Habitare-lippujen voittajat!

by Kerttu
Yksi sisustusvuoden kohokohdista eli Habitare-messut lähestyvät. Silloin kun rakensimme taloamme, kolusin messut huolella läpi ja se kyllä kannatti. Olohuoneemme Moon-sohva ja Galileo-nojatuoli ovat Habitare-ostoksia kahden vuoden takaa. Saimme niistä mukavan alennuksen ja kuljetuskin järjestyi muuttopäiväksi tänne Keski-Suomeen. Uutuuksien ihailemisen lisäksi messuilla voi täsmähankinnoilla säästää selvää rahaa. 

”Syksyn odotetuin sisustustapahtuma Habitare avautuu pian Helsingin Messukeskuksessa ennennäkemättömän runsaana. Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma 18.-22.9.2013 esittelee muotoilun uusimmat tuulet ja kiinnostavimmat trendit. Lisäksi Habitaressa järjestetään runsaasti seminaareja, tietoiskuja, työpajoja ja muuta ohjelmaa kaikkina messupäivinä.”
Minulla oli ilo arvoa viisi kahden hengen lippupakettia, joilla pääsee messujen yleisöpäiville. Suuri kiitos kaikille osallistujille, kaikki ihanat kommentit ja terveiset ovat luettu. Tässä ovat onnelliset voittajat

Heidi 29. elokuuta 2013 10.03

Lippu olisi kiva! Mukana kahdella arvalla 🙂
t.heidi

***

Anonyymi 29. elokuuta 2013 7.47

Mukana kahdella arvalla!

t. Susan G.

***

Pia Maria Lahti 29. elokuuta 2013 10.29

Kahdella mukana ja en ole KOSKAAN ennen siellä käynyt :O… 🙂

Ihanaa syksyä!

***

Anonyymi 29. elokuuta 2013 10.39

Kaksi lippua, jos mahdollista. Toinen itselleni ja toinen miehelleni, joka on auttanut ja jaksanut minua nämä viisi vuotta vanhan mökkimme remppaamisen ja huikeiden sisustusideoiden toteuttamisessa. Kiitos blogisi myötä näistä hyvistä ideoista!
/Sirkka

***

Virve29. elokuuta 2013 9.39

Kiva olis päästä messuille; yhdellä arvalla arvonnassa mukana. Olisipa nyt arpaonnea!

***

Paljon onnea! Laittakaahan voittajat pikapuoliin minulle sähköpostia osoitteeseen modernistikodikas@gmail.com ja kertokaa postiosoitteenne. Mukavaa iltaa kaikille!

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Riikka - Hunajaista 9 syyskuun, 2013 - 7:44 pm

Nähdäänkö keskiviikkona ammattilaispäivillä? 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 9 syyskuun, 2013 - 8:50 pm

Olisipas kiva nähdä! Yritän päästä paikalle, mutta matkalla on vielä muutama liikkuva osa 🙂

Reply
Ruut 9 syyskuun, 2013 - 8:57 pm

ja itse ihan ajattelin olevani jonkinlainen sisustaja tai ainakin siitä kiinnostunut 🙂 vaikka koskaan en ole kyseisillä messuilla käynyt, enkä kyllä edes asiaa vakavasti harkinnut 🙂 mutta ihania messuja sinulle, sitten kun sinne pääset. ehkä pääsen ihailmaan tunnelmaa sitten kuviesi muodossa? 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 syyskuun, 2013 - 9:27 pm

Ehkä juuri uutuuksien kannalta Habitere on ihan must, moni valmistaja lanseeraa siellä uudet tuotteensa tai mallistonsa. Mutta hyvin toki pärjää ilmankin, blogit ja sisustuslehdet tarjoilevat varmasti parhaat palat 🙂

Reply
Heidi 9 syyskuun, 2013 - 9:36 pm

Voi jee! tosi kiva yllätys, kiitos Kerttu! :)) Laitan mailia!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 syyskuun, 2013 - 9:27 pm

Onnea voittajalle! Hieno juttu!

Reply
Anonymous 10 syyskuun, 2013 - 12:51 pm

hei oliko sinun blogissasi joskus linkki toiseen blogiin missä maalattiin liukuvärjättyä seinää?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 syyskuun, 2013 - 9:28 pm

Heippa! Ei tainnut minulla olla, mutta kysäisepä IMAGE Black and white-blogista. Siellä muistelen joskus olleen juttua liukuvärjäyksistä seinässä.

Reply

Jätä kommentti