Kesäinen koti juuri nyt

by Kerttu
Kesäinen koti juuri nyt

Juhlahumusta on laskeuduttu loma-arkeen. Kiitos vielä kerran ihanista onnitteluista ja myötäelosta, sydäntä lämmittää edelleen!

Kesäinen koti juuri nyt

Kotoa ei olekaan ollut pitkään aikaan kuvia. Sisustamisessa on jonkinlainen ”välirauha”, jolle on hyvin luonnollinen syy. Kesällä aika ja energia kohdistuu mökille, jossa olemme viettäneet paljon vapaa-aikaa.

Kotiin on silti aina aivan ihana tulla! Pidemmän mökkireissun jälkeen koen jonkinlaista uutuudenviehätystä katsellessani ympärilleni. Koti tuntuu kivalta ja omalta; juuri hyvältä kombolta mökin kanssa.

Koska olemme paljon liikkeellä, koti edustaa arjen tukikohtaa. Siellä pestään pyykit ja puretaan ja pakataan laukut. Kuivakukkaset ovat erinomaisia kesäkukkia; ne odottavat aina yhtä terhakoina, vaikka omistaja olisi unohtanut laittaa vettä.

Yöpöytänä palvellut Woodnotesin Twiggy-pöytä on päässyt olkkariin, niin kaunis huonekalu menee vähän hukkaan makuuhuoneen nurkassa. Minusta on mukavaa, että vaikka sohvalla kahvia juodessa pikkupöydän saa siirrettyä ihan käden ulottuville.

Sävymaailmani on tällä hetkellä hyvin rauhallinen ja maanläheinen: beigeä, ruskeaa, harmaata, mustaa ja valkoista.

Suurten ikkunoiden metsämaisema pitää huolen siitä, että sisustus ei ole koskaan tylsä. Näkymä rauhoittaa ja usein katselen auringonlaskun sohvalla tai ranskalaisella parvekkeella lasten mentyä nukkumaan.

Tällä hetkellä loma-arki kulkee kelin ja fiiliksen mukaan. Kierrämme paljon koko perheen lähikohteita ja teen pian Jyväskylän seudun ja Keski-Suomen menovinkeistä blogipostauksia yhteistyössä Visit Jyväskylän kanssa.  Tälle kesälle meillä ei ollut edes isompia reissuja suunnitteilla ja hyvä niin, aika menee näinkin hurjaa vauhtia.

Sohva: HT Collection / Como
Matto: VM Carpet / Silkkitie
Pöytä: jalat Muotocom
Pikkupöytä: Woodnotes / Twiggy
Valaisin: Louis Poulsen / AJ
Tyynyt: Artek, H&M HOme
Viltti: H&M Home 
Maljakko: Marimekko 

Sadepäivän kunniaksi polskitaan tänään lasten kanssa kylpylässä. Mukavaa päivää sinullekin!

Saatat pitää myös

7 Kommentit

Maria 7 heinäkuun, 2020 - 4:17 pm

Jo pelkästään kuvissa silmä lepää, miten ihana tuo onkaan varmasti paikan päällä. Kotisi näyttää siltä miltä haluaisin meillä näyttävän, mutta kotina on 197vuotias hirsitalo, niin käyn vaan ihastelemassa sinun kuvia.

Reply
EM 9 heinäkuun, 2020 - 8:32 am

Olin juuri tulossa toivomaan Jyväskylä vinkkejä:) Saako toivoa postausta ennen lauantaita, olemme silloin siellä:) Lasten lahjatavarat kiinnostaisi erityisesti, jos olisi johonkin pikkuputiikkiin antaa vinkkiä?

Reply
Kerttu 9 heinäkuun, 2020 - 8:41 am

Heippa!

En saa postausta ennen lauantaita ulos, mutta suosittelen ehdottomasti lasten lahjatavaroihin ihania putiikkeja Pieni Kamari ja Harjun paperi. Ne ovat hurmaavia kivijalkaliikkeitä keskustassa.

Kaipaatteko muita vinkkejä? Instagramissa on kohokohtiin tallennettu Visit Jyväskylä- otsikon alle muutamia vinkkejä.

Tervetuloa!

Reply
Sarita 25 heinäkuun, 2020 - 5:28 am

Hei, onko sohva mikä malli ht-collectionilta? =)

Reply
Kerttu 25 heinäkuun, 2020 - 5:40 am

Moi! Se on Como ?

Reply
Kirsi 29 heinäkuun, 2020 - 12:00 pm

Mikä väri on VM carpetin matossa?

Reply
Kerttu 29 heinäkuun, 2020 - 12:04 pm

Moikka! Se on valkoinen 🙂

Reply

Jätä kommentti