Edistystä työhuoneessa

by Kerttu

Kestävyyslajissa nimeltä sisustaminen on otettu taas pieniä, mutta tärkeitä askeilta. Työhuoneeseen etsin sopivaa tauluhyllyä kissojen ja koirien kanssa, mutta koko kaupungista ei oikeanlaista löytynyt. Yksi hylly minulla oli jopa kotisovituksessa, mutta liian romanttinen muotokieli palautti sen takaisin liikkeeseen.

Olenkohan koskaan maininnut, että meillä on mahtavia naapureita? Vastakkaisen talon  rouva kysäisi minulta, että vieläkö olen tauluhyllyä vailla ja toi minulle Ikean reissultaan kaksi juuri passelia hyllyä. Iso kiitos sinne naapuriin, mahtavaa yhteistyötä!

Hylly on Ikean 55 cm pitkä tauluhylly ja se otti paikkansa Uten Silon -vierestä. Kuten kuvasta näkyy, hyllyn täyte on vielä kesken. Kehykset on, mutta se kuva puuttuu. 

Mustat isot kehykset saattavat olla aavistuksen raskaat, vai mitä olet mieltä? Toisaalta en hae täydellistä symmetriaa seinälle.

Aamun auringonsäteet herättivät tänään tehokkaasti ja luonnonvalo siivilöityy kuviin kauniisti. 
Muutamia ideoita minulla olisi tauluksi hyllylle. Therese Sennerholt on julkaissut toissapäivänä uusia korttimalleja ja nämä ihanuudet on saataville uudessa koossa A5.  Nämä klassisen tyylikkäät kortit ja julisteet sopisivat tilaan mainiosti.

Ongelma on enemmänkin postiivinen; mikä printti on paras? Omaan elämänfilosofiaan sopiva lause on kannustava ja posiviinen, pilkkeestä silmäkulmassa plussaa!

Toisaalta vaakakupissa on se, että Theresen upeat printit ovat jo aika nähty monessa, jos klassikkoasemaan kivunneesta taiteesta voi näin sanoa. Otan siis vastaan myös muita moderniin tyyliin sopivia tauluideoita.

Lauantai-iloa jokaiseen kotiin 🙂

Theresen kuvat täältä.

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Anonymous 9 maaliskuun, 2013 - 5:39 pm

Miten olisi se Olle Eksellin ögon-juliste? Tiedätkö ne kaakaosilmät? Sopisi tuohon, eikä ole Suomessa niin nähty kuin Ruotsissahan se on kaikilla 😉 Haluaisin sen itsekin, en kyllä edes vielä ole selvittänyt mistä niitä saa ja saako edes noin pienenä, isoja kyllä löytyy.. jostain. 🙂 Nuo tekstit alkaa olla niin nähtyjä, samoin kuin ne keep calmit, vaikka itseltänikin se löytyy seinältä. Jotain vaihtelua olisi saatava siis itsekin. 😉

Tanna

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 9 maaliskuun, 2013 - 8:25 pm

Kiitos ideasta, pitääpä miettiä! Ainakin se on vähemmän nähty kun Theresen printit, jotain ihan uutta tekisi mieli 🙂 Ja ei Keep Calmiakaan 😉

Reply
Irina - White & Fresh 9 maaliskuun, 2013 - 5:52 pm

Mitäs jos kokeilisit itse askarrella (tulostaa?) jonkin tekstin kehyksiin, sellaisen josta itse pidät ja jossa on sulle sanomaa? 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 9 maaliskuun, 2013 - 8:25 pm

Kiitos ideasta, se on ainakin edullinen ja nopea toteuttaa 🙂

Reply
Sofia 9 maaliskuun, 2013 - 6:22 pm

Irina toi on niin hyvä idea! Olen myös suunnitellut töissä tulostaa hyvällä printterillä jotain hauskaa 🙂

Hei onko sulla MacBook Air? Miten on toiminut? Mulla on melkoisia ongelmia ylikuumenemisen kanssa ja kone on nykyään (kahden vuoden jälkeen) erittäin hidas…

Reply
Irina - White & Fresh 9 maaliskuun, 2013 - 6:31 pm

Mulla on MacBook Pro, puolisen vuotta ikää. Välillä tuntuu kuumenevan enemmän, mutta pääasiassa ei pahasti. Kantsisko sun olla yhteydessä johonkin huoltoliikkeeseen ja kysyä, mistä ylikuumeneminen voi johtua. Ehkä ammattilaiset osaisivat vastata. Periaatteessa alumiinikuoren pitäisi estää liika kuumeneminen, näin oon ite käsittänyt.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 9 maaliskuun, 2013 - 8:27 pm

Minulla on tosiaan MacBook Air ollut käytössä pari kuukautta. Tämä on vielä niin uusikin, mutta mitään ongelmia ei ole ilmennyt. Kannataa kyllä ottaa huoltoon yhteyttä, kyllä Macin pitäisi palvella kauemmin kuin kaksi vuotta.

Reply
RIIKKA - HUNAJAISTA 9 maaliskuun, 2013 - 10:23 pm

Mulle kanssa Utensilo! Ja äkkiä! 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 maaliskuun, 2013 - 2:02 pm

On se aika hauska ja käytönnöllinen kapistus 🙂

Reply
Joanna 9 maaliskuun, 2013 - 11:17 pm

Oma teksti lehdestä leikatuilla kirjaimilla, what about?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 maaliskuun, 2013 - 2:02 pm

Ei pöllö idea ollenkaan!

Reply
Anna-Sofia / Tekemisen maku 9 maaliskuun, 2013 - 11:31 pm

Meillä on ollu kans noita tauluhyllyjä mustana. Tosi käteviä ovat kyllä:).

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 maaliskuun, 2013 - 2:02 pm

Tykkään kovasti, ovat sopivia syvyydeltään ja riittävän yksinkertaisia muotoilultaan 🙂

Reply
Anonymous 10 maaliskuun, 2013 - 8:21 pm

Meillä on kyllä aika mahtavia naapureita ja kiitos myös sinulle 😉 hei ette nyt lyttää keep calmia kun mä nyt viimein sellasen kortin itelleni ostin Pienikamarilta 😀 keepcalmgalleryn aakkoset vois toimia tuossa pienessä kehyksessä, omani ostin luonnollisesri turkoosilla pohjalla…

Naapurin rouwa

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 maaliskuun, 2013 - 9:36 pm

En todellakaan ole kyllä mikään lyttämään yhtään mitään 😀 Meilläkin niitä Keep calm-kortteja löytyy! Nyt vain olisi kiva saada jotain ihan uutta 🙂 Kiitos rouwalle kovasti kaikesta!

Reply
Ride 12 maaliskuun, 2013 - 8:55 pm

Mäkin haluan ton Utenin 🙂 Ja jotain printtejä tms. pitäis saada, on vaan pakko! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 12 maaliskuun, 2013 - 10:20 pm

Se on kyllä mieleinen juttu, hauskan näköinen säilytyskapine! Edelleen on hyvät printit etsinnässä, ihastuin kyllä tänään tähän: http://design-milk.com/typeseat-print-by-tim-fishlock/

Reply

Jätä kommentti