm

Alusta saakka olen mukana taivaltanut ja parasta blogissa on se, miten kirjoitat ja toki myös mistä 🙂 Positiivinen lisä oli tuo iWello-projekti, tällaisia sisustuksen oheen tulevia juttuja on aina mukava lueskella. Summa summarum: jatka samaan malliin! Kiitos kaunis ja hyvää uutta vuotta!

Reply
Liina 2 tammikuun, 2016 - 2:35 pm

Blogin ei tarvitse sisältää pelkkää sisustusta. Pidän siitä, että kirjoitat välillä muustakin. Mielestäni blogi on kirjoittajansa luoma ja juuri sen näköinen kuin tekijä itse haluaa, sitä lukee sitten ne jotka tahtoo, turha kitistä jos joku ei miellytä ?

Reply
Mirva 2 tammikuun, 2016 - 2:52 pm

Sinun blogisi oli ensimmäinen josta kiinnostuin ja aloin lukemaan. Hyvää blogia ei tarvitse muuttaa. 🙂 Hyvää uutta vuotta 2016!

Reply
Marja-Liisa 2 tammikuun, 2016 - 3:00 pm

Kaunis blogi, johon voi tulla viihtymään 🙂
Mieluusti mukana arvonnassa

Reply
silja 2 tammikuun, 2016 - 3:46 pm

Paras blogi? Videopostausta odottelin ? Hyvää uutta vuotta!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 tammikuun, 2016 - 6:59 pm

Oi voi, mietinkin että muistaakohan kukaan jouluvideoperinnettäni kahdelta vuodelta! Lupaan videonkin tässä alkuvuodesta, kunhan saan rauhallisen hetken kotona päivänvalon aikaan 🙂

Reply
Marika 2 tammikuun, 2016 - 3:56 pm

Onnea kolmevuotiaalle! Jatka vaan samaan malliin!

Reply
Marika 2 tammikuun, 2016 - 4:08 pm

Blogisi on raikas ja inspiroiva – jatka vain samaan malliin! 🙂

Reply
Rea 2 tammikuun, 2016 - 4:35 pm

Mielestäni blogisi on näin hyvä eli ei mitään suurempia muutoksia toiveissa. Hyvin olet tuonut Jyväskylää esille blogissasi. Jatka samaa rataa.

Reply
Tuula 2 tammikuun, 2016 - 4:35 pm

Mielestäni yksi parhaista kotimaisista sisustusblogeista.

Reply
MarjoH 2 tammikuun, 2016 - 4:55 pm

Elämänmakuinen blogi. En kaipaa erityistä muutosta :).

Onnea kolmivuotiaalle!

Reply
helkku 2 tammikuun, 2016 - 4:55 pm

Mahtava arvonta!

Kaipaan ehkä hieman enemmän persoonallisuutta sisustukseesi! Mutta tykkään kyllä nytkin ja käyn aina säännöllisesti lukemassa ?

Reply
Jani 2 tammikuun, 2016 - 5:00 pm

Blogi on nykyisellään hyvä, inspiroiva ja täynnä kauniita kuvia. Mukana arvonnassa 🙂

Reply
Henna 2 tammikuun, 2016 - 5:09 pm

Ihana blogi. Kukin tyylillään. Mukana arvonnassa.

Reply
LauraK 2 tammikuun, 2016 - 5:11 pm

Olen seurannut blogiasi alusta saakka ja edelleen tykkään lukea tätä. Kiinnostavia juttuja ja kauniita kuvia, mitään en kokisi tarpeelliseksi muuttaa. Tämä on hyvä näin. 🙂

Reply
Mi 2 tammikuun, 2016 - 5:22 pm

Suosikkijutut blogissasi on kodistanne tehdyt jutut ja kuvat.

Reply
Janet 2 tammikuun, 2016 - 5:25 pm

Onnea upealle 3-vuotiaalle! 🙂 Ja kiitos aivan ihanasta, elämänmakuisesta ja innostavasta blogistasi, joka kuuluu ehdottomasti omiin suosikkeihini! Postaustoiveina minulla olisi vinkkejä omakotitalon rakentamista suunnittelevalle (mitä kannattaa huomioida, mihin panostaa, missä ehkä pihisevämpää jne), vinkkejä ajattoman sisustuksen piristämiseen ”kausituotteilla” sekä vinkkejä siihen, kuinka arvokkaampaa scandinaavista designiä (esim. valaisimet yms) voi yhdistää edullisempaan sisustukseen (esim. Ikea). Onnea alkaneelle vuodelle sekä sinulle että perheellesi <3

Reply
Arja 2 tammikuun, 2016 - 5:40 pm

Onnittelut blogille ja kaikkea hyvää alkaanelle vuodelle!
Ihana blogi on! monipuolinen ja positiivinen !sisustus ideoitakaan ei puutu=)

Reply
StyleC 2 tammikuun, 2016 - 5:55 pm

Tykkään blogista tällaisenaan: sisustusjutut on kivoja, mutta samasta elämäntilanteesta johtuen myös perhejutut.

Reply
_marika_ 2 tammikuun, 2016 - 6:08 pm

Mielestäni postaustahti on sopiva ja julkaisut myös sopivan pituisia. Pitkiä julkaisuja ei aina ehtisi lukea ja lyhyet julkaisut tuppaavat jäädä liian pintaraapaisuiksi tai ärsyttävän vihjaileviksi (näin ei siis sinulla). Sisustuspostaukset ovat ne, mitkä itse luen. On mukava saada ideoita miten muuttaa omakin koti harmoniseksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi. Käytännöllisyys on tärkeää ja hyvät arjen siisteyttä helpottavat vinkit kiinnostavat. Pidän blogistasi paljon. Kiitos siitä ja onnea 3-vuotisesta urakastasi.

Reply
Leena harno 2 tammikuun, 2016 - 6:25 pm

Kuten aika moni jo on sanonut, minäkin pidän blogistasi juuri sellaisena, kuin se on. Blogissa näkyy elämä – ja hyvä niin. On ollut mielenkiintoista seurata blogin ”kehitystä”. Kuvasi ovat aina mukavaa katsottavaa ja tekstissä löytyy positiivinen vire.
Bloggaustahti ei ole mielestäni se oleellinen juttu. Näin on hyvä. Kiitos ihanasta blogista ja onnea 3-vuotiaalle ? T. Leena H

Reply
Maisa 2 tammikuun, 2016 - 7:24 pm

Hyvää ei kannata muuttaa.. 😉 Sinulla on inspiroiva ja monipuolinen blogi – rentouttavaa ja mukavaa lukemista. Tykkään!

ps. jouluvideota odottelin.. 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 tammikuun, 2016 - 7:49 pm

Nyt kun videota on kyselty, harmittaa niin että en sitä tehnyt. Nyt kyllä nappaan alkuvuodesta aikaa pienelle videotervehdykselle <3 Ja kiitos kauniista sanoistasi!

Reply
Sussun 2 tammikuun, 2016 - 7:32 pm

Onnea kolme vuotiaalle 🙂 Ja hyvää Uutta Vuotta 2016!
Jatka samalla tyylillä eteenpäin! Ihana arvonta 🙂

Reply
Elina 2 tammikuun, 2016 - 7:46 pm

Kiitos ihanasta blogista!

Reply
Emmi 2 tammikuun, 2016 - 7:53 pm

Aloitin blogimaailmaan tutustumisen aikoinaan sinun ja Valkoisen harmajan blogeilla. Valkoista harmajaa jaksoin lukea vuoden päivät kunnes se alkoi mielestäni toistamaan samaa. Sinun blogisi kohdalla näin ei ole käynyt johtuen ehkä siitä, että sisällytät blogiisi muutakin kuin vain oman kotisi kuvia. Lisäksi pidän suuremmista muodonmuutoksista joita kotonasi tapahtuu (vaikka kulutusta ilmeisesti onkin arvosteltu blogimaailmassa yleisesti). Itse en jaksa lukea postausta uudesta haarukasta josta on otettu kymmenen kuvaa eri asennoissa ja taustoilla.

Tarkoitukseni ei ole parjata ketään. Pohdiskelin ihan kun tuli mieleen.

Reply
KaisaH 2 tammikuun, 2016 - 8:04 pm

Ihana blogi sinulla, yksi parhaista. En muuttaisi mitään!

Reply
Eriika 2 tammikuun, 2016 - 8:09 pm

Blogisi on monipuolinen, inspiroiva. Kiitos ja onnea alkaneellekin vuodelle!

Reply
Katja 2 tammikuun, 2016 - 8:31 pm

Minustakin blogi on mahtava juuri tällaisena. Joskus elämän pieniä iloja ja toisena päivänä syntyjä syviä. Sen lisäksi että pidän kirjoitustyylistäsi, rakastan sisustustyyliäsi! Eipä taida montaa juttua löytyä mitä en omaankin kotiini voisi haluta. Ja ehdottomasti on kiva että blogi päivittyy usein, joka päivä tulee kuitenkin kurkattua mitä Kertulla on mielessä 🙂

Reply
Kristiina O 2 tammikuun, 2016 - 8:54 pm

Pidän blogistasi ihan tällaisenaan. Siinä on sopivasti muutakin kuin sisustusta. Jatka samaan malliin ja Onnea siis kolme vuotiaalle!

Reply
elisa 2 tammikuun, 2016 - 9:13 pm

Blogisi on kiva juuri tällaisenaan. 🙂

Reply
Majosa 2 tammikuun, 2016 - 9:56 pm

Luen blogiasi noin kerran viikkoon. Jotenkin nämä urheilujutut eivät ole oma juttuni mutta ne tulee hypättyä yli. Noita on niin kauhean monessa blogissa nykyään. Tykkään kun kirjoitat sisustuksesta. Mielenkiintoista olisi ihan sellainen peruspostaus, millä tavalla ja miten esim. kaappien sisällöt teilä muodostuu? Kylppäri, keittiö, kodinhoitohuone ym. 🙂 Varmasti moni kiinnostuisi tälläisestä postauksesta ja mahtava on aina saada vinkkejä puolin ja toisin 🙂 Ihanaa uutta vuotta 🙂

Reply
NeljänÄiti 2 tammikuun, 2016 - 9:58 pm

Onnea leikki-ikäiselle blogille – onko uhmaikä näkyvissä? =)
Blogisi on kiva, jatka samaan malliin.

Reply
M-R 2 tammikuun, 2016 - 9:58 pm

Sisustusblogien lukeminen on minulle uudempi juttu. Tykkään lukea paria blogia, joista tämä sinun on toinen, tosi hyvä ja raikas!

Reply
Nina 2 tammikuun, 2016 - 10:03 pm

Onnittelut blogin synttäreiden johdosta! Hieno on, mutta tosiaan se ainainen olohuoneen kuvaaminen.. Teepä postaus joskus siitä lapsiperheen arjesta, kun koti on siinä kaaoskunnossa ja keittiön kaikki tasot pursuavat tavaraa..
Näissä lapsiperheiden kodeissa, kliinisissä kuvissa huomioni on kiinnittänyt se, että missä ovat lasten omat, tarhassa/koulussa tehdyt taiteilut? Missään seinillä niitä ei näy. Ovatko ne aivan out sisustuksen suhteen? Meillä on lasten taiteilut olleet seinillä tms., sen takia olen huomion tehnyt..?

Reply
TL 2 tammikuun, 2016 - 10:10 pm

Olet saanut niin paljon kommentteja etten jaksanut kaikkia lukea. Liekö omassani toistoa… Tykkään blogisi positiivisesta asenteesta. Yritän itsekin omassa elämässäni nähdä varjossakin valoa, ja postauksiasi on mukavaa lukea, kun harmaanakin päivänä kirjoitat pilke simäkulmassa. Toki uskon arvaavani oikein, kun oletan, ettei negatiiviset fiiliksesi aina pääse blogiin. Mielestäni silti blogistasi ei tule silti liian siloiteltu vaikutelma.
En tiedä, jätätkö tarkoituksella kuvaamatta kotiasi ulkoapäin, mutta minusta olisi mukavaa nähdä enemmän taloa, pihaa ja ympäristöä.

Reply
Auroora 2 tammikuun, 2016 - 10:31 pm

Mukana arvonnassa! Kiitos mukavasta ja rennosta blogistasi.

Reply
Ans11 2 tammikuun, 2016 - 10:44 pm

Postaustahti on mielestäni hyvä. Postaukset ovat sisällöltään laadukkaita, että minusta olisi ainakin turhaa käyttää niihin enemmän aikaa. Sisustusaiheet kiinnostaa eniten. Myös arkielämään liittyvät asiat, kuten millaisia ruokia useimmiten teet tai muut ihan arkiset jutut kiinnostavat.

Reply
Ans11 2 tammikuun, 2016 - 10:45 pm

Postaustahti on mielestäni hyvä. Postaukset ovat sisällöltään laadukkaita, että minusta olisi ainakin turhaa käyttää niihin enemmän aikaa. Sisustusaiheet kiinnostaa eniten. Myös arkielämään liittyvät asiat, kuten millaisia ruokia useimmiten teet tai muut ihan arkiset jutut kiinnostavat.

Reply
Ans11 2 tammikuun, 2016 - 10:45 pm

Postaustahti on mielestäni hyvä. Postaukset ovat sisällöltään laadukkaita, että minusta olisi ainakin turhaa käyttää niihin enemmän aikaa. Sisustusaiheet kiinnostaa eniten. Myös arkielämään liittyvät asiat, kuten millaisia ruokia useimmiten teet tai muut ihan arkiset jutut kiinnostavat.

Reply
Heidi 2 tammikuun, 2016 - 10:59 pm

Ihan jees kombo on kasassa edelleen, onnea uhmaikäiselle!
Kiitos olohuonekuvattomasta:)
Voittolahjakortilla olen jo ostamassa tyttärelle haaveilemansa Stringin, vaikka minä yritän jarruttaa sanomalla, että se voi jo saada nimen blogihylly, kun on niin joka paikassa.

Reply
Elisa n 2 tammikuun, 2016 - 11:01 pm

Jatka vain samaan malliin:) Tykkään hirmuisesti tästä sinun blogistasi<3

Reply
Heidi 2 tammikuun, 2016 - 11:09 pm

Ihana blogisi, aloin sitä seuraamaan samalla kuin aloin kirjoittamaan omaa blogiani!! Sinun kauniita kuvia on ilo katsella!

Reply
Eeva 2 tammikuun, 2016 - 11:12 pm

Minusta sisustusjutut ovat parhaita, lisäksi lastenvaatteista ja tavaroista tykkäisin lukea ?

Reply
miia 2 tammikuun, 2016 - 11:35 pm

Mukana arvonnassa 🙂 Olen nauttinut blogisi lukemisesta juuri siksi, että sieltä löytyy niitä kepeä juttuja mutta ajoittain myös ajattelemisen arvoisia pointteja. Jatka samaan malliin 🙂

Reply
miia 2 tammikuun, 2016 - 11:36 pm

Siis KEPEITÄ 🙂

Reply
TH 2 tammikuun, 2016 - 11:40 pm

Kiitos blogistasi.

Reply
Airi 3 tammikuun, 2016 - 12:38 am

Pidän tavastasi kirjoittaa blogia, jatka samalla linjalla. Mukana arvonnassa, voin käydä Turussa paikanpäällä ostoksilla jos voitan.

Reply
Peppinen 3 tammikuun, 2016 - 12:38 am

Mukana arvonnassa, hyvää ja inspiroivaa uutta vuotta, sisustaminen on hauskaa.

Reply
Henna 3 tammikuun, 2016 - 12:39 am

Tulen mukaan arvontaan, blogisi on raikas ja kuvat kauniita.

Reply
jaanuliini 3 tammikuun, 2016 - 1:28 am

Hei. Tykkään juuri nopea tahtisista postauksistasi. Useammin kuvat kertoo paljon, joten itse en kaipaa perinpohjaisia ja huolella suunniteltuja posteja. Myönnän, että jätän lukematta jos paljon tekstejä… kivoja aiheita sinulla, sopivasti sisustusta ja arkea. Ja toki olohuone on ehkä tarpeeksi ollut näytillä, mielelläni näkisin muitakin kuvakulmia 😉 Hyvää alkanutta vuotta sinulle <3

Reply
Hanna 3 tammikuun, 2016 - 6:02 am

Olen vieraillut blogissasi tosi monesti. Vauva arki on niin ihanaa meilläkin kohta edessä. Moderni kodikas sisustus on haaste mielestäni onnistut siinä hyvin.

Reply
johannal 3 tammikuun, 2016 - 10:38 am

Jatka samalla linjalla, itse luen enimmäkseen sisustusjuttuja.

Reply
AnnaK 3 tammikuun, 2016 - 11:29 am

Ihanan elämänmyönteinen blogi. Tällaisenaan hyvä. Ja hieno arvonta!

Reply
Maija 3 tammikuun, 2016 - 12:21 pm

Raikas ja ajaton tyyli.

Reply
AnnaH 3 tammikuun, 2016 - 1:37 pm

Onnea blogisynttäreiden johdosta! Minua blogissasi miellyttävät erityisesti muu sisältö kuin sisustusjutut, olet taitava kirjoittaja. Lisäksi positiivinen asenteesi tuo blogisi äärelle.

Reply
Anne 3 tammikuun, 2016 - 1:43 pm

Blogisi on kiva, selkeä ja kuvia on paljon. Tykkään!

Reply
Annu 3 tammikuun, 2016 - 2:35 pm

Blogisi on mukavan vaihteleva! Jatka samaa tyyliä!

Reply
Suvi.T 3 tammikuun, 2016 - 2:36 pm

Monipuolisuus plussaa, on kivaa, että mausteeksi kirjoittelet muutakin kuin sisustusjuttuja, kuten satumatkan häihin Ranskaan <3 En osaa sen paremmin neuvoa, kun mielestäni blogisi on 'sinun näköinen' ja siksi hyvä 🙂

Reply
HannaJ 3 tammikuun, 2016 - 2:42 pm

Kiitos monipuolisesta blogista!

Reply
Eevi 3 tammikuun, 2016 - 4:31 pm

Kiitos mukavasta blogista!

Reply
Heidi K 3 tammikuun, 2016 - 4:42 pm

Blogisi toimii mielestäni juuri näin. Hyvä kombo lyhyitä pinnallisempia juttuja ja ajatuksia herättäviä pohdiskelevimpia kirjoituksia. Kirjoittajana olet mielestäni hyvin taitava, kirjoituksiasi on mukava ja helppo lukea.

Reply
Joliel 3 tammikuun, 2016 - 6:07 pm

Onnea kolmevuotiaalle blogille! 🙂 Minä pidän blogissasi monipuolisuudesta, eli muutkin postausaiheet kuin sisustus ovat toivottuja. Tahtikin on hyvä ja pidän siitä, että bloggaat selkeästi omaan tahtiisi, eikä ns. väkisin väännettyjä postauksia ole näkynyt. On ikävää lukea joskus muualta juttuja, joista näkee, että ne on kirjoitettu enemmän velvollisuudentunnosta lukijoita/työnantajaa kohtaan, kuin varsinaisesta inspiraatiosta ja bloggaamisen ilosta. Joku kommentoi tuolla aiemmin toiveita käytännönläheisistä aiheista, esim. mitä pitää ottaa huomioon rakennuttamista suunnitellessa. Kaipaisin itsekin tämän tyyppisiä käytännönlähesiä juttuja, esim. juuri rakennuttamiseen, remontoimiseen, siivoamiseen ym. liittyen 🙂

Reply
Minna 3 tammikuun, 2016 - 7:21 pm

Monipuolinen blogi, jossa arki pääosassa kauniina kuvina 🙂 Onnittelut!!

Reply
neito 3 tammikuun, 2016 - 8:32 pm

Blogisi on mainio näinkin. 🙂 Omia ideoita olisi:

– enemmän pihajuttuja (siis kesäaikaan, kun on jotain nähtävää)
– lasten huoneet
– sauna ja kylpytilatkin saavat joskus vilahtaa. 🙂
– eteinen ja sen ratkaisut
– myös arjen muut jutut kiinnostavat, myös äidin vaatteet / matkailu, niin lähi kuin kaukokohteet. Eli siis muutkin kuin sisustus jutut kiinnostavat.
– kaunis sisustus yhdistettynä pieniin lapsiin / tavara kaaoksen selättäminen arjessa.

Reply
Sarita 3 tammikuun, 2016 - 8:33 pm

Eksyin tänään ensimmäistä kertaa blogiisi työhuoneen sisustusideoita hakiessani. Kauniita kuvia ja mukavaa, kun olet monesti maininnut mikä tuote/mistä ostettu. Minusta on mukava lukea tuotteiden käyttökokemuksista ja siitä ovatko ne käytännöllisiä vai toimivatko ne paremmin vain koristeena.

Reply
Origo 3 tammikuun, 2016 - 8:45 pm

Arvonnassa mukana. Blogisi on mukavan positiivinen ja täynnä kauniita kuvia. Synttäri onnittelut !

Reply
mariaH 3 tammikuun, 2016 - 9:17 pm

Blogisi on ihana ja hyvä juuri näin. Kaikkea sopivasti 🙂

Reply
Kastanja 3 tammikuun, 2016 - 9:32 pm

Rehellinen palautteeni on, että aina tänne tulee palattua 😉
Eli päivittäin käyn kurkkaamassa onko uusia postauksia =)
Ehkä enempää ei tarvitse kertoa? Se kertonee, että hyvin sujuu! Kiitos Kerttu 🙂

Reply
Satu 3 tammikuun, 2016 - 9:38 pm

Blogisi tyyli on ihanan positiivinen. Sisustusjutut kiinnostavat eniten. Ehkä tosiaan vaihteeksi jostain muualta kuin olohuoneesta ?

Reply
Suvi 3 tammikuun, 2016 - 10:20 pm

Blogisi on ihanan raikas ja kevyttä luettavaa 🙂 postaustahti on sopiva sellaisena kuin se on sitä sinulle, eli kirjoitat silloin vaan kun siltä tuntuu, väkisin ei kannata alkaa juttua pakertamaan! 🙂

Kaikki sisustukseen ja matkusteluun liittyvä kiinnostaa, etenkin lastenhuoneiden sisustuksesta ja säilytysratkaisuista on inspiroivaa lukea 🙂

Hyvää alkanutta vuotta sinulle ja perheellesi! 🙂

Reply
Tiina 3 tammikuun, 2016 - 10:23 pm

Löysin blogisi vasta hiljattain, mutta se on seurantalistallani. Odotan innolla uusia oivaltavia kirjoituksia sisustuksen virtauksista ja uusien kiinnostavien tuotteiden sijoittelusta nykyiseen sisustukseen.

Reply
Leena h 3 tammikuun, 2016 - 10:47 pm

Kiva blogi ☺ mukana arvonnassa.

Reply
KatriNa 3 tammikuun, 2016 - 11:14 pm

Blogisi on ihana! Ensimmäinen blogi, jota säännöllisesti seuraan. Juuri sopiva sekoitus sisustukseen ja muihin arjen asioihin liittyviä postauksia. ♥Ihana♥

Reply
Henna K 4 tammikuun, 2016 - 12:08 am

Kokonaisvaltainen, rento blogi. Jos jotain lisää niin ideoita kodinhoihuoneen siisteys ja kuvakollaasia arjen pienistä ratkaisuista 🙂

Reply
Saara 4 tammikuun, 2016 - 12:26 am

Blogisi on oikea hyvänmielen blogi, kirjoitat niin energisellä ja elämäniloisella otteella. Nautin kaikenlaisten postausten lukemisesta, mutta minuakin kiinnostaisi kuulla lapsiperhearkea helpottavista ratkaisusta, kuten lastenhuoneiden säilytysratkaisuista ja kodinhoitohuoneesta. Innolla odotan aina uusinta postausta. 🙂

Reply
marjum 4 tammikuun, 2016 - 12:32 am

Kodinomainen blogi, jonka kirjoittaja vaikuttaa helposti lähestyttävältä tyypiltä!

Reply
Piritta 4 tammikuun, 2016 - 2:02 am

Onnea kolmivuotiaalle! Blogisi on hyvä näin, ei tarvitse muuttaa mitää mikäli itse et kaipaa muutosta. Minua kiinnostaisi kodinhoitohuone ja kesällä etenkin talonne ulkokuvat. Matkustus- ja lapsiaiheiset postaukset kiinnostavat aina, itse kun olen myös kotona kahden yksivuotiaan rasavillin kanssa.

Reply
JK 4 tammikuun, 2016 - 9:51 am

Pidän blogistasi tällaisena. Lapsiin liittyvät jutut eivät ehkä niin kiinnosta, sillä omat lapset ovat hieman isompia. Ne eivät kuitenkaan ole kovin suuressa osassa, joten hyvä niin. Mukavaa talvea!

Reply
Anneh 4 tammikuun, 2016 - 12:21 pm

Kiitos ihanasta blogista, ihana juuri sellaisena kuin on! <3

Reply
Ida 4 tammikuun, 2016 - 1:59 pm

Ihana blogi. Seuraan jatkossakin :))

-Ida

Reply
suvi 4 tammikuun, 2016 - 2:24 pm

Pidän eniten sisustusjutuista, mutta myös syvällisemmistä arjen pohdinnoista. Mielestäni on ihana, kun jaksat päivittää blogiasi usein. Lähes päivittäin käyn kurkkaamassa uutta juttua ja ihan harmittaa, jos sitä ei olekaan.. 🙂

Reply
Mirjami Hytönen 4 tammikuun, 2016 - 3:37 pm

Kiva blogi! 🙂

Reply
Sanna/Kotibetonia 4 tammikuun, 2016 - 4:41 pm

Osallistun toki arvontaan!
Blogiasi luen eniten paikallisuuden takia, saman kylän tyttöjä kun ollaan. ihailen kykyäsi tuoreesti kirjoittaa, etsien uusia näkökulmia ja sopivasti sekoitellen omaa persoonaa mukaan.

Reply
Leenukka 4 tammikuun, 2016 - 6:29 pm

Kiva kun postaat niin usein!

Reply
Leena_L 4 tammikuun, 2016 - 7:13 pm

Löysin blogisi vasta eilen, kun googlailin About a Chair -tuolia 🙂 Lueskelin muutamia postauksia ja vaikuttaa tosi kivalta! Sopivasti sisustusta ja perhe-elämää. Meillä on kohta 3-vuotias tyttö, joten myös lapsiin liittyvät jutut kiinnostavat. Täytyy lukea lisää vanhoja postauksia kunhan ehdin.

Reply
Marika 4 tammikuun, 2016 - 9:03 pm

Minua kiinnostaisi lastenhuoneen sisustus, muuten blogisi on hyvä juuri tällaisenä 🙂 Ja tietysti osallistun ihanaan arvontaan!

Reply
Kata 4 tammikuun, 2016 - 9:28 pm

Hei! Pidän huolella suunnitelluista postauksista ja sen takia minusta myös verkkaisempi postaustahti voi olla hyvä asia! Blogissasi arvostan erityisesti sitä, miten nostat esille suomalaista designia – on mahtavaa päästä tutustumaan ihaniin suomalaisiin sisustusjuttuihin!

Reply
Linnea 4 tammikuun, 2016 - 10:27 pm

Mukana

Reply
Linnea 4 tammikuun, 2016 - 10:28 pm

Mukana

Reply
Ella 4 tammikuun, 2016 - 10:36 pm

Kiitos ihanasta blogistasi! Ja mielellään mukana arvonnassa 😉 meidän uuteen kotiimme tarvittaisiin yhtä sun toista!

Reply
Kaisa 4 tammikuun, 2016 - 10:44 pm

Tykkään niin paljon sinun blogistasi ja jutuista mitä täällä kaikille jaat! Onneksi olen löytänyt tänne! Todellakin mukana arvonnassa!

Reply
Aleksi 5 tammikuun, 2016 - 1:37 am

Blogisi on visuaalisesti upea ja pidän erityisesti tavastasi kirjoittaa <3 paljon menestystä tulevaisuuteen 🙂

Reply
Jonskuli 5 tammikuun, 2016 - 10:01 am

Blogisi on juuri sopivasti kaikkea 🙂 Älä muuta siitä mitään 🙂 On juuri sinun näköisesi blogi ja pidän siitä kovasti. Kirjoitat ihanasti ja empaattisuutesi näkyy tekstissä 🙂 Kiitos tästä ihanasta blogista <3 <3

Reply
Kati 5 tammikuun, 2016 - 10:09 am

Onnea blogin vuosipäivän johdosta! Blogisi on todella upea ja harmoninen. Kirjoitat kauniisti, kunnioittavasti ja tämän lukemisesta tulee aina hyvä mieli. Välillä tosin tuntuu että julkaiset samoja kuvia keittiöstä/olohuoneesta, mutta kyllä niissä aina joku pieni muutos on. Kuten joku olikin jo kommentoinut että olisi kiinnostunut lukemaan kodinhoitohuoneesta ja sen toiminnasta käytännössä, tavaroiden säilytyksestä, pukeutumisesta ja pihasta. Samoin juttuja lastenhuoneista. Näistä olisin itsekin kiinnostunut lukemaan. Blogisi on upea ja jatka samaa tinkimätöntä työtä kuin olet tähänkin asti tehnyt. Tykkään että postauksia tulisi yhtä tiheään kuin nytkin. Seuraan blogiasi lähes päivittäin. Upeaa vuotta 2016 sinulle ja lukijoillesi, tulkoon siitä huikean hieno!

Reply
Seikku A 5 tammikuun, 2016 - 7:30 pm

Blogisi on hyvä juuri näin. Ja olohuoneetonta tammikuuta seurataan täälläkin mielellään – kodissasi riittää varmasti muitakin kauniita kuvakulmia. Myös muut kuin sisustusjutut ovat kivaa luettavaa. Ihanaa alkanutta vuotta!

Reply
Sonja 5 tammikuun, 2016 - 10:39 pm

Olen äskettäin löytänyt blogisi ja tykkään yleisesti ottaen sun sisustustyylistä ja sen selkeydestä. Asupostaus oli tosi kiva, niitä voi olla enemmänkin jos innostut, sulla on kiva tyyli!

Reply
Virpi 6 tammikuun, 2016 - 8:19 am

Pidän tyylistäsi, mukavan raikasta ja simppeliä. Erityisesti ihastuin ideaan lilasta villakangastakista 🙂 Itse rakastan mustavalkoista tyyliä niin sisustuksessa kuin vaatteissakin. Ripaus keltaista kruunaa kaiken. Jatka vain samaan malliin, blogisi on ihana 🙂

Reply
Janica 6 tammikuun, 2016 - 1:03 pm

Kuten monet jo kirjoittivatkin, mitä sitä hyvää muuttamaan!! Blogi on kokonaisuudessaan täys kymppi, mahtavia kuvia ja inspiraation lähde! Jos jotakin toivoisin lisää, olisi se postauksia eri esineistä/huonekaluista, josita itse pidät (mutta meneekö liian yhteistyömaiseksi??).

Reply
Sanna 6 tammikuun, 2016 - 1:06 pm

Kiitos jaetuista hetkistä!

Olisi mielenkiintoista kuulla säilytyksestä eli miten ja minne on jemmattu esim. tekstiilit, kosmetiikka ja astiat.

Reply
Tiitu 6 tammikuun, 2016 - 3:03 pm

Ihana nimenomaan moderni sisustus blogi. Monet on niin maalaisromanttisia tai bling bling.
Jatka samaan tapaan…

Reply
-JossuK 6 tammikuun, 2016 - 4:01 pm

Onnea 3-vuotiaalle blogille! Pidän nykyisestä tyylistäsi ja sisustustrendeistä on mukava välillä lukea 🙂

Reply
E 6 tammikuun, 2016 - 9:16 pm

Ihana blogi, mitään ei kannata muuttaa 🙂

Reply
Sanna L. 7 tammikuun, 2016 - 1:39 am

Täällä on sellainen rauhallinen ja seesteinen tunnelma. Kirjoitat sujuvasti, ja kauniit kuvat ovat plussaa 🙂 Eniten pidän pohdiskelevista postauksista.

Reply
SEV 7 tammikuun, 2016 - 1:19 pm

Postaus tahti on joskus melko tiheä ja välillä miettii tuleeko sen takia paljon olohuone kuvaa,kun se ehkä helpoin postaus aihe.
Toiveena arkisten asioiden esittelyä: miten perheessä säilytetään urheilu ja kausi välineet? Toimivimmat ratkaisut ihan arkisin kuljettavassa eteisessä? Näistä tavaroista en luopuisi-postaus ja perustelut miksi. Sopisi vaikka keittiön ja siivouksen saralla vinkkinä meille muille.
Onnea blogille ja kuvien laatu on hyvä ja kuvat itsessään puhuttelevat 🙂

Reply
Tiina 7 tammikuun, 2016 - 3:41 pm

Blogisi on yksi lemppareistani! Jatka samaan malliin!

Säilytyksestä minäkin lukisin mielelläni lisää.
Tuntuu että omat kaapit pursuavat tavaraa joten tiedä vaikka saisi uusia ideoita kuinka vaatteet, keittiö tai siivousvälineet saisi pysymään paremmin/siistimmin kaapeissa näyttämättä täyteen tungetulta 🙂

Reply
MaijaS 7 tammikuun, 2016 - 3:43 pm

Mielestäni sponttanius ja lyhyet nopeammalla syklillä tulevat päivitykset ovat parempi vaihtoehto kun pidemmät pohdinnat 🙂 Onnea blogisynttäreiden johdosta!

Reply
Tuulia 7 tammikuun, 2016 - 4:04 pm

Ihana, inspiroiva, elämänmakuinen blogi 😉 mukana arvonnassa!

Reply
omena 7 tammikuun, 2016 - 6:01 pm

Blogisi on ihan mieletön nyt jo <3 Mukana arvonnassa!

Reply
hannna1 7 tammikuun, 2016 - 6:31 pm

Postauksien ei tarvitse aina olla todella suunniteltuja, vaan nopeammat ja ns. ajatusvirtaa kuvaavat postaukset käyvät myös erinomaisesti! Ihana palkinto joten osallistun (:

Reply
Katri 7 tammikuun, 2016 - 10:01 pm

Onnea kuluneista vuosista! Tv-huoneen postaus oli mukavaa vaihtelua ja toivoisin esimerkiksi enemmän erillisten huoneiden ”esittelyjä” tai sisustuskuvia. Mukavaa on ollut lukea lapsiaiheisia postauksia samankaltaisen elämäntilanteen takia 🙂

Reply
Saila 8 tammikuun, 2016 - 9:18 am

Onnea 3-vuotiaalle! =) Sopivassa määrin kaikkea, kaunista sisustusta, trendejä ja kestävää laatua, pohdiskelua, lapsiperheen arkea, vaatepostauksia, reseptejä, elämän arkea ja juhlia… siitä se hyvä blogi koostuu.

Hyvää tätä vuotta!

Reply
Anne 8 tammikuun, 2016 - 5:40 pm

Ihana blogi, jota olen välillä seuraillut ja nyt mennyt tunti hyppien postauksesta seuraavaan. Ihanannäköistä ja omanoloinen vapaa blogi jossa voikin olla vähän elämänmakuista erilaista tekstiä, ei aina vain viime hetken hittien esittelyä. Todella sujuvaa ja mukavaa lukea, kiitos 🙂

Reply
Kristiina 8 tammikuun, 2016 - 9:31 pm

Hieno blogi, ja olen saanut sinulta paljon hyviä sisustusvinkkejä. Kiitos! 🙂

Reply
Kata 9 tammikuun, 2016 - 1:06 am

Monipuolinen blogi! Lasten vaatteista ja huoneesta olisi kiva lukea ja nähdä kuvia. Onnea 3-vuotiaalle!

Reply
Seija 9 tammikuun, 2016 - 12:56 pm

Hei ! Sinulla on lyömätön tyylitaju – tykkään kovasti.
Vinkiksi tulevaan postaukseen… kuvia esim. kahvipöytäkattauksista. Ja varsinkin business-kattauksista.

Itse olen niin omaan kaavaani kyllästynyt, että välillä tuotos naurattaa, mutta pääasiassa hävettää … Tällaista mallimaailmaa olen yrittänyt netistä löytää, mutta tuloksetta.

Reply
Tiina 9 tammikuun, 2016 - 7:51 pm

Olen lukenut blogiasi alusta asti, yksi suosikeistani. Monipuolisuus on hyvä juttu.

Reply
Lotta 9 tammikuun, 2016 - 10:07 pm

Blogissasi on aina upeita ja valoisia kuvia, toivoisin enemmän kuvia myös muualta kuin olohuoneesta. Muuten jatka samaan malliin! 🙂

Reply
Anna 9 tammikuun, 2016 - 11:36 pm

Onnea!! Blogisi on ihana sekoitus sisustusta ja perhe-elämää. Itsekin pienen pojan äitinä on mielenkiintoista seurata lapsiin liittyviä postauksia ja nähdä, että kotikin voi edustava vaikka siellä asuu kiipeilevä minimies 🙂

Reply
MarMar 10 tammikuun, 2016 - 9:11 am

Tänne vastikään eksyneenä, hiukan tutustuneena sanoisin, ette tarvi muuttaa mitään 🙂 toivottavasti kerkeän vielä arvontaan mukaan! 🙂

Reply
Nipsu 10 tammikuun, 2016 - 11:08 am

Sisustustyylini on aivan erilainen,elämäntilanne on toinen kun lapset ovat sikuisuuden kynnyksellä jne. mutta jokin sinun blogissasi kolahtaa. Pidän kirjoitustavastasi, pirteydestä. Kiitos blogistasi!

Reply
Stellina 10 tammikuun, 2016 - 11:15 am

Onnea kolmivuotiaalle! Pari vuotta olen blogiasi seurannut, ja sitä on aina ilo lukea. Sinulla on niin positiivinen ote elämään ja blogisi sisältö on niin monipuolista 🙂 Vaikka itse sisustusintoilija olenkin, en aina jaksaisi lukea vain sisustusjuttuja. Pidän myös siitä, että välillä pohdit blogissasi syntyjä syviä ja välillä on keveämpää otetta 🙂 Jatkossa toivoisin ehkä vähän monipuolisemmin postauksia eri huoneista ja varsinkin, jos joku muutos on tekeillä. Kuten joku muukin mainitsi, tykkäisin nähdä myös kuvia kattauksista, sillä minusta nekin liittyvät kauniiseen sisustukseen. Myös ihan arkisemmat asiat kiinnostavat, esim. postaukset säilytysjärjestelmistä. Muuten, keep up the good work! 🙂

Reply
Titta 10 tammikuun, 2016 - 11:18 am

Perhe-elämää ja sisustamista, sitä meilläkin täällä kolmen alle 6-vuotiaan kanssa eletään. 🙂 Näistä aiheista on myös ihanaa lukea blogistasi. Jatka siis samalla iloisen hyvällä linjalla. 🙂

Reply
Sohvi! 10 tammikuun, 2016 - 11:18 am

Pidän blogisi aitoudesta, aikuismaisuudesta ja äärimmäisen kauniista kuvista! Sisältö on minusta sellaisenaan hyvä. Tykkään siitä, että sinulla on selkeä sisällöllinen linja, mutta välillä julkaiset jotain kevyempääkin asiaa ja spontaaneita juttuja. Asukuvat silloin tällöin tai arkiset pikkujutut antavat hyvää vastapainoa sisustusjutuille ja avaavat paremmin sitä, kuka blogin takana häärää. Pidän kovasti blogistasi! 🙂

Reply
Riikka 10 tammikuun, 2016 - 11:19 am

Minusta on mahtavaa seurata eri blogien kehitystä vuodesta toiseen. Eli ei ole ollenkan häpeä ne kolmen vuoden takaiset jutut 😉 Kasvu, kehitys, muutos – ne pitävät mielenkiinnon yllä. Ja tyylisi kolahtaa joka suunnalta, niin kauneudessa, arkisuudessa, yksityiskohdissa, tajunnanvirrassa. Älä siis muutu, mutta kehity – juuri niinkuin sinä itse haluat! Minä ainakin pysyn matkassa, oli suunta minä tahansa 🙂

Reply
Minna 10 tammikuun, 2016 - 11:36 am

Olen melko tuore lukija enkä osaa sanoa kehittämisehdotuksia. Pidän kirjoitustyylistäsi ja aiheista. Minusta on aina kiva lukea blogeja, joissa ei kiilloteta pintaa liikaa.

Reply
Emmi 10 tammikuun, 2016 - 11:50 am

Tässä merkki käynnistäni! Tykkäilen blogistasi! 🙂

Reply
Laura 10 tammikuun, 2016 - 11:53 am

Ihana elämänmakuinen blogi! Juuri sopivasti asiaa sisustamisesta ja elämästä yleensä.

Reply
Mari 10 tammikuun, 2016 - 11:53 am

Hieno Blogi, jatka vaan samaan malliin!

Reply
KatieP 10 tammikuun, 2016 - 11:56 am

Olet onnistunut todella hienosti blogisi kanssa, iso hatunnosto siitä! Se on myöskin ollut minulle portti blogimaailmaan, sinun myötäsi olen alkanut seurata useampia blogeja. Kaupallisista postauksista olen sitä mieltä, että ne ovat vaikea laji välillä, niitä voi olla vaikea toteuttaa tyylikkäästi. Ja toisaalta; ikinä minulla ei ole ollut reissussa niin hyviä kenkiä kuin pari viikkoa sitten – ja ne oli sinun vinkistäsi hankittu :). Keep up the good work!

Reply
Outi 10 tammikuun, 2016 - 12:15 pm

Tykkään tyylistäsi kirjoittaa ja kannustan jatkamaan samalla kivalla tyylillä <3 onnea kolmevuotiaalle ?

Reply
Anne 10 tammikuun, 2016 - 12:22 pm

Blogisi on positiivinen ja ilahduttaa aina lukijaansa 🙂 Mukana ollaan!

Reply
Koukuissa 10 tammikuun, 2016 - 12:27 pm

Blogissasi on ihana piipahtaa hyvin otettujen ja viimeisteltyjen kuvien takia, kiitos niistä 🙂 Mukana ollaan!

Reply
Hennah84 10 tammikuun, 2016 - 12:37 pm

Olen ollut lukijasi alusta lähtien. Muistaakseni olit alussa aktiivinen, kävit muitten blogeissa ja sinne jätit merkin. Siitä sinut sitten bongasin ja mukana olen edelleen vaikkakin elämäni on muuttanut liian paljonkin. Blogit antavat mielekkään oman hetken…

Jatka samaan malliin, tykkään tyylistäsi.

Reply
mka 10 tammikuun, 2016 - 12:47 pm

Pidän erityisesti sisustuskuvistasi, olivat ne sitten laajempia näkymiä tai kauniita asetelmia.

Reply
Sari 10 tammikuun, 2016 - 12:48 pm

Onneksi olen löytänyt blogisi. Sitä on ilo ollut seurata ja lukea. Mukana arvonnassa- ihanaa kevään odotusta sinulle !

Reply
Anne Heino 10 tammikuun, 2016 - 12:56 pm

Tykkään! Hieno blogi!

Reply
Hape 10 tammikuun, 2016 - 1:32 pm

Blogisi on raikas ja samaistuttava! Ilahdutat postauksilla, joita on usein. Mielummin nykyiseen tyyliin, kuin viimeisen päälle hiottua! Tykkään.

Reply
TuikkuA 10 tammikuun, 2016 - 2:04 pm

Kiitos mukavasta blogista! Tykkään tyylistäsi kirjoittaa. Blogisi on hyvä juuri sellaisena kuin se on tähän saakka ollut.

Reply
Rosa 10 tammikuun, 2016 - 2:06 pm

Olen seurannut blogiasi n. vuoden. Oma sisustustyylini on rönsyilevä ja värikäs, joten kaipaisin vinkkejä, miten yhdistää eri tyylejä ja värejä. Säilytysratkaisut kiinnostavat myös. Erityisesti minua kiinnostaa, miten olet kodissasi onnistunut ratkaisemaan kirjojen säilytyksen. Painiskelen probleeman kanssa, miten saada kirjahylly näyttämään tyylikkäältä ja samalla kutsuvalta. Ja tottakai, jos sinulla on hyviä vinkkejä vaatesäilytykseen, otan iloisena vastaan. Onnea merkkipäivän johdosta!

Reply
saaana 10 tammikuun, 2016 - 2:24 pm

Olen seurannut blogiasi aika alkuajoilta asti. Parasta on postaukset, joissa näkyy arki. Toki tykkään tyylistäsi muutenkin!

Reply
Pis 10 tammikuun, 2016 - 3:09 pm

Tyylisi on ihana! Pidän sisustuksestasi! ?

Reply
Leena 10 tammikuun, 2016 - 3:31 pm

?

Reply
Tuikku 10 tammikuun, 2016 - 4:03 pm

Onnea kolmevuotiselle blogille 🙂
– raikasta ja valoisaa

Reply
Anni-Mari 10 tammikuun, 2016 - 5:05 pm

Kiinnostuksen kohteet sisustus ja lapset, sopivasti molempia. Kiva Blogi sinulla!

Reply
Anne riihelä 10 tammikuun, 2016 - 5:26 pm

Onnea ja kiitos ihan parhaasta blogista.Käyn päivittäin lukemassa juttusi:)kuuluu päivän rutiineihin(ainoa blogi jota seuraan päivittäin)

Anne

Reply
Sirpa 10 tammikuun, 2016 - 6:18 pm

Monipuolinen kiva blogi. Tykkään :)) Mukana arvonnassa.

Reply
idahhh 10 tammikuun, 2016 - 8:05 pm

Mukana jos vielä kerkeää!! 🙂 idahhh@outlook.com

Reply
Saara 10 tammikuun, 2016 - 8:15 pm

Tykkään ihanan positiivisesta blogistasi,pidä tuo asenne jatkossakin, se on blogin parasta antia! 🙂

Reply
Heidi 10 tammikuun, 2016 - 8:27 pm

Blogisi on erittäin hyvin jäsennelty ja kirjoitettu, joka on syy miksi luen säännöllisesti postauksiasi. Hieman olen jo pidempään kaipaillut juttuja, joissa teemana olisi muukin kuin olohuoneen tai terassin sisustusta käsittelevät asiat. Nyt kun julkaisit tv-huoneen kirjoituksen sekä tuon 100-v talossa vierailun jutun, olin erittäin tyytyväinen 🙂
Mukavaa vuoden alkua!

Reply
Aino 10 tammikuun, 2016 - 8:48 pm

Blogisi on hyvä juuri tällaisenaan? Mukana arvonnassa.

Reply
Sofie 10 tammikuun, 2016 - 9:06 pm

Onnea 3-vuotiaalle! 🙂 Blogiasi on mukava lukea, koska osaat kirjoittaa niin taitavasti. Vaikka tykkään katsella kauniita sisustuskuvia, arkipostaukset ovat silti parhaita ja niitä toivoisin lisää (toimiva eteinen, kodinhoitohuone, kaaoksen hallinta, lastenhuoneet jne.)

Reply
Elsi 10 tammikuun, 2016 - 9:19 pm

On mielestäni kiva, että postauksia on hyvällä tahdilla (=useampia viikossa), mutta jos joka päivä olisi, en millään ehtisi lukeakaan. Tykkään laidasta laitaan -tyylistäsi aiheiden suhteen.

Reply
Maisku 10 tammikuun, 2016 - 9:27 pm

Tykkään blogistasi tällaisenaan! 🙂

Reply
Hanna 10 tammikuun, 2016 - 9:39 pm

Onnea 3-vuotiaasta blogitaipaleesta! Blogiasi on ihana lukea, sisustukseen liittyvät postaukset luen aina erityisellä innolla. Uutta kotiamme suunnitellessamme sain hyviä ideoita mm. keittiön ja valaistuksen toteutukseen. Kiitos siis:) Mm. lastenhuoneiden sisustukseen liittyvät kirjoitukset ovat meidän perheessä tällä hetkellä ajankohtaisia ja näin kiinnostavia.

Reply
Miisa 10 tammikuun, 2016 - 9:48 pm

Onnea.

Reply
Tanja N 10 tammikuun, 2016 - 10:07 pm

Onnea 3-vuotiaalle! Juttusi ovat elämänmakuisia ja niiden sisällöissä on kivasti vaihtelua.
Tanja

Reply
Emmili 10 tammikuun, 2016 - 10:08 pm

Samaan malliin vain! Ainut blogi, jossa sisältöä on riittävän monipuolisesti ?
Kiitos positiivisesta elämänasenteestasi! Olet esimerkkinä meille nuoremmille (ja miksei vanhemmillekin), että elämään mahtuu kaikenlaista ja niistä selviää oikealla asenteella 🙂
Muualta Suomeen muuttaneena olemme huomanneet, että juurikin sinun kaltaisia tyyppejä tämä maa kaipaa lisää!!

Onnea blogiurasta ja ihanaa kevättä!

Terkuin Emmili

Reply
Mrs T 10 tammikuun, 2016 - 10:41 pm

Hyvin on sujunut, jatka vaan samalla tavalla! Kiitos! Ja tietysti mukana arvonnassa!

Reply
tarja 10 tammikuun, 2016 - 11:56 pm

Kiitos aivan ihanan positiivisesta ja kattavasta blogistasi. Tätä blogia on ilo lukea!!! Näin kevättä /kesää kohti kun mennään, niin mukava olisi lukea myös piha/puutarhajuttuja 🙂

Reply

Jätä kommentti