Kevätmessujen inspiroivimmat

by Kerttu
Piipahdin eilen Helsingin messukeskuksessa katsomassa Kevätmessujen tarjonnan. Itse katselin lähinnä inspiraatioita terassin kesälookiin sekä mökkisisustukseen. Molempiin löytyi mukavasti ammennettavaa ja tässä postauksessa nostan esiin muutamia suosikkikohteitani messuilta. 

Mieleisin mökkisisustussuuntaus on minulle luonnollisen moderni, jossa puunsävyt yhdistyvät selkeään skandinaavisuuteen. Vanhemmillani alkaa mökin rakennusprojekti lähiaikoina ja siksikin on erityisen innostavaa fiilistellä mökkitunnelmia. 

Oliivipuu rennosti pussukassa näyttää hauskalta.

Erikokoisista kynttilänjaloista ja maljakoista syntyy rennon tyylikkäitä asetelmia.

Ja sitten nuo Annon valot, jotka ostin jo viime syksynä! Ne edelleen odottavat paikkaansa terassimme katosta ja nyt on täysin varmaa, että sinne ne pikapuoliin päätyvät 🙂

Mökkisisustuksessa suositaan usein harmonisia luonnonläheisiä värejä ja puunpinta saa näkyä.

Sekä terassi- että mökkisisustuksissa näkyi paljon ruukkuistutuksia avohyllyillä.

Huvimajan ei tarvitse olla romanttinen pitsihuvila, vaan tunnelmaa voi hakea ronskista Lapin hengestä ultramoderniin suoraviivaisuuteen.

Omallakin terassilla voisi olla tuollainen yrittihylly, josta saa käydä nappaamassa tuoreet ainekset salaattiin. Eriasia on sitten se, näyttävätkö ne oman maan antimet yhtä vehreiltä kun tässä 😉

Meidän leikkimökkipojektimme on jo vahvasti sisustusvaiheessa, mutta silti kävimme katsomassa uutuusmallistoja. Tässä Onneli ja Anneli-mökissä on myös sympaattinen parvi.

Sokerina pohjalla Deko-lehden upea terassisisustus, jonka toteutuksesta on vastannut Raw Design Blogin Peeta. Tykkäsin tässä todella monesta elementistä; Annon valot, viherseinä, sohva tyynyineen,  laattalattia, yrttiruukut ja rouhea pöytäryhmä muodostavat herkullisen kokonaisuuden. 

Kevätmessut ovat auki vielä huomenna sunnuntaina. Keväinen Helsinki on tarjonnut parastaan ja tänään saimme nauttia upeasti onnistuneesta Sisustusbloggaajien kirpputoritapahtumasta. Varsinkin alussa oli hirmuinen ruuhka ja suurin osa tavaroistani myytiin ensimmäisen tunnin aikana. Kääntöpuoli ihmispaljoudessa oli se, että ei paljon ehtinyt jäädä jutustelemaan. Kiva oli kuitenkin tavata blogini lukijoita. Huomenna luvassa kuvia ja tunnelmia kirppikseltä! 
Onko muita Kevätmessuilla tai kirppistapahtumassa olleita? 

Saatat pitää myös

16 Kommentit

Marja 5 huhtikuun, 2014 - 8:27 pm

Kiitos, Kerttu, ihanista kuvista. Ovat niin sinun oloisia, ja siten myös minun makuuni. Nautin tästä postauksesta varsinkin siksi, etten itse tänä vuonna Kevätmessuille ennätä. Mutta Milanoon ensi viikolla kyllä 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 7 huhtikuun, 2014 - 9:19 pm

Kiva kuulla, että tykkäsit Marja! Milano ei kuulosta yhtään pöllömmältä 🙂

Reply
Saga / Niittykulma 5 huhtikuun, 2014 - 9:42 pm

Kivoja kuvia ja tunnelmia. Me mennään messuille huomenna, joten kiva oli päästä haistelemaan tuulia vähän etukäteen.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 7 huhtikuun, 2014 - 9:20 pm

Kiitos Saga! Mitäs pidit messuista?

Reply
Jenni/Kukkurakoti 5 huhtikuun, 2014 - 9:52 pm

Olitpas poiminut ihania otoksia messuilta, voi miten kauniita ulkotilojen sisustuksia 🙂 Ulkopuuhastelu on niin ajankohtaista itsellekin, että mielikuvitus vain rajana siihen miten luovasti ulkoalueita pihalla voisi laittaa.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 7 huhtikuun, 2014 - 9:21 pm

Minäkin suunnittelen vaikka mitä, mutta taidot tulevat vaan harmillisn nopeasti vastaan 😀

Reply
Erja / Ihmeidentekijät 6 huhtikuun, 2014 - 7:18 am

Kuvista tuli ihana, kesäinen fiilis. Kiitos 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 7 huhtikuun, 2014 - 9:26 pm

Kiitos Erja!

Reply
Erja / Ihmeidentekijät 6 huhtikuun, 2014 - 7:18 am

Kuvista tuli ihana, kesäinen fiilis. Kiitos 🙂

Reply
Ruut 6 huhtikuun, 2014 - 9:30 am

Ihania juttuja olit kuvaillut, kiitos siitä! 🙂 Lämmittää tällaisen mieltä, joka ei paikalle pääse 🙂 Mukavaa sunnuntaita!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 7 huhtikuun, 2014 - 9:26 pm

Kiva kuulla, kiitos Ruut!

Reply
piipadoo 6 huhtikuun, 2014 - 11:38 am

Muistatko kenen tuo ensimmäisen kuvan pöytä on, ihan herkku! Ihana fiilis kuvissa, kuinka tässä nyt kesää enää malttaa muka odottaa! 😀

-Piia

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 7 huhtikuun, 2014 - 9:27 pm

Olisikohan koko sisustus ollut Askosta? Tykkäsin siitä kans kovasti 🙂

Reply
lanttuleikkuri 6 huhtikuun, 2014 - 1:37 pm

Messut yllättivät minut melkoisesti. Kuvittelin että vaan käyn, kun kerran naapurissa asun, mutta lopulta aikaa taisi mennä peräti 4 tuntia, tai ylikin.
Pienillä ostoksilla selvisin, kerrostaloasumisen hyötyjä, mutta kyllä megaostajia siellä nähtiin. Mm maakellari houkuttelisi minua loistavasti, mutta ei kuulemma mahdu meidän parvekkeelle, voin 🙁

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 7 huhtikuun, 2014 - 9:29 pm

Olihan siellä monenlaista! Itse olen aina aika kriittinen messuista, mutta joka kertaa sieltä kuitenkin löytyy jotain inspiroivaa 🙂

Reply
Peeta P 8 huhtikuun, 2014 - 10:14 pm

🙂

Reply

Jätä kommentti