Lasten merkkituotteiden Nelly-nalle

by Kerttu

Laatu ja ajattomuus. Nämä sanat ovat toistuneet blogissani usein ja tämä tavoite koskee sekä sisustusta että vaatteita. Tyttäreni on nyt 3,5 vuotias ja olen ostanut hänelle sekä marketti -että merkkivaatteita. Monia vaatteita hän on myös saanut käytettynä ystäviemme lapsilta.  Tärkein kriteeri lapsen vaatteissa on käyttömukavuus, koskaan kun tiedä milloin tekee mieli heittää kuperkeikka!

Olen monesti kertonut blogissani, että haluan tukea yrittäjyyttä. Esittelen teille mielelläni Nelly-Nallen,  liikkeen joka edustaa laadukasta joukkoa johtavia lastenvaatemerkkejä niin kotimaisilta kuin ulkomaalaisilta valmistajilta. Tervetuloa kurkistamaan kevään herkullisiin kuoseihin!
Jyväskylän liike sijaitsee Tawast kauppakeskuksessa Hoviraitilla TunninKuvan ja HairStoren  välissä.  Lisäksi palvelee verkkokauppa. 
Näyteikkunassa mustavalkoista raitaa keväthoukuttimena. Mikk-Linen tekniset takit ja ulkohaalarit ovat saatavilla pinkillä tai turkoosilla tehosteella. 
Nelly-Nalle edustaa sellaisia merkkejä kuin Marc O´polo, Guess, 3Pommes, Stummer, Hust & Claire, Timberland, Mayoral, MEK, Ido ja Creamie. Monet ajattelevat, että lapselle ei kannata ostaa kalliita merkkivaatteita, koska ne menevät niin nopeasti pieneksi. Itse taas ajattelen, että kannattaa! Kun ostan merkkivaatteen, en ajattele ostavani statusta. Ostan laatua, joka kestää pesusta toiseen. Ostan eettisyyttä, koska voin selvittää tarkkaan tuotteen alkuperän, valmistustavan (mm. varmuuden siitä, että käytössä ei ole ollut lapsityövoimaa) ja jälleenmyyntiketjun. Ostan myös takuun tuotteelle, laadukas merkkivaate ei saa kutistua ensimmäisessä pesussa tai sen saumat eivät saa ratketa. 
Vaatteita löytyy sekä arkeen että juhlaan. Kokoja löytyy välillä 44-176 cm. 
Yksi iso motivaattori merkkituotteen ostamisessa on sen jälleenmyytiarvo. Hyvänä esimerkkinä käy tyttärelle ostamani Burberryn takki. Ostin takin käytettynä ja sen kunto oli uudenveroinen. Neiti käytti takkia hyvän leikkauksen ansioista 1,5 vuoden ajan. Kun myin takin eteenpäin, jälleenmyyntihinta oli viisi euroa vähemmän kuin se hinta, jonka olin itse maksanut takista! Lapseni käytti siis 1,5 vuotta Burberryn takkia viidellä eurolla, tähän hintaan ei pysty edes ruotsalaiset ketjuliikkeet. 😉 Merkkivaatteiden myyminen on huippuhelppoa niille erikoistuneiden Facebook -ja nettikirppiksien ansioista. 
 Poikien kevätmuotia…
…kuoseina mm.  tyylikästä ruutua, farkkua ja raitaa. 

Myös lahjaksi on mukava antaa laatua. Uskon monien vanhempien arvostavan kaunista ja laadukasta lastenvaatetta myös merkkipäivälahjoina. Itse olen säilönyt tytön kummin ostamat mekot, joita on aina 50 cm koosta lähtien tähän päivään. Mekot ovat heidän yhteinen juttunsa ja niille on syntynyt jo hauska tarina.

Tyttöjen valikoimaa riitää niin arki- kuin juhlavaatteisiin ja kenkiin. 

Ihanat keväät sävyt ja mallit. 

Rauhallisemman sävymaailman edustusta. 
Oma huomioni kiinnittyi tähän suloiseen neulepipoon. 
Tossuja ja kenkiä ihan vastasyntyneestä alkaen. 

Kevään 2013 muotisuuntauksia isommille pojille. 

Juhlavaatetusta ihan pienille ja vähän isommillekin. 

Guessin kevätvalikoimat tytöille ovat herkulliset. Tästä mallistosta ostin tyttärelle mekon ja legginssit. 

Marc O´polo

Nelly-Nallen isoimmat vaatteet mahtuvat mainiosti myös pienikokoiselle aikuiselle, koot jatkuvat aina 176 cm saakka. Kivijalkamyymälässä Jyväskylässä pääsee tutustumaan vaatteisiin ihan livenä. Merkkituotteita voi turvallisin mielin ostaa myös nettikaupasta ja jos on epävarma oikeasta koosta, voi aina soittaa ennen tilausta palvelevaan liikkeeseen.

Nelly-nallen verkkokaupassa www.nellynalle.com on ilmaiset postikulut maaliskuun loppuun saakka. Nyt siis kannattaa tehdä tilaus kevään ja kesän vaatteista.

Mitä ajatuksia lasten merkkituotteet sinussa herättävät? Joko on kevätgarderobi päivitetty?

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Anonymous 18 maaliskuun, 2013 - 9:49 am

Olen samaa mieltä kanssasi. Jälleenmyyntiarvo on se syy miksi merkkivaatteeseen/tavaraan kannattaa sijoittaa! Ihmiset jotka tietävät vaate/tavaramerkin ja sen arvon, ovat siitä valmiita myös maksamaan vähän enemmän vaikka se olisikin käytetty! Itsellä pisti silmään tuo ihana raidallinen haalari, täytyy käydä tarkistamassa löytyykö kyseisestä kuosista takkia pinkillä vetoketjulla 🙂

Kiitos kivasta postauksesta,

-Heli-

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 maaliskuun, 2013 - 7:09 pm

Taas menee meillä maku yksiin, minäkin suunnittelen tytölle tuota raidallista haalaria kevätpuvuksi! Kiva, että tykkäsit postauksesta 🙂

Reply
SanMa 18 maaliskuun, 2013 - 10:07 am

Tää liike on jäänyt minulta kokonaan huomaamatta, sinne siis seuraavalla kaupunkireissulla. Olen samaa mieltä merkkivaatteista ja varsinkin käytettynä niiden ostaminen on kannattavampaa kuin halvempien merkkien.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 maaliskuun, 2013 - 7:10 pm

Kannattaa käydä kurkkaamassa, siellä on sellaisia merkkejä, joita ei JKL:stä muualta saa. Ja jälleenmyyntiarvo on hyvä syy sijoittaa silloin tällöin hyvälaatuiseen tuotteeseen 🙂

Reply
mehtäemäntä 18 maaliskuun, 2013 - 12:19 pm

onhan ne ihania..mutta meidän talouden kukkarolle todellakin liian kalliita. enkä oikein tiedä osaako tälläset maalaisjuntti tollukat edes arvostaa merkkituotteita. Koulussa katotaan diivailuksi jos on liian hienoa päällä 😀

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 maaliskuun, 2013 - 7:12 pm

Alet on muuten tosi hyvää aikaa ostaa arvokkaampia juttuja ja sitten tosiaan jälleenmyyntiarvo on ihan hyvä. Jos on useampia lapsia, niin tuurillaan hyvälaatuinen vaate säilyy lapselta toiselle. Pientä ironiaa olen kuitenkin kommentista aavistavinani ;D Onneksi merkkituote ei tarkoita sitä, että se merkki lukee siinä kissankokoisin kirjaimin 🙂

Reply
mehtäemäntä 18 maaliskuun, 2013 - 8:15 pm

aiheutti kuulema vähä vinoon kattomista jo ihan sellaset valkoset adidaksen lenkkarit. asutaan tosiaanki korvessa jossa ylä ja alaaste yhdistettynä vajaa 200 oppilasta eli täällä meillä on vähä enemmän kun edellytys että lapset kulkee lantapiikkareissa. ja mitä paskasemmat kumpparit sitä paremmin menee 😀

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 maaliskuun, 2013 - 11:55 pm

😀

Reply
Anonymous 18 maaliskuun, 2013 - 1:04 pm

Olen itse huomannut,että kun viitsi vähän laittaa rahaa niin vaatteet ovat yleensä laadukkaampia.Olen jollain tasolla merkkifriikki,mutta ostan myös h&m:n vaatteita,koska yksinkertasesti itselle,miehelleni + kahdelle lapselle haluaa siistit vaatteet,mutta aina ei ihan raaski laittaa rahaa niin paljon vaatteisiin..Ja kun myös kotia haluaa sisustella ja laittaa niin pitää jakaa rahan käyttöä:D mutta kauniitahan nuo vaatteita nuo ovat<3<3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 maaliskuun, 2013 - 7:20 pm

Kyllä minäkin ketjuliikkeissä käyn, mutta joihinkin vaatteisiin on kiva panostaa 🙂

Reply
Henna 18 maaliskuun, 2013 - 3:15 pm

Kiva juttu Nelly-nallesta ja muutoinkin mukava blogi. käy tutustumassa mun blogiin: pakkomielteet.blogspot.fi

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 maaliskuun, 2013 - 7:20 pm

Kiitos kommentista, tulen tutustumaan 🙂

Reply
Anonymous 18 maaliskuun, 2013 - 6:39 pm

Aika markkinointipainotteiseksi on tämäkin blogi muuttunut hyvältä vaikuttaneen alun jälkeen, harmillista… 🙁

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 maaliskuun, 2013 - 7:23 pm

Nyt on ollut aika paljon yhteistyöjuttuja, olet siinä oikeassa. Blogi kuitenkin kuvastaa pinnallista osaa elämää ja siihen liittyvät myös ostokset. Kaikki yhteistyökumppanit ovat olleet huolella valittuja ja sellaisia, jotka edustavat tuotteita ja arvoja, joiden takana on helppo seisoa. Välillä tulee näitä yhteistyöpyrähdyksiä, monia juttuja suunnitellaan pitkään ja nämä kaikki realisoituivat pienen ajan sisään. Pidän kyllä huolta, että tästä ei tule pelkkää mainos/markkinointiblogia, älä huoli 🙂

Reply
Cinnabaria 18 maaliskuun, 2013 - 7:25 pm

Minulla on vähän ristiriitainen suhtautuminen merkkivaatteisiin. Ostan niitä kyllä mielelläni käytettyinä ja olenkin tehnyt monta hyvää löytöä viime aikoina. Uusia merkkivaatteita en juurikaan osta, ihan siitä syystä, että kodinhoidontuella niitä ei juuri ole varaa ostaa. Toisaalta myös ainakin tuo meidän puolitoistavuotias tuhoaa vaatteita ruokatahroihin sellaisella vauhdilla, että hirvittää mitään oikein kallista vaatetta altistaa sotkulle joka ei välttämättä lähde edes pesussa. Muutama paita on jo tuhoon tuomittu tomaattitahrojen kera.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 maaliskuun, 2013 - 7:36 pm

No niinhän se on, että ei ne merkkivaatteet siellä ostoslistalla ensimmäisenä ole 😉 Mutta tiettyjä juttuja voi olla kiva panostaa, usein esim juuri takit ovat sellaisia, jotka eivät paljon käytössä kulu. Ajettelen niin, että vaate on käyttöä varten tehty ja siksi haluan panostaa mukavuuteen ja helppohoitoisuuteen. Tomaattitahrat ovat tuttuja täälläkin!

Reply
zubi 18 maaliskuun, 2013 - 8:29 pm

Tuo mustavalkoinen haalari turkoosilla vetskarilla on ihan LIIAN ihana! Ja samalla sellainen, jota ei tule varmaan kaikilla vastaan. Pistetään harkintaan…

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 maaliskuun, 2013 - 9:40 pm

Se on kyllä ihan supersöpö kevätpuku. Teknisistä ominaisuuksia pelkkää plussaa 🙂 Odottelen, josko saisin sellaisen pinkillä vetskarilla meidän neidille 🙂 Turkooseja on liikkeessä, mutta pinkkejä ei ainakaan vielä.

Reply
Anonymous 20 maaliskuun, 2013 - 3:13 pm

Lastenvaatteet on niiiiin ihania nykyisin 🙂 itse ostan sekaisin merkkejä sekä ketjuliikkeiden vaatteita, mutta harvoin vain merkin takia. Vaatteen ulkonäkö on se tärkein kriteeri ja tottakai myös laatu. Jostain pihaleggareista ei vaan ole järkeä maksaa monia kymppejä kun ne on reikäiset ja ruohoiset aika pian, kun taas kausipäällysvaatteissa en tingi. Niin ja ei ole tahraa johon sappisaippuan ja auringonvalon combo ei auttaisi (paitsi tuo ruoho ja toisena voikukan maito). Juuri kiikutin takapihalle tomaatilla kyllästetyn mekon, suoraan pesukoneesta eli vaatteen on oltava märkä jotta aurinko auttaa.

Martta -sats-

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 maaliskuun, 2013 - 9:08 pm

Lastenvaatteissa on kyllä aivan superihanat valikoimat! Samaa mieltä, että pihapeleihin ei kannata mitään kovin erikoista pukea, mutta sitten kylään ja kaupungille voi vähän jo miettiäkin lapsenkin asua. Hyvä vinkki tuo tahranpoisto, modernilla martalla on hyvät niksit! 😉

Reply
Katja/Projektila 21 maaliskuun, 2013 - 2:14 pm

Monestihan tuosta on tullut juostua ohi, mutta kertaakaan ei ole tullut käytyä. Täytyypä käydä piipahtamassa 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 21 maaliskuun, 2013 - 9:08 pm

Kannattaa kyllä piipahtaa ihan sisällä asti 🙂

Reply

Jätä kommentti