Kubus bowl ja muuta merkityksellistä

by Kerttu

Mukavaa viikonloppua!

Välillä sitä tuntee olevansa oikea onnenpekka. Tällä viikolla olen pohtinut isoja kysymyksiä ja onneksi olen saanut myös jotain vastauksia. Kaikki pohdintani ovat tapahtuneen positiivisen kautta eli mitään  syviä vesiä täällä ei soudeta. Minusta on vain välillä hyvä pysähtyä pohtimaan kuka on ja minne on menossa. 
Kun pohdin merkityksellisiä asioita ja ajankäyttöni vapaa-aikana, tajusin jotenkin vähän viiveellä, että onhan minulla tämä oma pikkuinen blogi.  Hyvänmielen ja kauneuden kanava, joka saattaa joskus ilahduttaa itseni lisäksi jotain muutakin. Vakuuttelin itselleni, että positiivisuuden ja estetiikan jakaminen tässä aika raastavassa maailmassa jo jotain, vaikka en tällä planeettaa pelastakaan. 
Jos blogini on merkityksellinen itselleni, on se sitä välillisesti myös muille. Tästä sain muistutuksen vastaanottaessani perheyritys By Lassenilta kauniin Mogens Lassenin suunnitteleman Kubus bowl-kulhon. Monet muistavatkin samaa designia olevan kynttilänjalan, joka on myös yksi esine haaveilulistallani. Tällainen lahja saa oloni vähän hämmentyneeksi: minulleko, oikeasti!?  
Iso kiitos By Lassen ja te siellä ruudun takana. Joskus pienikin asia voi saada ihmisen tuntemaan olonsa tärkeäksi. Se ei vaadi materiaa, vaan pysähtymisen. Saan valtavasti kannustavaa palautetta blogini kautta olen olen siitä todella onnellinen. Tätä hyvää mieltä haluan jakaa eteenpäin. 

Saatat pitää myös

0 Kommentti

-HEINIE- 18 toukokuun, 2013 - 10:01 am

Ihana ihana kulho. Täällä kans on tuo sama ostoslistalla harmaana :). Ja ai että, miten kaunis tuo taulu on.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 19 toukokuun, 2013 - 11:15 am

Moikka Heinie! Kulho ja taulu puhuvat samaa muotokieltä ja sopivat hyvin tänne meille 🙂

Reply
Adalmiinan Helmi 18 toukokuun, 2013 - 10:18 am

Aijai, niin kaunis kulho! Täältä se löytyy sekä mustana että valkoisena! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 19 toukokuun, 2013 - 11:15 am

Molemmat värit ovat superkauniita varmasti!

Reply
zubi 18 toukokuun, 2013 - 10:24 am

Juuri näin, bloggaamisella voi tosiaan ilahduttaa monia. 🙂 Itsellä on omasta blogista välillä vähän hassu fiilis. Tavallaan siihen käyttää tosi paljon aikaa, joka on pois ”hyödyllisemmästä”, vaivaa sellainen hömppäsyndrooma kun en kuitenkaan mistään kovin syvällisestä kirjoittele. Mutta sitten taas saan bloggailusta itse kovasti iloa arkeen ja vaikka lukijoita on melko vähän, niin tiedän, että ainakin osalle heistä blogini on ollut ilona ja innoittajana. Eikös sekin ole jo jotain..? Oikein mukavaa viikonloppua Kerttu!

Tuo kulho ei muuten jostain syystä täysin iske omaan makuun, mutta sen kynttilänjalan haluaisin kyllä!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 19 toukokuun, 2013 - 11:16 am

Hei zubi, sinäpä sen sanoit! Olen saman hömppäsyndrooman kourissa, kiitos diagnoosista! 🙂 Ihanaa viikonloppua ja ennen kaikkea lomaa sinnekin!

Reply
Anonymous 18 toukokuun, 2013 - 10:44 am

Myös täältä löytyy kubusta mutta kynttelikön muodossa! Kulhokin kyllä välillä käy mielessä, mutta olenkohan tulossa vanhaksi ja viisaaksi kun yritän tehdä vain ostoksia jotka eivät päädy kaappiin piiloon tai jopa myyntiin? 🙂 Siksi kulhon hankinta siis on siirtynyt ja siirtynyt… Tyydyn tällä hetkellä ihailemaan vain mustaa kynttelikköä!
Mutta kaunishan kulho on! 🙂

Heli

Reply
Anonymous 18 toukokuun, 2013 - 1:29 pm

Ps. Tsemppiä lenkkipolulle 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 19 toukokuun, 2013 - 11:17 am

Moi Heli! Kynttelikkö on upea, ehkäpä se on talven hankinta 🙂 Kiitos tsempeistä, olen sellainen sunnuntaihölkkääjä riippumatta viikonpäivistä ;D

Reply
Anonymous 19 toukokuun, 2013 - 4:38 pm

Tyylillä ei väliä kunhan mieli lepää ja kunto kasvaa 😉 Ehkäpä minä sit hankin kulhon talvella! 🙂

Reply
Anonymous 18 toukokuun, 2013 - 8:27 pm

Hei, tuli mieleen postaukseen kuulumaton kysymys. Eli , kumminpäin olette asentaneet eteisen seinävalot? Onko valaisimen oma katkaisija ylhäällä vai alhaalla? Ja lukeeko philips siten ylhäällä vai alhaalla?

Ansku

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 19 toukokuun, 2013 - 11:18 am

Heippa Ansku! Meillä on valaisimen oma katkaisin ylhäällä.

Aurinkoista päivää!

Reply
Sanna InspiredByLove 19 toukokuun, 2013 - 8:04 pm

On tuo kubus kyllä hieno maljakkonakin!! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 19 toukokuun, 2013 - 8:19 pm

Monikäyttöinen se on, vaikka tuo onkin se pienempi koko. Ja niin nätti, että pidän sitä esillä tyhjänäkin 🙂

Reply
By J 19 toukokuun, 2013 - 9:36 pm

Bloggailuun saan itsekin kulutettua aikaa aikatavoin, mutta kuten sanoit, estetiikkaa ja positiivisuutta tuskin tässä maailmassa on liiaksi joten miksi sitä ei viljelisi muillekin 🙂 Mainiota sunnuntaita ihana Kerttu!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 19 toukokuun, 2013 - 10:39 pm

Aina sitä jotenkin pitää näitä harrastuksiaan itselle ja muille selittää ;D Ihanaa sunnuntaita teillekin J!

Reply

Jätä kommentti