Joulukoristeet, jotka kestävät yli sesongin

by Kerttu

Vai olisikohan pitänyt nimetä postaus ”Talvitunnelmantuojat, jotka sopivat jouluun”? Modernimman joulusisustuksen ystävät luovat fiilistä kotiinsa kynttilöillä, taljoilla, neulotuilla tyynyillä ja torkkupeitoilla sekä vihreillä oksilla. Kaikki sopivat mainiosti jouluun, mutta myös koko talveen. Minusta on kiva löytää sisustuselementtejä, jotka eivät ”vanhene” muutamassa päivässä, vaan tuovat iloa läpi sesongin. Oikeastaan kaikki joulusisustus, jota olen tähän mennessä laittanut esille, kestäisi olla paikoillaan vaikka kevätauringon porotukseen saakka. Meillä, kuten varmaan aika monessakin muussakin lapsiperheessä kaivetaan esiin aaton kynnyksellä myös ne muutamat tontut ja itsetehdyt suloiset koristeet viimeistelemään joulutunnelman.

IMG_0405

Eilisessä postauksessa esillä olivat pehmeän pörröiset lampaantaljat. Tänään pääsette kurkistamaan olohuoneen puolelle, jossa Annon pallovalot tuovat tunnelmaa. Nämä valot olivat pitkään terassilla, mutta koska siellä on nyt valaistu pikkukuusi sekä lukuisia kynttilöitä, halusin karsia jotain pois. Mukavaa on, että yksinkertaiset valot toimivat sekä sisällä että ulkona, niin kesäjuhlien piristäjänä kuin talvisisustuksessa. Ajattomuudesta iso plussa!

IMG_0402

Kaivoin kaapista esille Askosta muutama vuosi sitten ostetun tekoturkisviltin. Kun päästän Hugon iltapissalle terassin kautta juuri ennen nukkumaan menoani, kääriydyn tuohon vilttiin ja hipsuttelen terassille. Näytän ison mahani kanssa varmasti ihan lumimieheltä, joten jos alkaa villejä huhuja liikkumaan sellasen olemassa olosta, niin lepo vaan. Perheenäiti se vaan ulkoiluttaa koiraa 😉

Hymyä uuteen viikkoon! Joulu(loma) se siellä jo häämöttää!

Saatat pitää myös

5 Kommentit

Venla 15 joulukuun, 2014 - 8:38 pm

Näissä kuvissa on niin kaunis ja harmoninen tunnelma! Ja hyvä, kun varoitit mahdollisesta lumimieshuhusta.. 😉 hih.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 17 joulukuun, 2014 - 10:53 am

Se on hyvä varoittaa, ennen kuin lapset alkavat pelätä 😀

Reply
Satu - Rauharentola 16 joulukuun, 2014 - 6:30 am

Mä olen myös valinnut tänä vuonna tuollaisia koko sesongin kestäviä koristeita, jotka on voinut laittaa esille jo hyvissä ajoin ja joiden poistamisella ei ole kiirettä. Joulukuusi koristeineen on ainoa sellainen, joka viipyy vain hetken.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 17 joulukuun, 2014 - 10:52 am

Samoilla linjoilla siis 🙂 Joulukuusi tosi kuuluu jouluun!

Reply
Marika 17 joulukuun, 2014 - 1:05 pm

Nuo valot on ihanat! Elloksella katsoin, että olisi tuon tyylisiä. Vielä en tilannut, mutta ehkä ne kotiutetaan kun sopiva tarjous tulee. Minä kanssa tykkään havuista, luonnon omista koristeista. : ) Pitäisi tehdä retki metsään vielä ennen joulua..

Reply

Jätä kommentti