Sisustusostoksilla naapurissa

by Kerttu

Huomaatteko, mitä uutta löytyy olohuoneesta?

Kyllä, Jaakko Valon taulun alle on ilmestynyt hylly! Tai ei se siihen mitenkään yhtäkkiä ilmestynyt,  ihan itse menin naapuriin ja kannoin sen autoon. Olen jo todella pitkään miettinyt taulun alle hyllyä tai senkkiä, mielessä on ollut sekä Lundian Classic että Adean The Botanic Shelf. Nyt ei ole kuitenkaan ole ollut oikea aika isommille sisustushankinnoille.

Naapuri laittoi Ikean Vittsjö-hyllynsä asuinalueemme kirpparipalstalle, niin mietin, että miksipäs ei! Kokeillaan ja jos ei tunnu omalta, sen saa varmasti helposti jälleen kiertoon. Tykkään kyllä hyllyn minimalistien yksinkertaisesta ilmeestä ja siitä, että saan siihen esille lehtiä sekä kauneimpia sisustustavaroita.

Tämä viikko on ollut tosi ihana ja vauhdikas. Työt ja harrastukset ovat pyörähtäneet kunnolla käyntiin. Yksi lomapäivä meni Tampereella ja Robbie Williams oli karismaattinen, hauska ja viihdyttävä.

Parin tunnin kuluttua talo täyttyy tyttöenergiasta, sillä pian alkaa tyttären 8-vuotisjuhlat. Kakku tuli taas Minna bakesilta ja laitoin äsken Minnalle viestin: ”Nyt kuolen, ihanin näkemäni kakku!”. (Suuret tunteet, you know.) Täytyy alkaa kattamaan pöytää ja valmistella kekkereitä, niin ehdin ottaa muutamia kuvia teillekin.

Leppoisaa lauantaita!

Saatat pitää myös

14 Kommentit

sanna / Inspired by love 12 elokuun, 2017 - 2:19 pm

Blogihylly! Tuo on just hyvä, simppeli ja kaunis! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 13 elokuun, 2017 - 1:03 pm

Näitä on kyllä nyt aika monella 😀 Mutta toisaalta, just tuo keveys, yksinkertainen muotoilu ja edullinen hinta tekee tästä hitin 🙂

Reply
Merja 12 elokuun, 2017 - 3:18 pm

Siis, hyllyhän on tarkoitettu juuri tuon taulun alle. Aivan mahtava, jatkaa taulun ruudutusta, vai miten sen nyt sanoisi.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 13 elokuun, 2017 - 1:03 pm

Samaa mietin, muotokieli on samankaltainen 🙂 Kiitos Merja!

Reply
Heli 12 elokuun, 2017 - 9:48 pm

Ja teilläkin tuo! Hitsi ko en osaa päättää väriä, musta vai valkea, muuten olis lähtenyt jo viikolla mukaan Ikeasta. Onneksi Ikea ei oo kuin 10min ajomatkan päässä. Meillä kyseinen hylly tulisi työhuoneeseen, niin että näkyy olohuoneeseen ja ruokailutilaan. Se olis ihan täydellinen paikka muutamalle viherkasville ja kynttilälle. Toisaalta olen harkinnut myös Menun Meet -penkkiä. Siihen voisi laittaa muutaman viherkasvin ja sisustuslehtiä ym. Mutta se palvelisi juhlissa penkkinä ja olisi muutama istumapaikka lisää.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 13 elokuun, 2017 - 1:04 pm

No teillä on Ikea lähellä! Meiltä kun on matkaa se 150 kilsaa, niin ei tule lähdettyä ihan servettipakettia hakemaan 😀 Kaunis vaihtoehto tuo penkkikin, varsinkin jos kaipaa lisää istumatilaa.

Reply
Sisustusilona 12 elokuun, 2017 - 9:50 pm

Hylly istuu tuohon kuin nenä päähän! Ihanan ilmava ja kevyt ja konstailemattoman kaunis. Facebookin kirppisryhmät ovat kyllä ihan mahtavia. Tavara vaihtuu sujuvasti ja näppärästi, kun myyjät ja ostajat asuvat lähellä toisiaan. Itse olen kunnostautunut ryhmissä enimmäkseen myyjänä, mutta silloin tällöin olen jotakin ostellutkin.
Mukavaa elokuun jatkoa!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 13 elokuun, 2017 - 1:05 pm

Kiitos Sisustusilona! Minäkin tykkään myydä ja ostaa oman alueen kirppisellä, on nopeat ja luotettavat noudot. Ihanaa elokuun jatkoa sinnekin!

Reply
Sandra 13 elokuun, 2017 - 12:01 pm

Kaunis hylly ja hyvin sopii paikalleen.
Käteviä ja koukuttavia nuo facen myyntiryhmät kyllä on.

Itse ehkä nostaisin kuitenkin taulua hieman ylös päin niin ei jäisi ”piiloon” kauniiden tavaroiden taakse.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 13 elokuun, 2017 - 1:07 pm

Kiitos Sandra! Näissä kuvissa ei hahmotakaan kokonaisuutta terassin ovellepäin. Eli taulu on nyt samassa linjassa ikkunan ja oven kanssa ja siten näyttää aika sopusuhtaiselta. Jos ovenkarmi ei määrittäisi paikkaa, niin sitten ehdottomasti nostaisin vähän ylemmäs 🙂

Reply
Sandra 17 elokuun, 2017 - 12:44 pm

Ahaa, kuva ei siis kertonutkaan kaikkea. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 17 elokuun, 2017 - 10:21 pm

Juu, vähän hankala rajaus toiseen suuntaan 😀

Reply
Aikku 13 elokuun, 2017 - 1:00 pm

Nämä avohyllyt on kivoja ja trendikkäitä. Tuo Ikean päihittää myös muuta kalliimmat mallit, jos sattuu, että ei sitten tykkää enää avonaisesta hyllystä.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 24 elokuun, 2017 - 10:38 pm

Kiitos Aikku! Totta, tämä on helppoa saada kiertoon, jos siltä alkaa tuntua 🙂

Reply

Jätä kommentti