Liikuttavat lukijatreenit

by Kerttu

Bloggaaminen on yksinäistä puuhaa. Kun avaa illan hämärtyessä tietokoneen, ei pysty ajattelemaan sitä, kuinka moni juttuja lukee ja millaisia ajatuksia postaus ehkä herättää. Kommenttiboksiin terveisen jättää vain muutama prosentti lukijoista ja some-kanavien monipuolistumisen myötä kommentointi vähenee koko ajan. Siksi on ihan huippua, kun saa kasvoja ihmisille, joita ruudun takana on! Saimme idean IWELLOjengin lukijatreeneistä ja tokihan meitä bloggaajia jännitti, kuinka moni paikalle saapuisi ja millainen tunnelma olisi. Ilta Tuomiojärven rannalla Jyväskylässä oli aurinkoinen, mutta todella viileä. Menimme paikalle hyvissä ajoin kokoamaan goodie bageja, yhteistyökumppaneiden avulla olimme saaneet muhkeat lahjapussukat koottua lukijoille. Kun kello läheni kuutta, oli hymy herkässä ja pieni positiivinen jännitys pinnassa…

treeni8-1-7treeni8-1-3

treeni8-1-2

Keskimaan värikkäisiin kasseihin kätkettiin yllätykseksi treenipyyhe, terveellisiä gojimarjoja NU3:lta, Cloettan pikkuisen liian herkullinen Tuplan proteiinipatukkaa, BodyShopilta suihkugeeliä ja tuotenäytteitä, Laveran ihanaa luonnonkosmetiikkaa ja Harjun paperilta söpöjä hyvän mielen kortteja ja pikkuvihko. Koska treenatessa pitää nestystys olla kunnossa, meillä oli kolmea erilaista juomaa testissä: Novelle Plussaa, Raikastamon luomumehua ja Vitamin wellin hyvinvointijuomia.

treeni8-1-4 treeni8-1-5

Street workout -alue on ilmaiseksi kaikkien kaupunkilaisten käytössä ja paikkana se on tosi innostava! Tuollaisessa ympäristössä saa treeniin helposti uusia liikkeitä ja monipuolisuutta. Uskon, että myös lapset innostuvat jumppaamaan tuolla, joten ehdottomasti suosittelen paikkaa myös perheille. 

treeni8-1-6 treeni8-1-9

Jännittää, tuleeko tänne ketään!? Ja tulihan sinne, kaksikymmentä ihanaa, energistä naista! Vitsi miten kivaa porukkaa onkaan ruutujen takana!

treeni8-1-10 treeni8-1-11 treeni8-1-13

Koska liikunta on iloinen asia, Henna-valmentaja laittoi meidät lämpimäksi iloisesti leikkien. Polttopallon modernistoitu versio sai naurua aikaan ja lihakset liikkeelle. Osa meistä kun on enemmän kilpailuhenkisiä kuin toiset 😉

treeni8-1-14 treeni8-1-15

Sitten oli aika siirtyä street workout-alueelle, jossa teimme kahdeksan ryhmää. Lukijoista koostuvat pikkuryhmät lähtivät kiertämään liikuntarasteja ja me bloggaajat kiersimme pisteitä vastakkaiseen suuntaan. Näin pääsimme kaikki moikkailemaan toisiamme samalla kun treenasimme.

treeni8-1-16 treeni8-1-17

Rastit antoivat mahdollisuuksia soveltaa liikkeita, joten jokainen sai tehdä itselleen sopivan treenin. Hyvän alkulämmittelyn jälkeen ei ketään enää palellut, musiikin soidessa ja auringon laskiessa oli aika ihanaa treenata kirpeässä syysillassa ja hyvässä seurassa.

treeni8-1-18 treeni8-1-19

Treenistä tuli tosi monipuolinen: juoksua / hölkkää, vatsoja, kyykkyjä, punnerruksia, hyppyjä, käsillä seisontaa, kieppejä, ojentajia, lankutusta ja mitähän vielä? Pisteessä oltiin aina se aika, mikä yhdellä ryhmällä kesti hölkätä läheisen varastorakennuksen nurkalle ja takaisin. Voin kertoa, että esim. lankuttaessa toivoi, että ryhmällä olisi ripeät jalat 😉

treeni8-1-20 treeni8-1-21

Pääasia oli se, että kaikille olisi mukavaa ja saisi kokea liikunnan riemua. Ainakin meille jäi sellainen fiilis, että onnistuimme, kertokaahan mukana olleet kommenttiboksissa millaiset fiilikset teille jäi! Tavoite oli myös saada ideoita siihen, miten voi treenata ilman kuntosalia ja monet liikkeistä onkin sovellettavissa ihan mihin vain.

treeni8-1-22 treeni8-1-23

Yksi isoimmista jutuista tämän syksyn aikana on ollut yhdessä liikkuminen. Koska yleensä sitä vain vetää lenkkarit jalkaan ja hilpaisee yksin lenkille, on ollut tosi mahtavaa tehdä treenejä porukalla. Vaikka varsinkin bloggaajaporukassa valokuvaaminen ja kaikenlainen höpöttely vie välillä huomiota, saa yhteisharjoituksessa itsestään aina pikkuisen enemmän irti. Uskon, että vaikka meidän 10 viikon valmennus pian päättyy, tulemme vielä kohtaamaan liikunnallisissa merkeissä IWELLOjengin naisten kanssa.

treeni8-1-24 treeni8-1-25

Kun ilta hämärtyi ja kaikki suuntasivat kohti kotejaan, olo oli kiitollinen. Kaikki nämä ihmiset oli yhdistänyt yksi asia: bloggaaminen. Ei se olekaan ihan niin yksinäistä nörttihommaa, kun voisi luulla. Me bloggaajat saimme kasvoja lukijoille ja uskon, että kohtaamalla voimme antaa myös vähän kokonaisemman kuvan ihmisinä itsestämme kuin vain ruudun välityksellä.  Sitä paitsi yhdessä tekeminen yhdistää paremmin kuin mikään muu. Ja lukijatreeneissä oli liikuttavan ihanaa sakkia koolla!

treeni8-1-26

Uutta IWELLOjengiä kootaan jo hyvää vauhtia, sillä Jyväskylässä käynnistyy seuraava kymmenen viikon hyvinvointivalmennus 19. lokakuuta. Suosittelen tätä erityisesti sinulle, joka kaipaat tsemppiä ja tukea painonpudotukseen, kunnonkohotukseen, terveellisten elämäntapojen löytämiseen tai liikunnan ilon etsimiseen. Tai haluat muuten vain voida hyvin ja liikkua hyvässä seurassa. Mutta pitää pikkuisen varoittaa, tässä hommassa ja hyvässä porukassa saatat jopa vähän innostua 🙂

 Voit seurata blogiani Bloglovinissa / Facebookissa / Instagramissa Twitterissä / Pinterestissä / Snapchatissa: Kerttup

Saatat pitää myös

Jätä kommentti