Kuulumisia Designtarinoita-podcastin nauhoituksista

by Kerttu

Syyskuussa alkavassa Designtarinoita podcast-sarjassa pääset tutustumaan mielenkiintoisiin persooniin suomalaisten sisustus- ja designbrändien takana. Kuulemme heidän ajatuksiaan sisustamisesta, työstä, mutta ennen kaikkea otamme selvää, millaisia persoonia kauniiden tuotteiden,  hurmaavien kotien ja lumoavien sisustuskuvien takaa löytyy.

(Jos mietit nyt, että mikä ihme on podcast, käy lukaisemassa ensin tämä postaus.)

Alexa Aavarinne / Alexa Dagmar

Annaleena Hämäläinen / Hakola

Heidi Jaara / Balmuir

Maija Lukkari-Nyman / Maijan Maailma 

Minna Kemell-Kutvonen & Taru Lahti / Marimekko

 

Mirka Keski-Rekilä & Pia Kanninen / sisustusharrastajat 

Riikka Kantinkoski / Weekday Carnival & Susanna Vento / Varpunen

Suvi Melender-Lågland / Valkoinen Harmaja & Liisa Rintaniemi / Lisbet e

Designtarinoita podcastista on  kahdeksan jaksoa nauhoitettu ja muutama vielä edessä. Olen äärettömän kiitollinen ihanille vierailleni, jotka ovat halunneet tulla mukaan Suomen ensimmäiseen sisustusaiheeseen podcastiin. Kaikki ovat olleet erittäin mielenkiintoisia ja sanavalmiita tyyppejä.

Itselleni matka tähän saakka on ollut täynnä oppimista. Innostuksen saattelemana lähdin kontaktoimaan vieraita, käsikirjoittamaan jaksoja ja harjoittelemaan studiotyöskentelyä. Wecastin Hanna Westerholm ja studiossa häärivä Henri Rosenberg eli Iso H ovat olleet todella kannustavia. Tunteet ovat vaihdelleet innostuksesta itsekriittisyyteen, mutta ehkäpä tämä kaikki kuuluu asiaan.

Kesälomani päätteeksi tapaan nauhoitusten merkeissä kaksi supermielenkiintoista sisustusalan huippuammattilaista: sisustussuunnittelija Tuija Talvitien, jonka tietomäärä vanhoista taloista, remontoinnista ja sisustamisesta pistää nöyräksi.

Saan kunnian keskustella Innosta ja monista muista television sisustusohjelmista tutun sisustusarkkitehti Marko Paanasen kanssa. Mahtavaa kuulla, mitä miehelle kuuluu, kaipaako hän telkkariin ja mitä mieltä hän on tämän päivän sisustustrendeistä.

Nyt vain viimeiset jaksot purkkiin, ammattilaisen hoitamat leikkaustyöt, yhteistyökumppaneiden etsintää ja syyskuussa ollaankin valmiita julkaisemaan ensimmäinen jakso. Lisää tietoa sarjasta löytyy Wecastin sivulta. Tule mukaan tykkäämään Designtarinoista Facebookissa, siellä saat ennakkotunnelmia ja kuulet ensimmäisenä, kun uusi jakso ilmestyy.  Toki kerron asiasta myös täällä blogin puolella.

Elämme jänniä ja innostavia aikoja. Toivon kovasti, että podcast löytää kuulijansa ja se pystyy tarjoamaan aivan uuden näkökulman sisustuksen ystäville.

Saatat pitää myös

4 Kommentit

Tiia 22 heinäkuun, 2017 - 8:09 am

Marko Paananen! Ikuinen idolini sisustuksen kentällä. Otin heti Desingtarinat seurantaan Facebookissa. Innolla odotan tulevia jaksoja ja varsinkin podcastia Markon kanssa.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 heinäkuun, 2017 - 9:15 am

Olen tosi innoissani ja otettu, että Marko tulee vieraaksi! Hän on kuitenkin yksi Suomen tunnetuimpia sisustajia ja yksi ihailluimmista. Kiva, että otit Designtarinoiden FB-sivut seurantaan. Tapaan Markon jo pian ja laitan sinne sitten tunnelmia 🙂

Reply
Noora / Villakoiria ja kissankarvaa 23 heinäkuun, 2017 - 9:02 pm

Innolla odotetaan! 🙂

Reply
Ilona 25 heinäkuun, 2017 - 11:21 am

En ole koskaan innostunut podcasteista, mutta nyt on sovellus valmiiksi ladattuna puhelimeen odottamaan syyskuuta ?

Reply

Jätä kommentti