Kiitoksena teille

by Kerttu

Juhannus tarjoaa pienen hengähdystauon, kuin luovan siirtymän kesään. Olen tässä vähän mietiskellyt. Joskus muuten blogin alkuaikoina sain sympaattisen kommentin, jossa minun kuvailtiin olevan kuin Nalle Puh ja selityksenä oli sitten pieni, vähä-älyinen karhu 😉 Nalle puh tai tunteellinen siili, molemmat toimivat. 

Bloggaaminen on ihan hassua ja oikeastaan sitä hassumpaa se on, mitä enemmän sitä ajattelee. Alkuun pohdin ja analysoin bloggaamista aika paljon ja kärsin kaikenmaailman hömppäsyndroomista. Etsiskelin myös aktiivisesti blogin linjaa ja sitä, miten haluan tätä kirjoittaa. 

Sen jälkeen kun blogini täytti viime uutena vuotena vuoden, tapahtui jokin käänne. Kun katselen tätä kevättä taaksepäin, blogi on rullannut omalla painollaan. Minulle on syntynyt kuvaamiseen ja kirjoittamiseen hyvä rutiini. Välillä mennään keveästi, toisinaan taas enemmän panostaen. Bloggaaminen on tuntunut tosi kivalta. 
Olen miettinyt myös teitä lukijoita. Miten positiivisia, fiksuja ja ihania tyyppejä ruudun sillä puolella onkaan. Blogini alun räjähtävä lukijoiden lisääntyminen on muuttunut tasaiseksi, mutta hitaammaksi kasvuksi ja sekin tuntuu hyvältä. Sen napakamman blogiyhteistöitä koskevan kirjoituksen jälkeen aallot ovat tasoittuneet ja keskustelu on ollut mielettömän antoisaa. 
Haluan sanoa sinulle ison kiitoksen! Lukijat eivät ole vain numeroita tilastoissa, vaan ihmisiä, jotka antavat blogille arvokkaasta vapaa-ajastaan palasen. Ilman teitä, ei olisi meitä! Näin postauksen välityksellä tarjoilen lasin kylmää samppanjaa mansikoiden kanssa, toivottavasti maistuu 🙂
Nyt juhlitaan juhannusta ja lomakin on ihan nurkalla. Blogi elää kesän läpi mukana, mitään erityisiä blogitaukoja en valmiiksi suunnittele. Olisi kiva kuulla, muuttuuko blogien lukeminen sinulla kesäaikana? Onko aikaa seurata lempiblogeja enemmän, vai vievätkö muut aktiviteetit mukanaan? 

Saatat pitää myös

26 Kommentit

Anonymous 19 kesäkuun, 2014 - 6:47 pm

Lomallakin tulee joskus seurattua eri blogeja. Mutta toisaalta ihan kiva voisi olla lomalla pitää niistäkin taukoa ja sitten loman loppupuolella alkaa jo kaivata ”uutisia”

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 kesäkuun, 2014 - 6:16 pm

Kiva kuulla! Välillä elämä ilman tietokonetta ja sosiaalista mediaa tekee ihan hyvää 🙂 Ajattelin itsekin sellaisia päiviä viettää.

Reply
Marja Leena Kampman 19 kesäkuun, 2014 - 7:33 pm

Kesällä lueskelen mielellään blogeja. On aikaa paremmin kuin työaikaan. Toisaalta blogien aiheet kesällä ovat kaikilla enemmän samansuuntaisia. Puutarhaa ja terassia. Kaikkia ei aina jaksa katsoa loppuun. Mukavaa juhannusta!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 kesäkuun, 2014 - 6:18 pm

Totta, toisaalta ihanaa kun voi parin kuukauden ajan fiilistellä kesäjuttuja blogissakin, koska edessä on taas pitkä talvi 🙂 Toki lukijan näkökulmasta ymmärrän, että myös vaihtelua kaivataan.

Reply
Ruut 19 kesäkuun, 2014 - 7:49 pm

Hyvää juhannusta sinne myös <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 kesäkuun, 2014 - 6:18 pm

Kiitos samoin! <3

Reply
Soila 19 kesäkuun, 2014 - 8:24 pm

Koululaisena lomalla seuraan tosi paljon blogeja ja sinunkin blogia on ollut tosi mukava lukea! Itsellä tuntuu olevan enemmän aikaa kirjoitella myös omaan blogiin ja seurailla ja kommentoida muihin blogeihin. Ihanaa juhannusta ja koko kesää! <3 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 kesäkuun, 2014 - 6:18 pm

Kiva kuulla, Soila! Mukavaa juhannuksen jatkoa sinullekin!

Reply
Wipukka 19 kesäkuun, 2014 - 8:35 pm

Iloista juhannusta! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 kesäkuun, 2014 - 6:19 pm

Kiitos Wipukka! Samaa sinne 🙂

Reply
Pöppis 19 kesäkuun, 2014 - 8:35 pm

Kiitos kuplivasta ja ihanaa juhannusta myös ruudun sinne puolen! 🙂 Tuntuu, että nämä valoisat illat tuovat jotenkin enemmän aikaa ja luen blogeja kesäaikaan aktiivisemmin kuin talvella. Loman koittaessa otan yleensä aikaa myös ihan itselle ja suorastaan sukellan sisustusblogeihin. Oma bloggailu on ihan selkeästi kausiluontoista, välillä aktiivista ja välillä verkkaampaa, seuraamiani blogeja luen lähes päivittäin. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 kesäkuun, 2014 - 6:20 pm

Hei ja ole hyvä Pöppis! Kiva kuulla, että viihdyt blogien ääressä kesälläkin! Mukavampi kirjoittaa, jos joku lukee 😉

Reply
Lisa 19 kesäkuun, 2014 - 9:17 pm

Blogiasi on aina niin mukava lukea, olen seurannut ihanaa blogiasi vasta vähän aikaa. Varmasti näin kesällä tulee luettuna vielä enemmän. Oikein mukavaa ja rentouttavaa juhannusta sinulle Kerttu!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 kesäkuun, 2014 - 6:20 pm

Kiitos Lisa, tulipas hyvä mieli sanoistasi! Rentoa juhannuksen jatkoa sinnekin <3

Reply
Ulriikka 19 kesäkuun, 2014 - 10:27 pm

Lomalla tulee itse seikkailtua blogimaailmassa ehkä hieman aktiivisemmin kuin muuten – etenkin niinä päivinä, kun saa vain köllötellä kotona rauhassa ja nautiskella 🙂 Näin lukijana kiitokset mainiosta blogista ja virtuaaliherkuista + oikein leppeää juhannusviikonloppua!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 kesäkuun, 2014 - 6:21 pm

Totta, varsinkin huonoilla keleillä on kiva käpertyä sohvalle lempiblogien ääreen 🙂 Ole hyvä ja ihanaa juhannuksen jatkoa!

Reply
Blogi Vanilija 19 kesäkuun, 2014 - 10:32 pm

Ihanaa juhannusta myös sinulle ☆

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 kesäkuun, 2014 - 6:22 pm

Kiitos kaunis!

Reply
Katriina / Hetkiä-blogi 19 kesäkuun, 2014 - 10:35 pm

Just näin, ihana teksti! Oikein ihanaa juhannusta sinulle 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 kesäkuun, 2014 - 6:22 pm

Kiitos samoin sinne!

Reply
With all my love- blogin Jenna 20 kesäkuun, 2014 - 7:51 am

Hyvää juhannusta!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 kesäkuun, 2014 - 6:23 pm

Kiitos ja samoin Jenna!

Reply
minttu, Saa kurkistaa blogi 20 kesäkuun, 2014 - 11:32 am

Oikein ihanaa juhannusta ja kiitos mukavasta blogista! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 kesäkuun, 2014 - 6:23 pm

Kiitos Minttu ja samat sanat sinne! 🙂

Reply
Sara 20 kesäkuun, 2014 - 7:11 pm

Juuri tultiin viikon reissusta Kreikkaan ja voin kertoa, että lempiblogeja piti lueskella Bloglovinin kautta altaallakin. 🙂 Ihan yhtä usein seuraan niitä niin kesällä kuin talvella, mutta talvisaikaan tulee ehkä enemmän kommentoitua.

Kiitos sinulle kauniista sanoistasi ja oikein mukavaa jussia!

Reply
S - Beauty of Life 23 kesäkuun, 2014 - 2:39 pm

Hyvää juhannusta ( myöhässä ) … kesällä nautitaan ja eletään hetkessä…luetaan kun ehditään…kirjoitetaan kun ehditään…pääasia, että on hyvä olla :))

Reply

Jätä kommentti