Arjen kauneutta keittiössä

by Kerttu
Esteetikko nauttii siitä, että arkiset asiat ovat kauniita. Itselle tämä tarkoittaa pienen pieniä, mutta sitäkin merkityksellisempiä valintoja. Hyvä design näkyy tuotteiden muotoilussa, oli kyse sitten tuhansien eurojen huonekalusta tai vaikka superarkisesta tiskiharjasta.
Tämän vuoksi oli iloinen, kun sain yhteydenoton uutukaisesta kotimaisesta verkkokaupasta Designboxista. Blogiyhteistyön merkeissä sain mustavalkoiseen keittiöömme sopivan musta5101 tiskiharjan ja saman sarjan bambutiskirätin. Nättiä ja käytännöllistä, tykkään!

Näistä tuotteista erityisen tekee se, että  harja on valmistettu Suomessa tehtaan ylijääämämateriaalista ja se on pehmeää luonnonharjasta. Käytetyn harjan voi palauttaa kierrätykseen (ohjeet tulevat harjan mukana).  Eli siis nättiä, käytönnöllistä ja ekologista, rakastan! Oikeasti, kuinka monta kertaa päivässä tartut tuskatiskiharjaan? Vaikka astianpesukone onkin lyömätön kaveri, tulee kaikenlaista kippoa ja kuppia pestyä monta kertaa päivässä. Rättiä säilytän tuollaisessa magneetilla kiinnitettävässä telineessä altaan sisäpuolella, jolloin se on käsillä, mutta ei esillä. 

Paketissa oli mukana myös Cutandset -tarjoilualusta. Tämäkin on ekologinen, sillä se valmistetaan Durat- tehtaan ylijäämäpaloista Suomessa. Durat on myös ekologinen materiaali, sillä se sisältää n. 30% uusiomuovia. Se näyttää hauskasti vähän betonilta. 

Designbox-verkkokauppa edustaa minulle niin mieleistä skandinaavista sisustustyyliä. Valikoimista löytyy pientuotteista huonekaluihin ja yli 150 euron tilauksilla on ilmainen toimitus. Liikkeellä on myös Facebook-sivut täällä. Tämä setti on mielestäni mainio lahja vaikkapa uuteen kotiin. Taatusti käytännöllistä ja sopii moneen makuun. Uskoisinpa myös, että moni nuori mies ilahtuisi tyylikkään mustista keittiötarvikkeista ja rouheasta tarjoilualustasta. 

Mitäs pidät näistä ekologisista keittiötuotteista?
Eikös vain olekin niin, että värillä on väliä -oli kyse sitten vaikka tiskiharjasta! 😉
Ps. Lisää keittiöteemaa aamulla ilmestyneessä postauksessa. 

Saatat pitää myös

0 Kommentti

zubi 14 toukokuun, 2013 - 7:17 pm

Kyllä, värillä on väliä. 🙂 Kauniita tuotteita. Kokomusta tiskiharja onkin käytännöllinen, valkoiset harjakset menevät turhan nopeasti pahan näköisiksi.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 toukokuun, 2013 - 3:56 pm

Totta, valkoiset harjat on nopeasti kellastuneita. Mustassa väri säilyy 🙂

Reply
Heidi 14 toukokuun, 2013 - 7:30 pm

Tykkään! sama setti löytyy meiltäkin, ostin juuri tuon laudan messuilta 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 toukokuun, 2013 - 3:56 pm

Kiitos Heidi, sama maku meillä siis 🙂

Reply
Nanna S 14 toukokuun, 2013 - 8:46 pm

Hei samis, just tänään ajattelin, että on se kiva kun on nätit vehkeet keittiössä.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 toukokuun, 2013 - 3:57 pm

Arjen pieniä iloja todellakin 🙂

Reply
Hanna 14 toukokuun, 2013 - 9:02 pm

Moikka! Nuo on niin kivoja. Itse tilasin juuri samaisesta kaupasta printin ja kauan mietin, klikkaanko ostoskoriin myös tuon tarjoilualustan ja tiskiharjan, Päätin KERRANKIN 🙂 pihtailla ja pysyä kohtuudessa. Houkuttelevan hyvältä näyttää silti.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 toukokuun, 2013 - 3:57 pm

Heippa Hanna! Joskus on hyvä olla kohtuudessakin 🙂 Mutta on nuo vaan nätit!

Reply
Vekarus 14 toukokuun, 2013 - 10:15 pm

Hyvin sopivat keittiöönne! Minunkin pitäisi ehtiä hankkimaan tuollainen teline tiskirätille.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 toukokuun, 2013 - 3:58 pm

Kiitos Vekarus! Ostin telineen pari vuotta sitten asuntomessuilta ja se on kyllä kätevä 🙂

Reply
Sigi / Zigi Ztyle 15 toukokuun, 2013 - 7:37 pm

Nuo on kyllä niiiin tyylikkäitä! Ja varmasti myös monen miehen makuun, niin kuin sanoit 😀 Itse ihastuin erityisesti tuohon tarjoilualustaan <3

PS. Teillä on ihana keittiö ja otat todella hienoja kuvia 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 toukokuun, 2013 - 10:38 pm

Kiitoksia Sigi! Tarjoilualusta on kyllä tyylikäs, oikein odotan että saan kattaa juustot siihen 🙂 Kiitoksia myös kauniista sanoistasi!

Reply

Jätä kommentti