Edullinen lyhtyvinkki

by Kerttu

Suuri, yksinkertainen, linjakas ja edullinen, siinä olivat kriteerit etsimälleni ulkolyhdylle. Viime syksyn myrskyissä muutama lyhty meni rikki kovissa tuulissa, joten en halua laittaa ulos mitään arvokasta designihanuutta, mutta silti haluan pitää ostoksissani omasta modernin simppelistä tyylistäni kiinni. Olen kulkenut silmät auki marketeissa ja nettikaupoissa etsien sopivaa, kunnes tärppäsi!
lyhty-1-3

Suosittelenkin katsomaan lyhtyhyllyjä sillä silmällä halpahalleissa ja varastomyymälöissä. Kun mummolareissulla suuntasin Ale-makasiiniin hakemaan syyskukkia, kiinnitin huomiota suureen lyhtyvalikoimaan. Siellä erilaisten koristeellisten lyhtyjen joukossa oli muotoilultaan yksinkertainen musta 60 senttiä korkea lyhty ja kun ainoa koristus oli 15 euron hintalappu, kaupat tuli!

lyhty-1-2

Näitä lyhtyjä oli sekä mustina että valkoisina ja saatavilla oli myös pienempi koko. Tämän vuoden syyskukissa en lähtenyt hakemaan erikoisuuksia, vaan hehkuvan punaiset kanervat saavat olla vastaanottamassa kotiintulijoita. Nuo ruukutkin ovat olleet hyvä ja edullinen löytö muutaman vuoden takaa Hongkongista. Tämä asetelma kaipaisi muutamaa pienempää ruukkua rinnalleen, jotta siitä tuli aavistuksen verran boheemimpi. Vaikkapa matalammat pyöreät betoniruukut sopisi tähän hyvin. Onko vinkkejä mistä kannataisi sellaisia etsiä?

lyhty-1

Mukavaa päivää syysauringossa toivotellen!

Ps. Blogini on ehdolla Indiedays Blog Awardseissa sisustuskategoriassa. Jos viihdyt blogini parissa, niin täällä saa käydä antamassa äänensä ja samalla osallistuu lahjakorttiarvontaan.

unnamed-3

Saatat pitää myös

15 Kommentit

anu 18 lokakuun, 2015 - 11:58 am

Kivan näköisen lyhdyn olet onnistunut löytämään ja ei ollut tosiaan hinnallakaan pilattu!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 20 lokakuun, 2015 - 3:40 pm

Kiva, että sinäkin tykkäät!

Reply
Johanna 18 lokakuun, 2015 - 12:49 pm

Ihana lyhty ja edullinen! Jos teidän läheltä löytyy Agri-market, kannattaa käydä katsastamassa ruukkuvalikoima. Ainakin meidän paikallisessa oli monen kokoisia ” betoniruukkuja”

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 20 lokakuun, 2015 - 3:41 pm

Kiitos vinkistä! 🙂

Reply
Muuttuvakotini Päivi S 18 lokakuun, 2015 - 2:52 pm

Kaunis lyhty ja vieläpä edullinen isoksi lyhdyksi 🙂 Mulla kans monta lyhtyä mennyt rikki tai lasit hajoneet eli lyhtyjä pitäisi ostaa myös uusia. Tuo on kyllä kivan yksinkertainen ja moderni malliltaan.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 20 lokakuun, 2015 - 3:42 pm

Meillä taisi hajota kaksi tai kolme lyhtyä viime syksynä, niin ei huvita kovin arvokkaita lyhtyjä sijoittaa ulos. Tämä lyhty onneksi vastasi tiukkoihin kriteereihini 🙂

Reply
Sari 18 lokakuun, 2015 - 3:52 pm

Kiitos vinkistä.Pysähdyimme syyslomamatkalla ostaa kotiimme lyhdyn.Sattui olemaan sunnuntaina auki.lyhty on kaunis ja hinta edullinen.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 20 lokakuun, 2015 - 4:02 pm

Hienoa, että löytyi! Valoisaa syksyä sinulle 🙂

Reply
Tiia - Littlebigthings 18 lokakuun, 2015 - 11:50 pm

Ihana tuo lyhty! Tahon kans!
Mut missä täällä on Ale-makasiini, vai siis kävitkö jossain kauempana?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 20 lokakuun, 2015 - 4:03 pm

No arvaapa vaan, Laukaassa taitaa olla lähin :/ Löytyisköhän Minimanista?

Reply
Johanna 19 lokakuun, 2015 - 2:18 pm

Granit Helsingissä myy ihania betoniruukkuja (ja betoninvärisiä ruukkuja, heh)! Sellainen voisi hyvin sopia tuohon asetelmaan 🙂 Ovat väriltään aavistuksen vaaleampia.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 20 lokakuun, 2015 - 4:03 pm

Granitissa olisi vaikka mitä ihanaa, harmi vaan kun on tuota välimatkaa. Yhden betoniruukun olen junalla roudannut sieltä Jyväskylään 😀

Reply
Titti 20 lokakuun, 2015 - 9:24 am

Tyylikäs lyhty!
Ihanan rauhaisat kuvat!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 20 lokakuun, 2015 - 4:04 pm

Kiitoksia Titti!

Reply
Tuulia 20 lokakuun, 2015 - 11:01 pm

Carlsonilla oli vast’ikään tarjouksessa (onkohan tarjous enää voimassa, oli ainakin 5+1 päivillä) pakkaus, jossa juuri tuollaiset mustat simppelit lyhdyt 3kpl 39e. Todella mahtava löytö. Myös sattumalta Agrimarketista löysin ”yksinkertaisia” lyhtyjä.

Reply

Jätä kommentti