Kylpyhuoneinspiraatio hotellista

by Kerttu

Tein pienen työmatkan Helsinkiin. Slush-tapahtuma oli täyttänyt hotellit ja minulla kävi pieni tuuri, kun tavallinen hotellihuoneeni upgreidattiin (kai tälle on jokin suomenkielinen sana olemassa?) superior extraksi. Kun illalla saavuin huoneeseeni, ihastelin erityisesti sen mustavalkoista, selkeälinjaista kylpyhuonetta.

tiililadonta-1

Tiililadotut laatat näyttivät erityisen kivoilta. Saumaus oli molemmissa laatoissa valkoinen. Jos vielä joskus rakentaisimme, olisi tiililadonta yksi suosikkivaihtoehto kosteisiin tiloihin tai vaikka keittiön välitilaan.  Illalla oli tietysti ihan pimeää ja näiden koeräpsyjen jälkeen ajattelin, että otan aamulla muutaman kuvan mielenkiintoisesta sisustuksesta sekä silmäähivelevästä yksinkertaisen kauniista kylpyhuoneesta ja suuntaan rauhalliselle aamiaiselle.

tiili-1-2

Yllätys olikin melkoinen, kun aamulla heräsin ilman kelloa 1,5 tuntia ajattelemaani myöhemmin. Olin asettanut puhelimeeni herätyksen, mutta en painanut sen aktivointia. Pikameikki, tavarat kasaan ja taksilla paria minuuttia ennen H-hetkeä kokouspaikalla. Siinä jäivät kuvat ottamatta! Mutta mitä ilmeisimmin ympäristö oli varsin levollinen, sillä pommiin nukkuminen ei kuulu tapoihini 😉 Vaikka herätessä harmittikin, jälkikäteen ajateltuna pitkät yöunet olivat juuri sitä mitä tarvitsin!

Mitä pidät tiililadonnasta kosteissa tiloissa? 

Saatat pitää myös

3 Kommentit

Sara 20 marraskuun, 2014 - 11:40 am

Sinulla kävi hyvä tuuri! 🙂 Meillä on tiililadonta keittiön välitilassa, ja siinä pidän siitä kovasti. Mutta varsinaisiin kosteisiin tiloihin en sitä halua, yksi syy on se, että se sopii mielestäni tuollaiseen pienehköön laattakokoon, ei sellaiseen massiivisen kokoiseen seinälaattaan.

Reply
Elli 20 marraskuun, 2014 - 4:42 pm

Uneen käytetty aika ei ole koskaan mennyt hukkaan 🙂 Meillä on pesuhuoneessa yksi seinä tiililadonnalla ja isolla laatalla. Tykkään siitä valtavasti! Muut seinät sitten ovatkin suoralla ladonnalla…

Reply
Eija 21 marraskuun, 2014 - 7:00 am

Meillä pesuhuoneen ja kodinhoitohuoneen lattiat on tiililadonnalla. Musta laatta + mustat saumat. Tykkään!

Reply

Jätä kommentti