Päivä pohjoisessa

by Kerttu

 Mukavaa pakkassunnuntaita!

Tulihan se talvi vihdoin ja itse vielä tehostin vaikutusta matkustamalla Ouluun. Viima tuntui todella kylmältä pitkän lauhan kauden jälkeen, mutta valkoinen lumipeite on enemmän kuin tervetullut. Viileä oli aamupäivän aktiviteettinikin, kun  kannustin kymmenvuotiaita Kärppä-poikia. Ihmettelin, kuinka ammattimaista jääkiekkoharrastus on jo tuossa iässä ja annoin kummipojalleni tietysti  taputuksia niin hyvistä yrityksistä kuin taitavista onnistumisista. 

Jäähallireissun jälkeen tein pikapiipahduksen Stockmannin aleen. Suuret puolen hinnan kyltit kiljuivat nimeäni, mutta suunnistin päämäärätietoisesti naisten takkiosastolle. Nyt kirpakoiden kelien käynnistyttyä halusin paikata villakangastakin puutteeni. Oulun Rotuaarin keltaiset keinovalot eivät anna oikeutta Filippa K:n tummanliilalle takille, joka varasti huomioni sekunnissa. Takin ostopäätöksen sinetöi tyylitaituri, jonka sanaan on helppo luottaa. 

Iltapäivän sain viettää erityisen ihanassa bloggaajaseurassa, kun  tapasimme  All I Ever Wanted Is Here -blogia kirjoittavan Karlan kanssa. Istuimme tuntikausia kahvilassa jutellen ja mietin jälleen, miten mahtavia ihmisiä tämä harrastus on elämääni tuonut!

Kiitos Karlalle seurasta ja Oululle talvisista maisemista.  Ihanaa sunnuntaita jokaiselle!

Saatat pitää myös

11 Kommentit

Anonymous 12 tammikuun, 2014 - 10:50 am

Tyylikkäitä naisia !
Mukavaa sunnuntaita 🙂
Päpsä

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 12 tammikuun, 2014 - 6:44 pm

Kiitos paljon ja samoin sinne!

Reply
Anne 12 tammikuun, 2014 - 10:51 am

Kauniilta näytti takki ja pakkasen punaiset posket. Asun ihan tässä Oulun liepeillä ja voit uskoa, että nyt on iloittu lumesta ja pakkasista – aina ei ole niin 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 12 tammikuun, 2014 - 6:45 pm

Vihdoin talvi tuli, ei haittaa vaikka vähän paleltaa, Ja eikös talvi ole pukeutumiskysymys? 😉

Reply
Katriina / Hetkiä -blogi 12 tammikuun, 2014 - 1:02 pm

On kyllä tuntunut pienikin pakkanen kylmältä noiden lauhojen säiden jälkeen. Nyt sataa lunta, vaikka olisin voinut siirtyä tästä jo suoraan kesään. 🙂

Mukavaa viikkoa!
http://khetkia.blogspot.fi/

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 12 tammikuun, 2014 - 6:46 pm

Olis tästä talvesta tullut aika pitkä marraskuu, jos lumi ja pakkanen eivät olisi saapuneet, Nautitaan nyt tästä, sitten se kesäkin tuntuu mahtavalta! 🙂

Reply
Anonymous 12 tammikuun, 2014 - 2:07 pm

Mietin eilen Stockan sisääntulolla, jotta onpas tutun näköinen nainen kunnes välähti mistä ”tunnemme”:) Mielenkiinnolla seurailen blogiasi ja samaan aikaan rakennamme taloa tänne Ouluun. Kuukauden sisään pääsemme muuttamaan unelmakotiimme, ihanaa! 🙂
t. Virpi

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 12 tammikuun, 2014 - 6:47 pm

Siellähän minä odottelin Karlaa 🙂 Muutama muukin oli liikkeellä, parkkihalli oli tupaten täysi! Onnnea uuteen kotiin, pian se unelma toteutuu!

Reply
Mapsi 12 tammikuun, 2014 - 2:09 pm

Kauniita ja tyylikkäitä naisia liikenteessä! Itsekin olen tuota samaa Filipan takkia ihastellut, ja voe pojjaat kun se näyttääkin nätiltä päälläsi! Hmm..pitäisköhän piipahtaa stokkalla Turussa, jos se ois vielä myynnissä…;)

Reply
Anne Malia 12 tammikuun, 2014 - 4:36 pm

Mapsi, tuota on vielä Wikkellä turussa hyvään alehintaan 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 12 tammikuun, 2014 - 7:07 pm

Ihana takki on, jos vain mittasuhteet passaa 😉 Minulla on aika lyhyt selkä, joten monen takit jää kurjasti pussille selästä, Tämä oli just eikä melkein, myös hinnaltaan (-50%).

Reply

Jätä kommentti