Divaaniblogien marraskuun inspiroivimmat

by Kerttu

Mukavaa joulukuuta!

Niin se taas kuukausi vierähti ja on aika koota muutama nosto blogikollegoiden inspiroivimmista postauksista. (Tähän kohtaan voitte kuvitella villit voitontanssit siitä, että marraskuu on ohi!) Aloitin postaussarjan lokakuussa ja ideana on paitsi itse tutustua paremmin muihin Divaani-bloggaajiin, myös tuoda teille uutta luettavaa. Ajatuksenani on tehdä hieman erilaisia nostoja ja sen on kyllä helppoa, sillä pienessä porukastamme löytyy monenlaista tyyliä.

Samalla saan pienen pysähdyksen myös oman blogini äärelle. Mitäs sitä on tullut kirjoiteltua? Portaalibloggaaminen on tuntunut mukavalta, vaikka hieman huono omatunto kolkutteleekin… Olen saanut ihania sähköposteja, joihin vastaaminen on retuperällä. Myös kommentteihin haluaisin vastata nopeammin. Pahoittelut! Aika on ollut kortilla ja myös jaksaminen, ennen nautin illan hiljaisista tunneista blogin äärellä, nyt painelen heti postauksen julkaistuani mahan kanssa unille. Vuorovaikutus teidän lukijoiden kanssa on tämän homman suola, arvostan valtavasti kommentteja ja viestejä. Kuten sanottu, onneksi marraskuu on selätetty ja nyt kohti energisempiä aikoja 🙂

IMG_8722

Char and the City

Muutamissa Divaani-blogeissa on pyörinyt Kodin1-kampanja ja on ollut ilo katsella näitä upeita stailauksia! Char loi yksiöönsä niin houkuttelevan tunnelman, että meikein tekisi mieli napata kainaloon kimppu valkoisia ruusuja ja lähteä hänen city-kotiinsa kyläilemään 😉  Uudet pellavaverhot ovat kuin piste iin päälle tunnelmassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kesällä kerran 

Kaikkki mikä liittyy suklaaseen, inspiroi minua tällä hetkellä! Oli kyseessä sitten joulukalenteri tai joululeipomus, olen innoissani! Jos kyse on reseptistä ja sen otsikossa on sana ”helppo”, olen mukana! Kesällä kerran-blogissa Sanna Matilda pyöräytti kaksostensa kanssa riisimurosuklaat.

kesällä kerran

 

Nelliinan puutalo

Toteutin lokakuussa oman värihaasteeni ja heitin saman tehtävän myös Nelliinalle tunnelmalliseen puutaloon. Tyylimme poikkevat toisistaan melkoisesti, mutta juuri siksi olikin niin inspiroivaa katsella vanhan talon väri-iloittelua.

nelliina

Pics, dots and stripes

Olen parantumaton haaveilija. Vanhan ja uuden yhdistäminen kiehtoo minua kovasti! Tässä Tiinakaisan valokuvassa on tunnelma kohdallaan! Mustavalkoinen kuusityyny näyttää raikkaalta ja modernilta ja harmaaksi maalattu korituoli kutsuu istahtamaan hetkeksi.

pics dots and stripes

Valkoinen Harmaja

Suvin kanssa olemme molemmat blogeissamme ratkoneet, millaiset tuolit ruokailutilaan sopisi. Ja inspiroihan se ihan hirmuisesti, kun kaveri löytää designtuolit Facebook-kirppikseltä! Voin vain kuvitella, miten upeilta tuolit näyttävät valkoiseksi käsittelyn jälkeen Seiska-tuolien kavereina.

valkoinen harmaja

Siinäpä niitä poimintoja marraskuun osalta! Käykää blogiseikkailuilla myös muissa Divaani-blogeissa, monta ihanaa nostoa jäi tähän postaukseen tekemättä. Itse ainakin saan suurta riemua löytäessäni uuden blogin lukulistalleni! Nykyisiä suosikkeja kun saa nauttia vain postaus kerrallaan, uuden löydän kanssa pääsee käsiksi heti koko blogihistoriaan. Tässä yllätyksellisyydessä on ehkä yksi syy siihen, miksi sisustusblogimaailma koukuttaa. Yksi viimeisimmistä blogi-ihastuksistani on Design Wash, käykäähän kurkkimassa!

Samalla kuulisin mielelläni, mikä tai mitkä blogit sinua tällä hetkellä erityisesti inspiroivat?  Voit myös linkitää oman blogisi, tulisin mielelläni virtuaalivierailulle!

Saatat pitää myös

12 Kommentit

Noora / Villakoiria ja kissankarvaa 1 joulukuun, 2014 - 4:48 pm

Sinun blogisi on kyllä tällä hetkellä suosikkini! Kauniita kuvia, sopivasti omaa persoonaa, ihana koti ja sympaattinen talonvahti <3. Lisäksi tykkään kovasti mm. Valkoisesta harmajasta. Mulla on oma blogi vasta alkumetreillä, mutta vähän kerrassaan, niin kyllä se siitä lähtee rullaamaan :). Osoitehan on se villakoiriajakissankarvaa.blogspot.fi, tervetuloa sinulle ja lukijoillesi kurkkaamaan!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 joulukuun, 2014 - 9:06 pm

Voi kiitos Noora! Ja minä tulen vierailulle 🙂 Kommenttienkin jättäminen on ollut tosi huonoa itselläni, siinä lupaan petrata myös!

Reply
Casa 23 1 joulukuun, 2014 - 7:59 pm

Tämä on kiva ajatus. Kaikkia Divaanin blogeja en seuraa, mutta näistä sinun nostoista löytyy aina kivoja uusia juttuja.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 joulukuun, 2014 - 9:06 pm

Kiva kuulla Casa23! Se onkin tarkoitus, että löytyy uutta, inproivaa luettavaa 🙂

Reply
Korukopan Eija 1 joulukuun, 2014 - 9:55 pm

Tällainen ”nosto”-idea olikin hauska, taidan lähteä kierrokselle ja inspiroitumaan uusista blogituttavuuksista 🙂
Tervetuloa Korukoppaankin pyörähtämään. Meillä on muutama yhteinen tuttukin live-elämässä 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 joulukuun, 2014 - 10:17 pm

Kiva kuulla, Erja! Minäpä tulen heti ”käymään” 🙂

Reply
Lissu 1 joulukuun, 2014 - 10:14 pm

Niin huippu ihana fiilis tulee tästä blogistasi, ideoin kotiani …kiitos kauniista vinkeistä.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 joulukuun, 2014 - 10:18 pm

Lämmin kiitos Lissu kannustavasta kommentistasi <3

Reply
Aikku 2 joulukuun, 2014 - 10:46 am

Kauniita kuvia sinulla täällä.Itse on vielä aloittelija kuvaamisessa.Sisustamiseen täältä olen saanut ideoita.Sisustaminen ei ole koskaan valmis,aina muhii ideoita,mitä seuraavaksi voisi tehdä niin kotona sisällä kuin ulkonakin.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 joulukuun, 2014 - 10:19 pm

Itsekin olen opetellut valokuvaamista bloggaamisen myötä, uskon että tekemällä oppii parhaiten. Blogi on myös hyvä opettaja 🙂 Sisustaminen on todellakin pitkän matkan laji, jossa ei voi tulla valmiiksi. Ja se on ihanaa, se!

Reply
Essi // Koti rskennetaan tunteella 2 joulukuun, 2014 - 12:26 pm

Pitkään olen blogiasi jo seurannut, mutta merkin jättäminen on aina haastavaa 🙂 mutta mainittakoon, että sinun blogisi oli yksi inspiraation lähde oman vasta alkumetreillä olevan blogin perustamiseen 🙂 kivoja nämä nostot toisista blogeista! Tervetuloa vierailulle http://www.kotitunteella.blogspot.fi

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 joulukuun, 2014 - 10:20 pm

Kiitos, että jätit nyt viestiä! Ja ihan mielettömän hienoa kuulla, jos olen voinut sinua inspiroida perustamaan blogin <3 Onnea uudelle blogille, tulen vierailulle!

Reply

Jätä kommentti