Tytöt tahtoo pitää hauskaa

by Kerttu

Kun yksi asia päättyy, on uuden aika. Minulle tämän syksyn hyvinvointivalmennus oli yksinkertaisesti loistava juttu, sain itsestäni irti hyvässä porukassa. Mutta tiedättekö sen tunteen, joka tulee kun projekti päättyy ja tavoitteet on saavutettu? Okei, ilmassa on iloa, kiitollisuutta ja hyvää oloa. Pian kuitenkin hyvä olo kääntyy mukavuudenhaluksi; valloilla kamalan pimeä marraskuu ja tuhannet tekosyyt. Hengähtäminen tekee hyvää ja on tarpeellista, eihän elämä voi olla jatkuvaa tavoitteiden ja projektien ilotulitusta. Mutta jossain vaiheessa nousee esille taas uudet jutut, jotka innostavat ja energisoivat! Kerron postauksen lopussa, mitä olen tällä kertaa keksinyt 🙂

008-harmooni-kerttu-web-7238

Otetaan alkuun pieni paluu parin viikon taakse, kun kokoonnuimme koko IWELLOjengin kanssa hemmottelupäivää viettämään. Kuntotestien, De Cafen salaattilounaan ja Ready Set Pole -tankotanssin jälkeen suuntasimme Jyväskylän ydinkeskustaan Boho& keittiö -ravintolaan, jossa meillä oli varattuna saunakabinetti. Päivän pölyt ja hiet oli mukava pestä pois kaikessa rauhassa. Jyväskylässä Yliopistonkadulla sijaitseva Golden Day Spa -kauneushoitola antoi meille hemmottelevat kultanaamiot sekä suihkusampoota ja vartalovoidetta, jotta tyttöjen ilta olisi täydellinen. Kiitokset näistä!

hemmottelu-1-18

Illan kruunu odotti meitä lähellä Jyväskylän Matkakeskusta, historiallisessa jugend-rakennuksessa. Harmooni on yksi Jyväskylän helmistä; laadukas, tunnelmallinen ja lähiruokaa tarjoileva ravintola. Illan ohjalmassa oli maistelumenu, joten pääsimme tutustumaan useisiin ruoka-annoksiin.

002-harmooni-kerttu-web-6841

hemmottelu-1-12

Hemmotelupäivä oli minulle ensimmäinen päivä ilman vauvaa, vaikkakin kävin vielä tankotanssin jälkeen pikaisesti pikkuherran syöttämässä. Ilta Harmoonissa oli minulle erityisen taianomainen; rauhallinen, kaunis ympäristö, mukava aikuisseura ja kiireeton tunnelma tulivat todellakin tarpeeseen. Ravintolaruokailu on paljon muutakin kuin syömistä. Maistelumenun hyvä puoli on se, että annokset eivät ole valtavia, mutta niitä on monta. Jokaista ruokalajia sai pienen hetken odottaa seurustellen ja viinilasin äärellä.

003-harmooni-kerttu-web-6866

004-harmooni-kerttu-web-6882

Harmoonin sisustus on ihan omaa luokkaansa, sillä yrittäjäpariskunta Riitta ja Jyrki Halttunen eivät ole suostuneet kompromisseihin, vaan valtava remontti ja sen tuomat pintamateriaalivalinnat ovat tehty talon henkeä ja aikakautta kunnioittaen. Hyvä esimerkki on se, ruokapöydät ovat tehty vanhan salin kauniisti kuluneista lattialankuista. Toki puuseppä on saanut tehdä hiomis- ja pintakäsittelytöitä, mutta materiaali on hyödynnetty ja pöydät jatkavat nyt kauniisti vanhan Harmoonitehtaan tarinaa.

hemmottelu-1-15

IWELLOjengin kanssa ilmassa oli pikkuisen haikeuttakin. Projekti oli nyt ohi, mutta koko tiimin yhteiset jutut jatkuvat vaikkakin vapaamuotoisemmin ja harvakseltaan. Sannan ja Lauran kanssa kävimmekin jo kerran treenaamassa loikkia ja portaita, koko tiimillä on luvassa ensi vuoden puolella mm. ilmajoogaa. Tämä hulvaton jengi toi elämääni monta uutta mahtavaa naista. Kiitos!

005-harmooni-kerttu-web-7096

Mikäs on se uusi juttu, johon olen lähtenyt mukaan? IWELLOlla käynnistyi mainio kotitreenivalmennus, jossa harjoittelu tapahtuu itsenäisesti, mutta valmennuksesta saadun kunto-ohjelman mukaan. Saamme joka kuukausi sähköpostiin harjoitusohjelman, jossa on päiväkohtaiset treenit ja palautumispäivät eri kuntotasoisille henkilöille.  Minä ainakin kaipaan juuri jotain tällaista ryhdittämään talveani! Kun kotitreenivalmennus maaliskuussa päättyy, voikin aloittaa vaikka juoksukoulun. Pimeä talvi on taittunut. Tärkeintä on pysyä liikkeessä ja tuntea siitä iloa. On helppoa todeta, että olen itseni kanssa paljon parempi kaveri, kun ruokavalio on terveellinen ja liikunta säännöllinen osa arkea. Valmennus on vasta tällä viikolla alkanut, joten uskoisin että mukaan mahtuu vielä, jos kiinnostaa. Tässähän ei ole maantieteellisellä sijainnilla mitään merkitystä, eikä haittaa vaikka ei kerran kuussa oleviin yhteistreeneihin pääsekään. Tällä kertaa oma IWELLOjengi valmentajineen on tavoitettavissa suljetussa Facebook-ryhmässä.

006-harmooni-kerttu-web-7256

Tänä syksynä olen oppinut, että koskaan ei ole niin kiire, ettei ehdi liikkumaan tai tutustumaan mahtaviin tyyppeihin 🙂

Ryhmäkuvat sekä postauksen 2., 3.  ja 5. kuva ovat taitavan Terotemedian käsialaa. Otsikosta voi kiittää Mikko Alataloa 😀 

Saatat pitää myös

2 Kommentit

tiitiäinen 14 marraskuun, 2015 - 8:35 am

Pljonko sinulla tippui painoi? Mitä muut tulokset olivat? Kiinnostaa.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 marraskuun, 2015 - 1:39 pm

Moikka! Paino putosi kymmenessä viikossa viisi kiloa ja se tapahtui aika helposti järkevällä ruokavaliolla ja säännöllisellä liikunnalla. Kuntotestissä kaikkien suoritusten osalta tuli huomattavaa kehitystä. Teimme siis 30 sek / liike punnerrukset, kyykyt ja vatsalihakset ja laskimme tuloksen ja vertasimme 10 viikon takaisiin. Lisäksi kävely- ja juoksutesti. Nyt en muista minne jemmasin lapun jossa on tarkat lukemat, mutta joka tapauksessa kehitys oli huomattava.

Reply

Jätä kommentti