Kun bloggaaja putosi penkiltä

by Kerttu

Perustaessani uudenvuodenaattona blogia, en voinut kuvitellakaan millainen harrastus tästä pienessä ajassa kehkeytyisi. Ajattelin, että kirjoittelen silloin tällöin sisustukseen ja elämän iloihin keskittyviä juttuja ja saan yhden foorumin omille sisustuskuvilleni. Itsekseen kun on…no aika yksinäistä vouhottaa asetelmista, sävyistä ja designista. Löytäisin ehkä jonkun muunkin, joka pitää modernista tyylistä ja jakaa ja haastaa ajatuksiani.

Luonteelleni ominaisesti innoistuin nopeasti. Kirjoitin paljon ja annoin ajatusten virrata. Välillä joku postaus on kaduttanut, välillä nolottanut. Enimmäkseen olen ajatellut ”c´est la vie”, elämää tämä vain on, antaa mennä. On tullut merkityksellisiä virstanpylväitä, kuten vaikka yhden blogi-esikuvani Valkoisen Harmajan Suvin päätös lisätä blogini oman bloginsa linkkilistaan ja muiden bloggareiden kannustus. Pääsy Indiedays Inspiration -yhteisöön parin kuukauden ikäisenä blogina. Eilen saamani 65 -vuotiaan Annikin sähköposti, jossa hän kertoo blogini ilahduttaneen häntä ja kannusti kirjoittamaan. Positiiviset kommetit ja innostava ajatusten haastaminen tai mieluiset yhteistyökumppanuudet. Listaa voisi jatkaa vielä pitkään.


Olen seurannut blogini tilastoja lähinnä Bloggerin hallintapaneelista, joka kertoo päivittäisen kävijämäärän. Nyt piipahdin kurkkaamassa Google Analyticsin raporttia ja olin pudota penkiltä. Kuukaudessa blogissani on käynyt yli 11 000 yksilöityä kävijää! Sellaisen pienen kunnan verran porukkaa. Klikkailuja sivuille on kaikenkaikkiaan 67 000. Siis kuukaudessa. Onhan meillä aika iso perhe ja suku, mutta se ei kyllä ihan selitä tätä kaikkea 😉Olen haljeta uteliaisuudesta, että kuka siellä ruudun takana oikein on? Olisi kiva tietää, mistä olet blogiini eksynyt ja miksi luet tätä? Mikä saa sinut palaamaan? Tiedän, että monet tykkäävät lukea blogeja jättämättä koskaan yhtään kommenttia, mutta nyt olisi hyvä tilaisuus sanoa ”hei” 🙂

Olen edelleen alkutaipaleella ja nälkäinen oppimaan. Samalla myös sanon kiitos. Annoin bloggaamiselle pikkusormen, mutta se vei koko käden 🙂Saatat pitää myös

93 Kommentit

Adalmiinan Helmi 22 maaliskuun, 2013 - 11:29 am

Hei Kerttu!
Löysin blogiisi toisen blogin kautta! Luen itse myös Valkoista Harmajaa, olisikohan sieltä. Kirjoitat asioista, jotka itseäni kiinnostaa. Samanlaisella sisustusmaulla on suuri merkitys, kenen blogia jää seuraamaan! 🙂

Reply
Satu 22 maaliskuun, 2013 - 11:38 am

En enää kuollaksenikaan muista, mistä blogiisi eksyin, mutta tykkään seurailla vastavalmistuneista taloista kertovia blogeja. Ja voin todellakin yhtyä kanssasi noihin häpeän tunnetta aiheuttaviin aikaisempiin postauksiin: täälä podetaan välillä ihan samanlaista itsekritikismiä. Kodissanne seikkailee juuri niitä ajattomia klassikoita sisustus- ja huonekalurintamalla, joita tarkoituksenani on kukkaron salliessa kotiimme hankkia. Tietenkin ihanan pirteällä kirjoitustyylilläsi on myös suuri rooli, miksipalaan aina uudestaan 🙂 Tällaisin terveisin juuri rakentanut toista korkekoulututkintoaan kasaan väsäävä kolmen lapsen 26-vuotias sisustamisesta kiinnostunut äiti.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 maaliskuun, 2013 - 6:55 pm

Kiitos Adalmiinan Helmi, mukavaa kun löysit tänne! Toivottavasti viihdyt 🙂

Satu, oletpa sinä saanut paljon aikaiseksi 26 -vuotiaaksi, vau! Nolouden tunne on kyllä välillä ihan terveellinen ja kyllä sitä itsekritiikkiäkin riittää 😉 Mutta samalla se opettaa tosi paljon. Kiva, että viihdyt blogissani 🙂

Reply
Sanna 22 maaliskuun, 2013 - 11:31 am

Hei,en kyllä enää muista mistä kautta blogisi löysin..mutta tämä jäi mieleen ja joka viikko kyllä käyn kurkkaamassa blogisi<3 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 maaliskuun, 2013 - 6:55 pm

Kiva kuulla Sanna! Mukavaa, että pysyt kyydissä 🙂

Reply
Rebecca R 22 maaliskuun, 2013 - 11:33 am

Upea koti ja kirjoitustyylisi! ja sekin vaikuttaa, että olet julkaissut kuvasi etkä ole mikään mystinen taikaolento joka siellä sisustelee 😉 Blogi tulee heti paljon helpommin lähestyttäväksi. Tykkään myös paljon sun kuvista. Monessa blogissa kuvaillaan vaan yksityiskohtia, mutta sun kuvissa on niiden lisäksi myös kokonaisuutta.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 maaliskuun, 2013 - 6:56 pm

Päätin jo alusta pitäen, että jos bloggaan, teen sen omalla nimellä ja kasvoilla. Vähän tietysti välilä hirvittääkin, mutta enimmäkseen ei 😉 Kiitos ajatuksista kuvien suhteen, myös itse tykkään katsella kokoinaiskuvia ainaisten yksityiskohtien sijaan.

Reply
Heluna 22 maaliskuun, 2013 - 11:38 am

Itselläni on leivontablogi mutta tykkään seurata myös sisustusblogeja, vaikka en itse mikään intohimoinen sisustaja olekaan. Ihana tyylikäs koti teillä!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 maaliskuun, 2013 - 6:57 pm

Kiitos Heluna! Pitääpä tulla piipahtamaan sun leivontablogissa 🙂

Reply
JuttaEmilia 22 maaliskuun, 2013 - 11:39 am

Taisin löytää sinut juurikin jonkun toisen blogin lukulistalta. En muista enää kenen tai mistä 🙂 Ihan mieletön alkuponnistus sulla on ollut ja menestys todella ansaittua. Tykkään hurjasti tyylistä kirjoittaa ja siitä, miten tänne ruudun toisellekin puolelle huokuu pilke simäkulmassa -ajatusmaailmasi. Täältä olen lisäksi saanut todella paljon inspiraatiota ja ideoita omaankin kotiin.

Kiitos, että olet aloittanut bloggaamisen, ja toivottavasti se jatkuu pitkään 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 maaliskuun, 2013 - 6:58 pm

Lämmin kiitos JuttaEmilia! Olen vähän innostuvaa sorttia ja aika paljon on tullut jo kirjoiteltua 🙂

Reply
Irina - White & Fresh 22 maaliskuun, 2013 - 11:49 am

Sun blogi on kyllä lyhyessä ajassa kasvanut tosi isoksi, harva blogi kasvaa samalla tahdilla. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 maaliskuun, 2013 - 6:58 pm

Mutta olen kyllä kirjoittanutkin varmasti aika paljon keskimääräistä enemmän 😉

Reply
Ansku 22 maaliskuun, 2013 - 12:10 pm

Minä löysin blogisi, kun olit kommentoinut jonkun toisen lukemani blogin postausta, ja kerroit siinä juuri aloittaneesi bloggaamisen. Kiinnostukseni heräsi blogisi nimestä, ja klikkasin saman tien blogiisi. Siitä lähtien olenkin päivittäin lukenut postauksiasi bloglovinin kautta. Olen huomannut, että koukutun sellaisiin blogiin, joissa eletään samanlaista elämäntilannetta, ja kerrotaan suhteellisen avoimesti tavallisesta arjesta sisustuksen lisäksi.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 maaliskuun, 2013 - 7:02 pm

Kiva kuulla, että olet viihtynyt juttujen parissa. Kyllä täällä ihan perusarkea elellään ja siksi sitä on luontevaa välillä ottaa blogiikin mukaan. Pyrkimyksenä kuitenkin sellaisten positiivisten asioiden kautta 🙂

Reply
Punainen 22 maaliskuun, 2013 - 12:16 pm

Mä en muista miten eksyin tänne. Varmaankin jostain toisesta blogista, joko niin että olet jättänyt kommentin tai olet ollut ”näitä luen” -listalla 🙂
Minäkin, jopa 11 päivää vanha bloggaaja, olen menettänyt jo pikkusormen ja osan kättäkin ;D

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 maaliskuun, 2013 - 7:02 pm

Onnea uudelle blogillesi! Tämä on aika koukuttavaa hommaa 😉 Kiva, että viihdyt myös täällä!

Reply
Sara 22 maaliskuun, 2013 - 12:17 pm

Taisin etsiä Googlesta jotain juttua ja löysin blogisi sitä kautta. Toinen vaihtoehto on, että löysin tänne toisen blogin kautta. Pidän kovasti kirjoitustavastasi ja sisustustyylistäsi. Sekin on vain plussaa, että kirjoitat usein, mutta älä ota tästä paineita!

Asun itse pk-seudulla pari vuotta sitten valmistuneessa talossa ja vaikka meidän kotimme sisustus poikkeaa teidän kotinne tyylistä, ihastelen kuitenkin sinun perheesi kotia ja sen sisustusta & henkeä. Emme ole laittamassa kerralla omaa kotiamme uuteen uskoon, vaan haluamme kaikessa rauhassa löytää meille ja kotiimme sopivia ratkaisuja. Olen itse aika nopea ja malttamaton käänteissäni, Haluan kuitenkin löytää ajattomia, klassisia ratkaisuja, joihin ei kyllästy hetkessä. Tässäkin tarkoituksessa on kiva lukea sisustusblogeja. Kovin monta en lue, mutta sinun blogisi ja Valkoinen Harmaja ovat ihan must!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 maaliskuun, 2013 - 7:04 pm

Hei Sara! Kiitos kivasta kommentistasi. En ota paineita kirjoitusten tiheydestä, juttuja vaan tuntuu tulevan ;D Mutta varmasti tässä ajan kanssa tasoittuu, uskoisin näin. Mukavaa kuulla, että meillä on samankaltainen maku. Valkoinen harmaja on ihan supertyylikäs blogi!

Reply
Heidi 22 maaliskuun, 2013 - 12:18 pm

taisi mennä niin että törmäsin blogiisi useamman blogin kautta ja sitten päädyin tekemään lähempää tuttavuutta 🙂 Uutta omaa kotia sisustellessa inspiraatio on tervetullutta! Onnittelut menestyneelle blogille!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 maaliskuun, 2013 - 7:07 pm

Moikka Heidi! Kiitos paljon kauniista sanoista. Mukavaa, että viihdyt 🙂

Reply
Mia 22 maaliskuun, 2013 - 12:50 pm

No hei! =)
Olen jonkun muun blogin sivupalkista aikoinaan itseni klikannut tänne. Jutut (ja kuvat etenkin!) miellytti ja klikkasin itseni heti lukijaksi. Yleensä olen aika laiska kommentoimaan mutta lähes joka postauksen käyn lukemassa. Tykkään =)

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 maaliskuun, 2013 - 7:07 pm

No hei vaan ja kiitos! Kiva, kun jätit tällä kertaa kommenttia 🙂

Reply
Anonymous 22 maaliskuun, 2013 - 12:51 pm

Hei =)

Löysin blogiisi Nordland 146 blogin kautta. Teidän koti on vaan niin älyttömän kauniisti sisustettu, joten tänne on palattava aina vaan uudelleen ja uudelleen. Itse en bloggaa, mutta seuraan päivittäin noin 20 eri sisustukseen liittyvää blogia.

Nina

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 maaliskuun, 2013 - 7:08 pm

Hei Nina, kiitos ihanista sanoistasi 🙂

Reply
Anonymous 22 maaliskuun, 2013 - 12:51 pm

Uudiskohteemme sisustussuunnittelija Sanna P. vinkkasi, että tykkäisin varmasti blogistasi. Ja osui täydellisen oikeaan : ) Kiitos vain Sannalle & oikein ihanaa kevättä sinulle! Jatka samaan malliin!

Katri Espoosta

Reply
Sanna InspiredByLove 22 maaliskuun, 2013 - 6:38 pm

Hhiih! Mun vinkki 😉 Ole hyvä Katri!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 maaliskuun, 2013 - 7:09 pm

Kiitos Katri! Olette tehneet hyvän valinnan sisustussuunnittelijan suhteen 🙂 Ihanaa kevättä uuteen kotiin! Ja kiitos Sannallekin, aika huippua kyllä!

Reply
Anonymous 22 maaliskuun, 2013 - 12:55 pm

Jostain blogisi osui silmääni ja täytyy sanoa että harvoin ihastun kenenkään blogiin ja kotiin silmänräpäyksessä! Mutta kohdallasi näin kävi ja siksi seuraan blogiasi päivittäin <3
Tykkään myös siitä että vaikka meillä selvästi on samanlainen maku sisustuksessa ja paljon samoja juttuja kotona, niin silti kotimme ovat täysin erilaiset! :))

Heli

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 maaliskuun, 2013 - 7:09 pm

Heli, sinä olet yksi piristysruiskeista, kommettisi ilahduttavat ihan aina. Kiitos, että seuraat mukana 🙂

Reply
Maria 22 maaliskuun, 2013 - 1:35 pm

Etsin netistä moderniin sisustukseen liittyviä juttuja ja eteeni tuli tämä sinun blogisi. Sisustuksesi on juuri minun makuuni. Meillä on kotona sama takka, sama ruokapöytä ja lähes samanlaiset ruokapöydän tuolit. Muitakin yhtäläisyyksiä löytyy. On mahtava seurata blogiasi ja samalla olen löytänyt monta ideaa omiin sisustukseni ongelmiin.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 maaliskuun, 2013 - 7:12 pm

Hei Maria! Kiva, että olet löytänyt tänne ja hauskaa kuulla, että jaamme samankaltaisen sisustusmaun 🙂

Reply
Anonymous 22 maaliskuun, 2013 - 1:37 pm

Löysin blogiisi toiseen blogiin jättämäsi kommentin mukana, jossa oli linkki blogiisi. Teillä on hurjan kaunis koti ja paljon samoja sisustusjuttuja kuin meilläkin -sisustusmakumme tuntuu muutoinkin kohtaavan. Tykkään myös yleiskuvistasi, monissa blogeissa kun näkee vain pieniä yksityiskohtia/jatkuvia ”sneak peekeja”, joilla ilmeisesti yritetään väkisin saada lukija kiinnostumaan ja palaamaan uudelleen katsomaan että ”mitäs sieltä pikkukuvasta paljastuukaan” -tämän lukijan ne kuitenkin ainakin karkoittavat. Sinulla on myös hauska ja humoristinen tapa kirjoittaa.

Myös usein päivittyvä blogi saa varmasti enemmän kävijöitä kuin silloin tällöin päivittyvä. Älä kuitenkaan ota asiasta paineita tai postaile väkisin parikin kertaa päivässä, muutoin saattaa aiheet pian loppua kesken, kun koti on hetkessä esitelty.

Yhdestä asiasta haluaiaisn tässä yhteydessä antaa hieman ”negatiivista” palautetta, nimittäin mainostamisesta. Inspirationin(ko) myötä blogiisi on alkanut ilmestyä harmittavan paljon arvontoja, tuote/putiikki-esittelyjä ym. Yksi päivä juuri mietin, että voi kurja, näinkö tämäkin lupaavasti alkanut blogi on kohta täynnä mainoksia ja jatkuvia arvontoja! Ymmärrän toki, että oli uudelle blogillesi hienoa päästä tuollaiseen juttuun mukaan ja olet toki sen ansainnut ja varmasti mukavaa, kun blogityö palkitaan ilmaisilla tuotteilla, mutta kehotan silti olemaan varovainen asian kanssa -kohta blogisi saattaa olla yksi muiden joukossa, eikä erotu enää mielenkiintoisilla aiheillaan vaan enemminkin karkoitaa mainostamisellaan (jota on myös mm. eri liikkeiden esittelyt, josta varmasti bloggaajana hyödyt). Tämä kuitenkin vain minun mielipiteeni ja kaikella ystävällisyydellä sanottu, eikä missään nimessä tarkoitettu loukkaavaksi!

Kiitos mukavasta blogista, jatka samaan malliin!

Maaret

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 maaliskuun, 2013 - 7:20 pm

Hei Maaret! Kiitos kannustavasta ja rakentavasta palautteestasi! Paljon kauniita sanoja 🙂

Markkinoinnissa pitää löytää se kultainen keskitie. Uskon, että blogissani tulee olemaan jonkinverran kaupallisuutta ja yhteistyökumppanuudet ovat oiva tapa verkostoitua. On myös mukavaa, jos aikaavievä harrastus ”tuottaa” jollakin tavalla. Nämä yritysesittelyt ovat olleet sellaisia, joita olen itse ollut aktiivisesti rakentamassa. Yritykset sopivat blogin tyyliin ja haluan myös näitä laadukkaita kauppoja nostaa esille. Kun olen kerran yrityksen esitellyt, jatkon mahdolliset yhteistyöt onnistuvat luontevasti. Nyt tuli oikea yhteistöiden suma ja sellaista pyrin välttämään jatkossa. Mainospostaukset ovat pieni mauste blogissa, eivät pääsisältö tai punainen lanka. Tosin esim. Sisustusilon kanssa voin tuottaa sellaista sisältöä, joka oikeasti antaa lisäarvoa myös lukijoilla. En missään nimessä loukkaantunut asiallisesta palautteestasi, kiitos että jaksoit sitä antaa! 🙂

Reply
~LOVE~ 22 maaliskuun, 2013 - 2:37 pm

Kiva blogi, kivoja ajatuksia ja otat lukijasi huomioon mm. kommentoimalla jokaiseen kommenttiin!! Se on ainakin mulle yksi tärkemmistä jutuista lukijana. Se, että lukijat ylipäätään jaksavat jättää kommentin, niin pienintä mitä bloggaaja voi tehdä on kommentoida takaisin. Itseltäni on pari blogia jäänyt pois listoilta, koska ei saa mitään vuorovaikutusta.

Ja hienostihan alussa jätit kommenttia moniin blogeihin ja ”mainostit” itseäsi!! :):) Mä muistan hyvin, kun tulit tähän maailmaan!!

🙂 Jatka samaan malliin vaan 🙂

Reply
Irina - White & Fresh 22 maaliskuun, 2013 - 2:42 pm

Mä oon niin samoilla linjoilla Loven kanssa tuossa, että ottaa lukijat huomioon. Vaikka moni blogi onkin hyvä, niin jos bloggaaja jättää vastaamatta lukijoiden kommentteihin tai aina vastaa vaan yhteisesti kaikille kommentin jättäneille niin itseltä ainakin katoaa motivaatio seurata blogia. Eri asia tietysti on jotkut arvontapostaukset tai pelkkiä onnitteluja keräävät postaukset. Niihin voikin jo vastata yhteisesti kaikille. Itse pyrin vastaamaan kaikille jotain edes pientä. Itse suosin myös sitä, että postauksen kommentteihin vastaa aika pian eikä roikuta kommentoijia päivä tolkulla. Itsellä on viime aikoina vähän takunnut vastaaminen, mutta yritän parantaa tapani. <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 maaliskuun, 2013 - 7:25 pm

Kiitos Love & Irina! Kommentteihin vastaaminen on tärkeää, vuorovaikutus on tämän homman suola. Jos haluaisi itsekseen kirjoitella, niin sitä voi sitten laittaa langattoman verkon pois päältä ;D Alussa tosiaan pyrin verkostoitumaan ja löytämään sitä kautta blogituttavuuksia. Samaa suosittelen kaikille uusille bloggaajille 🙂

Reply
Tuuli 22 maaliskuun, 2013 - 3:57 pm

Hei! Täällä hoitovapaalla oleva kahden lapsen äiti. Päädyin blogiisi Hyvän tuulen puodin facebook-sivun kautta. Olen tosi tuore lukija. Minua viehättää erityisesti kauniit kuvat!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 maaliskuun, 2013 - 7:10 pm

Hauska kuulla, että yhteistyön kautta löytyi ainakin yksi uusi lukija 🙂 Tervetuloa mukaan!

Reply
Anonymous 22 maaliskuun, 2013 - 4:04 pm

Hei! Löysin blogisi valkoinen harmaja blogin kautta.Itse en bloggaa , mutta käyn päivittäin lukemassa n. 5 sisustus blogia. Sinulla on ihana koti! Sisustuksesi on paljon minun makuun ja toivottavasti voin paremmin toteuttaa haaveitani uudessa kodissa, josta haaveilen. Jatka samaan malliin!:) -Pilvi

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 maaliskuun, 2013 - 7:11 pm

Hei Pilvi, kiva että löytänyt blogiini! Kiitos kannustavasta palautteestasi 🙂

Reply
Paula 22 maaliskuun, 2013 - 4:13 pm

Blogisi on ihana ja ihailen jaksamistasi bloggausvauhdissa, siinä on varmasti yksi avaintekijä kävijämääriinkin. Lähes päivittäin käyn kurkkimassa, mitä olet kirjoittanut. Pidän siitä, että bloggaat myös arjesta, muodista jne. sisustuksen lisäksi. Se tuo syvyyttä blogiin. Ei voi kuin ylpeillä sillä, että olen saanut käydä ihanassa kodissasi – vielä kauniimpi livenä kuin kuvissa ;). Ihanaa, että blogimaailma on käsitellyt sinua myös kauniisti, ärsyttää, että niin usein arvostellaan toisten sisustusnäkemyksiä. Ne ovat kuitenkin yksilöllisiä ja juuri siksi niin kiinnostavia. Iloa kevääseen <3!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 maaliskuun, 2013 - 7:23 pm

Kiitos Paula! Blogin kanssa on käynyt vähän niin kuin tosi hyvän kirjan kanssa; ei malta lopettaa ja välillä on tullut illalla kirjoitellessa valvottua pidempään kun olin suunnitellut 😉 Kohta teilläkin on ihana koti, kutsua odotellessa (vink, vink ;D Olen kyllä saanut osakseni myös kriittisiä ja asiattomuutta hipovia kommentteja, mutta niitä on kyllä ollut todella vähän. Uskon, että ihmiset jo osaavat olla hljaa, jos jokin asia ei miellytä. Pääasia on, että tekee omannäköistä niin kodista kuin blogistakin 🙂 Iloa sinnekin!

Reply
Henna73 22 maaliskuun, 2013 - 4:48 pm

Tulin blogiisi käväisemään ja jäinpä sitten olemaan:D Bloggailen itsekin (leivonta + mun elämää). Tykkään sun ihanista sisustusjutuista.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 maaliskuun, 2013 - 7:26 pm

Kiva, että jäit ihan olemaan Henna73! Pitääpä piipahtaa blogissasi, kiitos kommentista! 🙂

Reply
suvi m 22 maaliskuun, 2013 - 5:50 pm

Mukava kuulla, että ilahduit linkkauksesta! 🙂 En yhtään ihmettele suosiotasi, sillä herttaisuutesi tulee selkeästi läpi teksteistäsi. Ja toki kaunista kotia on mukava ihastella.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 maaliskuun, 2013 - 7:27 pm

Se tuntui tosi hyvältä, sillä olen todella pitkää lukenut blogiasi ja pidän sitä ehkäpä Suomen parhaana sisustusblogina. Kiitos Suvi kauniista sanoistasi! 🙂

Reply
Soili DM / Koti 22 maaliskuun, 2013 - 6:18 pm

Vaude, huippua!!!
Tykkään tosi paljon sinun kirjoitustyylistäsi: sellainen kivan rempseä, reipastahtinen ja reipashenkinen, omanlainen ote hommeliin. Sujuvan napakka, hersyvä, mutta hallinnassa oleva. Musta-valkoinen, mutta ei liian jyrkkä. Läsnäoleva ja eteenpäinmenevä.

Ja niin tietenkin: HUGO tottakai! Sekä teidän kotinne: on ihana ja kiehtova. Tykkään tosi, tosi paljon 🙂

Kommenttisi muissa blogeissa herättivät mielenkiinnon ja jonkun blogin sivupalkista löysin tänne teille jo blogin alkumetreillä. <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 maaliskuun, 2013 - 7:27 pm

Sinunkin kommentit Soili ovat puhdasta aurinkoa, aina tulee niin hyvä mieli! Kiitos kovasti 🙂 Ihania kuvauksia blogistani ja Hugolle kerron terveiset!

Reply
Sanna InspiredByLove 22 maaliskuun, 2013 - 6:36 pm

Voi että! Hienoa Kerttu! 🙂 Vauhti sinulla päällä 🙂 Huomasin saman, eli Suvi oli lisännyt minutkin, ja olin tosi otettu. Haha, hassua sinänsä, mutta Suvin blogia olen lukenut myös pitkään, jo ennen tuota ”valkoista harmajaa”. Täällä kanssa alkaa pian yksi yhteistyöjuttu! Iik! Jänskättää! 😀 pus <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 maaliskuun, 2013 - 7:28 pm

Kiitos Sanna, yksi ihanista uusista helmistä täällä blogistaniassa! Jännää tuo yhteistyöhomma, odottelen innolla mitä olet keksinyt! 🙂

Reply
AnskuliP 22 maaliskuun, 2013 - 7:50 pm

Hei! Löysin blogisi jonkun toisen sisustusblogin kautta ja jäin heti ”koukkuun”! Tykkään kirjoitustyylistäsi ja kauniista kuvista. Teillä on kyllä kaunis koti! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 maaliskuun, 2013 - 9:24 am

Hei AnskuliP! Kiva kuulla ja mukavaa, kun jätit jälkesi 🙂

Reply
Jossu 22 maaliskuun, 2013 - 8:14 pm

En yhtään muista minkä blogin kautta tulin blogiasi kurkkimaan, mutta sielle tielle jäin 🙂 Kaunis koti, kauniita kuvia ja ihanan aito kirjoittaja <3 Ja olen todella onnellinen puolestasi, kun blogisi on kasvanut niin hurjalla vauhdilla! Harva uusi blogi pystyy samaan ja sinä jos kuka olet sen ansainnut ahkeralla työllä 😀

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 maaliskuun, 2013 - 9:25 am

Voi kiitos! Meneeköhän tämä postaus sinne ”nolottaa”-sarjaan, olen saanut niin kauniita sanoja, mutta itsepähän pyysin ;D Mukavaa saada tällaista kannustusta, se kyllä kannustaa kirjoittamaan ja kuvaamaan jatkossakin.

Reply
Anonymous 22 maaliskuun, 2013 - 8:18 pm

Yhdyn edellisiin, ihana ja kiinnostava blogi! Hurja tahti! Hyvä niin. Aloin seuramaan blogia kun vinkkasit siitä, samalla on tullut luettua muitakin blogeja, ehkä enemmän kuin ennen. Yksi vakava haittapuoli tässä Kerttu kyllä on. Me ei ehditä juoksulenkille!!! T. Blogillesi Melkein Mustasukkainen Melkein Kylähullu Melkein Naapuri aka Outi 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 maaliskuun, 2013 - 9:26 am

Voi Outi, mennään juoksemaan vaikka tänään! Nythän ne lenkkikelit vasta alkavat 🙂 Kiitoksia sulle ihana!

Reply
Suvi 22 maaliskuun, 2013 - 9:50 pm

Moikka 🙂 Mä kuulun juuri niihin hiljaisiin lukijoihin, ketkä eivät yleensä kommentoi, mutta teen nyt poikkeuksen 😉 Löysin sun blogin melkein heti kun aloitit, en oikeasti edes muista mitä kautta tänne eksyin..Ja siitä lähtien olen palannut lähes päivittäin. Pidän sun sisustustyylistä ja haaveilen itsekin oman talon rakentamisesta. Oikein ihanaa kevättä sulle 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 maaliskuun, 2013 - 9:27 am

Olipa mukava, kun tällä kertaa jätit jälkesi kommenttiboksiin, Suvi! Toivottavasti sun haaveet talosta totetuu 🙂 Ihanaa kevättä sinnekin!

Reply
Annukka 22 maaliskuun, 2013 - 9:58 pm

No minäpä sanon sitten myös ”hei”. 🙂 Satunnaisesti piipahtelen, Paula mulle vinkkasi blogistasi kun jotain sisustusjuttuja pohdittiin raksaprojekteihin liittyen. Paula puolestaan on mieheni sisko. 🙂 Seurailen blogeja laidasta laitaan sisustuksesta lifestyleen, mutta itse pysyttelen tiiviisti käsityöbloggaamisessa, jotta pysyis joku tolkku tässä ajankäytössäkin.. 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 maaliskuun, 2013 - 9:29 am

Moi Annukka, kiva kun sanoit hei! Olen tainnut Paulan blogin kautta sinun blogissa käydä, upeita juttuja teet! Itse olen aika onneton käsityöihminen ;D Aurinkoa kevääseen!

Reply
Anonymous 22 maaliskuun, 2013 - 10:45 pm

HEi 🙂 KAunis koti, hyvä sisustusmaku, samanrotuinen koira.. KAuniit kuvat! siinä jo monta syytä itseään ilostuttaa blogillasi 🙂 HAaveissa joskus itselläkin ihanuusiomakoti, silläaikaa voi ihailla toisten omia. Ihanaa kevään odotusta :)- Maija

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 maaliskuun, 2013 - 9:29 am

Moi Maija! Kiitokset sinulle 🙂 Rapsuttelen Hugolle terveiset perille! Ihanaa kevättä sinnekin!

Reply
annaM 23 maaliskuun, 2013 - 12:04 am

Täällä ollaan 🙂 Tykkään kuvien ja tyylisi lisäksi terävästä ja oivaltavasta kirjoitustyylistäsi. Kirjoitat nasevasti ja huumori on aina tervetullutta. Lisäksi on mukavaa, kun postaat usein 🙂 Viihdyn, kiitos!!! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 maaliskuun, 2013 - 9:30 am

Ihana annaM! Jos tykkää tällaisesta kuivahkosta ja yksinkertaisesta huumorista, niin tämä on ehdottomasti oikea paikka ;D Kiitos, kun jätit jäljen kommenttiboksiin ja ihanaa kevättä!

Reply
SanMa 23 maaliskuun, 2013 - 9:40 am

Olen lukenut blogiasi ihan ensimmäisestä postauksesta alkaen, löysin linkin jonkun toisen blogin kommenttilootasta. Ensinnäkin minua kiinnostaa se, että olet samalta paikkakunnalta, hyödyn itsekin siitä, että vinkkaat, mistä kaupasta olet tehnyt löytöjä tai teet paikkakunnan yritysesittelyitä. Lisäksi tykkään seurata blogeja, joissa on samanlainen sisustustyyli kuin itsellä ja uudehkon talon sisustaminen ylipäätään kiinnostaa. Plussaa saat myös usein päivittyvästä blogista, ”laidasta laitaan-jutuista” ja rempseästä kirjoitustyylistä, johon on helppo samaistua.

T. 2-vuotiaan tytön kotiäiti, joka asustelee ja sisustelee uudehkoa omakotitaloa Keski-Suomessa

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 maaliskuun, 2013 - 10:00 am

Kiitos SanMa, se onkin jotenkin hauskaa kun tietää muidenkin olevan samalta suunnalta 🙂 Tuo laidasta laitaan on hyvä kuvaus blogistani, heh! On tosi kivaa, kun silloin tälllöin jaksat jättää kommenttia, kiitos paljon siitä. Ihanaa lauantaita sinne!

Reply
Heidi 23 maaliskuun, 2013 - 9:49 am

Hei! Käyn säännöllisesti blogissasi. Itseäni kiinnostaa sisutaminen ja pidän myös nopeasta postaus tahdista. Itse kuulun hiljaisiin lukijoihin. Pidän kuitenkin kauniiden kuvien katselemisesta ja ehkä sitä välillä saa jonkin uuden idean, minkä voisi itse myös toteuttaa. =)

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 maaliskuun, 2013 - 10:01 am

Moi Heidi! Kiitos kommentista, kiva että jätit tällä kertaa jälkesi 🙂 Mukavaa, että joskus blogistani löytyy ideoita kotiin! Leppoisaa lauantaita sinne 🙂

Reply
Itirin 23 maaliskuun, 2013 - 10:58 am

Heipä hei! Käyn täällä aina välillä, nyt Bambulalle jättämäsi haasteen innoittamana. Meillä on aika samanlainen sisustusmaku, less is more ja yksinkertainen on kaunista ja noin pois päin. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 maaliskuun, 2013 - 9:55 pm

Hei, kiva kun tulit! Samoilla linjoilla siis mennään 🙂

Reply
Anonymous 23 maaliskuun, 2013 - 11:00 am

Moi!Kaunis koti teillä.Kivoja yksityiskohtia.Oisin kysynyt tuosta valkoisesta pienestä pöydästä olohuoneessa,jonka päällä tuplakupla,että mistä olet hankkinut?
Kiitollinen vastauksesta.t.Sari

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 maaliskuun, 2013 - 9:57 pm

Hei Sari ja kiitos kommentista! Pöytä on HAY:n ja sitä voi ostaa esim. Finnish design shopista, tässä suora linkki: http://www.finnishdesignshop.fi/huonekalut-poydat-hay-tarjotinpoyta-tarjotinpoyta-iso-valkoinen-p-4528.html

Reply
Anonymous 23 maaliskuun, 2013 - 1:15 pm

Samaa tietä blogiisi olen minäkin tullut, jonkun toisen blogin kautta 🙂
Minulle merkityksellistä blogeissa on juurikin tuo vuorovaikutus -kommentteihin vastaaminen/kommentoiminen.
Minulle on tapana tehdä päivittäin blogipyrähdys, käyn suosikkiblogini läpi ja jätän aina viimeiseksi Modernisti Kodikkaan, koska voin olla melkein 100% että täällä odottelee uusi postaus.
Sekin kiinnostaa lukijoita, kun tietää että bloggaja on aktiivinen, eikä pidä viikon-parin taukoja postauten välissä..:)

Tykkään avoimesta ja reippaasta otteestasi elämään! 🙂 Positiivisuus ei ole ollenkaan pahasta, masentuneita siellä Suomen maassa riittää ihan tarpeeksi 😉

Yhtenä vinkkinä suosittelen pysymään erossa mielipide-postauksista.. Tää sisustuslinja on just hyvä! 🙂

En tunne sua ollenkaan, mutta vaikutat todella ihanalta ja pirteältä tyypiltä! <3
Paljon onnea huikeasta blogi-urasta ja samanmoista pirteyttä ja asennetta jatkoonkin! Sekä hyvää pääsiäistä 🙂

-Emilia

..tulipas pitkästi..:)

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 maaliskuun, 2013 - 10:00 pm

Hei Emilia! Kiitokset kauniista sanoista ja mukavaa että ole löytänyt blogiini! En nyt ihan voi luvata, että koskaan ei tulisi mielipidepostausta 😉 Pyrin kyllä siihen, että blogi on hyvänmielen päiväkirja, jossa pitäydytään iloa tuottavisssa asioissa. Iloa ja aurinkoa sinulle, toivottavasti tavataan kommenttiboksissa toistekin 🙂

Reply
IMAGE black and white 23 maaliskuun, 2013 - 2:37 pm

Mä löysin sut, kun tulit moikkaamaan mua.
Ja jokaisen asian täällä blogimaailmassa sä olet omalla työlläsi
ansainnut…
Ja miksi tänne aina palaan? Koska rakastan sun tapaa kirjoittaa, kauniita kuvia ja kokonaisuutta. <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 maaliskuun, 2013 - 10:00 pm

Voi kiitos ihana! Sinä olet yksi niistä valopilkuista, joka olet kannustanut minua ihan alusta saakka!

Reply
Noorah 23 maaliskuun, 2013 - 3:09 pm

Upea blogi <3 Lukisin vaikket olisi siskoni 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 maaliskuun, 2013 - 10:01 pm

<3 <3 <3

Reply
Anonymous 23 maaliskuun, 2013 - 8:12 pm

Löysin blogisi toisen blogin kautta. Taisi olla juurikin Valkoinen Harmaja… En ole koskaan kommentoinut mutta seuraan säännöllisesti blogiasi, ja joitakin muitakin sisustus blogeja. Sinä vaikutat hurjan kivalle ja teillä on todella kaunis koti 😀 Kiitos inspiroivista kuvista ja teksteistä. -Johanna-

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 maaliskuun, 2013 - 10:02 pm

Hei Johanna, kiitos kun jätit kommenttia tällä kertaa! Sainkin oikean hyvänmielenpalautteen, kiitos positiivisuudestasi 🙂

Reply
Anonymous 23 maaliskuun, 2013 - 9:25 pm

moi,
Aloin lukea blogeja (lue jäin koukkuun sisustus ja lifestyle blogeihin) noin vuosi sitten ja nyt käyn kurkkamassa lempi blogini päivittäin. Sinun blogiisi eksyin samoin kuin monet muut jonkun toisen blogin lukulistan kautta, mutta nyt blogisi kuuluu niihin lemppareihini joita käyn lukemassa useimmin. Syy tähän on meidän samankaltainen sisutusmaku. Hyvä blogi, jatka samaan malliin. 😉
-TiinaB-

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 maaliskuun, 2013 - 10:03 pm

Hei TiinaB! Kiva, että olet löytänyt tiesi tänne! Toiset blogit ovatkin hyvä tapa löytää uutta luettavaa, itsekin tutkin aina sivupalkkeja mielenkiinnolla. Kiitos kannustavasta palautteestasi! 🙂

Reply
Essi 23 maaliskuun, 2013 - 9:39 pm

Sattumalta löysin blogisi joitain viikkoja sitten kun googlasin kuvia hakusanalla kodinhoitohuone. Teidän kodinhoitohuone kiinnitti huomion ja aloin muutenkin katsomaan, että millainen koti teiltä löytyy. Ja löytyy kyllä aika pitkälti minun näköinen koti 🙂 luin blogin alusta loppuun parissa illassa.

Kiinnostaisi kovasti nähdä kotinne pohjapiirrustus, kuulostaa nimittäin niin toimivalta 🙂

Ja miten puutarhanhoito? Oletko kiinnostunut hyötykasveista omakotitalossa kun asutte?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 maaliskuun, 2013 - 10:08 pm

Heippa Essi! Huomasinkin tässä samassa yhteydessä kun näitä kävijämääriä katselin, että juuri ”kodinhoitohuone” hakusanalla tänne on päätynyt useampikin lukija. Oletpas urakan tehnyt, kun olet kaikki postaukset lukenut ;D Hauskaa kuulla, että jaamme samanlaista sisustusmakua.

Kotimme pohjapiirrustuksesta olen tehnyt linjauksen, että en sitä julkaise. Perusteluja löydät haluessasi esim täältä: http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/01/perjantain-ajatuksia-blogista.html

Viime kesä oli meidän eka kesä tässä talossa ja pihanlaittaminen aloitettiin ihan alusta eli iso kuormuri pihaan tekemään pihan muodot, kaadot ja eristeet ja ties mitkä muut 😉 Viime kesänä saimme nurmikon, raja-aidat ja marjapensaat istutettua. Meillä on oma iso istutusallas hyötykasveille ja yrteille, ne ovatkin sitten ensi kesän urakkaa. Pihasuunnitelma onneksi on, joten homma on enää toteuttamista vaille valmis ;D

Reply
Anonymous 24 maaliskuun, 2013 - 2:21 pm

Pakko rehellisesti myöntää, että ensimmäinen tunne blogiisi liittyen oli pieni ärsytys. 😉
Muita blogeja selatessa alkuvuodesta tuntui, että olit tietoisesti kommentoinut ns. tunnettujen blogien tekstejä samalla mainosten omaa blogiasi. Aika pian päädyin katsomaan, että mikähän tapaus tämä blogisi oikein on ja jäinkin sille tielle. Alkuun oli jännä seurata, kuinka todella teit kaiken niinkuin blogioppikirjoissa käsketään – kommentoit paljon muita, kirjoitat (todella) usein ja pidät huolen, että blogi näkyy eri sosiaalisissa medioissa ja hakukoneissa. Tämän perään olikin vain ajan kysymys, milloin erilaisia yhteistyöpostauksia alkaa esiintyä. Tuolloin mietin motiiviasi, että oliko tarkoitus vain kokeilla, kuinka nopeasti blogista voi tehdä ”suositun” ja että onko perimmäinen tarkoitus vain saada itselle hyötyä, niin kuin moni nuori bloggaaja taitaa toivoa, että saisi ilmaista krääsää bloginsa kautta.

Samalla kuitenkin teit niin paljon kaikkea ”oikein” lämminsydämisellä tavallasi, ettei tästä blogista voi olla tykkäämättä ja olen usein palannut juttujesi pariin. Kirjoitusvauhti ehkä on edelleen hengästyttävä, enkä vastaavaan pystyisi – minulla ei ainakaan olisi näin paljoa aikaa blogin kirjoitukselle, mutta sen takia en mitään suosittua blogia edes yrittäisi kirjoittaa.annan sellaisen homman sinunkaltaiselle aktiiville. 😉

Hurjan paljon tsemppiä ja jaksamista tulevaisuuteen!

-ässä-

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 24 maaliskuun, 2013 - 6:32 pm

Hei! Kiitoksia rehellisestä palautteestasi ässä! Minulla on markkinointialan koulutus, joten jostain selkärangasta tuo ”oppikirjamaisuus” on tullut, iso osa siitä on aitoa innostusta tähän bloggaamiseen. Onhan tämä itsellekin laboratorio tutustua siihen, mitä blogimaailma mahdollistaa. Aikuisena ja työssäkäyvänä minulla ei ole mitään kuvitelmia siitä, että bloggaaminen olisi helppo tie tienaamiseen, enkä sellaista edes tavoittele. Aikaa olen tälle harrastukselle antanut ja kirjoittanut yksinkertaisesti siksi, että se on minusta niin kivaa! Jos jotain joskus tulee, se on kirsikoita kakun päällä ja ylimääräistä plussaa. Toisaalta on hauskaa myös nähdä, mitä kaikkea tämä voikaan mahdollistaa ajan kuluessa.

Ihanasti sanoit, että blogistani ei voi olla tykkäämättä ja se tuntuu todella hyvältä. Kaikella tällä on yksi päällimmäinen tarkoitus ja se on hyvän mielen ja arjen kauneuden levittäminen. Kiitos kommentistasi!

Reply
Anonymous 24 maaliskuun, 2013 - 5:43 pm

Hei,

Minäkin bongasin sinut jonkun blogin kommenttiosiosta, taisi olla Valkoisen Harmajan, koska sitä seuraan säännöllisesti. En ehdi kovin tiuhaan seurata kaikkia blogeja, mutta tätä sinun omaasi olen jäänyt vilkuilemaan, että mihin kehittyy 🙂 Onnittelut siitä, että olet saanut lyhyessä ajassa näin paljon lukijoita! Bloggarikollegoita ollaan, vilkaise, jos ehdit http://www.kotijakeittio.fi/blogit/mustapiste. terv. Piia K.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 24 maaliskuun, 2013 - 6:34 pm

Heippa Piia K! Kiitos kommentistasi, kävin jo kurkkaamassa blogiasi ja se näyttää erittäi kauniilta. Seuraan varmasti jatkossakin. Aurinkoisia kevätpäiviä toivottelen sinulle!

Reply
By J 24 maaliskuun, 2013 - 11:10 pm

Moi Kerttu, muistaakseni jonkin toisen blogin kautta, tyylisi ja tapasi kirjoittaa olivat heti niin mukavia että palaan tänne aina uudelleen!! Olet kyllä mahtavan yleisön saanut noin lyhyessä ajassa ja sen ansaitset! Hyvää pääsiäisen odotusta 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 maaliskuun, 2013 - 10:28 pm

Hei J! Kiitoksia palautteesta ja ihanasta kommentista! Hyvää pääsiäisen odotusta sinullekin 🙂

Reply
Anonymous 8 huhtikuun, 2013 - 1:14 pm

Hei,

Oi miten olenkaan iloinen, kun löysin uudestaan blogiisi luultuani sen jo kadottaneeni. Ja täällähän on tapahtunut paljon. Hieno juttu, että blogi-innostus on säilynyt ja onnea yhteistyökuvioistakin.

Alkuvuodesta pähkäilin enemmän sisustusjuttujen kanssa uuteen kotiin ja löysin blogiisi muistaakseni jossain blogissa olleen kommenttisi kautta. Sinulla oli vain muutama postaus silloin tehty ja blogi vaikutti todella lupaavalta jo heti alkumetreillä. Siksi vähän harmitti, kun en muistanut enää mikä se yksi kiva blogi oikein olikaan 🙂

Sisustustyylisi on todella lähellä omaani ja meiltä löytyykin paljon samaa kodeistamme. Oli myös hauska huomata, että uusien postauksien myötä sama sisustusmaailmamme kohtaa kyllä useasti. Myös tapasi kirjoittaa on kiva. Nyt tallensin osoitteen ja vierailen jatkossa varmasti säännöllisesti täällä.

Kiitos vielä kauniista ja hyväntuulisesta blogistasi.

Mari

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 8 huhtikuun, 2013 - 8:55 pm

Hei Mari!

Suuri kiitos kannustavasta kommentista ja kiva, kun löysit tiesi takaisin! Klikkaa vaikka itsesi FB-tykkääjäksi, minulla on blogista automaattinen linkkipäivitys Facebookiin.

Sait minulle hyvän mielen kommentillasi, kiitos!

Reply

Jätä kommentti