Mökkisisustuksen suuntaviivoja ja haaveita

by Kerttu
Mökkisisustuksen suuntaviivoja ja haaveita

Mökillä on tänään nostettu ikkunat paikoilleen eli hommat etenee kovaa vauhtia kohti sisätöitä ja sisustamista.

Yleensä olen blogissani kovin runsassanainen, mutta tällä kertaa rikon kaavaa ja annan inspiraatiokuvien puhua puolestani. Kaikissa näissä kuvissa on jotain ihanaa, jota haluaisin tunnelmaltaan mökille.

Via Bjurfors

Via Fantastic Frank 

Via Designboom

Via Svenskfast

Via Seiders 

Via Nordic Design 

Via  Dreyer/Hensley

Via Trendir

Tässä vaiheessa Pinterest-surffailu on ihanaa ja hauskaa, mutta pian edessä on päätösten aika. Innostavaa, mutta pikkuisen myös kuumottavaa!

 

Saatat pitää myös

4 Kommentit

Kolmen äiti 5 helmikuun, 2019 - 6:13 pm

Aivan upeita kuvia! Tallensin useamman itsellenikin siltä varalta, että joskus mökkihaaveet muuttuisivat todeksi.
Tykkään todella paljon hirren tuomasta fiiliksestä mökillä. Jotenkin tunnelma on aivan eri, kuin jos seinät olisi levytetty / paneloitu tms. Lisäksi sisäilma on varmasti ihana hengittää. Minä ainakin nukun vanhassa hirsimökissämme aina poikkeuksellisen sitkeästi vaikka patja siellä kaipaakin vaihtoa.
Jään odottamaan innolla lisää kuvia mökiltänne!

Reply
Maiju 5 helmikuun, 2019 - 7:50 pm

Olisi kiva kuulla mökkirakentamisen kustannuksista. Itsellä kilpailutus parasta aikaa käynnissä ja raha se taitaa ratkaista montakin asiaa!

Reply
Muuttuva kotini Päivi S 5 helmikuun, 2019 - 8:32 pm

Kivoja kuvia oot valinnut ja ite tykkäsin kovasti makuhuoneitten tunnelmasta, varsinkin tuo vihreä oli makea <3 sekä yksinkertaiset liukuovet +++ Puuta oli käyty taidokkaasti, iso peukku 🙂

Reply
Merja 6 helmikuun, 2019 - 8:44 am

Ihanaa, että steriili valkoisuus on väistynyt. Musta/tummanharmaa yhdistettynä puun väriin on raikkaan näköistä. Ymmärrän toki hirsimökkien seinien ja kattojen valkaisun, koska takavuosien mökit ovat pimeitä pienten ikkunoiden takia. Nyt se ongelma on poissa isojen valoa tuovien lasipintojen ansiosta.

Reply

Jätä kommentti