Asuntomessuasu ja voittajaterassi

by Kerttu
Asuntomessut ja Deko-lehti järjestivät bloggaajille terassisuunnittelukilpailun, jossa voittajan suunnitelma päätyi toteutukseen passiivikivitalo Leijan (kohde 7) terassille. Itse en kisakutsuun tarttunut tällä kertaa, mutta oli kuitenkin mukava kuvata bloggaajakollegan suunnittelema terassi. 

Voittajaksi valikoitui Sisustus ja Sepustus -blogin Soile, paljon onnea! Kärkikolmikkoon ylsivät myös Coconut White ja Keltainen talo rannalla. Oli myös todella mukavaa tavata heidät kaikki messuilla!

Soile kertoi, että hänen suunnitelmansa ei toteutunut ihan sellaisenaan, mutta kuitenkin kädenjälki  on tunnistettavissa. Valintaraati oli painottanut erityisesti sitä, että suunnitelma sopii talon henkeen ja muuhun sisustukseen. 

Sain muutaman kyselyn Oslo-postauksessa näkyneestä Marimekon nahkalaukusta ja tässä on siitä parempi lähikuva. Sain sen ja kuvassa näkyvän saman merkin raitamekon synttärilahjaksi mieheltäni. Olimme palaamassa Kalajoelta, kun Kyyjärven kohdalla kuski sai pikakäskyn pysähtyä Paletti-nimiseen kauppakeskukseen. Siellä nimittäin sijaitsee yksi Marimekon tehtaanmyymälöistä. Meinaisin mennä vähän sekaisin, kun kaikki tuotteet olivat vähintään -30 %, mutta sain kuitenkin itselleni lahjan valittua 😉 Laukku on suurempi kuin clutch-henkinen Tasku ja siinä on kokopitkä hihna. Valitettavasti en löytänyt sitä nettikaupasta, joten se saattaa olla poistuva malli. 

Sovin hyvin laukkuineni Leija-talon terassin Kartellin Dr Yes-tuoleihin. Olenkin joskus sanonut, että elämässä on tärkeintä, että värit mätsäävät 😀
Aurinkoista päivää! 

Saatat pitää myös

9 Kommentit

Lady of The Mess 12 heinäkuun, 2014 - 10:08 am

Nuo terassit ovat kyllä houkuttavia – ja talotkin;)
Laukku on ihana – itsekin hipelöin tuota jo myymälässä, mutta ale ei siihen ulottunut, joten jätin vielä ostamatta;)
Aurinkoisia päiviä!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 12 heinäkuun, 2014 - 10:12 pm

Kauniita taloja ja terasseja riittää messuilla, silmäniloa oikein kunnolla! Jospa laukku pian päätyisi muuallekin aleen, vai olikohan tehtaanmyymälä jotenkin poikkeus?

Reply
Cillas 12 heinäkuun, 2014 - 11:19 am

No onpas kauniin värinen laukku ja raitakuosin kanssa syntyy tosi pirtsakka kesälookki. Viimeisen kappaleen ”sovin hyvin lukkuineni…” kohdalla ehdin jo miettiä, että miten niin et olisi mahtunut, sutjakka nuori neitonen! 🙂 Rakas suomenkieli saa aikaan hauskoja juttuja päivittäin. Ihanaa kesäpäivää!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 12 heinäkuun, 2014 - 10:13 pm

Hah, no tuota en hoksannut kirjoittaessani 😀

Kauniita päiviä sinne teillekin! <3

Reply
Jenni / 2 x ILO 12 heinäkuun, 2014 - 1:00 pm

Mätsäät kyllä hyvin sisustukseen! 😉 Tuo laukku on kyllä pirteä yksityiskohta kesätyyliin.

Ihanan näköisiä kuvia olet ottanut!

Ihanaa ja aurinkoista viikonlopun jatkoa sinne <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 12 heinäkuun, 2014 - 10:14 pm

Suuri kiitos Jenni! Aurinkoa sinullekin <3

Reply
Anonymous 12 heinäkuun, 2014 - 10:51 pm

Tosi tyylikäs terassi! Tiedätkö noiden valkoisten ruukkujen valmistajan?
Ihana Marimekko kokonaisuus sinulla :)) Kyllä oranssi on vaan niin kesäväri. Itselläni on myös vähän isompi oranssi kesälaukku.

– Sirpa

Reply
Hentsu 12 heinäkuun, 2014 - 11:57 pm

Ihana terassi! Onko tietoa mistä tuo kelta-musta-valkoinen tyynynpäällinen aurinkotuolin päällä on? 🙂

Uusi laukkusi on niin pirteän värinen:), ja olen myöskin samaa mieltä, että on mukavaa piristystä kun värit passaavat yhteen. 😉 Ihanaa kesää!

Reply
Soile 29 heinäkuun, 2014 - 8:38 am

Oli kyllä tosi kiva tavata sinutkin; aivankuin olis aina tunnettu 🙂 Hentsulle tiedoksi, että tyyny on Woodnotesin Rest-tyyny; http://www.finnishdesignshop.fi/sisustus-sisustustyynyt-rest-tyyny-messinki-p-6544.html

Reply

Jätä kommentti