Totta sentään toinen puoli

by Kerttu

Hyvää sunnuntaihuomenta!

Eihän tässä auta kun tulla juottamaan kuravettä eilisen aprillipilan päälle. Toivottavasti toin vähän hymyä huulille, itseäni ainakin viihdytti jo Kauhan uudet potentiaaliset asiakkaat, jotka valitettavasti joutuivat nyt pettymään. Tämä pila oli jo neljäs aprillipäivän jekku blogissani, joten en voi luvata että en huijaa teitä taas ensi vuonna 😀

Kiitos Sunhouselle, että sain käyttää heidän havainnekuvaa kepposessa. Heillä on muuten Suomen kauneimmat talot, nyt ihan todistetustikin. Sunhousen pääarkkitehti Kalle Oikarin upea merenrantakoti nimittäin voitti Suomen kaunein koti-ohjelman. Käykää inspiroitumassa!

 

Yleistä saunaa ei ole siis tulossa, mutta rivien väleissä oli ripaus totuuttakin. Mökkiprojekti on edelleen suunnittelussa ja mahdollisuuksien kartoittamisessa. Budjetti on toden totta se haastetta tuova asia, Suomessa rakentaminen on kallista, emmekä halua tehdä hätiköityjä päätöksiä.

Nyt olisi helppoa vetää mutkat suoriksi ja tehdä vain jotain. Koska kyseessä on kuitenkin vapaa-ajanviettopaikka vuosikymmeniksi, maltti on valttia. Lupaan kertoa heti kun kerrottavaa on, mutta tässä suunnitteluvaiheessa ei oikein kannata jokaista käännettä raportoida.

Nyt brunssille, tällä kertaa poikkeuksellisesti työn puolesta. Palataan taas pian! <3

Saatat pitää myös

4 Kommentit

Westend Mum 2 huhtikuun, 2017 - 11:13 am

Upea tuo Sunhouse!
http://westendmum.fi

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 huhtikuun, 2017 - 8:44 pm

Niin on, mielettömän kaunis!

Reply
Henna stoori.fi/pakkomielteita 2 huhtikuun, 2017 - 4:23 pm

Nonnii, vitsit! Mä jo olin mukana. Enkä oo ees blondi 😀

Henna

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 huhtikuun, 2017 - 8:45 pm

Eikä, voi ei! 😀 Soorii!

Reply

Jätä kommentti