Huoneiden vaihto ja uudet taulut (sis. alekoodi)

by Kerttu
Desenio

kaupallinen yhteistyö & alekoodi:  Desenio


Sisustusjuttuja kotoa pitkästä aikaa!

Keväällä teimme kotona pienen pyöräytyksen ja vaihdoimme tyttären ja meidän vanhempien makuuhuoneita keskenään. Vaikka ajatus siitä, että lapset ovat alakerrassa ja itse yläkerrassa on edelleen minusta mainio, huomasimme kuitenkin käytännössä muutaman hankalan jutun. Nyt kun uuteen järjestykseen on tottunut, ei enää haluaisi vaihtaa takaisin.

Desenio

Keväällä teimme kotona pienen pyöräytyksen ja vaihdoimme tyttären ja meidän vanhempien makuuhuoneita keskenään.

Tyttärellä oli seinällään Desenion heppataulut ja samaan kohtaan – valmiille taulujen paikoille – halusin uudet taulut. Desenion valkoima on valtava ja pohdin pitkään esittävän ja abstraktin kuvan välillä.

Halusin kaksi huoneen värimaailmaan, fiilikseen ja muotokieleen sopivan taulua, joihin en myöskään kyllästyisi hetkessä.

Huoneiden vaihdon myötä sisustushommillekin tuli tarvetta. Tytär otti maton matkaansa ja yövalot jäivät myös yläkertaan.  Tällä kertaa en ole pitänyt mitään kiirettä, sisustus kyllä valmistuu ajan kanssa.  Mutta tyhjät taulukoukut seinällä huusivat täytettä.

Desenio on hyvä valinta silloin,  kun haluaa löytää sisustukseen sopivan taulun edullisesti.  Valikoima on ihan todella laaja ja verkkokaupasta löytyykin  valokuvatauluja, klassisia mustavalkoisia aiheita, retrotauluja, modernia abstraktia taidetta, kuvituksia, kauniita lastentauluja ja paljon muuta.  Sivuilla on myös valikoitujen taiteilijoiden ja valokuvaajien  julisteita.

 

(Jalo lunastaa paikkansa ”sisustuskoirana”, kas näin <3 )

Päädyin lopulta geometrisiin Berlin Shapes No1 ja Berlin Shapes No2 – julisteisiin.  Niiden sävymaailma sopi kauniisti makuuhuoneen väreihin ja yleistunnelma säilyi rauhallisena.

Julisteiden koko on 50 x 70 cm. Ostin Deseniolta myös kehykset sävyssä vaalea puu. Verkkokauppa toimii erittäin hyvin ja kun laitat valitsemasi julisteen ostoskoriin, sinulle tarjotaan siihen sopivaa kehystä.

Kuinka valita sopiva juliste valtavasta valikoimasta? 

  • Tee ensin silmäily tuotekategorioiden läpi, onko jotain, joka erityisesti miellyttää silmää?
  • Pohdi haluamaasi tunnelmaa: onko taulu huoneen katseenvangitsija, vai onko se harmoninen osa kokonaisuutta?
  • Inspiroidu valmiiksi kuratoiduista julistemallistoista, rajattu valikoima helpottaa päätöksen tekoa.
  • Tee kuten minä eli osta jo valmiiksi vaihtojulisteet jemmaan. Voit vaihtaa helposti sisustuksen tunnelmaa.

Ja hei, saan ilahduttaa myös teitä alekoodilla.  Näppäile tilaukseesi koodi ”MODERNISTI30”, niin saat -30% alennusta 16.8 saakka (ei koske handpicked- tai persoonallisia julisteita).  TÄSTÄ DESENIOLLE.

Me olemme nauttineet uudesta makuuhuoneesta nyt todella paljon. On ihanaa, että huoneesta pääsee lasitetulle terassille ja tunnelma on harmonisen seesteinen. Seuraavaksi metsästän sitä täydellistä mattoa, mutta onneksi ei ole mikään kiire.

Mitä pidät makkarin tunnelmasta? 

 

 

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Jenna 11 elokuun, 2021 - 5:05 pm

Hei, mikä tämä kaunis makuuhuoneen valaisin on? Sopisikohan myös olohuoneen yleisvaloksi,sellaiseen tavalliseen,ei korkeaan huonetilaan??

Reply
Saunamaisteri 13 elokuun, 2021 - 1:05 pm

Tauluseinän väri on kyllä hieno.

Reply

Jätä kommentti