Frozen – huurteiset hittisynttärit!

by Kerttu

Frozen- synttärit ovat tämän päivän ehdoton lastenhitti! Pikkutytöt ovat hoilanneet kuorossa Let it go:ta jo muutaman vuoden, eikä huumalle näytä tulevan loppua. Markkinamiehillä ei taida olla keksimättä montaakaan tuotetta, jonka myyntiä ei vauhditeta elokuvan päähenkilöillä Annalla ja Elsalla tai sympaattiselta Olaf-lumiukolla. Mutta mikäs sen ihanampaa, kun nähdä lapset innoissaan ja eläytyen. Niinpä Frozen-juhlat olivat meillä erittäin odotettu kohokohta!

Frozen-1

Frozeb-1

Frozen on muuttanut monen tytön lempivärin pinkistä vaaleansiniseen ja tässä sävyssä juhlittiin myös suloisen Minean 4-vuotisjuhlat. Synttäreiden ehdoton katseenvangitsija oli erittäin näyttävä Frozen-kakku!

Frozen-1-2

Frozen-1-4

Kun kakku on juhlapöydän kunkku, ei muita makeita tarvitse mielestäni olla kovin montaa sorttia tarjolla. Tällä kertaa tarjolla oli Cake popseja ja muffineita, aivan ihanat herkut!

Frozen-1-3

Frozen-1-7

Näiden pienten topakoiden tyttöjen kasvua on niin ihana seurata. Nyt jos siellä luullaan, että Frozen-huuma alkaa näyttää laantumisen merkkejä, niin pitäkää vain viitoistanne kiinni! Jo vuosi sitten Disney ilmoitti, että elokuva saa kakkososan ja nyt sitä odotellaan jo… no jos ei kuumeisesti niin ainakin huurteisesti 😉

Frozen-1-8

Frozen-1-11

Onnea vielä kerran Minea ja kiitos ihanista juhlista! Kyllä nämä tosielämän prinsessat vaan kuitenkin päihittävät valkokangaspimut 6-0!

Saatat pitää myös

6 Kommentit

Laura / Heinässä heiluvassa 1 maaliskuun, 2016 - 7:28 pm

Ihastelinkin juhlien järjestelyjä Melinan snäpistä. Ihmenainen, joka loihtii tuosta vaan kaikkea kaunista. On ollut kyllä ihanat juhlat ja upea kakku!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 maaliskuun, 2016 - 7:54 pm

Sanopa muuta, en käsitä mistä hän nappaa kaiken sen energian 😀 Tai hänet ja leivontataidot tuntien on pakko uskoa, että sokerista 😀 <3

Reply
Jojo 1 maaliskuun, 2016 - 7:45 pm

Olaf siis.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 maaliskuun, 2016 - 7:55 pm

Painovirhepaholainen korjattu 😀

Reply
Hanna/ Pastellimaja 1 maaliskuun, 2016 - 8:07 pm

Voit kuvitella varmaan, että täällä Brittilässä tuo kaikki Frozen-tavara ja siihen liittyvä kaupallisuus on vielä potenssiin 10 :). Täällä on jo puolisen vuotta ollut myynnissä 7minuutin lyhyt pätkä Uudesta Frozenista. Meidän tytöt on kattoneet sen valehtelematta sata kertaa, vaikkeivat Frozenia fanita muita Disneyn leffoja enempää.

Kauniit juhlat ja tuo kakku, wau!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 6 maaliskuun, 2016 - 10:04 pm

Huh, voin uskoa, että siellä Frozen-huuma on vielä pari astetta pidemmällä 😀 Vai pätkä uudesta leffasta, se olisi kova hitti meilläkin! Ei varmaan löydy mistään internetin syövereistä?

Reply

Jätä kommentti