Tyyli hukassa -inspiraatiota blogeista

by Kerttu

Blogissani ei ole viime aikoina vaatejuttuja näkynyt ja syykin on ihan selvä, meikäläisellä on tyyli ihan hukassa. Toisessa raskaudessa vatsa (ja koko nainen) on kasvanut valtavaa vauhtia ja oman arvioni mukaan olen suunnilleen nyt saman kokoinen, kun esikoista synnyttämään lähtiessä. Toisaalta, olen myös ollut sinut nopeaan tahtiin muuttuvan kroppani kanssa, enkä ole juuri jaksanut stressata vaatteista tai muustakaan.

asu marras-1-4

Mutta faktahan se on, että pukeutua täytyy, eikä aamuisiltä vaatekriiseiltä ole täysin vältytty. Oma tyylini perustuu paljon mekkoihin ja hameisiin, mutta luonnollisesti omasta vaatekaapista käytössä on enää maksimisssaan 20 prosenttia. Olen ostanut joitakin äitiysvaatteita, mutta pyrkinyt mahdollisuuksien mukaan venyttämään (heh, kirjaimellisesti) jo olemassa olevaa vaatevarastoa. Näissä kuvissa olevat vaatteet ovat sukkahousuja lukuunottamatta olleet käytössä jo ennen raskautta. Tulevissa pikkujouluissa kun laittaa glittermekon päälle, niin saa ihan rauhassa juhlia; kukaan ei erota diskopallosta 😉

asu marras-1-3

Onhan se jo aika pötsi 😀 Blogien suurkuluttajana koin suurenkin oivalluksen ymmärtäessani, että voin ratkoa pukeutushaasteeni lukemalla inspiroivia blogeja! All I ever wanted is here -blogin Karla on tehnyt hyvän koosteen raskausajan pukeutumisestaan. Uuden kuun pitkäsäärinen Emilia näyttää kerrassaan upealta raskausvaatekuvissaan. Nelliina todisti, että omasta tyylistä voi pitää kiinni koko 9 kuukautta, vaikka vartalo muuttuukin. Stricly Stylen Hanna loisti muotiblogikuvissaan koko raskauden.  Kalastajan vaimo  ja Magicpoksin Maj suorastaan hehkuivat. Pinterest pullistelee toinen toistaan tyylikkäämpiä mammoja, joiden vaateparsista voinee löytää ihan tavallinen Kerttukin vinkkejä pukeutumiseen.

asu marras-1-2

Tärkeintähän ei ole se, miltä näyttää, vaan se, miltä tuntuu. Sitäkin tärkeämpää on se, että pieni voi siellä muhkeassa mahassa hyvin. Vaatteet ovat se pinta, jolla toki ainakin kohdallani on yhteys fiilikseen. Kun vaatteet toimivat, tuntuu olokin mukavalta ja itsevarmalta.

asu marras-1

Ja koska olen sisustusbloggaaja, siinä teille vielä se eteinen 😀 Yksinkertainen sisustus ja yksinkertainen asustus taitavat toimia minulla parhaiten 🙂

Ps. Otan ilomielin vastaan vinkkejä tyyli- tai muotiblogeista, joista löytyy vinkkejä raskausajan pukeutumiseen.

Saatat pitää myös

6 Kommentit

satu - tarinoita satumaasta 22 marraskuun, 2014 - 11:19 pm

Voi diskopallo! <3 Hyvältä näytät, tietenkin!
Ekassa raskaudessa tykästyin neulemekkoihin, neuletakkeihin ja pitkiin (esim. Espritin) trikoopaitoihin, kun ne olivat hyvin joka suuntaan venyviä ja niitä on voinut käyttää raskauden jälkeenkin.

Itsekään en ole viitsinyt hirveämmin ns.mammavaatteita hankkia, kun käyttöikä on niin lyhyt. Parit äitiyshousut ovat kyllä olleet tarpeen (ja esikoisen odotuksen jäljiltä on edelleen muutamia käyttämättömiä äitiyspaitoja, kun nille ei ollutkaan käyttöä).

Reply
modernistikodikas 23 marraskuun, 2014 - 1:10 pm

Neulemekot ovat tosi ihania, saapa nähdä vieläkö tämä palautuu normaalikäyttöön. Töiden vuoksi on ollut pakko hankkia mammavaatteita, onneksi ne saa aika mukavasti kiertoon, kun niitä ei enää tarvita. Ja lyhyt aikahan tämä loppujen lopuksi on 🙂 Kiitos Satu!

Reply
zubi 23 marraskuun, 2014 - 12:36 pm

Tosi kivannäköinen asuhan sinulla on ja näytät upealta! Itse pidin raskausaikana paljon mekkoja myös, juuri tuollaisia mukavia ja joustavia. En kyllä olisi pärjännyt myöskään ilman äitiyshousuja, mulla oli yhdet siniset farkut ja yhdet mustat. Yksi asia, jota en hankkinut, mutta olisi pitänyt, on isolle masulle suunniteltu takki. Yritin epätoivoisesti mahtua omiin takkeihini ja viipotin takki auki joka paikassa, jälkikäteen ajateltuna en tainnut olla kovinkaan tyylikäs tai edustava. 😉 Onneksi sentään oli yksi takki, joka mahtui koko raskausajan kiinni. Muistan kyllä, että raskausaikana oma olo oli jotenkin kömpelö eikä mitenkään erityisen kaunis, mutta kun katsoo jälkikäteen kuvia, niin ihan nätti ja kivasti pukeutunut olin. Varmasti sullakin on kyse samasta ilmiöstä, kun oma olo on kasvaneessa koossa väkisinkin välillä tukala. Ihanaa pikkujoulukautta discopallolle ja sinulle.

Reply
modernistikodikas 23 marraskuun, 2014 - 1:12 pm

Kiitos Suvi, tämä asu olikin ihan kiva ja päätyi siksi blogiini 🙂 Näkisitpä ne viritelmät, joita olen päälleni vetänyt, heh. Mutta varmasti tämä olo tulee juuri siksi, että kroppa muuttuu niin nopeasti, että ei tyylisilmä oikein meinaa pysyä perässä. Minullakin tulee olemaan takkiongelma, pakko hankkia joku mammatoppatakki. Olisi kiva, jos vaikka sattuisi löytymään käytettettynä 🙂

Reply
Aila Räty 23 marraskuun, 2014 - 3:01 pm

Olet upean näköinen,ja onnea loppu raskauteen.Teillä on hyvännäköistä tapettia eteisessä:)mitä tapettia se on?

Reply
modernistikodikas 23 marraskuun, 2014 - 8:49 pm

Voi kiitos Aila! Meillä ei ole tapettia eteisessä vaan laatta. Tässä linkki tuotteeseen: http://www.laattapiste.fi/tuotteet/?product=1450195011

Reply

Jätä kommentti