Elämyksellisiä myymälöitä: Artek Helsinki & TRE

by Kerttu

Helsingissä vieraillessani oli ilo piipahtaa myös kahdessa uudessa sisustusmyymälässä. Artekin lippulaivamyymälä avasi tosin ovensa jo maaliskuussa, mutta nyt vasta pääsin tutustumaan liikkeeseen tarkemmin. Se sijaitsee ihan keskustan ytimessä Keskuskadulla ja liikkeen kerrotaan olevan  paitsi design-myymälä,  myös näyttely-, tapahtuma- ja keskustelutila.

ARTEK
*
artek

artek-2

*
Myymälässä on vahvasti kansainvälinen henki ja kahdesta kerroksesta löytyvät niin tutut klassikot kun mielenkiintoiset designuutuudetkin. Esillä on huonekalujen lisäksi myös piensisustusta ja arjen kauniita käyttötavaroita serveteistä saippuoihin.
*
artek-3

artek-4

*
Artekilta kerrotaan, että valikoiman perustana on oma mallisto, jota täydentää kiinnostava ja huolellisesti poimittu otos kotimaisia ja merkittävimpien kansainvälisten designbrändien klassikkoja ja uutuuksia.
*

artek-5

artek-6

*
Kauniissa liikkeessä on ilo katsella ja kierrellä ilman ostoaikeitakin. Habitaren ja Artekin yhteisvaikutuksena minulle tuli pakottava tarve saada kotiin värillinen senkki tai lipasto, joten inspiraatiovaroitus on annettava.
*

artek-7

TRE

 

Toinen mielenkiintoinen uutuus on TRE, upouusi suomalaiseen muotiin ja sisustukseen keskittyvä lifestylemyymälä Mikonkadulla. Sen valikoimaan kuuluu sisutustuotteita, muotia, asusteita ja kalusteita. Myös TRE haluaa olla enemmän kuin kauppa ja siksi konseptiin kuuluvat myös verkkokauppa, tapahtumat sekä  yhteistyö muiden suomalaisten toimijoiden kanssa.
*

tre

tre-2

*
Erityisen iloiseksi tulin kuullessani, että TRE haluaa tukea pieniä tuottajia ja kotimaista designia. Erilaisten pop up-tapahtumien lisäksi on hienoa, että uudet ja pienemmät brändit saavat kanavan päästä esille myös kivijalkamyymälässä. Tämä varmasti tuo myös kaivattua vaihtelua liikkeen tarjontaan ja asiakas saattaa yllättyä iloisesti löytäessään uusia suosikkeja.
*

tre-3

*
Trendien huipulla olevassa lifestylemyymälässä on tietenkin myös lounasravintola,  kahvila ja viinibaari. Valikoimissa on  ekologista ja terveellistä ruokaa ja suurin osa ravintolan tuotevalikoimasta on vegaanista.
*

tre-4

*
Keski-Suomen tyttö hyppäsi junaan ja jäi huokailemaan näiden ihanien, innostavien ja ajan hengessä kiinni olevien myymälöiden perään. Artek Helsinki ja TRE ovat hienoja ikkunoita suomalaiseen designiin ja tämän päivän trendeihin.

New luxury, happiness and really good stuff.

Ei sitä voisi enempää kaupalta toivoa.

 

 

Voit seurata blogiani Bloglovinissa / Facebookissa / Instagramissa Twitterissä / Pinterestissä / Snapchatissa (@kerttup)

*

Saatat pitää myös

Jätä kommentti