Kesäfiilikset nousussa

by Kerttu

Sunnuntaimoikat!

Miten teillä on mennyt juhannus? Toivottavasti on ollut mukava keskikesän juhla, satoi tai paistoi!

juhannus-1-7

 

juhannus-1-2

Me tosiaan skippasimme mökkeilyt tältä juhannukselta väliin, sillä kelit eivät houkutelleet maaseudun rauhaan. Myös mökkiolosuhteissa vauvan kanssa on aina vähän normaalia enemmän säätämistä vesien lämmityksineen, joten oli ihan hyvä ratkaisu olla kotona. Ja ne itikat, olen sellanen hyttysten herkku, että ei mitään rajaa! Perjantaina menimme ystävien kanssa perhejuhannustapahtumaan, onneksi keli oli aattoillan ajan ihan kuiva. Kotiin ajelimme jo ennen kuin kokko syttyi. Ainakaan meilläpäin ei ollut sellaista alkuillan kokkoa, jota olisi päässyt lasten kanssa katsomaan. Miksi kokkoa ei voisi sytyttää jo vaikka klo 19 tai 20, jotta perheen pienimmätkin saisivat nauttia tästä perinteestä? juhannus-1-3

juhannus-1-4

 

Juhanuspäivän aamu valkeni jos nyt ei ihan aurinkoisena, niin yllättävän lämpimänä kuitenkin. Katoimme aamiaisen ulos ja ihmettelimme hiljaisuutta ja taivaalla lentävää joutsenpariskuntaa. Mukavan kesäfiiliksen sai ihan omallakin pihalla. Iltapäivällä taivas taas aukeni ja sateenropinaa riitti pitkälle iltaan.

juhannus-1-5

juhannus-1-6

Luonto tarjoilee parastaan kukkien muodossa ja väriloistosta voisi koota vaikka millaisia kimppuja! Tänään pitää käydä poimimassa joku toinen väriyhdistelmä, ehkäpä joku rentun ruusu-henkinen kimppu?

juhannus-1-8

juhannus-1-9

Vaikka juhannus alkaa olla paketissa, ovat lomafiilikset nousussa! Mieheni aloittaa huomenna loman ja sehän tarkoittaa sitä, että kotona on kaksi aikuista kuuden viikon ajan. Erilaista lomaa minullekin! Reissut lähestyvät, lenkkipolut kutsuvat ja pihahommat huutelevat nimeäni, en usko ollenkaan että aika käy pitkäksi 🙂 Myös pojan huoneen sisustushommat pääsevät vauhtiin, tuskin maltan odottaa!

juhannus-1-10

juhannus-1

Leppoisaa sunnuntaita ja turvallista kotimatkaa kaikille mökkiläisille! Ja ennenkaikkea ihanaa lomaa kaikille niille, jotka nyt starttaavat kesälomansa 🙂

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Satu - Rauharentola 22 kesäkuun, 2015 - 7:15 am

Perheen yhteinen loma antaa vielä odottaa itseään ja kun kuuntelee sateen ropinaa niin ihan hyvä niin. Nauttikaahan te lomastanne.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 22 kesäkuun, 2015 - 10:50 pm

Kiitos Satu! Me nautitaan 🙂 Ihanaa lomanodotusta teille!

Reply

Jätä kommentti