Bloggaajat liikenteessä: Talo Luckin moderni kierrätyssisustus

by Kerttu
On ollut ilo, että Jyväskylän seudulta on löytynyt monta samanhenkistä sisustus- ja lifestylebloggaajaa. Verkosto on kasvanut nopeasti viime marraskuussa olleen ensimmäisen kokontumisen jälkeen. Silloin vietettiin Putiikkipäivää, alkuvuodesta käsityöiltaa ja nyt pääsimme tutustumaan ennakkoon porukalla kesän Asuntomessuille. Nyt meitä oli koossa 19 naista ja kohteena muutama sisustusmaistiainen messuilta. 

Talo Luck on ystäväni rakennuskohde ja sen taivalta on seurattu postauksissa Rakenteilla upea talo Luck ja Vierailulla talo Luckissa. Nyt kohdetta oli jo jonkin verran sisustettu ja pääsimme ihailemaan taloa hetkeä ennen lopputulosta.  Tässä kohteessa ei ole menty missään kohdalla sieltä, missä aita on matalin. Näin ei ole tehty myöskään sisustuksessa, vaan talon rouva on itse suunnitellut, rakentanut, tuunannut sisustuksen perustuen 95 % kierrätykseen. 

Talo Luck on moderni atrium-talo, joka on ulkopuolelta täysin musta ja sisäpuolelta valkoinen. Sisustuksessa on käytetty raikkaita perusvärejä ja retrot tavarat ja huonekalut on tuunattu hyvinkin moderniksi kokonaisuudeksi. 

Talo koostuu kahdesta rakennuksesta. Päätalosta sekä saunarakennuksesta, joka toimii samalla kesämökkinä, työhuoneena ja vierastalona. Talosta löytyy kolme tulisijaa, yksi päätalosta, yksi saunarakennuksesta ja yksi ulkoa. 

Messuprojekti ei ole ollut helppo, mutta lopputulos on varmasti upea! Kuten jo lokakuussa kirjoitin, tämä talo tulee jakamaan mielipiteitä. Nyt ei ole haettu ”ihan kivaa”-tunnelmaa, vaan tinkimättämästi edetty askel askeleelta kohti minimalistista lopputulosta. 

Talo Luckilta porukkamme jatkoi ennen illanviettoa kahteen kohteeseen; Maailmanpylväs-kerrostalokohteeseen ihailemaan huikeita järvimaisemia ja Deko 159-taloon. Haluatteko kurkistaa näidenkin sisustuksiin? Entä mitä pidät Talo Luckin kierrätyssisustuksesta? 

Saatat pitää myös

20 Kommentit

littleB 31 toukokuun, 2014 - 2:37 pm

Ihana aina katsoa näitä toisten kuvia, kun huomaa mitä itseltä on jäänyt kokonaan huomaamatta! 🙂
Pst! Mäkin olin siellä 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 31 toukokuun, 2014 - 2:39 pm

Apua, lisään sut listaan! Vaikka kuinka tarkistin, että kaikki on listassa, anteeksi 🙂

Reply
littleB 31 toukokuun, 2014 - 2:55 pm

No höps! Mä oon niin pieni et helposti sulaudun taustaan 😀

Reply
Käy Peremmälle 31 toukokuun, 2014 - 3:23 pm

Aivan ihana sisustus ja tykkään niin tuosta punaisesta väristä 🙂

T. Tiina

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 kesäkuun, 2014 - 8:30 pm

Punainen on tosi energinen ja mielestäni on rohkea valinta. Ainakin erottuu joukosta 🙂

Reply
lisbet e. 31 toukokuun, 2014 - 4:06 pm

Olen näiden kuvien jälkeen hieman yllättynyt, sillä olin totta puhuakseni odottanut jotain muuta. Aiempien postauksiesi perusteellä Talo Luck oli noussut suosikkikohteekseni ja odotin kovasti, että saisin messuilla ihastua siihen päätä pahkaa. Henkilökohtaisesti en kuitenkaan ole näin retrohenkisen sisustustyylin ystävä. Mutta eipä minun mielipiteelläni ole väliä, pääasia että talo on rakennuttajiensa näköinen ja heille mieluinen! Ja kohteen arkkitehtuuri kiinnostaa minua kovasti edelleen. Kierrätysaattelle on myös pakko nostaa hattua, sillä sellaisen sisutuksen kasaaminen on varmasti monin verroin työläämpää kuin vain hakea Vepsäläisestä kalusteet lainaan.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 kesäkuun, 2014 - 8:32 pm

Kannattaa käydä tutustumassa, kohde on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Kierrätyssisustus on todella vaativa toteuttaa ja minusta retroudesta huolimatta kokonaisuus on varsin moderni 🙂

Reply
Anonymous 31 toukokuun, 2014 - 5:35 pm

Todella raikas ja uniikki sisustus. Tykkään! Pohdin jo lähtemistä messuille katsomaan lisää, vaikka muutoin ei ollut tänä vuonna suunnitelmissa.

-heemi

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 kesäkuun, 2014 - 8:36 pm

Tervetuloa Jyväskylään, reissu kannattaa varmasti!

Reply
Anonymous 31 toukokuun, 2014 - 8:23 pm

Täytyy sanoa, että sisustus yllätti myös mut. Odotin aivan jotain muuta! 🙂 Silti innolla kyllä odotan tämän talon näkemistä livenä. Mustavalkoinen huone ripauksella keltaista kyllä säväytti, kaunis!

Heli

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 kesäkuun, 2014 - 8:36 pm

Se mustavalkoinen huone on saunarakennuksessa! Kohde on nähtävä ehdottomasti livenä 🙂

Reply
Kristiina / Deko 133 -blogi 31 toukokuun, 2014 - 9:04 pm

Vautsi, vaikuttava kokonaisuus! 🙂 Tosi hienosti olette saaneet bloggaajien yhteistyökuvion pyörimään! Me vasta aloitellaan verkostoitumista täällä Itä-Suomessa. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 kesäkuun, 2014 - 8:37 pm

Kiva, että teilläkin on yhteiset jutut aluillaan! Yhteistyöstä hyötyvät varmasti kaikki 🙂

Reply
Anonymous 1 kesäkuun, 2014 - 1:07 am

Tykkään, vaikka en itse olekaan retrohenkinen omassa kodissani. Pakko ”udella” mitä materiaalia tuo valkoinen lattia on?!?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 kesäkuun, 2014 - 8:38 pm

Pitääpäs kysyä Heidiltä lattiasta 🙂

Reply
Anonymous 1 kesäkuun, 2014 - 7:43 am

Vau, onpa raikas kokonaisuus. Tykkään ihan tosi paljon. Mun suosikki on tuo punainen huone. Vaikka tuolla on mukana retroelementtejä, näkyy siellä paljon muunlaisiakin. Selkeä ja vähäeleinen, silti niin kutsuva ja mielenkiintoinen. Yhden messukohteen sisustamista läheltä seuranneena, voin ainoastaan nostaa hattua kierrätetyillä huonekaluilla sisustamisesta. Se on ihan hullu projekti ja vaatii varmasti paljon kompromisseja ja varsinkin silmää yhdistellä yksittäin hankitut huonekalut yhteen. Haluan ehdottomasti nähdä livenä. -Pauliina

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 kesäkuun, 2014 - 8:38 pm

Osut tässä naulan kantaan!

Reply
Viivi / Valkoinen Soihtu 1 kesäkuun, 2014 - 2:22 pm

Ihana postaus! Talo Luck oli kyllä mahtava! Jotenkin tuollainen retrohtava sisustus iskee meikäläiseen ihan täysillä (vaikka meidän kodista sitä ei noin selkeänä löydykään):)! Oli kiva taas nähdä♥

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 kesäkuun, 2014 - 8:39 pm

Oli kiva nähdä, Viivi! Talo Luck on kyllä mielenkiintoinen kokonaisuus 🙂

Reply
Henni 13 kesäkuun, 2014 - 10:35 pm

Kierrätys sisustuksessa on todellakin plussaa. Hienolta näyttää! Kyllä näille asuntomessuille on varmasti lähdettävä.

Reply

Jätä kommentti