Disneylandin taikaa ja matkalahjakorttiarvonta

by Kerttu
Nyt on vuorossa kuvien ja tarinantäyteinen postaus Pariisin Disneylandista, olkaapa hyvä!
Tavoitteeni on tiivistää yhteen postaukseen neljän päivän elämyksemme ja  jakaa kokemuksia sekä vinkkejä onnistuneen Disneyland-matkan tekemiseen. Ennen kaikkea yritän vangita kuviin sen taianomaisen tunnelman, joka tässä uskomattomassa satumaassa on. Saapa nähdä, kuinka näissä tavoitteissani onnistun! 

Kolmen yön Tjäreborg-yhteistyömatkamme pääkohde oli Disneyland, jonka omassa New York-hotellissa yövyimme. Disney-hotellissa pakettiin kuuluvat pääsyliput huvipuistoihin ja niinpä pääsimme näppärästi seikkailemaan puistoissa useana eri päivänä. Alue pitää sisällään kaksi eri huvipuistoa;  viiteen eri osaan jaetun Disneyland Parkin sekä elokuvamaailmoihin keskittyvän  Walt Disney Studion. 

Huvipuistot ovat jo itsessään elämys, vaikka ei menisi ensimmäiseenkään laitteeseen tai näytökseen. Ensin lähdimme tutustumaan Disneyland Parkiin Fantasylandissa, jossa pääsee sukeltamaan sisään satujen maailmaan. Kaikki on kaunista, pastellista ja ympäriltään tunnistaa klassikkoelokuvien maisemia. 
Tytölle ehdottomia kohokohtia olivat kohtaamiset erilaisten hahmojen kanssa. Tässä hän pääsi halaamaan Tuhkimon tarinasta tuttujen hiirulaisten kanssa. 
Paras paikka bongailla satuhahmoja ovat erilaiset paraatit. 

Tutustuimme Liisa ihmemaassa-teemaan ja sen labyrinttiin, jossa pidemmän reitin valittuamme meinasimme itsekin eksyä. Saimme kipittää innokkaan neljävuotiaan perässä ihan tosissamme,  ettei hän häviä korkeiden pensasaitojen ja umpikujien sekaan. Nyt tiedän, miltä Liisasta tuntui hänen seikkaillessaan labyrintissä. Matkalle oli tehty myös hauskoja yllätyksiä. 

Puistossa on perinteisiä huvipuistolaitteita teekuppeineen ja karuselleineen ja sekä erikoisempia elämyksellisiä seikkailuita, kuten Peter Panin lento ja maailmanympärysmatka pienessä veneessä. 

Kun Disneyparkiin astuu sisään, ravintola- ja ostoskadun päässä on todellinen katseenvangitsija eli 45 metriin kohoava Prinsessa Ruususen linna. Linnassa pääsee tutustumaan mosaiikkiteosten kautta satuun, mutta jännittävintä on vierailla linnan kellarissa. Siellä nukkuu aidon näköinen lohikäärme, joka puhisee, liiikkuu ja välilä myös herää puhkumaan äkäisen näköisenä.  

Discoverylandin portilla vierailijan vastaanottaa jättimäinen Buzz Lightyear. Tässä teemapuistossa tutkitaan, seikkaillaan avaruudessa ja ihmetellään Tähtien sodan tarinaa.

Mieheni kävi vuoristoradassa, joka pääsi vähän yllättämään vauhdikkuudellaan. Mutta mitäpä muuta voisi Disneylandin avaruusraketilta odottaa, kun hurjaa menoa pimeissä tunneleissa ja pääalaspäin pyöritystä! Osaan laitteista on pituusrajat, jotka voi tarkistaa portilta. Tässä tapauksessa ei harmittanut jäädä tyttären kanssa maankamaralle 😉

Adventurelandissa riittää ihmeteltävää tutkimusmatkailijoille, merirosvoille muille seikkailijoille.

Onneksi Disneyland on paljon muutakin kuin varsinaisia laitteita, sillä niihin saa jonottaa. Päivämme koostuikin muutamista valituista laitteesta sekä sen lisäksi seikkailupuistoista, jossa sai kierrellä, tutkia ja kokea ilman jonotusta. Merirosvolaivan viereiset kalliot kätkevät sisälleen luolia, joiden välillä voi kulkea riippusilloilla. 

Tytärkin osoittautui huimapääksi ja hän rakasti tätä Pirates of Caribian seikkailua, jossa istutaan veden päällä lipuvaan veneeseen ja matkustetaan läpi laguunien ja linnoituksien. Matkan varrelle osuu merirosvojen hyökkäys, taisteluja,  tulipalo sekä muutama vähän vauhdikkaampi lasku veneellä. Elämys on rakennettu jännittäväksi, mutta ei liian pelottavaksi. Merirosvoseikkailulle oli ilahduttavan vähän jonoja ja kävimme tässä kohteessa kahdesti. Alkumatkalla vene lipuu ravintolan ohi, jossa kävimme eräänä iltana illallisella. Arvostan sitä, että valittu teema kantaa alusta loppuun. Siitä syntyy aitous ja elämys. 

Frontielandissa on vastassa taas aivan erilainen tunnelma. Jykevien porttien läpi astutaan Amerikan lännen aihepiiriin.

Yksi Frontielandin suosikkilaitteista on Big Thunder Mountain -vuoristorata, jossa pääsee junan kyydissä vauhdikkaalle matkalle 33 metrin korkuiselle vuorelle ja aavikon värein tehdylle tekosaarelle. Kun saavuimme paikalle, huomasimme jonotusajan olevan 60 minuuttia. 

Onneksi Fastpass-portti oli auki, joten suuntasimme sinne. Fastpassilla saa ajan, jolloin voi siirtyä laitteeseen jonottamatta tai pikajonon kautta. Emme jonottaneet reilua puolta tuntia pidempään kertaakaan laitteeseen, vaan suunnittelulla, aikatauluttamisella ja Fastpasseilla jouhevoitimme päivien kulkua. Joistakin kohteista myös luovuimme liian pitkien jonojen vuoksi. Disney-hotellien asiakkaille puistojen portit aukevat kaksi tuntia muita vieraita aikaisemmin, joten aamun tunnit kannattaa hyödyntää, jos mielii suosituimpiin laitteisiin.

Siinä ne ovat, Fastpassi-liput ja aikataulu, jonka puitteissa saimme vuoristoseikkailun kokea. Tässä vaiheessa alkoi jo nälkä hiukoa, joten päätimme käydä syömässä.

Disneylandissa on paljon ravintoloita ja ruokakojuja. Emme olleet korkeimman sesongin aikaan liikenteessä ja monet kojut olivat kiinni osan päivästä. Ravintolatkin aukesivat vasta puolilta päivin, joten Disneyland-huumassa meidän erään päivän lounas näytti tilanteen sanelemana tältä: 

No olihan se hyvää,  vaikka ruokaympyrä ei ihan tainnutkaan täyttyä 😉 Alue on todella suuri ja kävelyä  muodostuu päivän aikana kilometrikaupalla. Ruokailuihin saa myös varata aikaa, niin kuin kaikkeen muuhunkin. Illalliselle kannattaa myös tehdä pöytävaraus. Hinnat ovat aika korkeat, arvioisin että Suomen ravintolahintojen voi laskea päälle 20-30 %. 
Onneksi myös moniin laitteisiin jonottaminen on tehty elämykselliseksi. Frontielandin juna oli hieno kokemus. Neljävuotias otti oppia isoimmilta ja nosti kädet ilmaan alamäissä.  Itse keskityin tyylikkäästi kiljahtelemaan hurjissa kohdissa! 

Toinen suosikkikohde oli Phanton Manor eli kummitusten  talo. Pienissä vaunuissa kuljimme talon läpi, jossa saimme ihmetellä luurankoja ja aaveita. Urhea neitimme halusi mennä taloon uudestaan eli vaikka jännitystä riitti, soveltui talo ainakin meidän tyttärelle. Keneenhän tuo lapsi on tullut, kun itse olen ollut aikamoinen arkajalka? 😉

Sitten pääsette kurkistamaan myös toiseen teemapuistoon eli  Walt Disney Studiolle. Täällä  sukelletaan syvälle elokuvien maailmaan. 

Sisään käydään suuren hallin läpi, jossa on ravintoloita ja kauppoja. Tunnelma on kuin Hollywoodissa mainoskyltteineen ja suurine valoineen. 

Varsinaisen puiston puolella on vastassa superkaksikko: ihmemies Walt Disney ja hänen tunnetuin luomuksensa Mikki Hiiri. Taustalla näkyvät Hollywoodin kukkulat toivottavat vieraan tervetulleeksi elokuvamaailman tähtiloistoon. Studioilla pääsimme heti tunnelmaan kiinni, sillä menossa oli piirroselokuvista tuttujen hahmojen  paraati. 

Paraatien ja muiden show-esitysten ajat kannattaa tarkistaa etukäteen. Meillä kävi vähän tuuriakin ja osuimme kahteen paraatiin paikalle ihan vahingossa. Tosin paraatien aikaan saattaa laitteissa olla vähän vähemmän jonoa, joten taktikointi ja priorisointi kannattaa. Elokuvista tuttuihin sadekuuroihin kannattaa myös varautua sateenvarjoin – tai viitoin. Meillä neljästä matkapäivästä vain yhtenä ei satanut lainkaan. 

Filmistudioiden yksi vetonaula on Tram tour eli bussi, joka kuljettaa elokuvan tehosteiden ja kulissien maailmaan. Matkalla näkyy eri elokuvista tuttua rekvisiittaa aina Jurassic parkista  Pearl Harbouriin ja Armageddoniin. 
Istuimme auton kyydissä, kun yhtäkki alkoi maanjäristys. Edessämme oli öljy-yhtiön kuorma-auto keskellä kanjonia ja pian alkoi tapahtua. 

Yllättävät räjähdykset silmien edessä saivat ensin hätkähtämään ja sitten puhkeamaan spontaaniin nauruun. Loppukohtauksessa padot aukesivat ja tonneittain vettä näytti vyöryvän päällemme, mutta onneksi se ohjautui silmien edessä pois. Ai näin näitä elokuvia tehdään, vau! 

Myös Studion puolella on perinteisempiä huvipuistolaitteita kuten tämä Nemo-elokuvaan perustuva vuoristorata. Sateisena hetkenä me annnoimme jaloille pienen lepotauon ja menimme ihastelemaan Art of Disney animation-näytöstä, jossa pääsimme tutustumaan animaation syntyyn ja historiaan. 

Erilaisia näytöksiä, esityksiä, paraateja, teattereita, elokuvia oli tarjolla niin paljon, että aika ei millään antanut periksi kaikkeen tutustumiseen. Mieheni olisi käynyt mielellään stunt-näytöksessä, jossa mukana on autoja, moottoripyöriä ja lukuisa määrä erikoistehosteita, mutta lähtöpäivänä ei enää aikataulut käyneet yksiin.

Disneylandissa ei ole rannekkeita, vaan pääsylipun oston jälkeen kaikki elämykset ovat kaikkien vapaassa käytössä. Pituusrajat ovat ainoita, jotka saattavat rajoittaa tekemista. 

Lomastamme yhden päivän vietimme Pariisin keskustassa ja siitä olen kirjottanut oman postauksen ”Voi Pariisi minkä teit”. Meillä oli hyvä syy palata Disneylandiin myös Pariisi-päivän iltana. Sanotaan, että puistot iltavalaistuksessa ovat ihan oma elämyksensä ja oikeassa olivat! 

Olimme lähteneet aamujunalla Pariisiin ja kävelleet koko päivän katsellen nähtävyyksiä. Tytär oli nukkunut matkarattaisssaan parin tunnin päiväunet ja hän oli illalla virkeä kuin västäräkki. Mieheni kanssa pohdimme, jättäisimmekö kuitenkin illalla klo 22.30 alkava ilotulituksen väliin. Mutta päätimme kuitenkin jäädä… Ja mitä näimmekään! 

Yötaivas räjähti upeaan valoshowhun, jota ryhditti Disney-elokuvien mahtipontiset musiikit! Suihkulähteet tanssivat musiikin tahdissa ja väripaletissa esillä olivat kaikki sateenkaaren värit. Huikeinta oli nähdä valosta heijastetut satuhahmot, jotka juttelivat toisilleen, kiipeilivät linnassa ja liikkuivat sukkelasti massiivisia vesisuihkuja vasten.  

Matka Disneylandiin on elämys. Se on sitä, olit sitten nuori tai vanha. Sadut, mielikuvitus ja ilo kuuluvat ihan kaikille. Vastaan mielläni kaikkiin kysymyksiin, jos sellaisia ilmenee. Ajankohtaiset Tjäreborgin matkatarjoukset Disnelandiin ja muut edut löydät täältä.

Nyt on teidän vuoronne!

Jos Pariisi-postaukset nostivat matkakuumetta, niin nyt kannattaa osallistua arvontaan! Voit voittaa pesämunaksi reissullesi 100 euron matkalahjakortin kertomalla, mihin Tjäreborgin kaupunkilomakohteeseen haluaisit matkustaa. Käy katsomassa matkakohteet ja kerro  kommenttilaatikossa, mihin näistä vaihtoehdoista matkustaisit ja miksi.  Jätä myös sähköpostisoite, jotta saan voittajaan yhteyden. Aikaa on 27.5.2014 saakka. 

Saatat pitää myös

200 Kommentit

Henna73 18 toukokuun, 2014 - 11:52 am

Varsovaan, koska oon lukenut jo lähiaikoina useamman blogikirjoituksen kyseisestä kaupungista ja siks on alkanu kiinnostaan 😀

unelmiaonnesta(at)gmail.com

Reply
marika 18 toukokuun, 2014 - 11:53 am

New Yorkiin ehdottomasti. Se ollut monien vuosien haave. Siellä olisi paljon nähtävää ja koettavaa. Outlet liikkeisiin pääsyä odotan myös innolla ;))

Reply
marika 18 toukokuun, 2014 - 11:53 am

marikax@gmail.com unohtui lisätä

Reply
Anni 18 toukokuun, 2014 - 12:16 pm

Pariisiin. En ole aiemmin käynyt siellä, ja se vain on paikka mikä jokaisen reissaajan täytyy nähdä Eiffel torneineen yms.

Reply
Anonymous 18 toukokuun, 2014 - 12:19 pm

Kyllä Pariisi vetäisi puoleensa! Haaveena ollut jo pitkään päästä kyseiseen kaupunkiin, mutta ei ole vielä ollut mahdollisuutta lähteä. 🙂
julia.isoaho@hotmail.com

Reply
Tiia K 18 toukokuun, 2014 - 12:24 pm

Lontoo tai Pariisi, Pariisi! Ilolla arvonnassa mukana. 🙂

-tiia-

tiia68@gmail.com

Reply
Anonymous 18 toukokuun, 2014 - 12:28 pm

joko pariisi tai barcelona olisi suuntana. niistä on puhuttu ja haaveiltu muttei olla saatu aikaiseksi lähteä. alkusyksyn häämatkakohteeksi on tarkoitus toinen näistä valita 🙂 e.viinikangas@hotmail.fi

Reply
Julia 18 toukokuun, 2014 - 12:28 pm

Roomaan haluaisin mennä! Siellä olisi niin paljon historiallista nähtävää.

Reply
kirsi 18 toukokuun, 2014 - 12:29 pm

Pariisi! Miehen kanssa pitänyt mennä käymään jo useana vuonna, mutta aina syystä tai toisesta matka on jäänyt suunnitteluvaiheelle. Jospa Pariisi toisi sitä kaivattua romanttista aikaa vauva-arjen keskelle 🙂

ki_risi@hotmail.com

Reply
sarah 18 toukokuun, 2014 - 12:32 pm

Ehdottomasti Barcelona! sarahmik@hotmail.com

Reply
Päivi 18 toukokuun, 2014 - 12:48 pm

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Reply
Anna 18 toukokuun, 2014 - 12:49 pm Reply
Iina 18 toukokuun, 2014 - 12:51 pm

Rooma ! Rooma huokuu historiaa ja olisi upeaa päästä näkemään kaikki nähtävyydet ! Olen unelmoinut aina pääseväni sinne 🙂

iina-92@hotmail.com

Reply
Jatta 18 toukokuun, 2014 - 12:54 pm

Barcelona tai Lontoo, ehkä enemmän kuitenkin Barcelona, koska siellä ei välttämättä sataisi niin usein. 😀

jatta.pietil@hotmail.com

Reply
*Laura* 18 toukokuun, 2014 - 1:11 pm

New York on unelmakohteeni! sunnuntailapset@gmail.com

Reply
Mari L 18 toukokuun, 2014 - 1:13 pm

New Yorkiin ehdottomasti!!!
Parin viikon päästä lähdenkin Roomaan joka kuuluu NY:n kanssa listaan pakko nähdä 🙂

Reply
Anonymous 18 toukokuun, 2014 - 1:19 pm

New York olisi listallani ensimmäisenä:)

tiina.viitanen@live.com

Reply
Hemuli 18 toukokuun, 2014 - 1:31 pm

Pariisiin:)

hemariih@suomi24.fi

Reply
Anonymous 18 toukokuun, 2014 - 1:39 pm

Muncheniin olisi ihana päästä 🙂
aira.kumpulainen@live.fi

Reply
Malla 18 toukokuun, 2014 - 1:39 pm

Mahtavia kuvia ihanasta satumaasta! Seuraava lomakohteeni voisi olla Reykjavik 🙂

Reply
Ansku 18 toukokuun, 2014 - 1:40 pm

New York ja Pariisi olisi suosikit ehdottomasti!!

Reply
Blogi Vanilija 18 toukokuun, 2014 - 1:54 pm

Kiitos Kerttu ihanan kattavasta Disney puiston matkakertomuksestanne. Tänne on pakko päästä pian uudestaan 🙂
Mukana ihanassa arvonnassa. Veisin mieheni vihdoin häämatkalle New Yorkiin (häistä jo aikaa 9 vuotta).

t.Sanna

Reply
Marja Leena Kampman 18 toukokuun, 2014 - 2:32 pm

Pariisiin tyttären kanssa.

Reply
Sini 18 toukokuun, 2014 - 2:37 pm

Olipa hyvä postaus ja ihanat kuvat! Meillä varmasti molemmat lapset haluaisivat tuolla disneylandissa joskus käydä, joten käyttäisin lahjakortin ehdottomasti siihen!

Reply
Anonymous 18 toukokuun, 2014 - 2:38 pm

Ehdottomasti Pariisiin ja Disneylandiin uudestaan 😉
merja@pirkholma.fi

Reply
moonangel 18 toukokuun, 2014 - 2:39 pm

Rooma, Lontoo tai Pariisi, johonkin näistä olisi mukava lähteä miehen kanssa kesällä häiden jälkeen tai jopa yllättää mies matkalla 🙂
moonangel_(ät)hotmail.com

Reply
Irina - White & Fresh 18 toukokuun, 2014 - 2:41 pm

Liian monta mielenkiintoista paikkaa! Pariisiin haluaisin uudelleen, mutta koska siellä olen jo käynyt – vaikkakin liian vähän nähneenä – niin ehkäpä Amsterdam, Barcelona, Madrid, New York tai Chicago olisivat valintavaihtoehtojani. 🙂

whiteandfresh@gmail.com

Reply
Iina 18 toukokuun, 2014 - 3:05 pm

Voi, onpa vaikea valinta! Lontoo, Pariisi, Rooma, Barcelona… Ehkä näistä ykkösenä kuitenkin Barcelona, josta olen nähnyt pienen vilauksen, mutta haluaisin nähdä enemmänkin…

Reply
Jenni 18 toukokuun, 2014 - 3:41 pm

Lontooseen lähtisin tällä hetkellä, se on jo monta kertaa ollut listalla, mutta aina joku muu on vetänyt pitemmän korren, nyt olisi Lontoon vuoro. 🙂

Reply
Linda 18 toukokuun, 2014 - 3:46 pm

Ihana postaus! Kuvat täynnä tunnelmaa! :)) menisin Roomaan! Aivan viimeisiä euroopan pääkaupunkeja, jossa en ole käynyt! 🙂

Reply
Elina /Elinamaista 18 toukokuun, 2014 - 4:00 pm

Ihania kuvia matkaltanne! Minä valitsisin ehdottomasti Pariisin 🙂
elinan09(at)hotmail.com

Reply
Adalmiinan Helmi 18 toukokuun, 2014 - 4:00 pm

Ehdottomasti New York, rippilahjaksi tyttärelle, kuten olen luvannut! 🙂

Reply
Anonymous 18 toukokuun, 2014 - 4:42 pm

ihanan inspiroivia matkakuvia ja siitähän se ajatus sitten lähti. Pariisi tai Lontoo olisi valintani. 🙂
reissuun koko perheen voimin tai vaihtoehtoisesti 10v häämatkalle miehen kanssa. katjatimonen79@hotmail.com

Reply
Anonymous 18 toukokuun, 2014 - 4:43 pm

Venetsiaan. Erilainen kohde 🙂
lehtolamerja@hotmail.com

Reply
Taru 18 toukokuun, 2014 - 4:57 pm

Pariisiin. Olisipa kiva näyttää Disneyland meidän tytölle.
taru.tarvainen@gmail.com

Reply
satu - tarinoita satumaasta 18 toukokuun, 2014 - 5:04 pm

Huikean kattava postaus – kiitos!

Tämän kaiken perusteella voisin myös valita Pariisin, kun sitä en ole vielä kokenut.
tarinoita.satumaasta@gmail.com

Reply
Anonymous 18 toukokuun, 2014 - 5:04 pm

New York on ikuinen haave, mutta todennäköisempi käyttökohde olisi Amsterdam tai Milano.
sannamiettinen(at)luukku.com

Reply
Miia Hakala 18 toukokuun, 2014 - 5:06 pm

Roomaan ja tarvitseeko sitä sen kummemmin selitelläkään 😉
Colosseum olisi upea nähtävyys ja italia ylipäätään ihana matkakohde!

Reply
Miia Hakala 18 toukokuun, 2014 - 5:08 pm

Nurkassahurisee ( at ) gmail. Com

Reply
Kati 18 toukokuun, 2014 - 5:08 pm

Ehdottomasti Pariisiin tai NY, kummassakaan en ole koskaan käynyt, mutta haaveissa ovat molemmat! 🙂
p.s. ihania lomakuvia!:)

katisarita@gmail.com

Reply
kotiporstua 18 toukokuun, 2014 - 5:09 pm

Olisi ihana viedä koko perhe Pariisiin, kokea juuri nuo jutut mitä teidänkin perhe :). Aurinkoa! kotiporstua.blogspot.fi

Reply
Anonymous 18 toukokuun, 2014 - 5:20 pm

Veisin mieheni 30v. synttäreiden kunniaksi Barcelonaan! -JennaS
jsaariniemi@hotmail.com

Reply
Anonymous 18 toukokuun, 2014 - 5:24 pm

Oi ihanaa.
Roomassa en ole käynyt, joten sinne. Laitan sähköpostiosoitteen, jos onni suosii…

-Hillamj

Reply
Anonymous 18 toukokuun, 2014 - 5:29 pm

Barcelona tai Pariisi, lapset mummolaan ja ekaa kertaa viettämään parisuhdeaikaa 🙂 -Leena l_temonen@hotmail.com

Reply
Marika 18 toukokuun, 2014 - 5:55 pm

Yhdysvallat on ollut pitkään haaveenamme ja kun ensi vuonna tulee 10 vuotta yhdessä täyteen, lähdemme New Yorkiin <3 marika.kahari@gmail.com

Reply
Anonymous 18 toukokuun, 2014 - 5:55 pm

New York, New York… se on ollut haaveissa jo liian pitkään! 🙂

Heli

Reply
Anonymous 18 toukokuun, 2014 - 6:00 pm

Olisi mahtavaa lähteä koko perheen kesken Nizzaan lomailemaan ja unohtaa hetkeksi raksa- ja pihahommat! -Anu (markkanen.anu@gmail.com)

Reply
Anonymous 18 toukokuun, 2014 - 6:25 pm

Monissa paikoissa olisi kiva käydä, mutta kyllä New Yorkiin on joskus ehdottomasti päästävä 🙂
-Suvi L / suvimar@suomi24.fi

Reply
Lisa 18 toukokuun, 2014 - 6:53 pm

Ehdottamasti New York, äitini on asunut siellä nuoruudessaan. Itse en ole siellä käynyt mutta haaveissa olisi!

Reply
Liina / VillaILONA 18 toukokuun, 2014 - 7:09 pm

Lähtisin siskoni kanssa Lontooseen. Tehtiin hänen kanssaan siskos-reissu pari vuotta sitten Kööpenhaminaan ja se oli tosi onnistunut matka. Mies/lapset eivät kaupunkilomailusta niin perusta, joten siskon kanssa olisi ihanaa päästä Lontoota ihmettelemään:).

Reply
Anonymous 18 toukokuun, 2014 - 7:13 pm

Miehelle ostin juuri 50-vuotislahjaksi Lontoon matkan. Itselle en raaskinut, vaikka mieli tekisi.
t. Heidi H

Reply
sikurina 18 toukokuun, 2014 - 7:22 pm

Roomaan. Mieheni on puhunut siitä jo pitkään 🙂 s.kansakoski@luukku.com

Reply
piitu 18 toukokuun, 2014 - 7:42 pm

Rooma. En ole käynyt Italiassa vielä, joten sinne mieli halajaa.

Reply
Laura/NauravaNappi 18 toukokuun, 2014 - 7:51 pm

Roomaan tai Pariisiin, vielä kun pääsisi miehen kanssa kahdestaa minilomalle! 🙂

Reply
mari 18 toukokuun, 2014 - 7:53 pm

lemmenlomalle miehen kanssa olisi varmaan moniakin sopivia kaupunkikohteita, mutta kun lapset ovat vielä pieniä, niin kyllä me pariisiin lähdettäisiin juuri disneylandin takia 🙂 mariw@suomi24.fi

Reply
Xeve 18 toukokuun, 2014 - 7:57 pm

Barcelonassa en ole vielä käynyt, joten pakko valita se! 🙂

xeve@hotmail.fi

Reply
Anonymous 18 toukokuun, 2014 - 8:14 pm

Kaupunkilomalla en ole koskaan käynyt…siis Tukholmaa lukuunottamatta. Kööpenhamina kiinnostaisi kovasti 🙂 Tuija

Reply
Marita H 18 toukokuun, 2014 - 8:30 pm

Firenzeen! Jonain päivänä…

Reply
Wipukka 18 toukokuun, 2014 - 8:38 pm

Kiitos ihanasta blogimatkasta <3
Itse suuntain Hampuriin. Tätini asuu siellä ja en ole vuosiin päässyt häntä tapaamaan… nyt voisi alkaa säästää 😉

Reply
Anonymous 18 toukokuun, 2014 - 8:45 pm

Dubai! Olisi varmaan aika erikoinen kokemus! ulla.niittyinpera(at)diak.fi

Reply
SatuK84 18 toukokuun, 2014 - 8:48 pm

New York – vielä kun saisi miehen suostuteltua mukaan 😉
sasu-84@suomi24.fi

Reply
Ruut 18 toukokuun, 2014 - 9:01 pm

Kuulostaa ja näyttää siltä, että tuolla nähtävää ja koettavaa riittäisi! Hieno paikka ja varmasti näkemisen arvoinen! Kiva, kun olit jaksanut kirjoittaa tästä! Itse lähtisin New Yorkiin, jonne on tarkoitus joku päivä päästä käymään!

Reply
AnskuliP 18 toukokuun, 2014 - 9:02 pm

Roomaan! Italia on maana ihana, ja kyllähän Roomassa nähtävää ja koettavaa riittäisi. 🙂

Reply
Anonymous 18 toukokuun, 2014 - 9:08 pm

Tällä hetkellä mieli halajaisi Lontooseen tai Pariisiin, ehdottomasti! Kiitos kattavasta matkareportaasista kuin myös tästä blogista! tl.karlshoj@gmail.com!

Reply
Riikka 18 toukokuun, 2014 - 9:42 pm

New york, New York! Minulla on ollut pitkään haave matkustaa Nykkiin neljäksi päiväksi. Toteutuuko se, jää nähtäväksi. Ihanat Pariisi-jutut, kiitos!

Reply
Anonymous 18 toukokuun, 2014 - 9:58 pm

Roomaan pitäisi ehdottomasti joskus päästä =).
ninuska76@luukku.com

Reply
Anonymous 18 toukokuun, 2014 - 10:03 pm

Unelmien Pariisi. MariaA

Reply
Elina 18 toukokuun, 2014 - 10:11 pm

Lontooseen haluaisin päästä shoppailemaan! Ja oishan tuo Disneyland myös kiva paikka käydä, todella upeita kuvia sinulla.

Reply
Miia Lindfors 18 toukokuun, 2014 - 10:16 pm

Lontooseen nähtävyyksiä katselemaan ja kokemaan aitoa suurkaupunkitunnelmaa!

Reply
Miia Lindfors 18 toukokuun, 2014 - 10:17 pm

Lontooseen nähtävyyksiä katselemaan ja kokemaan aitoa suurkaupunkitunnelmaa!

Reply
Anonymous 18 toukokuun, 2014 - 10:23 pm

Los Angeles kiinnostaisi kovasti. 🙂 Suurkaupungit vetää puoleensa, NY on jo nähty, nyt maan toiselle laidalle. Kattavan kertomuksen olet Pariisin Disneylandista tehnyt, kiitos siitä! -Satu-
sau81@luukku.com

Reply
Live&Home 18 toukokuun, 2014 - 10:40 pm

Aivan huikeita kuvia ja todella kattava postaus Disneylandista, kiitos 🙂 Nyt täytyy sanoa että vau ja wtf, matkalahjakortti arvonta, ihan sika hienoa! Minä en ole ikinä ollut ulkomailla, ellei ruotsin risteilyitä lasketa mukaan. Voisin siis valita ihan minkä kohteen vain. Lontoo, Pariisi, NY, Berlin, Kööpenhamina ihan mikä vain kelpaisi. Jos itsessään ulkomaille pääsy olisi huippua ja yksi suuri unelma toteutuisi 🙂
liveandhome(at)gmail.com

Reply
Mintsu 18 toukokuun, 2014 - 11:29 pm

Disneylandiin Pariisiin ehdottomasti! Pariisi on tuttu mutta Disneylandissa emme ole perheestämme kukaan käyneet. Säästäminen onkin jo aloitettu hissukseen mutta hyvää kannattaa odottaa 🙂

Reply
Anonymous 18 toukokuun, 2014 - 11:33 pm

Paris!

Menisin muistelemaan nuoruusvuosiani 🙂

pr@luukku.com

Reply
Klaara 18 toukokuun, 2014 - 11:33 pm

Venetsia on ollut jo pidemmän aikaa listalla.
klaaratar@gmail.com

Reply
Elmiira 18 toukokuun, 2014 - 11:41 pm

New York. paperitypy ät hotmail.com

Reply
Anonymous 18 toukokuun, 2014 - 11:44 pm

New Yorkiin olen kovasti halunnut jo kauan. Jokin siinä vaan kiehtoo.
maaritti23(at )luukku.com

Reply
Marja 18 toukokuun, 2014 - 11:55 pm

Barcelonan matkaa on suunniteltu jo viisi vuotta, mutta ei ole vieläkään toteutunut. Sinne siis!
marja@cocovisio.fi

Reply
Jenna - Kotiovella 19 toukokuun, 2014 - 12:28 am

New York. :)) Olisi ihanaa päästä johonkin matkalle!

Reply
Liisa 19 toukokuun, 2014 - 12:32 am

Kyllä minä tuonne Pariisiin haluaisin mennä !

Reply
Aikku 19 toukokuun, 2014 - 12:32 am

New York olisi haaveissa,kun tytär valmistuu insinööriksi 3v:n päästä.hän on amerikka-fani.

Reply
Mervi 19 toukokuun, 2014 - 1:03 am

Barcelona tai Pariisi. Mukana arvonnassa!

Reply
Laura 19 toukokuun, 2014 - 4:20 am

Matkasta Dubaihin oon pitkään haaveillut. Jospa olisi joskus mahdollista toteuttaa! Viimeinen vuosi onkin kyllä ollut meidän perheessä sen verran rankkaa aikaa, että loma tulisi kyllä tarpeeseen…

Reply
Anonymous 19 toukokuun, 2014 - 7:08 am

Ameriikkaan joko Las Vegas tai Miami. Siellä täytyy käydä edes kerran !

reikkinen@gmail.com

Reply
Anonymous 19 toukokuun, 2014 - 7:13 am

Lontoo. 🙂 -Anna-Mari

Reply
tuula 19 toukokuun, 2014 - 7:23 am

Roomaan ehdottomasti, kaikki tiethän vievät sinne 🙂

tvoitto@gmail.com

Reply
Maiski 19 toukokuun, 2014 - 8:21 am

Pariisi… Siellä en ole vielä käynyt 🙂 tmkuitunen@hotmail.com

Reply
Anonymous 19 toukokuun, 2014 - 8:25 am

Lontooseen tai Pariisiin. niihin haaveillut jo pidemmän aikaa ! henna194@gmail.com

Reply
Anni 19 toukokuun, 2014 - 8:59 am

Matkustaisin perheen kanssa köpikseen, jossa on paljon tekemistä lasten kanssa, kaikki lähellä ja lentomatka on mukavan lyhyt.

Reply
Anonymous 19 toukokuun, 2014 - 9:11 am

Heippa! Huippu arvonta!

Lähtisimme L.A:han uusimaan honey moonimme ♥

pooola@suomi24.fi

Reply
maruska 19 toukokuun, 2014 - 9:13 am

Pariisi. hienot shoppailu mahdollisuudet.
mariestrange(at)hotmail.com

Reply
Anonymous 19 toukokuun, 2014 - 9:50 am

Hei,

matkustaisin ehdottomasti Pariisiin, lähinnä tuon Disneylandin takia. Molemmat tyttäreni rakastaisivat sitä varmasti.
Kiitos hyvistä vinkeistä ja mukavasta matkakertomuksesta!

Kävittekö Disneylandin lähellä olevassa outlet kylässä?

Haaveilija, joka haluaa nähdä tyttäriensä ilon heidän kohdatessaan aidot prinsessat

ps.Ilmoittelen s-postiosoitteen, jos voitan,=)

Reply
Anonymous 19 toukokuun, 2014 - 9:51 am

Ihanan postauksen olit tehnyt. Tuonne varmasti joskus olisi ihana matkustaa kun poikani vähän kasvavat 🙂 Nyt valintani osuisi joko Lontooseen (ehdoton hitti meidän lapsilla olisi kaksikerrosbussit :)) tai hieman vielä lähemmäs eli Kööpenhamina, olen kuullut siitä paljon hyvää ja siellä on monia kohteita joihin mennä lastenkin kera. Itselleni mielenkiintoinen kohde olisi Karen Blixtenin museo.

t. Anskari

Reply
Mariluu 19 toukokuun, 2014 - 10:02 am

Praha kiinnostaisi. Sitä on paljon kehuttu enkä vielä ole päässyt näkemään tätä upeaa kaupunkia. Puolison tai ystävän kanssa reissuun. mariluu(at)gmail.com

Reply
Tanja 19 toukokuun, 2014 - 10:04 am

Ihana postaus, tuli upeat muistot seitsemän vuoden takaisesta Disneyland-reissusta mieleen 🙂 Siitä asti olen haaveillut uudesta matkasta! Vastaukseni on siis Pariisi, ja juuri tuon Disneylandin vuoksi.
tanja.sieranta (at) windowslive.com

Reply
S - Beauty of Life 19 toukokuun, 2014 - 11:06 am

LA, Miami beach tai NY!! Oih, kuinka niin unelmoin pääseväni jenkkeihin <3 <3

Ihana postaus Disneylandistä ja kiva, että vinkeistäni oli apua!!

Reply
TanjaP 19 toukokuun, 2014 - 11:28 am

Kööpenhamina tai Pariisi tulee nyt ensiksi mieleen.
Toivottavasti arpaonni olisi nyt suosiollinen

TanjaP
pikkunen78 (@) gmail.com

Reply
Minna 19 toukokuun, 2014 - 12:07 pm

Paljon ihania kohteita, mutta tällä kertaa Lontoo veisi voiton. Lontooseen vaan ei kyllästy ikinä.
minna_tku@luukku.com

Reply
Anonymous 19 toukokuun, 2014 - 12:41 pm

Valinnan vaikeus iski, mutta ehkäpä New Yorkin tällä kertaa valitsisin. ps. s.postiosoitteen laitan, jos arpaonni kohdalle osuu.

Reply
Sanna P. 19 toukokuun, 2014 - 1:01 pm

Postauksesi innoittamana valitsisin Pariisin. Perheemme jälkikasvu olisi varmasti innoissaan Disneylandin seikkailuista ja kaupunki tarjoaisi varmasti jotain ihanaa myös aikuisempaan makuun. sannapuu(at)gmail.com

Reply
Kastanja 19 toukokuun, 2014 - 3:46 pm

WAU!!!
W-A-U-!-!-! !!!

Ihan huikea postaus ja mikä upea tunnelma välittyy tänne asti! Mahtavia kuvia ja ihanasti olet kertonut reissusta. Mä täällä eläydyin niin kovin nojatuolissa, että taisi tulla kramppi pohkeeseen, hih!

Aiempaan postaukseesi blogimaailman kommenteista jätinkin viestiä, että luin Pariisin reissusta ääneen miehelleni (joka edelleenkin on kyllä lukutaitoinen), mutta varmistin, ettei MITÄÄN mene ohi. Mainitysin myös, että en ole koskaan ollut lentokoneessa. Tänään illalla tarina jatkuu… pitänee taas istuttaa armas siippani nojatuoliin ja näyttää huikeat kuvat =) Katsotaan sitten kenen pohkeet kramppaavat 🙂

Mutta ehdottomasti onnea kokeilemassa myös 🙂
kastanja.blogi@gmail.com

-Kastanja-

Reply
Kastanja 19 toukokuun, 2014 - 3:47 pm

Ai niin! Tässä matkahuumassa unohdin valita kokonaan kohteen…. eli Pariisi sinun innoittamanasi 🙂

– Kastanja-

Reply
Feather 19 toukokuun, 2014 - 5:49 pm

Valitsisin Rooman sillä Italia vei sydämeni Bergamon reissulla muutama vuosi sitten 🙂 salla.m.koskela(at)helsinki.fi

Reply
Henna/Oh my white 19 toukokuun, 2014 - 7:49 pm

Wau, upea tuo Disneyland! Hyviä kuvia ja vinkkejä sait tosiaan kasattua yhteen postaukseen. Matkalahjakortin voisin sijoittaa pesämunaksi New Yorkin matkaan.. Paikka, joka olisi vain nähtävä!

Reply
Elisa n 19 toukokuun, 2014 - 8:56 pm

Kyllä minä Pariisin valitsisin:) Sen näkeminen on ollut haavelistallani jo pitkään:)

Reply
Astrid 19 toukokuun, 2014 - 9:31 pm

Rooma tai Pariisi <3 Kummassakaan en ole koskaan käynyt..

Reply
Katri 19 toukokuun, 2014 - 10:14 pm

Oi, olisi niin monta ihanaa kaupunkimatkakohdetta. Esimmäisenä valitsisin Lontoon tai Pariisin 🙂

Reply
Katri 19 toukokuun, 2014 - 10:18 pm

Oi, olisi niin monta ihanaa kaupunkimatkakohdetta. Esimmäisenä valitsisin Lontoon tai Pariisin 🙂

Reply
Onnellinen Oliivi 19 toukokuun, 2014 - 10:41 pm

Vau mitä kuvia nuo viimeiset, joten eiköhän tuo disneyland olisi minunkin valinta 🙂

Reply
Maria.S kuukuu 19 toukokuun, 2014 - 10:42 pm

Voivoi, tän postauksen jälkeen haluan muuttaa tuonne Dinseylandiin! Se on ollut mulla ikuisuushaave niinkuin aina!

Reply
minttu, Saa kurkistaa blogi 19 toukokuun, 2014 - 11:34 pm

Hyvä kattava postaus ja kivat kuvat! 🙂

Taidan vastata New York, koska se olisi varmasti huikea elämys tällaiselle pikkukaupungin asukille. 🙂

Reply
Anonymous 20 toukokuun, 2014 - 12:05 am

New York 🙂
Terv. Suvi

Reply
Vekarus 20 toukokuun, 2014 - 6:32 am

Kävimme Pariisissa pojan ollessa muutaman kuukauden ikäinen. Nyt olisi näköjään aika käydä uudelleen, ihana postaus!

Reply
Anonymous 20 toukokuun, 2014 - 7:55 am

Peking kuullostaa hyvältä 🙂 sinne siis!

Ritu

tervaharju@luukku.com

Reply
CURIOUSNOORA 20 toukokuun, 2014 - 12:47 pm

Mä olisin tuolla kyllä niin pähkinöinä!! Ehdotin jo varovaisesti poikaystävälleni, että tänä kesänä viettäisimme synttärini Disneylandissa, mutta vielä ei ehdotustani taidettu oikein noteerata. Voih, ehkä vielä joskus.

Nim. Kaikissa meissä asuu pieni prinsessa

Reply
Salli / bvg 20 toukokuun, 2014 - 2:24 pm

Voi ei mikä valinnan vaikeus, matkustaminen on aina kivaa! Ja matkalta kotiin palaaminenkin on joka kerta ihanaa… 🙂
Noista vaihtoehdoista valitsisin New Yorkin.
Peukut pystyyn!

Reply
IMAGE black and white 20 toukokuun, 2014 - 2:33 pm

Pariisi! Pariisi! Pariisi! Sinne mä menisin uudelleen. <3

Reply
Anonymous 20 toukokuun, 2014 - 4:35 pm

Lontoo !!! Kotikaupunkini v. -92-94. Sinne jäi toinen puoli sydämestäni tai vaihtoehtoisesti New York, joka on vielä näkemättä ja kokematta 🙂

– Sirpa

Reply
Katri 20 toukokuun, 2014 - 6:22 pm

Kyllä se on se Pariisi. Ai miksi? Koska en ole siellä käynyt. Vielä. 🙂

Reply
Anonymous 20 toukokuun, 2014 - 7:51 pm

Pariisi tai Rooma.
sarkkupu@gmail.com

Reply
Anonymous 20 toukokuun, 2014 - 8:30 pm

Rooma tai Pariisi. elinalintunen (at) Hotmail.com

Reply
Anonymous 20 toukokuun, 2014 - 8:36 pm

Riikaan, Pohjolan Pariisiin 🙂
MaritaK

Reply
Henna - Pakkomielteitä. Minullako? 20 toukokuun, 2014 - 10:08 pm

Pariisiin! Voikun pääsisikin lomalle, moneen vuoteen emme ole kunnon reissuun päässeet.
Ihania kuvia sinulla!

Reply
Anonymous 20 toukokuun, 2014 - 10:34 pm

Pariisi, oo la laa!
t.Minnimari

Reply
Anonymous 21 toukokuun, 2014 - 7:48 am Reply
-tiina- 21 toukokuun, 2014 - 8:37 am

Hei, kiva matkakertomus 🙂
Valitsin Istanbulin. Työtoverini matkustaa vapaa-ajallaan paljon sinne, ja en ole voinut välttyä paikan hehkutuksesta, joten olisihan tuon omin silmin nähtävä!!

Reply
Anonymous 21 toukokuun, 2014 - 9:48 am

Lontoo! Lontoossa on se oma rento ajaton tunnelmansa ja ah niin ihana brittiaksentti! Kaupunki on kaunis ja täynnä kulttuuria. Maailmanluokan musikaalit ja teatterit houkuttelevat, mutta myös paikalliset ja heidän pienemmät kuppilat vaikuttavat mielenkiintoisilta. Oih Lontoossa varmasti keksisi tekemistä ja katseltavaa moneksi viikoksi!

– Milla
mil-lie@hotmail.com

Reply
Anonymous 21 toukokuun, 2014 - 11:23 am

Aika monessa onkin tullut jo käytyä, mutta New York ehdottomasti uudelleen…<3 p.s ihania kuvia. – Annelix

Reply
Eveliina veteläinen 21 toukokuun, 2014 - 11:29 am

Lontoo on paikka joka on aina kiinnostanut. Lentomatkakaan ei ole kovin pitkä.
Eppuve@hotmail.com

Reply
Mari Ruokonen 21 toukokuun, 2014 - 12:06 pm

Oi oi, kyllä tuonne disneylandiin täytyy vielä jossain vaiheessa matkustaa, kunhan lapset vähän kasvaa ja saavat enemmän irti matkasta.
Yksi pitkään haavenani on ollut yhdysvallat niin voisin lähteä Miami Beachille. Eräs tuttu oli juuri siellä lomalla ja niin kivannäköisiä kuvia, että haluan sinne itsekin.

Reply
Kirsi 21 toukokuun, 2014 - 12:28 pm

Vaikeuksia päättää kumpi, Praha vai Kööpenhamina! Molemmissa kulttuurinähtävyyksiä ja varsinkin jälkimmäisessä shoppailua. Pienten lasten takia kuitenkin voiton vie nyt Köpis.
kirsi.halttu(at)gmail.com

Reply
Kolibri 21 toukokuun, 2014 - 12:36 pm

Pariisiin myös minä menisin ja veisin perheeni. Olen käynyt Disneylandiassa, ja siitä asti haaveeni on ollut tehdä samainen reissu uudestaan mieheni kanssa -ja tietysti nyt, kun meillä on kaksi ihanaa tytärtä, myös ja erityisesti juuri heidän kanssaan.

Reply
Terhi J. 21 toukokuun, 2014 - 12:48 pm

Lontoo, Pariisi tai Rooma.. En osannut päättää:)

Reply
Anonymous 21 toukokuun, 2014 - 1:09 pm

Kööpenhaminaan – sopiva sekoitus kaikkea kiinnostavaa!

mipetter@ulapland.fi

Reply
Anonymous 21 toukokuun, 2014 - 1:36 pm

vaikea valinta! mutta, ehkä Edinburgh tai Singapore 🙂

Jaanuska

Reply
Anonymous 21 toukokuun, 2014 - 1:56 pm

London calling, beibe! Lontoossa open asunut jonkin aikaa nuorena ja olisi ihanaa näyttää omille lapsille mitä kaikkea tuo ihana, persoonallinen kaupunki pitää sisällään. 🙂

t. Minna
minna.lahde(at)gmail.com

Reply
-Saija- 21 toukokuun, 2014 - 2:30 pm

En oo koskaan haaveillukaan käyväni Disneylandissa, mutta nyt… Pakko päästä! 🙂

-Saija-

Reply
Me Wämili 21 toukokuun, 2014 - 2:49 pm

Koskaan en ole ulkomailla aikuisiällä käynyt,joten mikä tahansa kohde olisi mieluisa ^_^
Josko tuo Pariisi tai Berliini sitten olisi valintani.

mewamili@gmail.com

Reply
Anonymous 21 toukokuun, 2014 - 3:02 pm

Ikuiselle romantikolle Pariisi olisi juuri se oikea valinta! Oih! <3

Anni-Helena

Reply
Anonymous 21 toukokuun, 2014 - 3:46 pm

Haluaisin matkata Ateenaan, jossa yksi ystäväni asuu. Houkuttelevalta näytti teidänkin matka, ehkä itsekin suuntaan Pariisiin joskus sitten kun on enemmän siihen mahdollisuuksia.

jumppapallo95@luukku.com

Reply
Anonymous 21 toukokuun, 2014 - 7:49 pm

Lähtisin Berliiniin, sillä se on ainoa kyseisistä kohteista, jossa en ole vielä käynyt. Saksa on myös mukavan leppoisa maa. 🙂

paivi.kannelniemi@gmail.com

Reply
Fili Jonkka 21 toukokuun, 2014 - 8:00 pm

New York, ehdottomasti! En ole koskaan käynyt Ameriikassa,ja jos johonkin, niin Isoon Omenaan siellä haluaisin! fili.jonkka@gmail.com

Reply
J/SH 21 toukokuun, 2014 - 9:12 pm

Ah, vaikeaavaikeaa valita…juuri nyt ajankohtaistakin, kun ”pitäisi” päättää minne päin lähtisi. Chicagoon kyl voisin esimerkiksi lähteä, Euroopasta voisin valita ehkäpä Pariisin.

tam06@luukku.com

Reply
Jaana Suominen 21 toukokuun, 2014 - 9:43 pm

Olen aina valmis lähtemään reissuun oli kohde mikä hyvänsä 🙂 Pari viikkoa sitten Jenkeistä kotiutuneena voisi valita jonkun Euroopan kohteen. Kävimme Kalifornian Disneylandissa ja kokemus oli todella hieno, varsinkin paraati oli aivan upea 🙂

-Jei-

Reply
Anonymous 21 toukokuun, 2014 - 9:51 pm

Lontooseeen, sinne voisin lähteä koska tahansa, sillä rakastan musikaaleja ja meininkiä siellä 🙂
Voi kun tärppäisi…
sipsi@iki.fi

Reply
riituli/moderni valkoinen koti 21 toukokuun, 2014 - 10:53 pm

Pariisi tai Barcelona olisi ihana! Pariisissa olen jo kerran käynytkin joten ehkä barcelona olisi parempi vaihtoehto 🙂 Rooma houkuttelee myös 🙂

Reply
Miia/Tirviäisten elämää 21 toukokuun, 2014 - 11:58 pm

New York, keväällä <3 Sen haluaisin nähdä!! Tuo Disneyland on myös paikka,jonka haluan kokea ja mahdollistaa tyttäreni kokea. Tuntuu vain siltä, että Se on niin valtava, että miten ihmeessä sitä osaa päättää mitä haluaa nähdä, kokea (laitteet), niin ettei jää harmittamaan kun puoliakaan ei kerinnyt!! 😀 Onko parempi nähdä vähän vai ei nähdä ollenkaan, siinäpä se 😀

Reply
Anonymous 22 toukokuun, 2014 - 12:17 am

Monta ois vaihtoehtoa, mihin haluaisin matkustaa. Mieluisin ehkä pariisi tai kööpenhamina 🙂 Saila

Reply
Anonymous 22 toukokuun, 2014 - 12:36 am

Haluaisin lähteä syksyllä Pariisiin 🙂 Silloin ehtisi vielä Disneylandiinkin ja nähtyvyyksiinkään ei olisi varmaan pitkiä jonoja. Kiitos myös innostavasta postauksestasi! t.”matkustaja”

Reply
Hanna-Riikka - Ninian maailmassa 22 toukokuun, 2014 - 7:45 am

Aivan upeita kuvia. Melkein kuin olisi itsekin ollut mukana :D.Minä lähtisin Kööpenhaminaan. Sellainen unelmakohde tällä hetkellä minulla. Ihania putiikkeja, tunnelmaa.. oih!

Reply
Anonymous 22 toukokuun, 2014 - 9:36 am

Ihanaa! 🙂 Minäkin valitsisin Pariisin, en ole koskaan siellä käynyt ja lapsille olisi mahtava päästä Disneylandiin.

minnaliukkonen(at)suomi24.fi

Reply
Anonymous 22 toukokuun, 2014 - 9:37 am

Ehdottomasti New York! =)
tinke03@hotmail.com

Reply
Anonymous 22 toukokuun, 2014 - 9:38 am

Matkustaisin Pariisiin, koska haluaisin päästä testaamaan ranskan kielen alkeita. 🙂

T: Jonna

jossukka@windowslive.com

Reply
Minna Romppainen 22 toukokuun, 2014 - 9:40 am

Venetsia ja Verona on jo käyty, joten ikuinen Rooma ehdottomasti! nimim. Italiaan rakastunut.

Reply
Anonymous 22 toukokuun, 2014 - 9:51 am

Ihana kertomus, joka sytytti kyllä halun lähteä Pariisiin ja heittäytymään lapsenmielisesti tuohon Disney-seikkailuun 🙂

Reply
Anonymous 22 toukokuun, 2014 - 9:53 am

Matkustaisin Lontooseen!! 🙂

T. Henna
henta77(at)hotmail.com

Reply
Anonymous 22 toukokuun, 2014 - 10:05 am

Hei!

Ensinnäkin kiitos blogista, mahtavaa! Haluaisin matkustaa Lontooseen.

Upeata kesää kaikille!

T. Jussi

jussikeskinen(a)yahoo.com

Reply
Anonymous 22 toukokuun, 2014 - 10:21 am

Ihania kuvia ja mukavaa tekstiä.New Yorkiin olisi ihana päästä…maarit68@windowslive.com

Reply
Anonymous 22 toukokuun, 2014 - 11:20 am

Kornisti varmaan rakkauden täytteiselle pariisin lomalle avomiehen kanssa!<3
Vaikka tuo disneyland voisi sopia meillekin :’D viivapisteviiva@gmail.com

Reply
Anonymous 22 toukokuun, 2014 - 11:26 am

Kyllähän se Pariisi tai Lontoo olisi minne pesämuna laitettaisiin.. Olisi ihanaa päästä jonnekin
LauraV

Reply
Anonymous 22 toukokuun, 2014 - 11:55 am

Roomaan tai Barcelonaan. Roomassa on kerran tullut käytyä – ihan mahtava paikka, niin kaunis ja monipuolinen kaupunki. Barcelona olisi meille aivan uusi kohde ja todella mielenkiintoinen, kovin mielelläni sinnekin lähtisin 🙂 dinaer@hotmail.com

Reply
Jenni Korhonen 22 toukokuun, 2014 - 12:16 pm

Malaga! Olemme miettineet ihan muuttoa etelämmäs ja tämä on yksi kohde listallamme, jotka pitäisi koeajaa uudeksi kotikaupungiksi. korhonen.ajm@gmail.com

Reply
Marikki 22 toukokuun, 2014 - 12:43 pm

Lähtisin Berliiniin, sillä kaupunki kiinnostaa kulttuurin ja kielen takia.
pokkaritaivas(a)gmail.com

Reply
Anonymous 22 toukokuun, 2014 - 1:18 pm

Italia <3 ja ikuinen kaupunki Rooma! Sinne mieheni kanssa kaksistaan ollaan matkaa suunniteltukin, vielä toteutumatta jäänyt. tanjaimmo@hotmail.com

Reply
Anonymous 22 toukokuun, 2014 - 1:43 pm

matkustaisin roomaan, sillä sen haluaisin kokea.
emmi.saali a luukku.com

Reply
Jontey 22 toukokuun, 2014 - 2:23 pm

Budabest kiehtooja sen seitsemän siltaa 😉

Reply
Anonymous 22 toukokuun, 2014 - 2:28 pm

Lähtisin Roomaan, sillä en ole koskaan (!) käynyt siellä! sulkahirmu(at)gmail.com

Reply
Jonna 22 toukokuun, 2014 - 2:54 pm

Lissabon! Olen käynyt vaan lentokentällä pyörähtämässä, mutta näin kaupunkia yläilmoista. Kaunis aurinkoinen kaupunki kaikkine väreineen! Rakastan myös portugalin kieltä ja olen käynyt Portugalin pienemmissä kaupungeissa jo vähän tutustumassa kulttuuriin.

jonnanblogi@gmail.com

Reply
Anonymous 22 toukokuun, 2014 - 3:55 pm

San Francisco! tapiiri_1@hotmail.com

Reply
Anonymous 22 toukokuun, 2014 - 3:56 pm

Barcelonaan mieli tekisi 🙂

susanna.solati(at)sotkamo.net

Reply
lihaksikasminä 22 toukokuun, 2014 - 4:33 pm

Lontooseen 🙂 Monivuotinen haave. Ottaisin mukaan oman pojan ja veljentytön 🙂 Lahjakortti tulisi kyllä tarpeeseen! tsuihtsuih@luukku.com

Reply
Emäntä 22 toukokuun, 2014 - 4:53 pm

Ehdottomasti Lontoo! Olen jo kauan haaveillut pääsystä sinne, kaikkien kuuluisien monumenttien ja nähtävyyksiä näkemisetä ja unohtamatta tietenkään lasillista aitoa englatilaista siideri’ä jossain ihastuttavassa paikallispubissa 😉
pubiruusu@gmail.com

Reply
anniinavalisalmi 22 toukokuun, 2014 - 5:37 pm

Köpis ihan ehdottomasti! Paikka on kiinnostanut monipuolisuudellaan jo pidemmän aikaa, ja olenkin jo varovaisesti selaillut matkaoppaita ja -vinkkejä kohteesta… jos vaikka sinne suuntaisi joskus tässä seuraavaksi 🙂

Reply
vetu 22 toukokuun, 2014 - 7:46 pm

Pariisiin kokemaan tämän ainutlaatuisen kaupungin tunnelma (pelkän elokuvista katselun sijaan) kolmen sukupolven naisporukalla äitini sekä mummini kanssa! veera.ojala@windowslive.com

Reply
Susanna Westerholm 22 toukokuun, 2014 - 9:19 pm

New York, Miami, LA, Las Vegas, San Francisco, jos vaikka noista alottais. Tai lähimatkailuna uudestaan Pariisin Disneylandiin 🙂

Reply
R. Rinne 22 toukokuun, 2014 - 9:22 pm

Aivan mahtavia kuvia Pariisista. Valitsisin itse sen myös matkakohteeksi. Disneyland olisi huikea elämys lapsille. pilvenpisara@gmail.com

Reply
minnas 22 toukokuun, 2014 - 9:36 pm

Tässä suunnittelen juuri matkaa Pariisiin tai Köpikseen, taitaa ensimmäinen viedä tämän jälkeen voiton 🙂

Reply
Anonymous 22 toukokuun, 2014 - 10:27 pm

Houkuttavimmasta matkakohdeviisikosta nyt taitaisi kutkuttaa eniten Lissabon, jossa haluaisin päästä höpöttelemään portugalia ja tutustumaan kaupunkiin : )

Kopi manis

Reply
Little Me 22 toukokuun, 2014 - 11:45 pm

Legendaarinen New York täytyy jonain kauniina päivänä kokea, niin paljon upeaa yhdellä omenalla, ai että! Ja eritoten olen lapsesta asti halunnut sinne näkemään upeita Broadway-näytöksiä ilmielävänä, parhaiten elämässäni tuhlattuja satasia. Samalla lisäunelmana olisi poiketa kuuntelemaan jonkin kirkon gospel-kuoroa, jos ne saisivat nostettua karvat pystyyn. Eräs musiikin harrastaja suositteli ehdottomasti käymään sellaisessa uskontokunnasta riippumatta, joten sen aion myös tehdä!

Paljon pieniä ja pitkään mielessä olleita unelmia toteutuisi 🙂

Reply
Anonymous 23 toukokuun, 2014 - 12:19 am

Lontoon ja Pariisin välillä vaikea valinta. Ehkäpä Lontoo veisi tällä kertaa voiton! 🙂 henriika.ylppo@gmail.com

Reply
Anonymous 23 toukokuun, 2014 - 6:05 am

Pariisiin ehdottomasti 🙂

mari.h_84@netti.fi

Reply
Minna 23 toukokuun, 2014 - 10:06 pm

Krakovaan tekisi mieli!

Reply
Anonymous 24 toukokuun, 2014 - 5:40 pm

Pariisi on kyllä ykkösmatkakohteeni!
mariah-79(at)suomi24.fi

Reply
Anonymous 24 toukokuun, 2014 - 9:39 pm

New Yorkiin lähtisin keskimmäisen poikani kanssa. Hän on innokas koripalloilija ja on haaveillut Amerikan reissusta jo pitkään ja tietenkin tarjoutuisin matkaseuraksi 🙂
Leea

Reply
Taina K 24 toukokuun, 2014 - 11:16 pm

Ihan kauhean vaikea valita! Yhtenä päivänä tekisi mieli kööpenhaminaan, toisena Prahaan ja kolmantena Pariisiin. Valitsen siis Lontoon.;)

Reply
Cato 25 toukokuun, 2014 - 12:27 am

Los Angeles olisi toivelistalla, siellä haluan ehdottomasti joskus käydä ja yrittäisinpä saada tatuointiajan Suomi-fanin Kat Von D:n tatuointistudioonkin (vaikka luulen, että heillä on varaa valita asiakkaansa, joten tuskin aikaa koskaan saisi vaikka kuinka ajoissa olisikin liikenteessä…). Tällä hetkellä realistisempi matkakohde olisi Pariisi. Ranskassa olen aina halunnut käydä 🙂

Reply
Anonymous 27 toukokuun, 2014 - 6:55 pm

Ehdottomasti Periisiin! Siitä aina haaveillut! 🙂 Mahtava matkakertomus sinulla ja varmasti ikimuistoinen reissu. -Marika

Reply
Anonymous 27 toukokuun, 2014 - 7:07 pm

Haluaisin matkustaa Barcelonaan, jossa pääsee kuulema nauttimaan samanaikaisesti sekä ranta- että kaupunkilomasta. 🙂 Satu

Reply
Adrienn Abonyi 27 toukokuun, 2014 - 7:30 pm

Pariisin Disneylandiin neljän pikku prinsessamme kanssa <3

Reply
Henna 27 toukokuun, 2014 - 8:05 pm

Kööpenhaminassa en ole jostain syystä vielä käynyt, vaikka se melko lähellä onkin eli sinne suuntaisin kesälomalla! 🙂 henna.k.rauhala@gmail.com

Reply
Anonymous 27 toukokuun, 2014 - 8:17 pm

Dubaiin matkustaisin. Vaikuttaa todella ihanalta ja minun makuun sopivalta maalta 🙂

jennnimo@gmail.com

Reply
Anonymous 27 toukokuun, 2014 - 8:27 pm

Dubrovnik. Sopivan lyhyt lentomatka lämmin ilmasto. Haluaisin kävellä vanhassa kaupungissa muuria pitkin ja tutustua muurin varrella oleviin linnakkeisiin.
paivin@student.uef.fi

Reply
Eeva 27 toukokuun, 2014 - 8:49 pm

Valitsisin Pariisin. Varmaan ensi kesänä vien tytöt Disneylandiin, itse joskus siellä pienenä käynyt ja oli kyllä hieno kokemus.

Reply
Virpi 27 toukokuun, 2014 - 9:08 pm

Valitsisin Lontoon. Lupasin 14-vuotiaalle tyttärelleni Lontoon matkan, jos hän korottaa englannin arvosanaa. Tyttö korotti numeron jouluksi, joten lupaus olisi nyt lunastettava 🙂
t. Virpi

Reply
Stellina 27 toukokuun, 2014 - 9:11 pm

Aivan monta ihanaa paikkaa, jonne haluaisin matkustaa! Pariisi olisi tietysti romanttinen kohde matkustaa miehen kanssa, hän kun ei ole siellä käynyt koskaan. Itse olen siellä käynyt useamman kerran, mm. Ranskassa vaihto-opiskelijana ollessa. Toisaalta koska olen itse siellä käynyt useasti joku uusi paikka kiehtoisi. Nizzaan olen aina haaveillut matkustavani ja mies taas haaveilee Kroatian reissusta. Vaikea valita vain yhtä ylitse muiden, mutta ehkä näistä vaihtoehdoista kallistuisin Dubrovnikiin, sillä olen kuullut siitä niin paljon hyvää 🙂 Ja ihanalta kuulosti teidän reissu!
(ansku.strengell AT gmail.com)

Reply
Hennis 27 toukokuun, 2014 - 9:52 pm

Rooman valitsisin juuri nyt, olisi ihana päästä aikuisten reissulle kaupunkiin, jossa olisi jokaiselle jotakin. Puhumattakaan ruuasta…

Reply
Mirva Belov 27 toukokuun, 2014 - 9:55 pm

Valitsen Pariisin….käymme joka vuosi kihlajaisia viettämässä, jossakin päin eurooppaa. Mikä sen ihanampaa olisi kuin viettää 3-vuotis kihlajaispäivää ♥ Eiffeltornissa tai jopa häitä, ken tietää…. 🙂 Ihanalta vaikutti Pariisin reissunne 🙂 Nyt ei voi kun pitää peukut pystyssä …. (mirvabelov@luukku.com)

Reply
Hanna L 27 toukokuun, 2014 - 10:17 pm

Praha. Kihlauduimme siellä 13 vuotta sitten, nyt voisi olla hyvä ajankohta yllättää mies suostumalla vihdoin avioliittoon. Sitten tekisi uusintareissu Prahaan virkistämään muistia siitä mistä me kaksi olemme oikein tehty. (halindqv at abo.fi)

Reply
Anonymous 27 toukokuun, 2014 - 11:24 pm

Barcelona…jo vuosien ajan haaveena. Kaupunki kiehtoo erilaisuudellaan. Barcelonaan oltu menossa jo kahdesti, mutta aina matkalle on sattunut este, ja matka jouduttu perumaan. Nyt voisi olla vihdoin sen aika. 🙂 petra.lindstrom@netti.fi

Reply
Anonymous 27 toukokuun, 2014 - 11:40 pm

Barcelona! Aina ollut haaveissa! Tuolla pystyisi mahtavasti yhdistämään kaupunkiloman ja rantaloman. Ja mies pääsisi katsomaan futista! 🙂 paivi.kuoppamaki@hotmail.com

Reply

Jätä kommentti