Asuntomessujen ylellinen LakkaLaine

by Kerttu

Palataan jälleen Vantaan Asuntomessujen tunnelmiin ja kurkistetaan kohteeseen LakkaLaine (numero 22). Kyseessä on Lakka Kivitalojen 287 neliöinen hulppea talo, jossa on kuusi huonetta, keittiö, kaksi kodinhoitohuonetta, sauna sekä jokaisen makuuhuoneen yhteydessä omat wc- ja suihkutilat. Sisustuksen on suunnitellut Inspired by love -blogistakin tuttu Sanna, joka työskentelee Vepsäläisellä sisustussuunnittelijana. Lopputulos on ylellinen, moderni sekä sävymaailmaltaan niukka. Eiköhän lähdetä kierrokselle, tästä sisään!

_MG_5516

Talo on täynnä designklassikoita. Musta nahkainen Egg-tuoli on saanut lämmikettä Balmuirin viltistä. Missoni Homen sahalaitaiset tekstiilit tuovat särmää sisustukseen.

_MG_5518

Olohuone toimisi mainiosti myös edustustilana ja sisustuksessa onkin aimo ripaus hotellimaisuutta.

_MG_5519

Yhtenäistä tilaa olevien olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan yhteispinta-ala on hieman yli 80 neliötä.

_MG_5521

Keittiön saarekkeeseen on integroitu tamminen ruokapöytä.

_MG_5523

Taloon kuuluu suuri terassi ja pihasta löytyy ulkoporeallas. Pihan suunnittelussa on kuunneltu talon sanomaa ja kasvillisuus noudattaa talon arkkitehtuuria.

_MG_5528

Yläkerran aulan Barcelona-tuoli raheineen  ja Artekin seepratyynyineen kutsuvat hengähtämään työpäivän päätteeksi.

_MG_5530

_MG_5532

_MG_5534

Korkeassa eteisaulatilassa katseen vangitsee Flosin näyttävä kattokruunu. Talossa on käytetty paljon rakenteellisesti toteutettua epäsuoraa valaistusta.

_MG_5537

Yläkerran kodinhoitohuoneessa luotetaan valkoiseen minimalismiin. Sieltä on kulku vaatehuoneeseen ja sitä kautta myös päämakuuhuoneeseen.

_MG_5541

Makuuhuoneen puolelta suuren vaatehuoneen sisäänkäynti on toteutettu walk in closet-tyylisesti.

_MG_5543

Kokonaisuus on erittäin yhteneväinen ja jopa vähän hengästyttävän hieno. Kuten monissa muissakin messukohteissa, uskon että asuminen ja elämä tekevät tälle kodille hyvää. Messusisustus on aina karsittu versio todellisuudesta ja kaiken henkilökohtaisen esineistön puuttuessa kokonaisuus saattaa vaikuttaa kylmältä. Tämä kohde on pinta-alaltaan tämän vuoden Asuntomessujen suurin ja talo on kokonaisuudessaan hyvin luksus. Ehdottomasti katsomisen arvoinen kohde! Asuntomessut päättyvät tänä vuonna 9. elokuuta.

_MG_5547

Seuraavassa Asuntomessupostauksessa luvassa sekalaisia suosikkibongauksia Asuntomessuilta. Mitä sinä pidät tästä hulppeasta LakkaLaine -talosta? 

Ps. Edellisen Asuntomessupostaukseni löydät täältä.

Saatat pitää myös

20 Kommentit

Lea 1 elokuun, 2015 - 9:37 am

tämä oli mielestäni messujen upein talo. Hengästyttävän kaunis. Minun kotini talo ei kuitenkaan olisi, tuntuisi siltä, että pilaan harmonian 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 elokuun, 2015 - 11:08 am

Totta! Talo tarjoaa paljon katseltaaa ja sehän Messujen idea onkin 🙂

Reply
Marja 1 elokuun, 2015 - 12:58 pm

Oli messujen upein talo, niin ulkoisesti kuin sisustukseltaankin.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 elokuun, 2015 - 11:09 am

Erittäin näyttävä kokonaisuus 🙂

Reply
Leena 1 elokuun, 2015 - 1:16 pm

Harvoin kommentoin ja varsinkin jos en pidä jostakin. Tää oli aivan liian musta-valkoinen kokonaisuus. Eikö tässä ollut mustat ovet sisällä? Aivan ahistavan paljon tummaa. Yksittäiset asiat kivoja, mutta kokonaisuudessaan kolkko. Jokaisessa huoneessa oli oma vessa/kylppäri ja se on joidenkin mielestä luksusta. Mä näin sen turhuutena ja turhana tilankäyttönä. Saa pestä vessoja siivouspäivänä ihan urakalla… Talon pohja oli ihan mielenkiintoinen. Tummuutta vähentämällä siitä saisi todella kauniin kodin.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 elokuun, 2015 - 11:09 am

Paikanpäällä ei kyllä vaikuttanut lainkaan tummalta mielestäni, niin paljon on ikkunapintaa ja vaaleita sävyjä. Mutta tokihan nämä ovat aina makuasioita 🙂

Reply
Elina 1 elokuun, 2015 - 4:19 pm

Hieno talo, kiva värimaailma ja aivan upea tuo kattokruunu!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 elokuun, 2015 - 11:10 am

Kattokruunu on kyllä upea!

Reply
Sanna / Inspired by love 1 elokuun, 2015 - 5:12 pm

Argh! Suunnittelija täällä repii hiuksiaan päästä, kun pitäisi päästä oikomaan tuo balmurin tyynyjen reunat!! 😀 Hienot kuvat olet saanut! 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 elokuun, 2015 - 11:10 am

Heh, kukaan ei olisi huomannut ellet olisi sanonut 😀

Reply
Henna 1 elokuun, 2015 - 9:36 pm

Hulppea ja upea kokonaisuus, mutta kieltämättä tästä jäi enemmän luksushotellin fiilis kuin niinkään kotoisan kodin.. Varmasti asukkaiden myötä toki kotoisammaksi muuttuu.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 elokuun, 2015 - 11:10 am

Ihan varmasti kodikkuus lisääntyy, kun talossa oikeasti asutaan 🙂

Reply
Sanna 1 elokuun, 2015 - 9:57 pm

Aivan ihana! Minä viihtyisin tässä talossa. Ihana, harmoninen ja tyylikäs värimaailma.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 elokuun, 2015 - 11:11 am

On kyllä todellinen luksustalo!

Reply
Katjuska 1 elokuun, 2015 - 11:21 pm

Parhaimmaksi messukohteeksi nimesimme tämän ja tämä talo vie kyllä propsit kotiin suvereenisti. Omaan makuun aavistus liikaa kliinisyyttä. Tai ehkä paremminkin juuri sitä hotellimaisuutta. Hieno.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 elokuun, 2015 - 11:11 am

Samoilla linjoilla olen kanssasi. Kliinisyys varmasti väistyy kun asukkaat muuttavat sisään 🙂

Reply
Satu - Rauharentola 2 elokuun, 2015 - 8:17 am

Tämä oli ennakkotietojen mukaan ehdottomasti eniten odottamani kohde mutta yllättäen lempparit löytyivätkin sitten naapurista. Kristallikuution ja Profin House lumosivat yksinkertaisuudellaan ja valoisuudellaan. Tämänkin talon ilme muuttuu varmasti, kun oikeat asukkaat pääsevät sinne muuttamaan.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 elokuun, 2015 - 11:12 am

Minulla oli samoja suosikkeja kuin sinullakin 🙂

Reply
Sara 2 elokuun, 2015 - 9:49 am

Upea talo, jossa itsekin kävimme messuilla. Talo oli upeasti sisustettu, mutta itse tuskin osaisin elää kaikkien designklassikoiden keskellä. Olisi mielenkiintoista näädän, miltä talossa näyttää puolen vuoden päästä.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 elokuun, 2015 - 11:13 am

Totta, sellainen After-kuvakavalkadi olisi hieno, jossa talot näkyisivät elämän keskellä. Vaikka uskon että moni haluaa vaalia yksityisyyttä muuton jälkeen, kun kodissa on vieraillut jo 100 000 ihmistä 🙂

Reply

Jätä kommentti