Lomalle lipumista

by Kerttu
Lomalle lipumista

Hyvää juhannuksen jälkeistä elämää!

Keskikesän juhla oli valtavan kaunis ja siirtymäriitti töistä lomaan toimi täydellisesti. Siirryimme mökille – tai muutimme – kuten asian ilmaisin. Enemmän täällä kuin kaupungissa, se on tavoitteena. Piharemontin myötä myös sielulle laskeutui rauha ja päätimme, että tälle lomalle emme ota yhtään tavoitetta tai projektia. Tehdään jotain, jos siltä tuntuu tai ollaan tekemättä, nyt tarvitaan nimenomaan lomaa.

Lomalle lipumista

Viime kesän teema oli hehkuva kesä. Otin neljänkympin merkkipaalun vastaan iloisesti juhlien ja nautin itseni hemmottelusta. Tämän kesän nimesin seesteiseksi kesäksi (teemahan on aina tärkeä).

Seesteisyyden kesässä nautitaan pienistä hetkistä, ilman suuria tavoitteita. Olen huomannut, että välillä kesä, loma, juhlat tai muut kohokohdat vain harppovat ohitse ja seesteisyyden kesässä aikaa on tarkoitus aavistus hidastaa.

Monena aamuna olen juonut raukeita aamukahveja mökin portailla katsellen koiranpennun leikkejä, uinut tyynessä järvessä ja nauttinut kevyestä kehonhuollosta ilman suurempia tavoitteita. Samalla olen tuntenut oloni läsnäolevaksi, rauhalliseksi ja onnelliseksi. Sellaiseksi, jolla ei ole kiire minnekään.

Kevät oli meillä varsin tapahtumien täyteinen ja muutama viimeinen viikko ennen lomaa hyvin kuormittavia töiden, piharemontin, koiranpennun saapumisen ja lopulta myös oman flunssan ja pienen tapaturman (ihminen voi kaatua kävellen, selvinpäin ja keskellä päivää aika pahasti, jos ei keskity ja suojelee sylissä olevaa pentua).  Loppusilaus oli kaikelle kyyn purema ja Jalon taistelu hengestään vain 9 viikkoisena.

Kun jätin pennun eläinsairaalaan yöksi, vannoin, että jos tästä selvitään, muuta en pyydä. Ja luojan kiitos selvittiin! Koira on kunnossa ja minä pidän lupaukseni, en tarvitse mitään lisää, kun kaikki tärkeä, ihana ja rakas on tässä ja nyt. Kunhan itse vaan tajuan nauttia siitä kiiruhtamatta minnekään.

Joten seesteisyyden kesä, tervetuloa!

♥ hetkista nauttimista
♥ yhdessä oloa
♥ luonnonkauneuden ihmettelyä
♥ hyviä yöunia
♥ kehon ja mielen huoltoa
♥ keskeytyksettämiä lauseita ja ajatuksia

Jo muutama päivä lomalla sai ikävöimään blogia. Tämä on minulle tärkeä paikka tallettaa ja jakaa ajatuksia. On ihana tunne, kun lomailu vapauttaa aivoista kaistaa ja tekee mieli taas kirjoittaa. Ihana juttu, että olette olleet siellä läpi hektisen kevään.

Kesä tarjoilee monia ilon ja inpiraation hetkiä, sellainen seesteinenkin kesä voi olla elämyksellinen.

Upeat seppeleet tarjosi Kukkavehkanna, kiitos! 

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Jasmin 29 kesäkuun, 2021 - 9:37 am

Mikä bloggaamisessa on tällä hetkellä haastavinta vai onko mikään?

Aurinkoista kesän jatkoa!💛

https://jasukuvaa.blogspot.com/

Reply
VeeraK 29 kesäkuun, 2021 - 1:02 pm

Hui, rauhallista ja seesteistä kesää teille. Onneksi pikku-Jalo selvisi, on nää karvakuonot niin tärkeitä ♥️

Reply

Jätä kommentti