Esteetikon kotona

by Kerttu

Oman blogin perustaminen ei ole mikään päähänpisto. Olen lukenut sisustus- ja muotiblogeja jo vuosia, ne ovat minulle tärkeä inspiraation, kauneuden ja ilon lähde. Pienen tytön äitinä elämä on ihanaa, mutta myös hektistä. Illalla talon hiljentyessä on mukavaa ottaa se oma pieni rauhallinen hetki, jossa suosikkiblogit tuovat iloa tavalliseen arkeen.

Miksi en sitten pysytellyt vain lukijana?

Syitä on monia. Yksi suurin on ilo saada jakaa esteettisesti kauniita asiota muiden samanhenkisten kanssa. Kun keksii omasta mielestään hyvän sisustusidean, tekee kauniin asetelman, löytää laatua edullisesti alennusmyynnistä tai painii jonkin kinkkiseltä tuntuvan sisustusdilemman kanssa, niin mikäs sen hauskempaa kuin jakaa se samoista asioista kiinnostuneiden kanssa.

Yksi iso inspiraation lähde on oma kotimme. Olemme asuneet tässä arkkitehdin meidän toiveidemme mukaisesti suunnittelemassa kodissa nyt 11 kuukauden ajan. Ja yksinkertaisesti rakastan tätä taloa! Se on vuosien haaveilun ja suunnittelun tulos ja täyttää perheemme tarpeet hienosti. Tämä ei ole superökytalo, mutta laadukas ja toimiva talo tämä on. Meidän kotimme, jossa on hyvä olla ja elää. Uskon, että tämä talo tuo blogiin monia tarinoita.

Tyylini on moderni, skandinaavinen ja suoralinjainen. Pidän minimalistisesta otteesta, jossa vähemmmän on enemmän. Kuitenkin, blogin nimen mukaisesti, haen kodikasta tunnelmaa kotiini. Sisustaminen on harrastus, jossa pyrin panostamaan laatuun ja ajattomuuteen. Toki tykkään elää hetken trendien ja vuodenaikojen mukaan, mutta peruspohja on vaalea ja selkeä.

Netti vilisee toinen toistaan upeampia sisustus -ja lifestyleblogeja. Vieläkö on tilaa yhdelle bloggaajalle, joka on valmis oppimaan ja kehittymään?

Saatat pitää myös

0 Kommentti

zubi 1 tammikuun, 2013 - 11:57 am

No aivan varmasti on tilaa näin ihanalle blogille. Teillä on kyllä aivan todellinen unelmatalo, jostain tuollaisesta ihanuudesta minäkin päiväunihaaveilen. Kaunis, tyylikäs, avara koti, tulen ehdottomasti seuraamaan blogiasi!

Reply
Kerttu 1 tammikuun, 2013 - 12:11 pm

Kiitos Zubi kauniista sanoista! Opettelua tämä vielä on, mutta eikös innostuksella pääse jo pitkälle 🙂

Reply
Essi / Esmeralda´s Blog 2 tammikuun, 2013 - 8:23 pm

Aina on tilaa kauniille blogeille! 🙂 Tosi kivalle näyttää teidän talo. Onnea uudelle blogille!!

Reply
Kerttu 2 tammikuun, 2013 - 10:18 pm

Kiitos Essi! Mukavaa kun löysit tiesi tänne!

Reply
Anonymous 3 tammikuun, 2013 - 4:55 pm

Hei! Blogisi vaikuttaa ensisilmäykseltä oikein mukavalta ja tyylisi sopii omaan makuun 🙂 Muistatko, mitä maalisävyä olette käyttäneet seinissä? (vaaleanharmaa) Ja onko teidän ikkunalistat perusväriä ja sopiiko seinän väri hyvin niihin? Harmaan valitseminen on omassa projektissa osoittautunut melko haastavaksi 🙂

Reply
Kerttu 3 tammikuun, 2013 - 9:09 pm

Hei ja kiitos palautteesta! Seinän maalin sävykoodi on NCS S 1500-N, mielestäni kaunis harmaa, joka ei taita mihinkään suuntaan. Jos muistan, niin listat on ihan perusvalkeat ja hyvin ne toimii seinän sävyn kanssa. Ei ainakaan omaan aika tarkkaan silmään pistä 🙂 Meilläkin sen oikean harmaan löytäminen oli haastavaa.

Reply
Maikki 4 tammikuun, 2013 - 5:17 pm

onpas huippulöytö tää blogi 🙂
meillä rakentaminen menossa. pintamateriaaleja pitäs alkaa valitseen.. mikäs toi teidän lattia on, sävyltään hyvin samanlainen kuin mekin ollaan katsottu. onko parkettia vai laminaatti? muutenkin hyvin samanlaista tyyliä kuin meillä tulee olemaan… lisää vain kuvia! 🙂 ja pohjapiirustus kiinnostas kovasti nähä!

Reply
Kerttu 4 tammikuun, 2013 - 6:06 pm

Hei Maikki! Kiitos kannustavasta kommentista! Taidankin tehdä noista pintamateriaaleista ja valinnoista ihan oman postauksen, sen verran niitä on kyselty 🙂

Reply
Anonymous 8 tammikuun, 2013 - 9:56 pm

Teillä on niin upea koti 🙂 Wauuu!!

Reply
Kerttu 8 tammikuun, 2013 - 10:15 pm

Voi kiitos tosi paljon <3

Reply

Jätä kommentti