Ihanat Isoisän puulelut ja arvonta

by Kerttu

Sain vastustamattoman yhteistyötarjouksen yritykseltä, joka myy kauniita ja kestäviä puuleluja. Nämä katseen- ja leikinkestävät lelut ovat tuttuja myös tämän vuoden asuntomessuilta, jossa niitä oli esillä lastenhuonesisustuksissa. Tyttäremme on  neljävuotias ja on mahtavassa leikki-iässä. Tyttömäiseen tyyliin kaikki vaalenpunainen vetoaa häneen suuresti. Mielikuvitus on lähes rajaton ja sitä onkin mukava ruokkia laadukkailla leluilla. Yhteistyömme merkeissä tyttömme sai valloittavan nukkekodin, joka sopii mittakaavansa puolesta erinomaisesti myös pienimmille leikkijöille.

Nukkekodin mukana tuli mukana supersuloinen kalustus tekstiileineen. Ihanat puiset huonekalut, räsymatot ja kukkaverhot pitävät huolta siitä, että jokainen leikkijä alkaa katsoa maailmaa vaaleanpunaisin silmälasein 🙂

Ylimpään kerrokseen on tehty näppärä leikkiaukko, jonka kautta voi myös asukkaita ja huonekaluja liikutella. Reilut mittasuhteet mahdollistavat leikkimisen myös ihan pienille sekä hienomotoriikaltaan  vielä kehitystä kaipaaville. Meidän neiti on leikkinut nukkekodeissa myös barbeilla, vaikka ovatkin vähän isohkoja huonekaluihin. 

Toinen Isoisänpuulelujen klassikkotuote on nukenkehto, jota on saatavana kahdessa koossa. Meidän tytöllä on suurempi koko, jonne mahtuu mainioisti babyborn-nukke unille.

Isoisänpuulelut on tavallisesta poikkeava yhteistyökumppani blogilleni, sillä se tekee pääasiassa puulelujen ja matkamuistojen tukku- ja vähittäismyyntiä. Iso osa tuotteista menee vientiin, esimerkiksi erityisesti muumihullut japanilaiset iloitsevat yrityksen lisensioiduista muumihahmoista. Tuotteet valmistetaan Virossa ja Jyväskylässä sijaitsevasta varastosta lähtevät lähetykset ympäri maailmaa. 

Isoisän puulelut haluaa ilahduttaa kampanjallaan nyt myös suomalaisia puulelujen ystäviä ja tarjoaa kaikista tuotteistaan blogini lukijoille 15 % alennuksen. Tustustu tyylikkäisiin puisiin tuotteisiin osoitteessa www.isoisanpuulelut.fi. Tilaukset ja hintatiedot saat osoitteesta isoisanpuulelut @ co.inet.fi (poista välilyönnit osoitteesta). Kerro samalla, että olet Modernisti Kodikkaan lukija. 

Arvon blogissani puisen nukenkehdon, voittaja saa itse päättää haluaako isomman vai pienemmän. Kehto toimitetaan näppärässä paketissa postitse voittajalle. Vaikka ei kotona leikki-ikäistä olekaan, tässä on oiva lahjaidea.  Isoisän puuleluilta luvattiin, että voittaja voi vaihtaa kehdon halutessaan vaikkapa puiseen autoon ja palikoihin, jos sellainen on saajalle mieluisampi. 

Arvontaan osallistuminen on helppoa: kerro kommenttilaatikossa lapsuutesi suosikkilelu 22.9. mennessä. Blogini kirjautuneet lukijat ja Facebook-tykkääjät saavat itselleen kaksi arpaa. Kerro siis suosikkilelusi ja monellako arvalla olet mukana. 
Onnea arvontaan!
    

Saatat pitää myös

0 Kommentti

zubi 11 syyskuun, 2013 - 8:01 pm

Lapsuuteni suosikkilelu oli Tuulia-niminen nukke.

2 arvalla mukana!

Reply
mehtäemäntä 11 syyskuun, 2013 - 8:18 pm

Meillä halutaan ihan hirveästi noita tuommoisia puisia palikoita. ja ne valitsenkin suosikkituotteekseni puulelujen valikoimista. ostin jo neliskanttista puutakin että tekisin sellaisia, mutta en ole saanu aikaseksi. ehdottomasti siis vaihtaisin voittoni palikoihin jos vaan arpaonni kohdalle osuisi. kahdella arvalla siis mukana!

Reply
mehtäemäntä 11 syyskuun, 2013 - 8:19 pm

ja minun suosikkileluni lapsuudessa oli dominopeli. sellainen puinen sekin missä oli maatilan eläimiä. punaisessa pahvirasiassa niitä säilyttelin ja varjelin..minne lienee aika kadottanu 🙂

Reply
Viivi / Valkoinen Soihtu 11 syyskuun, 2013 - 8:20 pm

Kiva arvonta! Kahdella arvalla mukaan! Lapsuuteni suosikkilelu oli isäni tekemä keinuhevonen <3

Reply
Pöppiäinen 11 syyskuun, 2013 - 8:22 pm

Kolmella arvalla mukana. Minulta lapsuudesta jääneitä pehmoleluja on jäänyt sen verran paljon (2 jätesäkillistä) tyttärelleni että varmaan ne pehmot on ollu parhaimpia leluja 😀

Reply
ttterhi 11 syyskuun, 2013 - 8:23 pm

Ihana arvonta! Voi kun onni suosisi kerrankin! Nukke-leikit oli varmaan kivoimpia. Löysin vanhat nukenvaununi 70-luvulta, ja tuunaan ne tytöilleni nukkeleikkeihin. 2 arvalla mukana.

Reply
Anonymous 11 syyskuun, 2013 - 8:25 pm

Arvalla arvonnassa. Lapsuuteni suosikki lelu oli leikkiompelukone.

Saana

Reply
Ansku 11 syyskuun, 2013 - 8:27 pm

Minun suosikkileluni olivat siniset nukenrattaat. Muistan vieläkin niiden tuoksun. Kahdella arvalla mukana!

Reply
Lennu 11 syyskuun, 2013 - 8:27 pm

Tulevia lastenlapsia varten mukaan 2 arvalla:)

Reply
Lennu 11 syyskuun, 2013 - 8:28 pm

Ja se suosikkilelu oli punatukkainen nukke:)

Reply
JohannaL 11 syyskuun, 2013 - 8:34 pm

Kahdella arvalla mukana. Lapsuuden suosikkileluni oli Lundbyn nukkekoti.

Reply
Anonymous 11 syyskuun, 2013 - 8:35 pm

Lapsuuden suosikki oli nukke ja nukenvaunut!!! Ihana olisi voittaa tuo kummitytölle=) 1 arpa

t. Päivi T

Reply
Marja-Liisa 11 syyskuun, 2013 - 8:45 pm

Suosikkileluni oli iso nukke sekä kummini tekemä sininen nukkekoti. Haikeana ajattelen nyt sitä nukkekotia, minnehän se tulikaan annettua.

Kahdella arvalla mukana

minni42@gmail.com

Reply
Tiina 11 syyskuun, 2013 - 8:59 pm

1 arvalla mukana.. Lapsuudesta on jäänyt ihana muisto puisesta pinkistä nukkekodista..

Reply
Anonymous 11 syyskuun, 2013 - 8:59 pm

Arvalla mukana. Paras oli nukke nimeltä Muru.

T. Kaisa H.

Reply
MuistelMia 11 syyskuun, 2013 - 9:03 pm

Suosikkileluni oli puhetta matkiva nalle ja esmeralda barbi. Olisi ihana voittaa kummilapselle. Kahdella arvalla mieluusti mukana:)

Reply
Tuuli 11 syyskuun, 2013 - 9:04 pm

Kaksi arpaa! Meillä ei kehdolle ole käyttöä, mutta jos sen tosiaan voisi vaihtaa johonkin toiseen leluun, niin kelpaa mainiosti. Lapsuuden suosikkileluni oli vauvanukke.

Reply
Anonymous 11 syyskuun, 2013 - 9:07 pm

Suosikkilelu taisi olla nukke lapsuudessa. Kahdella arvalla mukana. 🙂

-UT-

Reply
Katri 11 syyskuun, 2013 - 9:08 pm

Ehdottomasti lempileluni oli unilelunakin toiminut sininen pupu. Kahdella arvalla mukana.

Reply
Anonymous 11 syyskuun, 2013 - 9:13 pm

Yhdellä arvalla mukana! Omat lapsuuden suosikkini olivat punaiset nukenrattaat, jotka muistan elävästi vielä 30 v jälkeenkin 🙂

t.Maisa

Reply
SanMa 11 syyskuun, 2013 - 9:14 pm

Kahdella arvalla mukana!Paras leluni oli juurikin samantyyppinen nukketalo ja tuollaisen haluan myös omille tytöilleni 🙂

Reply
Anonymous 11 syyskuun, 2013 - 9:22 pm

Yhdella arvalla arvontaan mukaan! Aivan ihana arvonta! Katariina- nukke oli lapsuuden ihanin lelu. -Jen84-

Reply
Hanne Salo 11 syyskuun, 2013 - 9:22 pm

Kahella arvall mukana. Paras leluni oli nukkekoti.

Reply
Anonymous 11 syyskuun, 2013 - 9:22 pm

Osallistun arvontaan.
Lapsuuden suosikkileluni olivat punaiset ihanat nukenrattaat ja vauvanukke.

t. Karlan äiti

Reply
Anonymous 11 syyskuun, 2013 - 9:23 pm

Yhdellä arvalla mukana! Lapsuuteni suosikkilelu oli varmaankin fortuna-peli, taisi olla kopio aidosta versiosta, mutta kuitenkin. 🙂

– Kati P.

Reply
Emma Raunila 11 syyskuun, 2013 - 9:25 pm

Lapsuuteni suosikkilelut olivat keppihevoset, itse tehdyt tietenkin! Yhdellä arvalla mukana!

Reply
Anonymous 11 syyskuun, 2013 - 9:31 pm

Yksi arpa minulle. Suosikkileluni oli lelu-uuni, jossa tuli tehtyä monenlaista ruokaa ja leipomusta. Liekö vähän liikaakin, kun ruuanlaitto ei enää juuri maistu 🙂 JanicaS.

Reply
Tiia 11 syyskuun, 2013 - 9:31 pm

Tapahtui jotain ihmeellistä, kun yritin julkaista kommenttiani. Eli toivottavasti ei tule kahdesti…

Lapsuuteni ehdoton suosikkilelu oli nimenomaan nukkekoti. En niinkään leikkinyt nukkekodin nukeilla vaan sisustin nukkekotia. Kahdella arvalla ilomielin mukana. 🙂

tiia68@gmail.com

Reply
By J 11 syyskuun, 2013 - 9:35 pm

Suosikkileluni taisivat olla kaienlaiset nuket barbiesta vaippapöysyihin ja muihin 🙂 Kahdella mukana!

Reply
Maria.S kuukuu 11 syyskuun, 2013 - 9:38 pm

Ihana kilpailu <3 lapsuuteni lempilelu oli uppo-nalle pehmolelu, se kulki joka paikkaan mukanani, muistan jopa että kerran olimme menoss luistelemaan ja uppis oli PAKKO saada mukaan ja sille oli PAKKO saada myös omat luistimet. Isäni luovasti teki tölkistä uppikselle luistimet ja niin saatiin tämä tyttö iloiseksi. Mutta pidemmittä puheitta kahdella arvalla mukana! 🙂

Reply
kaisis 11 syyskuun, 2013 - 9:39 pm

Kyllä lapsuuden leikeissä oli mieluinen puinen keinukehto. Väri oli murrettu punainen ja oli vähän pidempi kuin nykyiset nuken kehdot. Kahdella arvalla mukana.

Reply
Anonymous 11 syyskuun, 2013 - 9:45 pm

Mukava juttu!
Kahdella arvalla mukaan!
Vastaus: vedettävä sininen norsu pyörillä ♥
-päpsä

Reply
Oliviah 11 syyskuun, 2013 - 9:50 pm

Kahdella arvalla mukana. Suosikkilelu oli ruskeat nukenvaunut, jotka ovat edelleen ehjät ja nyt 6-vuotiaalla tytölläni leikeissä.

Reply
Kotilan Riikka 11 syyskuun, 2013 - 9:56 pm

Suosikkileluni oli pehmokoira Pepi. Kahdella arvalla mukana!

Reply
Julia 11 syyskuun, 2013 - 9:56 pm

Kahdella arvalla mukana. Babyborn nukke oli suosikkini!

Reply
NoobaX 11 syyskuun, 2013 - 9:57 pm

Lapsuuteni suosikkilelu oli Upponalle. 🙂

Reply
Anaska 11 syyskuun, 2013 - 9:59 pm

Tykkään puisista leluista!Minun suosikkilelu oli Brion ruskeat nahkaiset nukenvaunut. Yhdellä arvalla voittoa tavoittelemaan..

Reply
Miia Hakala 11 syyskuun, 2013 - 10:00 pm

Kahdella arvalla mukana! Aivan ihana nukkekoti! Isoisän puupeluja olen ainakin kerran ostanut messuilta ja on ollut ihana lelu 🙂
Suosikkilelukseni voisin varmaan nimetä pehmolelupapukaijan nimeltä Kaisa, se kulki vuosia ja vuosia unikaverinani – pötköttelee nyt tyttäreni sängyssä 🙂

Reply
Anonymous 11 syyskuun, 2013 - 10:03 pm

Kahdella arvalla mukana! Lapsuuteni suosikkileluja olivat barbit ja nukkekoti tavaroineen.
terv.Miia L

Reply
Maarit 11 syyskuun, 2013 - 10:09 pm

Minun lempileluni oli pienet kangaspuut 🙂 Niillä kudoin pikkumattoja nukkekotiin ja barbeille, taisipa jokaisella sukulaisellakin olla pikkumatto, kun niitä aina muka lahjaksikin kudoin 🙂 Hih, ihana lapsuus! Kahdella arvalla mukana!

Reply
Anonymous 11 syyskuun, 2013 - 10:10 pm

Yhdellä arvalla mukana; suosikkilelu oli muisto edesmenneestä isästäni , pieni valkoinen nallekarhu:).

Ps. Uusi lukijasi täällä, kun jossain vaiheessa saisi aikaiseksi kirjautuakin..:)

-Tiina V.

Reply
Ninnu 11 syyskuun, 2013 - 10:19 pm

Kahdella arvalla mukana! Lapsuuteni suosikkilelu oli Emma-nukke:nukeilla oli sellainen iso, varmaan 80-90cm pitkä. Muistan äitini olleen jopa minua enemmän harmissaan kun minun leiki-ikäni mentyä ohi toiset lapset saivat nukkeparan rikki. Muistot säilyvät silti.. 🙂

Ihanan nukkekodin olet saanut tyttärellesi!!

Reply
Siili 11 syyskuun, 2013 - 10:46 pm

Kahdella arvalla mukaan.
Suosikkileluni oli Rebekka niminen nukke jolla oli kiharainen tukka. Kuljetin häntä punaisilla nukenvaunuillani.

Reply
Anonymous 11 syyskuun, 2013 - 10:48 pm

Kaksi arpaa! Mieluisia leluja on ollut varmaan useitakin, mutta ehkäpä nukkekoti, jonka oma tyttäreni tulee saamaan leikkeihinsä.
-Pilvi-

Reply
Anonymous 11 syyskuun, 2013 - 11:09 pm

Yhdellä arvalla mukana. Kyllä babyborn-nukke oli ihan lempparilelu lapsena. 🙂

Eveliina

Reply
Murut♥ 11 syyskuun, 2013 - 11:31 pm

Kahdella arvalla mukana. Lapsuuden suosikki lelu taisi olla Barbit.

Reply
Anonymous 11 syyskuun, 2013 - 11:35 pm

Barbit ja ponit olivat ehdottomia lemppareita. Arvonnassa mukana.
-Tiia

Reply
Elisa n 12 syyskuun, 2013 - 4:51 am

Nukke taisi olla lapsuuden suosikkilelu. Yhdellä arvalla mukana!

Reply
Anonymous 12 syyskuun, 2013 - 7:34 am

Yhdellä arvalla mukana. Barbit olivat lapsuuden suosikkilelujani.
-AnnuM

Reply
lanttuleikkuri 12 syyskuun, 2013 - 7:48 am

Oi, mikä ihana yhteistyökamppis. Taidat olla tyttäresi mielestä maailman paras äiti ikinä.
Mulla oli 2 nukkea. Toisen nimi oli Liisa ja toisen nimi Pirjo. Liisa oli ehkä vähän rakkaampi, kun oli ensimmäinen. Nimen kopioin naapurin tytöstä, joka oli mun idolini.

Reply
lanttuleikkuri 12 syyskuun, 2013 - 7:48 am

unohdin yllä olevaan sanoa 2 arvalla mukana.

Reply
Jemina 12 syyskuun, 2013 - 7:59 am

2 arpaa! Barbiet olivat suosikkilelujani ja niitä kertyikin yli 30 kappaletta. :)) Niillä oli kampaamot ja vaatemyymälät ym. kalusteet. IHana arvonta!

Reply
Anonymous 12 syyskuun, 2013 - 8:21 am

Todella suloisia leluja! Suosikkileluni lapsuudessani oli Anna-niminen nukke joka vastaa oikeaa vauvan kokoa. Nukke on onneksi vielä tallessa mahdollisille omille lapsilleni 🙂 Yhdellä arvalla mukana.
Elina

Reply
Anonymous 12 syyskuun, 2013 - 9:24 am

1 arvalla mukana. Ihania leluja… 🙂 Suosikkini lapsena oli nalle. Se on vieläkin tallella.
Anna E.
anna-e@hotmail.com

Reply
Anonymous 12 syyskuun, 2013 - 9:24 am

Laadukkailta ja kauniilta näyttää! Oma suosikki leluni oli Aleksi-nukke, salaa leikin sillä vielä 6. luokalla. Olen säästänyt sen edelleen, ja nyt pienet lapsivieraat hoitavat sitä. Yhdellä mukana.
Lilli

Reply
Anonymous 12 syyskuun, 2013 - 9:32 am

Suosikkileluni oli nukenrattaat. Muistan, miten iloiseksi tulin kun sain ne 4-vuotissynttärilahjaksi 🙂 Yhdellä arvalla mukana.

-Annie

Reply
Sofia 12 syyskuun, 2013 - 9:33 am

Barbiet ja my little ponyt olivat leikeissä mukana joka päivä 🙂

Reply
Jemppa 12 syyskuun, 2013 - 9:53 am

Suosikkileluni oli valkoinen hylje-pehmolelu. Mukana kahdella arvalla =)

Reply
Anonymous 12 syyskuun, 2013 - 10:03 am

Oma suosikkileluni oli joulupukin tuoma nukkekoti, kun olin juuri täyttänyt kolme vuotta ja sillä leikittiin pitkään. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla, nuken kehdolle olisi tarvettta. -Hippu

Reply
Christa 12 syyskuun, 2013 - 10:14 am

Lapsuuden suosikkileluni oli nukenvaunut, jotka olivat miniatyyrimalli äitini oikeista vauvanvaunuista. Sain ne 4-vuotislahjaksi eli samana päivänä kuin pikkusiskoni syntyi.
Mukava kahdella arvalla.

Reply
Blogi Vanilija 12 syyskuun, 2013 - 10:53 am

Mukana kahdella arvalla. Lapsuuteni lempilelu oli mm. Brion punainen mäyräkoira (jolla on ollut ilo olla myös lasteni leikeissä).

t.Sanna

Reply
Anonymous 12 syyskuun, 2013 - 11:24 am

Oi, kuinka ihania! Olen mukana kahdella arvalla 🙂 lapsuuteni suosikkilelu oli isäni kunnostama nukketalo sekä punaiset nukenvaunut 🙂

– P-

Reply
Anonymous 12 syyskuun, 2013 - 12:04 pm

Lapsuuteni suosikkilelu oli isäni rakentama nukkekoti, jonka sain 4-vuotiaana joululahjaksi. Ei ihme, että lopulta päädyin sisustussuunnittelijaksi. Mukana yhdellä arvalla.

Reply
Nenna 12 syyskuun, 2013 - 12:12 pm

Yhdellä arvalla mukana! Lempparini lapsena oli Brion junarata kaikkine osineen. Siihen leikkiin yhdistyi usein veljen tinasotilaatkin.

Reply
Henna73 12 syyskuun, 2013 - 12:23 pm

Lapsuuteni suosikkilelu oli äidin vanha puinen hakka

Mukaan lähden kahdella arvalla

Reply
Anonymous 12 syyskuun, 2013 - 1:00 pm

Minun suosikkini oli tummaihoinen nukke.Yhdellä mukana. Maria. M

Reply
HJ 12 syyskuun, 2013 - 1:48 pm

Nuket ja ponit olivat suosikkejani. Kahdella arvalla osallistun.

Reply
Anonymous 12 syyskuun, 2013 - 2:00 pm

Yhdellä arvalla mukana! Lapsuuden lempileluja oli ehdottomasti ne hapsutukkaiset peikot(en muista oikeaa nimeä), oli vihreä-ja oranssitukkaista:) -NinaE-

Reply
moonangel 12 syyskuun, 2013 - 2:09 pm

Yhdellä arvalla mukana. Mun suosikkejani oli ehdottomasti legot 🙂

Reply
Anonymous 12 syyskuun, 2013 - 3:06 pm

Suosikki leluni oli Roosa-nukke, mukana arvonnassa:) -sanna.t

Reply
Marru 12 syyskuun, 2013 - 3:06 pm

Suosikki lelu kotona oli ”karjalankarhukoira”- pehmolelu ja Jaakko nukke.
Mummulassa Dublot, joissa oli ihania kukkasia ja omakotitalo osia.

2 arvalla mukana.

Reply
Anonymous 12 syyskuun, 2013 - 4:24 pm

Soili -nukkehan se oli 🙂 Mukana yhdellä arvalla. -anna

Reply
Jelena N 12 syyskuun, 2013 - 4:55 pm

Teletappi pai pai-pehmolelu. 🙂

Yksi arpa. jelena.nieminen@hotmail.com

Reply
Elina /Elinamaista 12 syyskuun, 2013 - 5:06 pm

Risse pehmokoira 🙂

Kahdella arvalla mukana!

Reply
Anonymous 12 syyskuun, 2013 - 5:18 pm

Yhdellä arvalla mukana. Lapsuuteni suosikkileluja olivat ihanat My little ponyt. 🙂 -Hanna P.

Reply
Anonymous 12 syyskuun, 2013 - 5:35 pm

Kiitos tiedusteluista!
Yritän vastata kyselyihin heti tai ainakin mahdollisimman pian lähettämällä hinnaston. Jos vastausta ei kuulu niin katsokaa varmuuden vuoksi myös roskapostit. Olet nyt kuullut, että varsinkin liitteelliset meilit menevät usein suodattimiin tai roskaposteihin. Täällä lähetyspäässä en oikein voi asialle mitään.
Tmi Isoisän Puulelut Heidi Hallikainen

Reply
Essi 12 syyskuun, 2013 - 5:48 pm

Nukkekodilla tuli leikittyä aika paljon! Yhdellä arvalla mukaan ihanaan arvontaan. Lahjaksi menisi, jos voitan. 🙂 suklaapeikko@hotmail.com

Reply
Johanna L. 12 syyskuun, 2013 - 5:52 pm

Ihana arvonta 🙂
Minusta tuli kesällä isotäti, siskoni vanhin poika sai puolisonsa kanssa pienen suloisen tyttären. Tuollainen kehto olisi aivan ihana antaa hänelle 🙂

Lapsuuteni suosikkilelu oli (ja on yhä) TaoTao. Se on bandapehmolelu, jonka isäni osti kun olin ihan pieni. Se on ”yhtä vanha kuin minä”. Yhä se vartioi hyllyn päältä touhujani 🙂
Mukana 2 arvalla 🙂

Reply
Sikurina 12 syyskuun, 2013 - 6:27 pm

Kahdella arvalla mukana. Lempparini oli punaiset samettiset nukenvaunut.
s.kansakoski@luukku.com

Reply
Piitu 12 syyskuun, 2013 - 6:31 pm

Kahdella mukana 🙂 mun suosikkilelu(t) oli kaikki barbiet! Niille rakensin kodin kolmeen alimpaan hyllyyn kirjahyllyssä 🙂 oi niitä aikoja! Tämä siis 90-luvun puolivälissä 🙂

khanel@windowslive.com

Reply
Anonymous 12 syyskuun, 2013 - 6:42 pm

Yhdellä arvalla mukana. Mulla kanssa oli barbit, joille myös rakensin kodit kirjahyllyyn.

PiiaTuuli

Reply
Katja 12 syyskuun, 2013 - 6:55 pm

Yhdellä arvalla mukana. Minun suosikkileluni olivat ylivoimaisesti barbit.

katja.tuominen@hotmail.com

Reply
Tiina 12 syyskuun, 2013 - 8:04 pm

Lapsuuden suosikkilelut olivat barbit ja Playmobilet! Kahdella arvalla mukana.

lammintiina@gmail.com

Reply
miniE ja O 12 syyskuun, 2013 - 8:11 pm

Suosikkileluni taisi olla noisu-niminen pehmolelu. Kahdella arvalla lähdetään havittelemaan kehtoa. 🙂

Reply
SatuK84 12 syyskuun, 2013 - 8:45 pm

Kahdella arvalla mukana 🙂 Lapsuuteni suosikkilelu oli pehmolelukoira (dalmatialainen) jonka nimi oli Pilkku. Se on vieläkin tallessa 🙂

Reply
Anonymous 12 syyskuun, 2013 - 8:45 pm

oi,kehto olisi ihana!kaksi tyttöä sitä saisivat kilvan keinuttaa…:) tiitu

Reply
Anonymous 12 syyskuun, 2013 - 9:33 pm

Itsekin olen lapsena leikkinyt punatiiliseinäisellä nukkekodilla. Ihania muistoja.
Kivan näköisiä leluja. Olen mukana arvonnassa.

t. blogin jokapäiväinen lukija Mymmeli

Reply
Anonymous 12 syyskuun, 2013 - 9:34 pm

Yhdellä arvalla mukana. Lempileluina olivat barbit. Tiina H

Reply
Anonymous 12 syyskuun, 2013 - 9:45 pm

Yhdellä arvalla mukana 🙂 Lempileluihini kuului Puppe-kirjat (ovatko leluja?!) ainakin Jasmine-barbie 🙂

annehk@netti.fi

Olen melko uusi blogisi lukija, mutta jään varmasti seuraamaan päivityksiäsi. Pidän tyylistäsi kovin 🙂

Reply
Eeva 12 syyskuun, 2013 - 11:00 pm

Arvalla mukana. Oma suosikkini oli äidin tekemä nukke. Nyt sillä leikkivät omat tyttöni eli hyvin on kestänyt.

Reply
Heluna 12 syyskuun, 2013 - 11:16 pm

Taisivat barbit olla lemppareita! 🙂 Yhdellä arvalla mukaan.

Reply
Pia 12 syyskuun, 2013 - 11:20 pm

Kahdella mukana. Lempileluni oli laukun hihnan päässä kuljettama lelukoira.koira oli muuten saatu voittona linnanmäen merenneitojen pudotuksesta. Eli tästä on jo aikaa.

Reply
Pia 12 syyskuun, 2013 - 11:21 pm

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Reply
Anonymous 12 syyskuun, 2013 - 11:33 pm

Lapsuuteni paras ”lelu” oli isän rakentama nukkekoti Lundia kirjahyllyyn. Kodissa oli mooonta kerrosta ja hienot puiset tikkaat:) suloisia hetkiä!
Yhdellä arvalla osallistun!
Terkuin Sini (ja maanantaina taas zumbailemaan 😉 )

Reply
Marru 13 syyskuun, 2013 - 10:47 am

Kahdella arvalla mukana! Suosikkilelu oli varmaan nukke ja nukenvaunut. Kotileikit oli ihan ykkösenä.

Reply
Anonymous 13 syyskuun, 2013 - 5:57 pm

Yhdellä mukaan 🙂 Vaikka tyttö olenkin, niin lempilelujani olivat pikkuiset autot ja autorata 😀
ilokseni@gmail.com

Reply
Katja 13 syyskuun, 2013 - 6:30 pm

Kahdella arvalla mukana, suosikkilelu oli kyllä ehdottomasti barbit!

Reply
Anonymous 13 syyskuun, 2013 - 8:48 pm

Suosikkilelu oli kikkarapäinen Milla-nukke:) yhdellä arvalla mukana! -Marru

Reply
Anonymous 13 syyskuun, 2013 - 10:34 pm

Arvalla mukana. Nukenvaunut oli suosikkilelu.-Riitta.R-

Reply
Anonymous 13 syyskuun, 2013 - 10:55 pm

Yhdellä arvalla mukana! Kyllä nuket ja soiva silitysrauta oli eniten leikeissä.:) -Maikki L

Reply
Live&Home 13 syyskuun, 2013 - 11:09 pm

Kahdella arvalla mukana! 🙂 Nuket ja barbit olivat lemppareita. Minulla oli myös paljon pehmoleluja ja nyt omat lapset leikkivät niillä, kuin myös muilla säästetyillä leluillani. Tyttö on ottanut yhden pehmoleluistani uninalleksi ja joka ilta kysyy, äiti onko tää sun vanha nalle 😀 <3

Reply
Anonymous 14 syyskuun, 2013 - 8:56 am

Nukke ja nukensänky olivat lempileluja. yhdellä arvalla mukana. -lyyli-

Reply
Piia 14 syyskuun, 2013 - 11:39 am

Barbit oli parhaita ja niillä leikittiin vielä kutos luokallakin. 🙂 Yhdellä mukana! 🙂

Reply
Elisa n 14 syyskuun, 2013 - 11:40 am

Yhdellä arvalla mukana:) Suosikkilelu taisi olla barbit!

Reply
tiiti66 14 syyskuun, 2013 - 1:27 pm

Kimble-peli oli kova juttu, kun sen vihdoin viimein joululahjaksi sai…

Reply
Padmerine 14 syyskuun, 2013 - 3:54 pm

Keinuhevonen oli ihan ykkössuosikki silloin! 🙂 Kahdella mukana!

Reply
Kastanja 14 syyskuun, 2013 - 6:36 pm

Lapsuuden suosikkilelu … puujalat ja nukenrattaat! =)
Kahdella arvalla onnea kokeilemassa.

Reply
Annukka 14 syyskuun, 2013 - 8:52 pm

Ehdottomasti rakkain lelu oli Anni-nukke, eli vauvanukke. Anni on edelleen olemassa, ja omat lapseni (4v. poika ja 2v. tyttö) ovat saaneet Annin omiin leikkeihinsä.
Kahdella arvalla mukaan!

Reply
Noel 14 syyskuun, 2013 - 11:05 pm

Yhdellä arvalla mukana 🙂

Suosikkileluja oli mm. vähän pienempänä Kurkkumopo ja myöhemmin barbit 🙂

Reply
modernitalo 15 syyskuun, 2013 - 8:52 am

Yhdellä arvalla mukana! Ehdottomasti lapsuuteni ihanimmat ja arvostetuimmat leluni olivat puiset barbin kalusteet. Vaikkakin sain myös muovisia ns. kaupan tuotteita, eivät ne koskaan vetäneet vertoja puisille. Ja voi niitä onkin kulutettu!!!

Reply
Anonymous 15 syyskuun, 2013 - 7:41 pm

Erilaiset pienet pehmolelut olivat niitä kaikkein mieluisimpia 🙂 Yhdellä osallistun arvontaan. enkulii7@suomi24.fi

Reply
Adalmiinan Helmi 15 syyskuun, 2013 - 8:47 pm

Kyllä nukkeleikit oli niin mun lapsuutta. Kahdella arvalla mukana. 🙂
-W

Reply
Anonymous 15 syyskuun, 2013 - 8:58 pm

Tämä olisi Ihana lahja pojantyttärelleni- kahdella arvalla mukana
-Riitta

Reply
Vaihtuva nimi 15 syyskuun, 2013 - 8:59 pm

Kalju rakennusmiesnukke nimeltään ukkoakka 😀 Mukana kahdella arvalla. 🙂

Reply
Laura 15 syyskuun, 2013 - 9:17 pm

Kahdella arvalla mukana.
Lapsuuteni suosikkileluja taisi olla My Little Ponyt. 🙂

Reply
Anonymous 15 syyskuun, 2013 - 9:18 pm

Ihana! Sopisi täydellisesti meidän lasten leikkimökkiin. Mukana kahdella arvalla!
HannaK

Reply
avista 15 syyskuun, 2013 - 9:58 pm

Kyllä se suosikkilelu oli nukke nimeltä Pirpana. Kahdella arvalla mukana.

Reply
Laura L. 15 syyskuun, 2013 - 11:05 pm

Lapsuuteni suosikkilelu oli unileluni vaaleansininen soiva pehmonalle jonka nimi oli Soivi. Yhdellä arvalla mukana Laura L.

Reply
MeeriElisa 15 syyskuun, 2013 - 11:14 pm

Yksi suosikeista oli pehmolelukoira Mona joka kulki monessa paikassa mukanani.
Kahdella arvalla mukana arvonnassa.

Reply
Anonymous 15 syyskuun, 2013 - 11:17 pm

lapsuuden suosikkilelu oli pehmolelut. 1 arvalla mukana. -helmi

Reply
Mari Ruokonen 15 syyskuun, 2013 - 11:17 pm

Kahdella arvalla mukana arvonnassa.
Suosikkileluni taisi olla barbit ja nuket. 🙂

Reply
Anonymous 16 syyskuun, 2013 - 6:03 am

Kahdella arvalla mukana. Minulla oli lapsena nuo ihanat kirjain-, numero- ja kuvapalikat. Ovat vieläkin tallessa ja omat lapsetkin ovat leikkineet niillä. Taitavat säilyä vielä lapsenlapsillekin….. oumyll@icloud.com

Reply
Anonymous 16 syyskuun, 2013 - 1:17 pm

Yhdellä mukaan. Lapsena suosikkeja olivat mm. teletapit ja brazit 🙂
millal@luukku.com

Reply
Made 16 syyskuun, 2013 - 3:34 pm

Yhdellä arvalla mukana! Minun suosikki lapsuudessa oli pehmolelukoira 🙂

Reply
Anonymous 16 syyskuun, 2013 - 6:01 pm

juuso niminen nukke. 2 arpaa, hp2013@luukku.com

Reply
Anonymous 16 syyskuun, 2013 - 6:15 pm

Kahdella arvalla mukana. Suosikkini oli Ville-vauva.

Meri

Reply
Anonymous 16 syyskuun, 2013 - 7:51 pm

Suosikki leluni lapsena oli laulava nukke. Sanat osasin ulkoa, vaikka nukke lauloi ranskaksi. 🙂 Kahdella arvalla mukana.

Reply
ElluPee 16 syyskuun, 2013 - 8:44 pm

Yhdellä arvalla mukana. Ja suosikkilelu taisi olla sellainen iso nukke, joka oli sellainen ihanan pehmeä verrattuna nykyajan nukkeihin.

Reply
Anonymous 16 syyskuun, 2013 - 9:57 pm

Osallistuisin yhdellä arvalla. Lapsuuden leluista tulee ensimmäisenä mieleen iso nukke, joka oli aina leikeissä mukana.
lumikki1@luukku.com

Reply
Matsku 16 syyskuun, 2013 - 11:37 pm

Suosikkilelujani olivat autot ja ponit. Kahdella mukana, olen fb-tykkääjä.

Reply
Anonymous 17 syyskuun, 2013 - 9:53 am

Ihania tuotteita, ihanassa blogissa! Lapsuuden lempilelut olivat nuket ja äidin niille tekemät vaatteet. Myöskin isän tekemä vastaavan kaltainen nukkekoti oli kovassa käytössä, harmillisesti se on vuosien saatossa lahjoitettu muualle..

Arvonnassa mukana yhdellä arvalla
~H~

Reply
Kolibri 17 syyskuun, 2013 - 10:32 pm

Suosikkileluksi nousee Jonna-niminen nukke, ja kahdella arvalla mukana!

Reply
Anonymous 18 syyskuun, 2013 - 2:27 pm

Ehdottomasti nuket olivat lempi leluja, kotileikit ovat jääneet vahvasti mieleen 🙂 yhdellä arvalla mukana.

-Tanja

Reply
Anonymous 18 syyskuun, 2013 - 9:50 pm

Osallistun yhdellä. Nuket olivat niitä lempileluja lapsena 🙂
kulta89@luukku.com

Reply
Saga 19 syyskuun, 2013 - 10:58 pm

Enon tekemä mintun värinen nukkekoti, mikä on nykyään tyttärien leikeissä. 🙂 Myös äidin tekemä ruskea poikanukke oli aika ainutlaatuinen. Yhdellä arvalla mukaan.

Reply
Kartanonrouva Elise 20 syyskuun, 2013 - 9:03 am

Yhdellä mukana! Omia lempilelujani olivat mummolta saamani vanhat astiat. Punainen emalikattila, jossa taisi olla kukan kuvia, sekä ruusuiset lautaset. Ne olivat niin paljon hienompia kuin lasten leluastiat. Mökillä minulla oli mummon pohjaan palanut kattila, jossa keitin nuotiolla vedestä ja ruohosta spaghettia 🙂

Reply
Anonymous 20 syyskuun, 2013 - 3:15 pm

arvalla mukana! paras leikkikalu oli ehdottomasti nukkekoti kaikkine valoineen ja tavaroineen 🙂
kaisarn (at) netti (piste) fi

Reply
Anonymous 20 syyskuun, 2013 - 4:46 pm

Yksi arpa. Heppaleikit olivat pienenä kova sana, joten keinuhevonen oli suuri suosikki 🙂 snow_angel85@jippii.fi

Reply
Anonymous 20 syyskuun, 2013 - 9:37 pm

Yksi arpa. Lempilelu mollamaija. reetu84@hotmail.com

Reply
Anonymous 21 syyskuun, 2013 - 10:26 am

Ihana olisi kyllä tuo <3 Barbithan ne niitä lempileluja taisi pikkutyttönä olla 🙂 Yhdellä arvalla arvontaan.
lumikkinen2@gmail.com

Reply
Anonymous 22 syyskuun, 2013 - 9:58 am

Kahdella arvalla mukaan arvontaan! Hyvä, kun vielä muistuttelit arvonnasta, meinasi aivan unohtua. Lapsuuden suosikkilelu oli ihana pikkuautojen parkkihalli 🙂 Onneksi tyttäreni tykkää nukkeleikeistä, itse kun en niistä lapsena pahemmin piitannut 😀

-Satu I.-

Reply
Anonymous 22 syyskuun, 2013 - 10:04 am

Lapsuuteni suosikkilelu oli pauliina-nukke.

Yhdellä arvalla mukana

Satu

Reply
HANNA 22 syyskuun, 2013 - 10:07 am

Mun lapsuuden suosikkilelu oli sellainen oikean vauvan kokoinen nukke, Emma;)

Kahdella mukana!

Reply
Ninnu 22 syyskuun, 2013 - 10:13 am

Yhdellä arvalla. Nukkekoti 🙂

Reply
Mari 22 syyskuun, 2013 - 10:17 am

Kaksi arpaa! Voi mitä ihanuuksia, toivon varmaan eniten ikinä, että voittaisin, koska molemmilla kullannupuilla synttärit tulossa 🙂 Oma suosikkini oli ehkä paperi ja kynä – tuotosten määrästä päätellen, edelleen ovat tallessa!

Reply
Anonymous 22 syyskuun, 2013 - 10:18 am

Kahdella arvalla mukana! Lempileluja lapsena olivat My little ponyt, erityisesti hääpukuun puettu pony.

t. Jossu

Reply
Mari K 22 syyskuun, 2013 - 10:22 am

My Little Ponyt olivat minunkin ikisuosikkeja. Kahden arvan osallistuja :)t.Mari

Reply
Anonymous 22 syyskuun, 2013 - 10:26 am

yhdellä arvalla mukana! Barbie koti ja barbiet oli lempileluja lapsena. 🙂

t. Jenni

Reply
Anonymous 22 syyskuun, 2013 - 10:29 am

yhdellä arvalla mukana! Barbie koti ja barbiet oli lempileluja lapsena. 🙂

t. Jenni

Reply
Anonymous 22 syyskuun, 2013 - 10:30 am

Kahdella mukana. Suosikkileluni oli nukkekoti 🙂
t. elovena79

Reply
Maria 22 syyskuun, 2013 - 10:44 am

Kahdella arvalla. Tätini mies teki minulle nukensängyn, joka oli ehdottomasti suosikkini.

Reply
Anonymous 22 syyskuun, 2013 - 11:00 am

Yhdellä mukaan. Kaikenlaiset leikkieläimet olivat suosikkejani, sillä tykkäsin maatilaleikeistä 🙂 mnmnmn@luukku.com

Reply
Laura/NauravaNappi 22 syyskuun, 2013 - 11:27 am

Oma lapsuuteni lempilelu (tai ehkä vain rakkain) oli näin aikuisena mietittynä aika järkyttävä Tyllerö-niminen nalle. Sellainen halpa, marketista ostettu keinokuitukankainen :)Kahdella arvalla osallistun arvontaan!

Reply
Anonymous 22 syyskuun, 2013 - 11:58 am

Yhdellä arvalla mukaan vielä viimemetreillä ja lapsuuden suosikkileluja taisivat olla barbit. 🙂

Tanja

Reply
HeidiSor 22 syyskuun, 2013 - 12:22 pm

Yhdellä arvalla mukana ja lapsuudessa leikin mieluiten barbeilla! 🙂

Reply
Anonymous 22 syyskuun, 2013 - 12:26 pm

Nukkekoti oli ylivoimainen ykkönen! 🙂 Yksi arpa tavoittelee onneaan..:)

_ Emmili

Reply
Anonymous 22 syyskuun, 2013 - 12:38 pm

Nukenvaunut oli mun lempparit pienenä. Vielä muistan miten ylpeänä lykkäsin huippuhienoja Brioja ympäri pihaa:) Mukana arvonnassa, tuo nukkekoti on aivan ihana! -mape

Reply
sannaemilia 22 syyskuun, 2013 - 1:15 pm

Kahdella arvalla. Lempilelu tais olla nukkekoti ja sen asukit…

Reply
Anonymous 22 syyskuun, 2013 - 1:16 pm

Suosikkileluni oli muovinen heppa, jossa oli rullat alla. Pienempänä sillä ratsastin, isompana sidoin hyppynarun korviin ja hyppyytin esteitä.. 🙂 Yhdellä arvalla mukana.
hopeajanis@gmail.com

Reply
maritus 22 syyskuun, 2013 - 2:36 pm

olen facebook tykkäilijäsi, joten mukana kahdella arvalla..

Lempileluni lapsuudessa taisi olla nukenvaunut, jotka olisi ihana edelleen omistaa.

maritus@gmail.com

Reply
ruuturaita 22 syyskuun, 2013 - 3:01 pm

Mukana kahdella arvalla. Barbie-nuket taisivat olla lemppareita 🙂

Reply
Tarja / Tarjas Snowland 22 syyskuun, 2013 - 3:38 pm

Mukana kahdella arvalla. My Little Ponyt olivat lempparilelujani, ja niillä leikitään tyttäreni kanssa 🙂

Reply
Minna 22 syyskuun, 2013 - 3:51 pm

Yhdellä arvalla mukana. Suosikkileluni oli barbit 😉

T. Minna S

Reply
Rousku 22 syyskuun, 2013 - 3:58 pm

Yhdellä arvalla osallistun. Omassa lapsuudessani Lundbyn nukkekoti oli kovassa käytössä.

Reply
ahle 22 syyskuun, 2013 - 4:27 pm

Äidiltä peritty, tuunattu nukkekoti oli lapsuuteni suosikkilelu. Mukana arvonnassa yhdellä mahdollisuudella.

Reply
Enskanen 22 syyskuun, 2013 - 4:28 pm

Rakkain lelu oli persikanvärinen My little poni. Yhdellä arvalla mukana

Reply
Anonymous 22 syyskuun, 2013 - 6:31 pm

Kahdella arvalla mukana. Lempileluni oli Laura-nukke.
lenalena@netti.fi

Reply
Anonymous 22 syyskuun, 2013 - 6:56 pm

Ruskea iso nalle oli ehdoton lemppari 🙂

-Sinikka81-

Reply
Anonymous 22 syyskuun, 2013 - 6:58 pm

Yhdellä arvalla mukana… Suosikki oli nukkekoti!

-Anne-

Reply
lentoemo 22 syyskuun, 2013 - 7:11 pm

Rakkain leluni oli nukke, sellainen kotona tehty, jolle äiti joskus teki lisää vaatteita ja isä huonekaluja.

Reply
Anonymous 22 syyskuun, 2013 - 7:39 pm

Itkevä nukke oli lempileluni.

Reply
Anonymous 22 syyskuun, 2013 - 8:32 pm

Yhdellä arvalla mukana. Suosikkileluina ehdottomasti vauvanuket hoitotarvikkeineen. Kehto olisi ihana omalle tytölle, jolla hoivavietti alkaa heräillä <3

Sara

Reply
Anonymous 22 syyskuun, 2013 - 9:14 pm

Ihana arvonta! Lapsuuteni suosikkilelu oli iso pehmohylje. Yhdellä arvalla mukana!
-AimmA

Reply
Salla 22 syyskuun, 2013 - 11:09 pm

Puulelut on parhaita!:)
Yhdellä mukana, jos olisin onnekas voittaja valitsisin palikat…

Reply
Mariko 23 syyskuun, 2013 - 12:00 am

Vielä ehtii 😀 kahdella arvalla mukaan kisaan:) lapsuudessa oli paljon lempilauluaan, mutta Barbit ja legot nyt ainakin!

Reply
Anonymous 6 lokakuun, 2013 - 7:39 pm

Yhdellä arvalla mukana.
Suosikki leluni oli superpallot eli sellaiset isot ja pienet kumista tehdyt pallot, jotka asfaltilla pomppivat todella korkealle, pilviin saakka 🙂 Keräsin myös niitä.

Satu

Reply
maruska 8 maaliskuun, 2014 - 10:05 pm

nukkekoti.

mariestrange(a)hotmail.com

2 arpaa.

Reply

Jätä kommentti