Alaston olohuone

by Kerttu

Kesäverhopohdinnoissa sain kahdelta sisustusammattilaiselta vinkin, jota päätin kokeilla. Kiitos vain  ihanat Muoti mielessä-Anne ja Inspired by love-Sanna, nyt meillä ei ole olohuoneessa verhoja! Alkuun ajattelin, että sisustus tuntuu suorastaan alastomalta. Toisaalta verhottomuus antaa valon tulvia sisään suurista ikkunoista. Kesäkeleillä sitä sopiikin vähän nakuilla, joten mennään hetki raikkaalla verhottomalla linjalla!
Tämä muutos oli ainakin superhelppo ja ilmainen. Ja itse asiassa huoneen ilme muuttui melkoisesti! Ennen-kuvia olohuoneesta verhoilla näkee vaikkapa tästä Mikä tekee tavarasta rakkaan?-postauksesta

Onko liian alastonta vai just hyvä kesälook? 

Voi ei, saimme töistä pienet kesälahjat ja pussukastani löytyi chardonneytä ja Fazerin uutuussuklaata. Ensiksi mainittu odottelee rauhassa lomaa, mutta voitteko kuvitella miten suklaalevy huutaa nimeäni kaapissa! Ehkä talon hiljennyttyä voisi käydä kulmasta ihan pikkuisen nakertamassa ja kuittaamassa juoksulenkin hyödyt 😀 Kun olin pieni, mummoni sanoi minusta ja herkuista: ”rauhan saa kun lopun näkee”. 

Jotkut asiat ne eivät muutu koskaan 😀 Mukavaa iltaa!

Saatat pitää myös

19 Kommentit

Laura - Heinässä Heiluvassa 18 kesäkuun, 2014 - 8:03 pm

On kyllä itseasiassa todella kauniin näköinen eikä yhtään alaston 🙂 Taidan minäkin kokeilla jossakin vaiheessa 🙂 (verhot menee pesuun :D)

Reply
Anonymous 18 kesäkuun, 2014 - 8:41 pm

Tykkään verhottomuudesta! Meilläkään ei ole olkkarissa isoissa ikkunoissa koskaan verhoja! Raikkaampi ja modernimpi noin!

Reply
anana 18 kesäkuun, 2014 - 8:45 pm

Peesaan, rakastan verhottomuutta. Meillä tosin ameliverhot jotta saadaan tarpeen mukaan aurinko blokattua mutta muuten en verhoja kaipaa, eikä kaipaa mielestäni teidänkään olohuone.

Reply
Lisa 18 kesäkuun, 2014 - 8:59 pm

Sopii hyvin noin, miksi peittää kauniit ikkunat. Meillä ei myöskään ole verhoja.

Reply
Anonymous 18 kesäkuun, 2014 - 9:00 pm

Tykkään! Näin parempi jopa.

Mukavaa juhannusta!
Sari

Reply
Hanna/ Pastellimaja 18 kesäkuun, 2014 - 10:28 pm

Tykkään todella paljon!! Meillä ei taida olla vielä yhdessäkään makkarassa verhoja ja ollaan asuttu tässä jo 8 vuotta :). Kerran otin olkkaristakin pois ja vieraat varmasti ihmettelivät, että onpa alastonta, itselläni oli lähinnä sellainen olo, että oli helppo hengittää. Nää on varmasti makuasioita ja voihan olla, että syksyn tullen kaipaa lämpöä myös verhoista. Mullakin on tavoitteena löytää ainakin osaan makkareista verhot lähitulevaisuudessa.

Ja voi kun meidänkin kaapista joku huutelisi nimeäni. Ois itekin hyvä vähän kompensoida juoksun aiheuttamaa energiahukkaa ;).

Ihanaa juhannusta sinne teille Kerttu!!

Reply
Hanna/ Pastellimaja 18 kesäkuun, 2014 - 10:29 pm

No juu makkaroissa ei etenkään niitä verhoja ole :D..

Reply
Anonymous 18 kesäkuun, 2014 - 11:12 pm

Tosi hyvältä näyttää ilman verhoja, eikä kaipaakkaan niitä 🙂

Terv. Suvi

Reply
Anonymous 18 kesäkuun, 2014 - 11:15 pm

Hups, väärään kohtaan kommentti 😀 😀
Noooh, pointti tuli varmasti selväksi 😀
Hyvältä näyttää ilman verhoja 😀

Terv.Suvi

Reply
Anne Malia 19 kesäkuun, 2014 - 12:08 am

Ihana Kerttu, kiitos linkityksestä 🙂

On kyllä kuule kiva ilman verhoja. Jotenkin tuohon talon arkkitehtuuriin sopii, että ikkunoiden linjat näkyvät. Ja kuten sanoin aiemminkin, teidän sisustus ei ole yhtään paljas tai kolkko, joten verhottomuus ei tee siitä alastonta. Thumbs up!

Reply
Erja / Ihmeidentekijät 19 kesäkuun, 2014 - 7:09 am

Näyttää hyvältä, raikkaalta ja upeat huonekalut nousevat vielä paremmin esille. Elin pitkään niin, ettei olohuoneessa ja keittiössä ollut verhoja. Rempan jälkeen en ajatellut laittaa muihin huoneisiin verhoja, koska niissä on sälekaihtimet.
Kivaa juhannusta sinulle 🙂

Reply
Tarja / Tarjas Snowland 19 kesäkuun, 2014 - 8:55 am

Hyvältä näyttää! Hieno muutos, ja todella pienellä! Täällä ilmoittautuu myös yksi verhoton. Meillä ihastellaan luontoa ja maisemia ympäri vuoden ilman verhoja ja naapureita 🙂

Reply
Anonymous 19 kesäkuun, 2014 - 9:20 am

Ihanan isot ikkunat ovat nyt edukseen ilman verhoja! Tykkään näin! 🙂

Pia

Reply
Anonymous 19 kesäkuun, 2014 - 11:12 am

Näin sopii tosi kauniisti! Ja toi ruukku on vaan niin täydellinen! 🙂

Heli

Reply
Mia 19 kesäkuun, 2014 - 12:31 pm

Mä tykkään kyllä. Meiltäkin lähti verhot viime vuonna pois, kun kyllästyin siihen jatkuvaan ryppyiseen ilmeeseen. Sen koommin ei ole ollut missään huoneessa verhoja, paitsi rullapimennysverho makkarissa. Se on hyvin eleetön eikä näy päiväsaikaan ollenkaan. Kaihtimet ajaa niin hyvin asiansa, etten ole enää edes kaivannut muita verhoja.

Teillä näyttää oikein kauniilta ja ilme on raikas.

Reply
Minna, Meidän Harmoniaa 19 kesäkuun, 2014 - 3:28 pm

Tykkään kovasti, upeat isot ikkunat tulevat hyvin esille. Meillä ainoastaan makuuhuoneessa verhot. Oikein mukavaa juhannusta!

Reply
Sanna 19 kesäkuun, 2014 - 5:56 pm

Hieno! Ja tuttu tunne herkkujen kanssa 😉

Reply
Anonymous 20 kesäkuun, 2014 - 1:18 pm

Ehdottaisin sitten kun/jos verhojen kaipuu iskee niin sellaisia kauniita valkoisia raakasilkkiverhoja, jotka sen verran leveät, että saa hieman runsautta. Teidän hienoon sisustukseen sopisi tuollainen aito materiaali hyvin :). Lahja

Reply
satu - tarinoita satumaasta 21 kesäkuun, 2014 - 4:47 pm

Itse pidä verhottomuudesta, joka meillä on vallinnut siitä astu, kun uuteen taloon muutettiin. Sälekaihtimet toki on joka ikkunassa, jolla saa tarvittaessa muun maailman suljettua ulos.

Usein tuntuu, että verhot olisi ”pakko olla” jonkun säännön käskemänä ja itse koen hankalaksikin keksiä, millaiset verhot mihinkin huoneeseen sopisivat.

Mukavaa juhannuksen jatkoa!

Reply

Jätä kommentti