Nähdään Vepsäläisen Vip-illoissa!

by Kerttu

Tämä viikko tuo tullessaan tosi kivoja ja vähän jännittäviäkin juttuja! Olen nimittäin mukana Vepsäläisen Vip-illoissa Jyväskylässä keskiviikkona 14.10. klo 18-20.30 ja Kuopiossa torstaina 15.10. klo 18-20.30. Edustan tapahtumassa Koti & keittiö -lehteä sekä tietenkin blogiani ja pidän pienen puheenvuoron syksyn sisustustrendeistä. Illan aikana normaalihintaiset tuotteet ovat 15 prosentin alennuksessa, varsin mukava juttu designia rakastavalle sisustajalle! Illoissa huutokaupataan Artekin upea A810 -lattiavalasin, jos siis sellaista halajaa kannattaa olla tekemässä tarjouksia.
kukat2-1

Odotan innolla molempia tapahtumia ja olisi tosi mukavaa tavata blogini lukijoita! Tulethan siis nykäisemään hihasta, jos saavut paikalle 🙂 Molempiin tapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen, klikkaile itsesi ja ystäväsi mukaan Jyväskylän iltaan TÄSTÄ tai Kuopion iltaan TÄSTÄ.

Arvatkaa minne menen tänä iltana? No treffeille yhden ihanan miehen kanssa, edellisestä kerrasta onkin vierähtänyt yli puoli vuotta. Luvassa on yhden illallisen verran aikuisten laatuaikaa, melkein yhtä jännää kuin nuo sisustusillat!

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Mirella 12 lokakuun, 2015 - 12:27 pm

Aivan huippua. Kuopion illassa sitten nähdään. Tervetuloa. =)

Reply
Karkku 12 lokakuun, 2015 - 3:37 pm

Mukavaa treffi-iltaa! ;))

Reply

Jätä kommentti