Asuntomessut 2021 Lohjalla – Kastelli Veistos

by Kerttu
Asuntomessut 2021 Lohjalla – Kastelli Veistos

Asuntomessut Lohjalla on avoinna vielä 8.8. saakka. Tänä vuonna on (mukavan) kompaktit messut, jossa kuitenkin tarjolla hyvin erilaisia kohteita. Blogiin päätyvät nyt suosikkiani, jotka ovat positiivisella tavalla tavallisia taloja, siis sellaisia joissa voisin itse ajatella hyvinkin asuvani. Mennään ensin kurkistamaan Kastelli Veistokseen.

Asuntomessut 2021 Lohjalla – Kastelli Veistos

Kastelli Veistos – sisustussuunnittelu Sanna Siik-Keskisarja

Veistoksessa hurmasi kokonaisuus, joka oli harmoniassa ja tarjoaa varmasti tilan toimivalle arjelle. Olohuone ja keittiö olivat vierekkäin, mutta silti omina tiloinaan – ehdottomasti samanlaisen valinnan tekisin, jos vielä joskus rakentaisin.

Puustellin keittiö on hyvin selkeälinjainen ja kaunis. Kaapinovien sävy ihastutti ja messuilla myös sävyt olivat saapuneet keittiöihin, edellisen trendin eli mustan väistyttyä. Säilytystilaa on paljon ja suuri saareke antaa tilaa kokkailulle.

Olohuoneen seinällä on Katja Hyytiälän maalaus. Sävumaailmassa toistuivat pehmeät, neurtaalit ja murretut värit.

Yläkerrasta löytyy hulppeat neljä makuuhuonetta. Lastenhuoneet olivat leikkisät ja kauniit, ne olivat juuri sen näköisiä, joissa on hyvää elää ja kasvaa. Päämakuuhuoneesta on käynti vaatehuoneeseen.

 

Tasapainoinen, kaunis ja toimiva sisustus sekä tyylikäs talon arkkitehtuuri, jotain uutta oli tuotu pakettitalon ulkoasuun. Veistos-mallistossa on useampia pohjia ja myös pienempiä koteja, kun tämä messujen 163 neliöinen.

Oletko sinä käynyt jo Asuntomessuilla? Mitä pidit tästä kohteesta? 

Ps. Entäs se toinen suosikkitaloistani? Sen julkaisen viikonloppuna 🙂

Saatat pitää myös

Jätä kommentti