Lauri Ylösen tupareissa

by Kerttu

Terveisiä Helsingistä ja pahoittelut pikkuisesta blogitauosta. Sitä aina ajattelee optimistisena, että reissussakin ehtii kirjoittamaan, mutta eipä tässä kuinkaan käynyt. Tänään pääsin junalla kotiin saakka, mutta  eilen menomatkalla piti hypätä Onnibussiin, sillä juna olisi ollut niin paljon myöhässä, että olisin missannut… Lauri Ylösen tuparit!

Jaahas, mikäs juttu se tämä sitten oikein on? Jokainen suomalainen tietänee yhden Suomen kansainvälisesti menestyksekkäimmistä muusikoista, The Rasmuksen solisti Lauri Ylösen. Hänen musiikkiuransa on tunnettu, mutta yksityiselämänsä käänteistä hän on ollut vaiti. Mies antaa mielummin töiden puhua puolestaan.

Isännän ilme, kun taloon tupsahtaa bloggaajia kameroineen.

Viime päivinä Lauri (ihan näin etunimellä rennosti vaan) on ollut otsikoissa uusien aluevaltaustensa johdosta. Voidaan puhua monilahjakkuudesta, sillä hän on osoittanut osaamistaan niin talojen, huonekalujen kuin tekstiilien suunnittelijana. Nyt suuri yleisö pääsee tutustumaan myös hänen visuaaliseen puoleen niin Iskun huonekalusuunnittelijana, Vallilan kevät/kesämalliston kuosien kautta kuin MTV3:n uutuussarjassa Laurin Talot.

Bloggaajat Marimekoissaan. Tähän tilaisuuteen päätimme Valkoisen Harmajan Suvin kanssa lähteä, vaikka molemmilla matka oli aika pitkä.

Eihän sellaisesta kutsusta tohdi kieltäytyä, kun pyydetään paikalle juhlistamaan uutta kotia. Meitä bloggaajia oli paikalla tusinan verran ja pääsimme katselemaan 300 neliöistä hulppeaa merenrantakotia jo ennen kuin muu juhlaväki saapui. Jotta varsinaiseen tv-ohjelmaan jää jännitettävää, kuvat ovat lähikuvia, mutta niiden kautta pääsee vähän hahmottamaan, millainen koti Laurille valmistuikaan. Upea yhdistelmä puuta, betonia, jättimäisiä ikkunoita ja mielenkiintoisia yksityskohtia. Pieninä paljastuksian kerrottakoon, että yläkerrasta löytyy musta baarihuone ja alakerrasta valkoinen kotiteatteri!

Ohjelmassa nähdään kuinka Ylönen suunnittelee ja toteuttaa talot Elastiselle, Duudsoneiden  Jarpille ja Aleksi Valavuorelle. Kaikki talot henkivät samaa modernia tyylikkyyttä ja on toteutettu CLT-tekniikalla, joka mahdollistaa erittäin näyttäviä ratkaisuja. Muut talot paljastuvat vasta huhtikuussa käynnistyvässä kymmenosaisessa ohjelmassa.

Tupareissa mietin, että ohjelma avaa varmasti ihan uusia puolia julkisuudessa tutuista henkilöistä ja pääsemme kurkistamaan hyvin henkilökohtaiselle alueelle eli kotiin. Kuulin, että ohjelmaan on panostettu paljon ja sen kautta pääsemme tutustumaan myös erilaisiin tapoihin rakentaa ja ajatella asumista ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja.  Luvassa on uudenlaisia ratkaisuja ratkaisuja asumiseen, niin älyteknologian, ekologisuuden kuin muotoilun kannalta, joten arkkitehtuurista ja sisustamisesta kiinnostuneille on luvassa todellista herkkua.

 

Maisemat olivat tällä kertaa harmaat, mutta tunnelma talossa varsin aurinkoinen. Kiitos kaikille bloggaajille seurasta ja Lauri Ylösen Alvardagille kutsusta! Instagramista löytyy lisää kuvia ja tunnelmia #laurintalot.

Ohjelma alkaa maikkarilla 3.4.2017. 

Saatat pitää myös

10 Kommentit

Heidi / Checklist 31 tammikuun, 2017 - 11:26 pm

Olipa kiva vihdoin tavata! 🙂 Ja mikäs oli noissa puitteissa olla! Huh! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 helmikuun, 2017 - 10:45 pm

Oli ilo tavata! Ja todellakin, puitteet oli kohdallaan 😀

Reply
Minnea/Minnean muruja 1 helmikuun, 2017 - 9:34 am

Innolla odotan Laurin talot-ohjelmaa! Kiva, että pääsit ihan paikanpäällr näkemään talonsa!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 helmikuun, 2017 - 10:44 pm

Uskon, että tulee hyvä show! Ainakin Lauri ja muut talonrakentajat ovat mielenkiintoisia persoonia, hauskaa nähdä millaiset kodit he saavat :=)

Reply
Jenna 1 helmikuun, 2017 - 10:06 am

Todella mielenkiintoista, varsinainen monilahjakkuus todellakin kysessä. Ja upeasti toteutettu postaus, tätä oli ilo lukea!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 helmikuun, 2017 - 10:44 pm

Kiva kuulla Jenna!<3 Nyt vain odotellaan tv-ohjelmaa!

Reply
Anniina 1 helmikuun, 2017 - 11:46 am

Kiva blogipostaus. Laurin ohjelmaa odotellessa!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 helmikuun, 2017 - 10:43 pm

Kiitos Anniina, itsekin odotan ohjelmaa suurella innolla!

Reply
Muuttuva kotini Päivi S 1 helmikuun, 2017 - 11:28 pm

On kyllä monilahjakkuus ja ohjelmaa kyllä odotetaan täälläkin innolla 🙂 Kaunis talo ja kauniita vieraita siellä 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 helmikuun, 2017 - 9:13 am

Kiitos Päivi! Mielenkiintoinen uusi aluevaltaus nyt kiinnostaa tietysti hulluna, millaisia ovat muut talot 😀

Reply

Jätä kommentti