Aarnion Puppy leikissä ja sisustuksessa

by Kerttu

Parhaimmillaan esine on silloin, kun se on sekä kaunis että käytännöllinen. Eero Aarnion suunnittelema Puppy on paljon esillä blogeissa ja sisustuslehdissä. Yleensä se seisoo ylväänä osana tarkoin suunniteltua sisustusta.

Tahdon tuoda esille tämän desingesineen toisen puolen. Meillä tätä koira ei kutsuta Puppyksi, vaan se on Miljoona, kavereiden kesken Milja. Ei ehkä tarvitse erikseen mainita, että nimi on tytön antama 😉

Se on aktiivinen kaveri, jonka kanssa touhutaan paljon. Miljoona on yleensä ihan kiltti, mutta joskus se ei osaa käyttäytyä. Silloin tytär kouluttaa koiraa ja saa sen pysymään aloillaan.

Sen kanssa käydään ratsastusretkillä ja sen selässä koetaan huimia seikkailuita. Tällä kertaa satumaahan matkaa neidin lisäksi myös Barbapapa.

Sen päällä kiipeillään, tehdään voltteja ja kuperkeikkoja. Joskus se kaadetaan kyljelleen ja siitä tulee auto. Silloin tarvitaan kengännauha turvavyöksi ja takapenkille pakataan pehmoleluja kyytiläisiksi.

Silloin tällöin Miljoona viedään elokuvahuoneeseemme pariovien taakse ja se on hurja hirviö. Sillon se nappaa prinsessa-tyttäremme haltuunsa ja hänet pitää pelastaa taskulampun ja mielikuvitusmiekan kanssa.

Puppy on meillä paitsi osa esteettistä sisustusta, myös aktiivinen leikkikaveri. Palanen onnellista arkea 🙂

Ps. Huomenna luvassa asiaa muumimukien ystäville. Yllätyin nimittäin itsekin kaappini sisällöstä!

Saatat pitää myös

0 Kommentti

venkku 8 tammikuun, 2013 - 9:06 pm

Meillä Puppy (lasten nimeämänä Puppe) On myös leikeissä kovassa käytössä. Puppe otetaan välillä pesullekkin mukaa ja lapset pitävät huolen, että puppe tulee pestyä myös. 🙂

Reply
Kerttu 8 tammikuun, 2013 - 10:16 pm

Moi Venkku! Puppe onkin loistava nimi 😀 Aika hauskaa, kun kauniista esineestä on niin paljon iloa!

Reply
Nanna S 8 tammikuun, 2013 - 11:54 pm

Puppyt ovat kyllä suloisia, ja meiltäkin sellainen löytyy.

Sinulle on haaste blogissani.

Reply
Kerttu 9 tammikuun, 2013 - 8:23 am

Taitaa aika monesta kodista Puppy löytyä 🙂 Kiitos haasteesta!

Reply
Anonymous 29 marraskuun, 2013 - 8:56 pm

Minkä kokonen toi on? 🙂

Reply

Jätä kommentti