Koppishop -uudenlainen sisustus- ja lifestylekauppa

by Kerttu
Habitare
Voihan sisustusunelmat -niitä riittää! Pieniä ja suuria, toteutettavia ja haaveasteelle jääviä. Siinä missä ennen olin valtavan malttamaton ja kaikkitännehetimullenyt-tyylinen, nyt osaan paremmin myös haaveilla ja harkita. Terassilaatoituksen valmistumista odotellessani vinkkaan teille blogiyhteistyön merkeissä kivasta uudesta kaupasta, joka löytyy sekä netistä että kivijalkamyymälänä Espoosta. 
Upouusi Koppishop yhdistää hauskalla tavalla yrittäjäperheen kaksi unelmaa. Samassa kaupassa on tarjolla design-sisustusta kuin myös harrastustarvikkeita jääkiekkoon ja ratsastukseen. Kun kuulin liikeidean, tuli mieleen aika yleinen blogiluonnehdinta; sisustuspainotteinen lifestyle.  Koska en ymmärrä juuri mitään ratsastuksesta tai jääkiekosta, niin keskitytään suosiolla sisustuspuoleen 😉

Koppishopista löytyvät taatut upeat designtuotemerkit kuten Hay, Tom Dixon, 1kertaa2, Magisdesign, Arper ja Ferm Living. Se on tuonut valikoimiin  eurooppalaisia huippumerkkejä sekä skandinaavisia taidonnäytteitä. Poimin valikoimista muutaman suosikkini:

1. 1kertaa2-tekstiilit, esimerkiksi tämä hieno Rihmat -torkkupeitto 
2. Kaunismuotoiluinen Arper team-tuoli
3. Tuttu, mutta edelleen valloittava Hayn About a Chair-tuoli
4. Klassikkoasemaan noussut Hayn Tray-pöytä
5. Keittiön mustavalkoinen piristys on mustavalkoinen leikkuulauta 

Nyt on erityisen hyvä syy klikkailla nettikauppaan ihailemaan valikoimia, sillä saat elokuun loppuun saakka koodilla ”modernisti” 10 prosentin alennuksen ostoksistasi (tarjous ei koske Hayn tuotteita). Yksi kollaasin tuotteista on matkalla meillepäin ja antaa taas pikkuisen sysäyksen erääseen ikuisuusprojektiini. Pian on luvassa myös designarvonta, joten pysykää mukana!

Saatat pitää myös

4 Kommentit

Siimeksessä Minttu 21 heinäkuun, 2014 - 11:29 pm

Ihania juttuja! Piti käydä heti tsekkaamassa nettikauppa 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 heinäkuun, 2014 - 1:17 pm

Kiva kuulla!

Reply
Anonymous 22 heinäkuun, 2014 - 10:59 am

Kiitos Kerttu postauksesta 🙂 Näitä ihania putiikkeja syntyy nykyisin sinne sun tänne ja kaikkia ei voi tietää.
Koppishop on lyhyen ajomatkan päässä, joten täytyypä käydä paikan päällä tutustumassa.
En ole lukenut viikkoon blogeja, joten näin vasta nyt jutun terassirempastanne. Tosi upea laattavalinta, terassistanne tulee mahtavan hyvänäköinen :))

– Sirpa

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 heinäkuun, 2014 - 1:18 pm

Mukavaa, että löysit kaupan tätä kautta 🙂 Nettikaupat ovat toki kivoja, mutta parasta on päästä hypistelemään paikan päälle! Laatoitustyöt etenevät hyvää vauhtia ja lopputulos näyttää hienolta. Portaiden laatoitus on vähän hitaampaa hommaa kuin näiden isojen laattojen laittaminen.

Reply

Jätä kommentti