Se tunne kun pääsee tavoitteeseen (videopostaus)

by Kerttu

laajavuori-1-3

Kun lähdin mukaan IWELLOn hyvinvointivalmennukseen, asetin itselleni tavoitteeksi pudottaa painoa ja nostaa kuntoa. Kaksi kuukautta myöhemmin voin todeta, että tämä reissu kannatti tehdä! Raskauskilot ovat historiaa ja liikunnan ilot tätä päivää. Saimme valmennuksessa haasteen, jonka toteutin videolla. (Samalla opettelin videon tekemistä, antakaa armoa!) Kurkkaa fiilikset ja hyvinvointiprojektini lopputulos täältä:

Nyt minulla on iloisia uutisia teille, jotka kaipaatte samanlaista tsemppiä ja tukea painonpudotukseen, kunnonkohotukseen, terveellisten elämäntapojen löytämiseen tai liikunnan ilon etsimiseen! Seuraavaa IWELLOjengiä kasataan ja valmennnus alkaa 19.10.2015 Jyväskylässä. Minä voin sydämestäni suositella! Kurkkaa täältä lisätietoja.

Ja mikä on se tunne, kun tajuaa saavuttaneensa itselleen asettamansa tavoitteen? Se on hieno! Ja vaikka ensin mietin, että noloa täällä sitä tuuletella, niin olkoon! Kyllä omista saavutuksista saa olla ylpeä, eikös niin 🙂 Matka jatkuu ja eteen tulee uusia tavoitteita. Mutta nyt nautin hetken tästä.

Saatat pitää myös

5 Kommentit

Irina - White & Fresh 10 lokakuun, 2015 - 2:39 pm

Onea tavoitteen saavuttamisesta! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 11 lokakuun, 2015 - 10:21 am

Kiitos Irina <3

Reply
Tintti 10 lokakuun, 2015 - 4:08 pm

Saa olla ja pitääkin olla! 🙂 Töitähän sä oot sen eteen tehnyt niin kyllä pitää nauttia tuloksista.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 11 lokakuun, 2015 - 10:21 am

Kiitos Tintti! <3

Reply
saara 12 lokakuun, 2015 - 5:37 pm

Hienoa saavutuksesta.Minusta kaikkein tärkeintä on että löyty liikunnan ilo.Se kantaa pitkään? luonto ja liikunta on täydellinen yhdistelmä

Reply

Jätä kommentti